.:. margaritta.dir.bg .:. хороскоп .:. архив .:. реклама .:. контакти .:.
 
 
Година на огнената свиня
18 февруари 2007 година - 6 февруари 2008
Настъпващата 2007 година на Огнената Свиня според източния календар е година на големи промени, нови възможности и реализация на най-грандиозните планове. Дали ще се сбъдне предсказанието, зависи от вашите старания и положени усилия. А така също и от това доколко добре можете да почетете свинята: правилно да се подготвите за посрещане на Новата година, правилно да я посрещнете и да подарите правилно избран подарък на приятелите си, родени в годината на Свинята (1947, 1959, 1971, 1983, 1995).

Според източната легенда Свинята пристигнала последна на празника на Новата година и именно нейният знак завършва 12-годишния цикъл според китайския календар. Това обаче съвсем не означава, че в годината на Свинята ние вечно ще закъсняваме и нищо няма да успяваме да свършим. Годината ще стане за мнозина преходна, няма да ни глези в очакване на следващата Нова година.

Знакът на Свинята е преди всичко знак на уравновесеност, вземане на правилни, добре премерени решения, трудолюбие, оказване на помощ във всички начинания, упоритост в работата и галантност в общуването. Свинята е оптимистка, притежаваща голяма вътрешна сила, а това означава, че тя ще даде и на вас сили и възможности да се настроите само за най-доброто и винаги да намирате правилните решения на най-сложните проблеми. Нейният девиз би могъл да стане познатото ни: "Няма безизходни ситуации".

Но не очаквайте върху вас веднага да се изсипят всички благинки. Свинята е много обстоятелствена и затова тя отначало обмисля всичко и едва след това ще ви дари с благата на живота. Затова следва да се готвим за новата година на Огнената Свиня с надежда и вяра в по-доброто, което със сигурност ще ви подари следващата година. Когато избирате подарък, започвате да украсявате стаята за празниците, каните гости и съставяте новогодишното меню, мислете за хубавото и позитивното мислене на Свинята ще ви се предаде за цялата година.

Погрижете се за приятелите и близките си, които са родени в годината на Свинята (1983, 1971, 1959, 1947 и т.н.). И не само защото това е тяхната година. Просто хората, родени под нейния знак са най-верните и предани приятели, които са готови да направят големи жертви за Вас. Затова изберете за тях най-хубавия подарък и е желателно да бъде в цветовата гама на огнената свиня: оранжево, златисто, червено, керемидовочервено, розово, пурпурно или малиново. Това не е никак сложно, защото много производители и търговци предлагат прекрасни играчки-прасенца в розов и червен цвят.

На децата сигурно ще им хареса прасенце-касичка, както и прасенца-топки, с които могат да играят различни игри. Възрастните също ще се радват на подаръци - символ на годината.

И, разбира се, обърнете внимание на самото посрещане на Новата година. За да бъде свинята доволна и да ви покровителства през цялата година, не слагайте на масата свинско. По-добре изберете ястия от телешко, птици или зеленчуци. Свинята задължително ще оцени Вашата самопожертвователност и през новата година ще ви помага.

ЯНУАРИ, ЮЛИ
Време, благоприятно за сделки, увеличаване на материалното благосъстояние, за започване на обучение
ФЕВРУАРИ, МАЙ, ЮНИ, АВГУСТ, ОКТОМВРИ
Време, благоприятно за почивка, за хармонизация на семейните отношения, за встъпване в брак.
АПРИЛ
Необходима е предпазливост в бизнеса. Неблагоприятно време за започване на обучение.
МАРТ, СЕПТЕМВРИ, НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ
През това време не следва да се тръгва на дълъг път. Необходимо е да се следи здравословното състояние.
 
© списание «маргарита», 2001-2006