.:. margaritta.dir.bg .:. хороскоп .:. архив .:. реклама .:. книга за гости .:. контакти .:.
 
 
Нумерология за всички


Нумерологична прогноза за 2008 година
 
 
 Отиде си 2007 година и е време за прогнози. Каква ще бъде за нас Новата 2008 година? Нумерологията, древната наука за числата, дава възможност да се определи посоката на онези събития, които ни очакват. Легендарният Питагор, "бащата на нумерологията", ни е оставил своето знаменито учение за хармонията на числата, което служи за ключ към разкриването на тайните на съдбата на всеки човек и съдбата на обществото като цяло.

  Съвременният човек вече не си представя живота без числа. Номерата ни заобикалят отвсякъде - банкови сметки, ЕГН, коли, телефони ... не е нъзможно да се изредят всички! Според нумерологията всяко число от 1 до 9, от които са съставени всички останали числа, представлява израз на един от основополагащите закони на нашето Мироздание. Всеки човек със своя различен числов израз става проводник на действията на тези Закони.

  Според нумерологичните пресмятания 2008 година е година на единицата, година сложна и многообещаваща. Единицата е символ на цялостност и единство, на индивидуалност и съзидание. 1 - е първото от числата и "води" след себе си всички останали, затова първата година е времето на новите начинания.

  Ще бъде поставена точка на ограниченията, които парализираха и зачеркваха замислите в предидущата 2007 година. Започва нов жизнен цикъл и в него е много важно да си активен. Това е много благоприятна година за вземане на решения, които могат да повлияят върху целия ни живот. За нас ще се появи възможност да станем независими или да поемем върху себе си нови задължения.

  Именно сега завършва трудната 2007 година, която влияеше върху всички ни по един или друг начин отрицателно. 2008 година ни предразполага да открием надежда и да забравим за неприятните преживявания в миналото. Не следва да позволяваме на старите загуби, огорчения и неуспехи да продължат да ни преследват. Трябва да се зачеркне всичко старо и да се започне всичко отначало.

  През 2008 година всеки от нас ще заложи първия камък във фундамента на новия живот. Отхвърлете всички горести и гледайте в бъдещето с вяра и надежда. В този момент само от вас зависи дали ще се увенчае с успех започващият 9-годишен цикъл. Помнете, че започвайки този цикъл с негативна нагласа, това може да се доведе целия цикъл до неуспех, тъй като сегашното негативно отношение ще повлияе върху хода на събитията през следващите девет години.

  2008 година на всички ще донесе промени, както малки, така и по-съществени, например, промяна на местожителството, преместване в друг град или страна. Някои ще променят личното си обкръжение или работата. Промените могат да засегнат бизнеса, изкуството или творчеството. А някои най-накрая ще потеглят на дългоочаквано пътешествие, мечтата на живота им.

  Годината е също така много благоприятна за изкачване по стълбата на кариерата. Възможен е професионален ръст, доходите ще станат стабилни. Ако сте решили да развивате самостоятелна дейност и да се занимавате с бизнес, годината прекрасно подхожда за такова начинание. Не си струва да седите и да чакате - само активните и решителните могат да разчитат на прекрасни резултати! Новаторските, а може би дори революционните идеи, именно през тази година ще получат право на живот и ще имат грандиозен успех. Хората творци ще могат да реализират максимално талантите си.

  2008 година е година на коренни промени в личния живот: брак, развод, вдовство или дългоочаквана бременност. За семейните двойки годината обещава да бъде стабилна. Ако започнете през тази година любовни отношения, те обещават да бъдат сериозни и дълговечни. Мнозина от нас най-накрая ще се решат да направят семейство. Ще има и противоречия. През тази година някои хора ще усетят недостиг на свобода, няма да искат да се примиряват с ограниченията, затова все пак са възможни и конфликти във взаимоотношенията.

  За всички хора тази година ще стане начало на нов живот. Това е времето за самоусъвършенстването. Бъдете независими и не се страхувайте от промени. Всички промени, които ще се случат през тази година, било то в личния живот или в бизнеса ще бъдат позитивни, за добро.

  Възможно е да се случи нещо непредвидено, но в този случай е нужно да запазите спокойствие и самообладание. Проявете своята активност, независимост, увереност в себе си, смелост и решителност и се постарайте да сдържите своята импулсивност и избухливост. Всички ваши постъпки трябва да бъдат обмислени, обосновани, предпазливи и разумни.

  Единицата покровителства целеустремените, решителните, енергичните хора. Покажете на какво сте способни! Не се страхувайте да се проявите, именно през тази година всички ваши способности ще бъдат оценени по достойнство. Не си струва да търсите подкрепа или да разчитате някому - това е година на самостоятелност и решимост. Годината ще бъде изпълнена с нови познанства, във вашето обкръжение ще се появят влиятелни хора, които ще ви помогнат да постигнете успех. Ще се появят нови възможности в много сфери на дейност, нови познанства или възобновяване на старите.

  В нумерологията всяка година носи в себе си определена вибрация, тя може да бъде положителна или отрицателна именно за вас - трябва да се пресмята, опирайки се на вибрациите на числата, влизащи в датата на вашия рожден ден. За тази цел се изчислява вашето персонално число на годината. Например, човек е роден на 03.03.1977. Според правилата на нумерологията трябва да се сумират всички цифри от датата на раждане, свеждайки получената сума до едноцифрено число и към нея да се добави числото на предстоящата година.
1) месец на раждане - 0+3=3
2) ден на раждане - 0+3=3
3) предстоящата година – 2+0+0+8=10=1+0=1
Сега съберете преобразуваните числа: 3+3+1=7
И така, 2008 година за човека, роден на 3 март 1977, ще преминава под влиянието на вибрацията на числото 7.   Сега нека анализираме каква ще бъде 2008 година за всеки от нас.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 1. Това е вашата година! През тази година ще престанат да действат спъващите сили, които са причина за разочарованието и унинието, характерни за предната година. По отношение на кариера и бизнес, годината е доста перспективна, съдбата не веднъж ще ви подхвърли изгодно предложение или сделка. Така че използвайте максимално своите шансове. Ще се появи възможност да придобиете независимост, да намерите нова работа. В личните и семейни отношения също ви очакват промени, както положителни, така и не съвсем. Именно през тази година има голяма вероятност самотните сърца да срещнат своята половинка. Ако семейният живот е дал пукнатина, то тази година ще стане за вас преломна. През тази година следва да се разделите с тежкото бреме на миналите години и смело да погледнете в бъдещето.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 2. Годината ви предрича пътешествия, смяна на работата или жилището. Възможни са малки препятствия в дейността, но не си струва да се разстройвате. За професионалната дейност това не е най-хубавата година, само търпение и предпазливост ще могат да донесат дългоочакваните резултати. Успешни ще бъдат единствено посредническите услуги, насочени към предотвратяване на конфликти и спорове. По отношение на любовта и семейните отношения това е година на колебания и съмнения. Не си струва да се вземат прибързани решения, вероятността да се допусне грешка е голяма. Използвайте този период за възстановяване и натрупване на сили, които сте изразходвали през миналата година. Времето не е съвсем подходящо за осъществяването на някакви глобални идеи и замисли, по-добре ще бъде да изчакате.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 3. Благоприятна година във всички сфери на живота. Старите проблеми и въпроси полека-лека ще се решават от само себе си, животът ще ви предостави много нови възможности - главното е да не сбъркате в избора! Благоприятна година за катерене по стълбата на кариерата и за финансовите въпроси. Това е година на приятни изненади, не се учудвайте, ако ви повишат заплатата или доста често започнат да ви глезят с премии и бонуси. Ако дейността ви предполага съперничество и внедряване на нови идеи - не се съмнявайте в своите сили, именно през тази година можете да постигнете твърде много. Много важен, сполучлив и полезен е периодът за сърдечните ви проблеми: очаква ви щастие в дружбата и любовта, самотните получават възможност да се запознаят със своята избраница (или избраник) и дори да встъпят в брак. Личното ви обаяние през тази година ще бъде по-видимо, благодарение на което ще се повиши интересът към вас от страна на противоположния пол.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 4. През тази година ви предстои да се трудите много, свършиха развлеченията и забавите, трябва да сте по-сериозни и да съсредоточите силите си върху солидна работа. В нумерологията тази година се нарича година на Сеитбата. Запасете се с търпение, предстои ви тежка и последователна работа, плодовете от която няма да съберете скоро. По отношение на работата и кариерата - бързи резултати няма да има, но трудът ви непременно ще бъде оценен в бъдеще! Избягвайте риска, особено ако става дума за пари. За пътешествия и продължителни пътувания периодът не е най-благоприятният. Ако през тази година проявите настойчивост, не мързелувате и не изпадате в униние, следващата година ще бъде многообещаваща. В общуването си с хората ще възникнат трудности. Проявявайте търпение към вашите любими и близки. Годината ще проверява колко здрави са вашите отношения. Познанствата и търсенето на втората половина няма да донесат очакваните резултати. През тази година вие едва ли ще срещнете своята любов. Не вземайте спешни решения, ръководейки се от своето лошо настроение - просто изчакайте. Следващата година задължително ще постави всичко на своите места.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 5. През тази година ще се случат промените, които толкова очаквате. Ще бъдете пълни с енергия, ще имате огромно желание да общувате, да пътешествате, да се запознавате. Годината ще бъде много интересна, предвещаваща многобройни успехи. В работата ви очаква повишение, различни поощрения или сполучлива смяна на местоработата. Ще осъществите много полезни познанства, които ще ви потрябват при осъществяването на гранзиозните ви планове. Не се бойте да рискувате - през тази година съдбата е на ваша страна! Ва любовния фронт също ви очакват приятни изненади. Неженените и неомъжените през тази година ще поискат да оформят своите отоншения, семейните ще искат да изпитат прилив на романтизъм илюбов към своята половинка. Също така не е изключена промяна на обкръжението, смяна на партньора и кръга от приятели. Годината е благоприятна за познанства и пътешествия. Като цяло тази година ще бъде много интересна.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 6. Вибрацията на тази година е най-стабилна и хармонична. Годината е много благоприятна за сърдечните въпроси! В семейните отношения ви очаква щастие и хармония. Очаква ви възобновяване на стари познанства, през тази година може да срещнете скъп човек, когото отдавна не сте виждали, и много сте очаквали срещата с него. Противоположният пол ще търси вашето общество, тъй като през това време на годината повече от всякога ще се проявят вашите привлекателност и обаяние. В същото време семейството и близките именно през тази година ще играят необичайно важна роля. Самотните хора ще получат възможност за увлечение - сериозно и дълготрайно и ще придобият емоционална стабилност. Именно тази година е най-благоприятна за създаване на семейство и укрепване контактите между хората. По отношение на работа и кариера - годината е благоприятна за нови инвестиции и започване на собствена, независима дейност. Вие ще усетите видимо подобряване на материалната ситуация. На не бива да се отпускате, само от вас зависи дали годината ще се окаже полезна за вас по отношение на работа и кариера. или не.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 7. Това е време на самооценка, вътрешни търсения, духовно и интелектуално развитие, размисъл за собствения живот. Ще се появи възможност да получите известност и признание. Ако става дума за бизнес, има голяма вероятност, че именно сега ще се реализират вашите стари мечти и проекти. Но не рискувайте, в материолане план са възможни дажуби. Годината ще е наситена с нови интересни събития. Ще можете да вамерите интересна работа, макар че финансовите въпроси през този период няма да бъдат за вас толкова важни. Ще се появи възможност за допълнителни и неочаквани доходи. Това е година на дълбоки размишления, тя не допуска фриволност и лекомислие. В любовните и семейни отношения ви чакат нови познанства и симпатии. Не бързайте да встъпвате в брак, през тази година кщлонността ви кам самоизмама ще бъде голяма. Може би ще ви се наложи да ке разделите с любим човек, но не си струва да се тръшкате перкалено по този повод - цялото ви настояще ке остане с вас, така че ако се разделите, това ще означавау че до вас не е бил точният човек.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 8. Мното благоприятна година за решаване на материални въпроси. Най-смелите и честолюбиви планове задължително ще се изпълнят. Периодат е удачен за издигане в службата, затова не се страхувайте да се проявите, дощло времето да заявите за своите права. Тази година прекрасно подхожда за започване на собствен бизнес, инвестиране, придобиване на имот. Годината е покровителствана от една от най-мощните Вибрации от всички съществуващи, затова няма никакво съмнение, че ще ви изслушат и ще ви подкрепят, затова смело можете да разчиатте на помощта и протекцията на важни и влиятелни особи. Вие ще почувствате значителен прогрес във всички сфери на живота.В личен план годината ви носи интересни познанства, неомъжените девойки имат големи шансове да сключат брак с влиятелен и осигурен партньор. Семейните хора могат да разчитат да придобият жилище при много изгодни условия или да получат наследство.

ЧИСЛО НА ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИНА 9.Тази година завършва нумерологичния цикъл и носи в себе си определена опасност. Година ще бъде сложна във всички отношения. Дори ако не сте удовлетворени от своята работа, личния живот, отношенията с приятели и близки, и изобщо от всичко на света, следва да се заредите с търпение - промените не са далече. В професионалната дейност ви очакват малки спънки, финансови проблеми, производствени. Избягвайте сключването на договори и подписването на важни документиако имате възможност отложете грандиозните проекти за следващата година. Годината не е благоприятна за начинания, но та покровителства всякакъв род приключвания, затова довършете започнатите по-рано неща, свързани с бизнес, професионална дейност, административни въпроси. В личните тоношения ще се наложи да си изясните нещата. Нерешителност и колебания няма да доведат до нищо добро. Ако отдавна сте се готвили за скъсване на отношенията, часът за това е настъпил, по-добре е да го направите през тази година. Ако пък обратно, не се решавате да направите първата стъпка, страхували сте се и сте се съмнявали в някакви отношения - не се притеснявайте, дошло е времто да направите своя избор!

 
Източник: www.astromeridian.ru
 
© списание «маргарита», 2001-2007