.:. margaritta.dir.bg .:. хороскоп .:. архив .:. реклама.:. книга за гости.:. контакти.:.
Популярна психология

кокология: ТЕСТ: Писмо от бъдещето 

  В един прекрасен съботен ден, когато най-накрая можете да си позволите да се отпуснете и да помързелувате, звънецът на входната врата прекъсва безгрижния ход на вашите мисли. Отваряйки вратата, на прага ви очаква истинска изненада - две животни пощальони са ви донесли писма с вести за вашето бъдеще!
   Когато отваряте пликовете, в тях предсказанията за това какво ви чака в бъдеще са абсолютно различни. Едното животно ви е връчило послание с предсказания за щастие и доволство. Другото обаче ви е донесло вест, предричаща само беди и нещастия.

   Кое от изброените по-долу животни ви е донесло добрите новини, а кое е дошло с лоши прогнози?

Изберете си две различни животни - едно, което ви е донесло добри новини, и друго, което си представяте, че ви носи лошите вести:

1. ТИГЪР. 2. КУЧЕ. 3. ОВЦА. 4. ПАПАГАЛ. 5. КОСТЕНУРКА.
Ключ към теста "Писмо от бъдещето"
  Бъдещето на повечето хора силно зависи от правилния избор на спътник в живота или партньор. Животните пощальони от този сюжет отговарят на вашите представи за характера на хората, които могат да ви донесат в живота радост или скръб. Психологическата символика на различните животни е сложна и многостранна. Всяко от тях съчетава в себе си цяла поредица положителни и отрицателни признаци и асоциации. В дадения случай животното, което възприемате като добър вестоносец, символизира типа човек, който ще бъде за вас идеален съпруг или съпруга, докато този, който ви носи лошите вести, е човекът, от когото се страхувате, който ще ви дърпа надолу.
 
1. ТИГЪР

Добри новини: Вие се надявате да намерите щастие в съюз с властен и честолюбив партньор, изпълнен с неукротима жажда за власт. Лидер.

Скръб и беди: Мисълта за един тщеславен, деспотичен партньор, който ще се прави на владетел на джунглата и ще ви се репчи всеки път, когато трябва да се свърши нещо у дома, ви ужасява.


2. КУЧЕ

Добри новини: В партньорството най-много ви привличат вярност и безгранична преданост.

Скръб и беди: Вие сте абсолютно несъвместими с онези, които се опитват да угодят на всеки срещнат, и постоянно се тревожат за това кой какво ще помисли за тях.

3.
ОВЦА

Добри новини:
Удовлетворение ще ви донесе само съюз с грижовен, душевно топъл партньор.

Скръб и беди: Опасявате се, че съдбата ще ви свърже със скучен домошар, готов да си пасе кротко на една и съща ливада ден след ден.

4.
ПАПАГАЛ

Добри новини:
Идеален за вас ще бъде словоохотливият партньор, който обича да се повесели и знае как да ви разсмее.

Скръб и беди:
Трудно е да си представите нещо по-лошо от съюз с приказлив безделник или мързелив бърборан с ярко изразена алергия към каквато и да е работа.
5. КОСТЕНУРКА.

Добри новини:
Вашият идеален спътник в живота е сериозен човек, на който може да се разчита и който няма да ви изостави в трудна минута.

Скръб и беди:
Мисълта за това, че може да ви се падне някой муден, бавномислещ партньор ви хвърля в ужас.

Вече познавате такъв тип тестове-игри като "Синята птица" от брой 1-2/2005, "Пейзаж", "Кой е виновен", "Аз съм експонат в музей", Неочакван дъжд
  Това също е един от психологическите тестове, които предлагат двамата създатели на кокологията - японците проф. Исаму Сайто и Тадахико Нагао.  
Източник: Nagao Tadahiko, Saito Isamu "Kokology. The Game of Self-Discovery", 2000
© списание «маргарита», 2001-2008