НАЧАЛО
13 юни 2020
 
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
 
                 
 
Позволете си разкоша да не общувате с неприятни хора.
Ошо
Какъв тип хора привлича Вашият зодиакален знак?


Около нас има и добри, и лоши хора, но как да ги разпознаем. Много често се сблъскваме с "токсични" личности, а отношенията ни с тях не ни носят удовлетворение. И когато това започне да се повтаря, търсим обяснение.

Могат ли звездите да ни подскажат какви хора привличаме? Може да останете изненадани или да ви се стори смешно твърдението, че вашият зодиакален знак привлича определен тип хора. Но може да се окаже, че в него има и истина. Помислете за това.

Овните привличат фенове.
При някои хора, когато са близо до вас, нивото на обожание просто стига до краен предел. Отначало това може да бъде приятно и да гали самолюбието ви, но след това започва да ви омръзва и дразни. Не всички понасят еднакво добре повишеното внимание.
Това може да ви потиска в известна степен и дори да ви плаши. Фанатичните личности се залепват за вас, бият се за вашето внимание и не ви дават да дишате. Това е доста неприятно, тъй като някои от тях могат да бъдат побъркани поклонници, чиято страст може да стигне до маниакалност. Слава Богу, че вие сте Овен и умеете да казвате нещата направо, но това не винаги помага.

Телецът привлича манипулатора.
Вашият зодиакален знак е известен със своето спокойствие и доброта. Може би именно затова вие привличате манипулаторите. Те си мислят, че е лесно да ви убедят да направите нещо, защото лесно вярвате на това, което те ви казват. И понеже вътрешно сте малко по-чувствителни, лесно се поддавате на емоционален шантаж.

Хубавото е, че макар Телците да са емоционално уязвими, те изобщо не са глупави. Те ще правят това, което искат от тях, докато не осъзнаят мотивите на манипулатора. Щом разберат, че неговите намерения не са добри, те дори няма да му позволят да се приближава близо до тях.

Близнаците привличат лошите момичета.
Близнаците буквално привличат тълпи от лоши момичета. Това става не поради тяхното поведение или външен вид, те по никакъв начин не провокират съзнателно появата на внимание към тяхната личност. Това прави тяхната аура, тя ги привлича.

Хората ви обичат, защото сте спокойни, оптимистични и дружелюбни. Това засяга егото на онези, които се нуждаят от вниманието на всеки, за да поддържат ниската си самооценка на високо ниво. А вие в техните очи стоите на няколко нива по-високо от тях, вие сте по-добри. Независимо от всичко това, положителното е, че двойствената ви натура има и друга страна - вие сте хитри и знаете как да поставите хората на мястото им. Вие няма да мълчите и да понасяте обиди, а ще ги разбиете на пух и прах.

Раците привличат самолюбивите.
Раците са много чувствителни личности с повишена емпатия. Те усещат емоциите и болката на другите хора. Винаги са готови да помогнат, ако някому е нужна помощ. Те никога не получават помощ от никого, защото не говорят за своите чувства.

Кого привличат те? Раците са най-добрата плячка за издевателствата на самовлюбените нарциси. Кой може да бъде по-добра жертва от онази, която ви дава всичко, дори без да я молите за нищо? Не позволявайте да ви използват и да се подиграват с вас. Отърсвайте от себе си онези особи, които нямат ни най-малко право да се държат така с вас.

Лъвът привлича нарциси от високо ниво.
Вие привличате вниманието на нарциси, макар вие самите да не сте такива. Онези хора, които вие привличате, са много претенциозни почти във всичко и правят това абсолютно естествено. Но не забравяйте, че вие сте Лъв и е само въпрос на време да им покажете своето превъзходство.

Ако усещате негативно влияние и дискомфорт при общуване с такива личности, тог ава е по-добре да се сбогувате с тях. Ако това не се получава, тогава трябва да поговорите с тях директно и да им кажете всички свои претенции.

Девата привлича доминираща личност.
Девите не обичат скандали. Те са ярки създания, които са много далеч от насилието и хаоса. Ето защо хората си мислят, че лесно могат да ги командват. За всяка Дева се намира онзи, който иска да доминира над нея и да я командва и понякога този човек наистина успява. Не може да се отрече, че Девите са склонни да отстъпват, когато усетят чуждото превъзходство и сила, но е факт, че те самите понякога също прибягват до доминиране. И е само въпрос на време доминиращият да загуби статуса си.

Щом Девата загуби търпение и даде воля на гнева си, той има много малко шансове да оцелее. Този зодиакален знак е силен и изобщо не се заблуждавайте по този повод.

Везните привличат жертви и енергийни вампири.
Щом искате да бъдете великодушен човек и добър слушател, как можете да разчитате, че няма да привлечете хора, които се чувстват нещастни жертви. Те могат да ви се оплакват и да ви разказват, понеже вие винаги ще ги изслушате и ще им дадете добър съвет. Те ви се лепят и се хранят от вашата позитивна енергетика.
Такива хора често се оказват енергийни вампири и всеки разговор с тях започва и завършва с някаква лоша случка, преживяна от тях самите. Те са свикнали да се оплакват по всеки повод, било то здраве, проблеми в работата или в отношенията.

Да слушате оплакванията им е много вредно. Този, който се оплаква, отнема от енергията ви. Не позволявайте на такива личности да се хранят от вашата позитивност и доброта. Естествено след разговор с вас те се чувстват по-добре, а вие - точно обратното. Да, в света има хора, които отчаяно се нуждаят от вашето внимание и голямото ви сърце ги приема. Не забравяйте обаче да запазвате равновесието, нали сте Везни. Щом осъзнаете, че негативното става прекалено много, вие сте в състояние просто да се обърнете и да си тръгнете, без да кажете нито дума. И да, вие изобщо няма да се упреквате за това! Поздравления.

Скорпионите привличат егоисти.
Вие обичате хората, които са ви скъпи. През цялото време ги карате да се чувстват комфортно и непринудено. Ето защо много хора искат да са част от вашия живот и вие нямате нищо против. Това обаче привлича и хора, които остро се нуждаят от внимание - това са егоистите. Вие подхранвате тяхното его и те ви използват за своите лични цели.

Вие не винаги възразявате против това, докато те не започнат да ви дърпат надолу. Този зодиакален знак е най-откровеният от всички, той знае къде и кога да сложи чертата, за определен тип хора.

Стрелецът привлича завистници.
Вашият живот е купон. Как няма да имате куп хора, които ви ненавиждат и само чакат момента да поклюкарстват зад гърба ви?

Стрелецът е известен като екстраверт. Вие привличате много хора поради своя характер и атмосферата, която създавате. Но вашата привлекателност привлича също така и много негативни хора, които ви завиждат, че сте толкова очарователни и ви обсъждат. Не им позволявайте да се доберат до вас и не се ядосвайте за това, което могат другите да мислят за вас.

 
Козирогът привлича мними приятели и последователи.
Вие сте амбициозни и тук може да си зададете въпроса дали това е проблем. Нали всичко, което е извън рамките на допустимото, е лошо, а вие нямате мярка в своите желания и цели. Поради това вие като магнит привличате хора, чиито действия се определят от емоцииите, които ги владеят в конкретен момент.

Ако сте прекалено амбициозни, се създава впечатление, че не търсите нищо сериозно и нямате време за любов. Хората виждат във вас лидера и се доближават към вас, за да отщипнат поне малко от вашия хъс за себе си. Те се зареждат от вас, искат да бъдат като вас, но ако покрай материалните интереси работата стигне до романтични отношения, те не ви разглеждат като човек за сериозни отношения, понеже с вас ще им бъде прекалено сложно.


 
Водолеите привличат хулигани.
Хората, родени под знака на Водолея, са най-дружелюбни и честни от всички други. Те отстояват своята правилна гледна точка, дори това да означава да останат сами и никой да не ги подкрепи. Те са свободни по дух. Въпреки това, в повечето случаи точно това им създава неприятности.

Те защитават слабите, дори да знаят, че в крайна сметка ще бъдат победени. Ето защо те привличат хулигани. Но работата е там, че вие ще сгрешите, ако мислите, че Водолеят няма да се изправи, щом падне на земята от ръцете на недоброжелатели. Той ще издържи всичко и ще им отговори така, както са заслужили.

 
Рибите привличат "кралицата на драмата".
Вашият сговорчив характер се харесва на всички. В живота ви обаче винаги присъства една "кралица на драмата". Тя е сред вашето близко обкръжение. И такъв човек може да не е само един, а дори - няколко. Тази личност тайно иска да е в центъра на вниманието, затова стои близо до вас и се опитва да отклони вниманието на околните към себе си. Тя не ви харесва особено много, понеже вие отнемате лъвския пай от вниманието на околните, но директно не ви казва нищо. Зад гърба ви може да разпространява клюки и да се шегува с вас, което не винаги ви вреди.

И независимо от всичко, "кралиците на драмата" обичат да са близо до вас, понеже само така могат да получат част от вниманието, което вие получавате. Между другото, някои "кралици на драмата" могат да са от мъжки пол, съвсем не е задължително това да са ваши приятелки или познати, може да бъде и ваш приятел.

 
  Източник
 
 
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2020
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.