Стилът на облеклото ни казва всичко за нас
  Дръзкото момиче »
Принцесата »
Жената с характер »
Детето на природата »
Жената тийнейджър»
Киноартистката »
Елегантната жена »
Бизнес дамата »
Кралицата на клуба»
Дете на бохеми »
Жената вамп »
Строгата учителка »
   
Тя винаги идва за мъничко, минавайки оттук случайно. Каквато и да е дължината на косата й, винаги се изхитря да изглежда леко разрошена. Забелязва се отдалече. Винаги е в крак с последните модни постижения и рискувайки психически, първа облича онова, което е супермодното за момента, при това в него тя изглежда прекрасно, докато друга може ни се стори и градинско плашило.

Лек костюм с къса тясна поличка и ярка тясна блузка — ето това е нейното всекидневно облекло, ако работи в някой офис. Ако ли пък е свободен художник, изобщо няма да правя опит да предположа в какво ще е облечена. Дори в средата на януари предпочита да ходи без шапка и с разкопчано палто. Двете горни копчета на шемизетите, които носи, винаги са разкопчани и яката задължително е леко вдигната. Обикновените, елегантни обувки със среден ток подчертават формата на крака й, дават й онази подвижност, която е в основата на нейното обаяние.
Тя винаги е с някаква оригинална дреболия, която никой друг няма: ръчно рисуван шал или пръстен, толкова широк, че обхваща повече от половината палец. Тя често пъти облича неща от гардероба на своя приятел или съпруг — и от кокетство, и просто защото това й харесва.
Израз на похвала: "Това е стилно!"
Израз на неодобрение: "Това вече не се носи!"
Колко харчи за дрехи — доста, но рядко; купува си нещо изключително, а след това минава на сандвичи.
Модата за нея е: най-важният ориентир в живота.
Създава впечатление на нещо средно между журналистка и стюардеса.
Нейният идеал: Работещата американка с име Дона Карън.
Подарете й: нещо "истинско" от Токио или от Мадрид — дори ако то струва по-малко от долар, тя ще бъде във възторг.