Стилът на облеклото ни казва всичко за нас
  Дръзкото момиче »
Принцесата »
Жената с характер »
Детето на природата »
Жената тийнейджър»
Киноартистката »
Елегантната жена »
Бизнес дамата »
Кралицата на клуба»
Дете на бохеми »
Жената вамп »
Строгата учителка »
   
Целият й вид говори: "Аз съм щастлива и осигурена, имам добро семейство, в работата ме ценят и приятелките ми търсят съветите ми". Всички, които я познават, са сигурни, че когато тя си пристига у дома, мъжът й се втурва да й свали ботушките, а кучето й носи пантофите. Затова тя винаги е с високи токове, прическата й е изрядна всеки ден, а маникюрът й - веднъж на две седмици.

Тя обича едри брошки и гердани от естествени камъни. Носи широкополи шапки, свободно широко палто и делови костюми. Панталон си позволява да обуе само на вилата и в гората, казвайки: "Това не е моят стил", което ще рече: "Не е за моята фигура". Стила си тя нарича "класически", но всъщност той е по-скоро "безопасен".

Нищо излишно, нищо необичайно, цялата декоративност е в накитите, които понякога са повече от необходимото. И задължително носи нещо златно! Тя никога не си позволява крещящи цветови съчетания и не одобрява екстаравагантността, макар че се интересува от мода. Има много разнообразни блузки с воланчета, рюшчета, набори. Към гардероба си се отнася сериозно и затова пред нея не възниква проблемът "какво да облека?", когато колата под прозорците вече я чака и съпровождащите я лица тъпчат нервно в антрето.
Израз на похвала: "Много прилично".
Израз на неодобрение:
"Вулгарно"
Колко харчи за дрехи: повече, отколкото би й се искало.

Модата за нея е: курорт, където за нея се резервирани постоянни апартаменти.

Създава впечатление на: жена, която е намерила своя стил.

Нейният идеал е: Истинската французойка (обикновено в образа на Катрин Деньов)

Подарете й: копринен шал, "веселичък, но без да се натрапва с цветовете си, за да отива на всичко