Стилът на облеклото ни казва всичко за нас
  Дръзкото момиче »
Принцесата »
Жената с характер »
Детето на природата »
Жената тийнейджър»
Киноартистката »
Елегантната жена »
Бизнес дамата »
Кралицата на клуба»
Дете на бохеми »
Жената вамп »
Строгата учителка »
   
Където и да я срещнете, нейният външен вид казва: "Аз се чувствам комфортно и мога да се отпусна." Естествени материи, малко безформени, свободнопадащи дрехи, носещи печата на вкуса й, който се забелязва дори в дреболиите, свидетелстват, че тази жена цени в облеклото преди всичко удобството. Цветовете са меки, пастелни, но не сиви и всичко, което носи е сякаш малко измачкано.

Тя е всеядна, любимите си неща може да носи десетилетия, при това се гордее с тяхната дълговечност ("Тази чанта ми е от студентско време, но виж какво означава истинската кожа!"). За нея щастието не е във високите токчета и към тези, които ги носят се отнася дори с леко презрение. Понякога тя запазва дългата си коса до старостта си, понякога носи късо подстригана коса от училище до пенсия.

Има слабост към фолклорните мотиви, щампираните тъкани, плетените колани, ширити, перли и нарочно грубата обработка. През лятото носи сандали и собственоръчно ушити роклички, през зимата — 3/4 якета и плетени шапки, а в преходните сезони вечният й проблем е какво да облече, понеже времето се сменя много бързо и тя трудно може да постигне необходимата й степен на комфорт.
Израз на похвала: "Удобно и уютно"
Израз на неодобрение:
"И стиска, и убива"
Колко харчи за дрехи: минимално количество

Модата за нея е: чужд свят

Създава впечатление на: уют и спокойствие

Нейният идеал е: да прекара целия си живот в домашна роба и чехли

Подарете й: хубав плат или кожа — тя ще съумее да измайстори нещо от тях