Стилът на облеклото ни казва всичко за нас
  Дръзкото момиче »
Принцесата »
Жената с характер »
Детето на природата »
Жената тийнейджър»
Киноартистката »
Елегантната жена »
Бизнес дамата »
Кралицата на клуба»
Дете на бохеми »
Жената вамп »
Строгата учителка »
   
Ако й е провървяло в живота, тя ползва намаление като постоянна клиентка в магазините на Картие и Диор, ако ли не, боядисва със зелена акварелна боя зайчето напук на Вандербилдих. Повече от всичко друго тя се бои да не изглежда като всички останали. Затова тя обича онази дреха, която привлича вниманието. При това с поразителна интуиция балансира на границата на вулгарността, без да я преминава.

Зад гърба й винаги се развява дълъг шал, дълги разпуснати коси, дълго палто... Изобщо, тя малко напомня на "Пършинг" пред старт и най-добре изглежда в статична поза: преметнат шлейф, крак върху крак, върхът на обувката е насочена към събеседника, ръката небрежно си играе със златната гривничка.

Тя е винаги нагласена, дори когато участва в мероприятие по почистване на терена, с гребло в ръка и пръстени върху пръстите. Тя е от малкото жени, които ходят на театър в рокля дълга до земята. Ароматът на парфюма й предупреждава за появяването й още преди да се е показала зад ъгъла. Макиажът й отнема не по-малко от 40 минути в делничен ден и час и половина в тържествени случаи.

Копринени блузи, сатенени пижами, шапки с умопомрачително широки периферии, кашмирени палта и рокли с деколте до талията от златиста органза — ето това е в основата на нейния гардероб. Главният й коз е нейната тържествуваща женственост.
Израз на похвала: "Супер!"
Израз на неодобрение: "Жалка картинка!"
Колко харчи за дрехи:примерно 2,5пъти повече, отколкото печели

Модата за нея е: среда, в която обитава

Създава впечатление на: шик - блясък - красота

Нейният идеал е: церемонията за връчване на Оскарите

Подарете й: комплект скъпо бельо и ще я направите щастлива (до първата бримка върху чорапите)