Стилът на облеклото ни казва всичко за нас
  Дръзкото момиче »
Принцесата »
Жената с характер »
Детето на природата »
Жената тийнейджър»
Киноартистката »
Елегантната жена »
Бизнес дамата »
Кралицата на клуба»
Дете на бохеми »
Жената вамп »
Строгата учителка »
   
Тя смята, че най-доброто украшение е нейната собствена красота. Във всеки тоалет преди всичко виждаме нея — невъзмутима, прекрасна, процъфтяваща... Само тя знае какво й коства това.

Целият свят за нея е подиум, тя е професионалист в изкуството да прави необходимото впечатление. Гърдите са напред, раменете назад, гордо вдигната глава, безупречен костюм и ако нещо я притеснява, стиска, убива, никога няма да научите за това. Ако внезапно й направите личен преглед, никога няма да я намерите неподготвена: всички елементи на нейния тоалет ще са в ред и върху всеки ще личи етикетът на известна фирма.

Тя високо цени преди всичко качеството, никога няма да я видите в дреха с криви тегели и несиметрични джобове. Тя изглежда събарящо в костюми с панталон и мъжки шапки. И обикновено е в костюм и мъжка шапка. Носи коса със средна дължина, нейният грим е незабележим, и тя знае разликата между парфюм и тоалетна вода. Няма нужда да подчертава своята женственост — тя е очевидна. Достатъчно е да бъде себе си, за да бъде изискана.

 

Израз на похвала: мълчаливо, одобрително кимване
Израз на неодобрение: "Това не е в моя стил."
Колко харчи за дрехи: много, много, макар че самата тя не мисли така.

Модата за нея е: тема за разговор в светска компания.

Създава впечатление на: царствена особа, инкогнито

Нейният идеал е: Грейс Кели

Подарете й: златно часовниче с брилянти.