Стилът на облеклото ни казва всичко за нас
  Дръзкото момиче »
Принцесата »
Жената с характер »
Детето на природата »
Жената тийнейджър»
Киноартистката »
Елегантната жена »
Бизнес дамата »
Кралицата на клуба»
Дете на бохеми »
Жената вамп »
Строгата учителка »
   
Тя абсолютно не усеща разликата между вечерно и всекидневно облекло. Впрочем, обикновено работата й позволява такава свобода. Лачени поли, лъскави блузки, екстравагантни панталони, цепки на най-неочаквани места и шокиращи цветови съчетания — това е, без което тя не може да живее.

Тя никога в живота си, дори на шега, не е мерила класически костюм. От такива като нея забогатяват специалистите, които правят татуировки и пирсинг. Тя носи пръстени и на палците на краката, значки с надписи — на гърба, а часовника си носи на глезена.

През зимата се облича с късо дългокосместо палто, което я превръща в кожен помпон на тънки крачета. Тя с възторг приема модата на високите над коленете ботуши и със сълзи на очи изпраща мрежестите чорапогащници. Нейният боен грим плаши малките деца и кучетата, а прическата й е съвършеният образ на "Малвина е винаги млада".

С възрастта количеството чернилка върху ресниците й расте, а прическата й, сменяща се всеки месец, постепенно застива като отлята завинаги форма, като паметник на отминалата младост.
Израз на похвала: "Да паднеш!"
Израз на неодобрение: "Това е носила баба ми" Колко харчи за дрехи: всичко, каквото има в порфейла си

Модата за нея е: бледен ескиз, който тя оцветява с ярки бои

Създава впечатление на: киселинен екстаз

Нейният идеал е: елитен нощен клуб за поп-звезди

Подарете й: вещ, чието предназначение вие не знаете — тя бързо ще измисли къде да я прикачи