Стилът на облеклото ни казва всичко за нас
  Дръзкото момиче »
Принцесата »
Жената с характер »
Детето на природата »
Жената тийнейджър»
Киноартистката »
Елегантната жена »
Бизнес дамата »
Кралицата на клуба»
Дете на бохеми »
Жената вамп »
Строгата учителка »
   
Това е жената вамп, жената секси, облечена в лъскава, гланцова кожа. Тя съществува в черно и червено, бяло облича само в райсъвета и то за успокоение на маминка.

За нея са измислени обувките на металически щтиф и мини-полите.Тя обича всичко екстревагантно, дрехите за нея са манифестация на емоциите и желанията. Огромни метални токи с необичайна форма, ципове и нитове на най-неподходящите места — точно това е, което й трябва. Невъзможно е да си представи човек какво прави тя с косите си. Всичките й чорапи и чорапогащници са черни ( освен червените, които тя обува в особени случаи).

Това, което няма да видите върху дрехите й са цветя и пеперуди, изобщо й е безразлична природата и презира всичко естествено. Смята, че заради красотата може и да пострада, затова в чантата й винаги има транквиланти и аналгетици. Тя носи дълги остри нокти, покрити с кърваво червен лак (или черен — по време на поредната депресия), пола — или много къса или много дълга с цепка почти до талията.

За цвета и формата на бельото й са осведомени всички, които имат очи. Влизайки в помещението, тя привлича всеобщото внимание към себе си, но само подпийналите плейбои имат смелостта да се приближат към нея.
Израз на похвала: "Блестящо!"
Израз на неодобрение: "Сивичко..."
Колко харчи за дрехи:
свои пари? - нито лев!

Модата за нея е: наркотик — презира я, но без нея не може да мине.

Създава впечатление на: секс бомба със запален фитил

Нейният идеал е: Марлен Дитрих или Ума Търман

Подарете й: дълго цигаре и тя ще разбере, че вие сте човек с вкус.