Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
  АСТРОПРОГНОЗА ЗА ДНЕС И УТРЕ  
 
26 септември
вторник
6/7 Лунни дни
Луната е в Стрелец
В емоционално отношение денят не е лек. Хората - активни и пасивни се държат по различен начин. Едни се потопяват в илюзии и леност, бягайки от трудностите на семейния живот и финансовите проблеми. Други са капризни, изясняват си взаимните финансови и всякакви други претенции. За солидни имуществени и финансови операции денят едва ли е благоприятен. Идеализмът се сблъсква с прагматизма, теорията с практиката. Познайте кой побеждава? Разбира се, фактите. Само на тях трябва да се вярва. Всички видове връзки, движения и делови комуникации са затруднени, но само там, където липсват дисциплина и верни думи.Езикова школа за балкански езици
27 септември
сряда
7/8 Лунни дни
Луната е в Стрелец/Козирог

Пределно затруднени са деловите комуникации. Научете своите лични граници на деловото общуване. Умението да държите на думата си и дисциплината ще решат проблемите. Нехайството само ще ги задълбочи. Ако между по-големите и по-малките, между началник и подчинени има търкания, днес те задължително ще се прояват като конфликт и неразбиране. През цялата седмица повече от всички останали ще изпитва ттрудности в общуването с шефове и чиновници Девите и Козирозите и днес тези трудности ще се проявят с цялата си очевидност. Луната влиза в сектора на Козирога в 16:23 по Гринуич, отрезвявайки онези, които не се задоволяват с "врабче в ръката", а искат орел в небето. И то не само в служебните дела.

28 септември
четвъртък
8/9 Лунни дни
Луната е в Козирог
Вчера, днес и утре постъпва важна информация, която по-скоро затруднява нещата. Засега още е трудно от хората да се очакват постъпки и решения, всичко се случва повече на ниво обмен на информация. Общуването с шефовете през цялата трета десетдневка на септември ще бъде затруднено, но именно в тези дни може да бъде казано и чуто нещо много важно. Ако сега сте въвлечени в делови конфликт или страдате от неразбиране, то можете да разчитате на обрат в посока взаимно разбирателство около 30 септември. Тогава се и договаряйте окончателно за нещо важно. Светилата днес са в конфликт - не се оплаквайте от лошо самочувствие и пазете мира в семейството.
29 септември
петък
9/10 Лунни дни
Луната е в Козирог
Вчера и днес някои от нас се сблъскват с трудности, натрупани във важни за нас отношения. Или с трудности при реализирането на важен документ. Необходимо е те да бъдат преодолени, без да отпускате ръце и без да бъдат отлагани за друго време. В същото време избягвайте внезапни радикални постъпки. Иначе може да си създадете проблеми до края на годината. Всичко трябва да бъде естествено и логично. По възможност компромисно. Романтичните и съпружески отношения през цялата седмица се колебаят от прагматизъм до алтруизъм с целия спектър от разнообразни междинни състояния. Всички тези сюжети обаче са далече от реалността и едва ли претендират на дългосрочност. Парите идват "от нищото", но и изтичат бързо през пръстите. Контролирайте това, ако можете! Не се впускайте във финансови авантюри, отложете за известно време крупната благотворителност.
30 септември
събота
10/11 Лунни дни
Луната е в Козирог/Водолей
Денят е с нестабилна космическа енергетика. В 00:40 по Гринуич Меркурий преминава от Дева в сектора на Везни. Луната влиза в сектора на Водолей в 4:39 по Гринуич. Сутринта се случват най-забележимите проблеми и прекъсвания в работата на комуникационните средства, в движението на транспорта. Ние рязко променяме мнението си и договореностите в деловите комуникации. Начинът и скоростта на обработка на информацията се променя, алгоритъмът се пренастройва и ние известно време можем да бъдем объркани, дезоирентирани. Това ще се отрази най-видимо върху резултатите от нашите интелектуални усилия. Настроението ни е променливо, особено при децата и жените. Това е добре да се има предвид, а не да се изизсква последователност. Като цяло е по-добре денят да се прекара спонтанно, според настроението.
 
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2017
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.