Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
3 - 9 август 2020
 
ОВЕН  
Второто полугодие на тази година за вас е свързано с всепоглъщаща активност. Не е задължително това да бъде стабилен и последователен стремеж към определена цел, резултат. Напълно са възможни импулсивни увлечения по разни цели, редуващи се с периоди на пасивност. Като се има това предвид, е желателно да наблюдавате своите пориви, колкото е възможно по-рационално да изразходвате своите ресурси за постигането на целта. За да не захвърляте нещо по средата и да не разпилявате силите си. Последователност и концентрация върху една цел в продължение на половин година ще ви доведе до изключителен резултат, повярвайте. От 1 до 31 август вие сте принудени да хвърляте сили в борба за резултат. Ако ви стигнат силите и ресурсите, ще завоювате победа със социален, публичен характер. В същото време ще усещате все повече хъс, вдъхновение и късмет. Следователно, през август сте способни да постигнете впечатляващ резултат, ако имате конкретна, осъзната цел. В събота и неделя вие ще го усетите. Не се занимавайте с несъществени неща.

ТЕЛЕЦ
 
От началото на април до текущия момент вие сте измервали своето настроение и увереност в живота с това какво е положението ви в имуществената и финансова сфера. Ако те са спомагали да се усещате стабилни в битов план, този период сте преживели напълно благополучно. Ако за тези месеци сте сложили в ред своите резерви, използвали сте съществуващи средства за придобиване или подобряване на имуществото си, дълго време животът ще ви изглежда позитивен. Независимо от това какво се случва във външния свят. От 7 август до 6 септември вашето настроение и благополучие ще бъде свързано с родинни, близки познати и с това как вървят нещата във вашия "близък" кръг. Възможно е приятно кратко пътуване, но на вас и така ви е достатъчно добре в обичайното място на пребиваване почти до края на август. След това ще се случи бурна седмица с нееднозначни, но доста важни за вас и близките ви, събития. За тяхната проблемност ще намекнат събитията в неделя. През тази седмица (особено в почивните дни) основните събития са свързани с членовете на вашето семейство.

БЛИЗНАЦИ
 
Вие сте въвлечени плътно в текущите събития - информирани, подвижни, уверени в своята компетентност. От 8 до 13 август се налага да реагирате на събития, които се случват "встрани" от вас и стигат до вас като неочаквана информация. Едва ли сте съгласни с всичко, но ако спорите, ще загубите авторитет и енергия. Останете си на своето мнение, колкото и да ви убеждават в нещо друго. В кратки пътувания през този период е възможно да се случи дребен конфликт или нещо непредвидено, свързано с документи, променящо вашите планове. Нищо сериозно, но може за известно време да обърка плановете ви. Възможно е да става дума за "транспортен" въпрос. Почти през целия август вашето финансово и имуществено положение е стабилно положително. Но в края на август и в началото на септември предстоят значими събития. Помислете предварително какво мащабно нещо ще проектирате. Да заработите пари или да да инвестирате в проект. Събитията от неделя могат леко да ви намекнат за подобни възможности.

РАК
 
От 8 август до 6 септември вие се чувствате на ниво - от вас се интересуват, проявяват внимание и това ви дава възможност за успех в много области - от изгоден, престижен брак до удачно предложение за работа. Събитията се подреждат постепенно и в края на август - началото на септември ще достигнат кулминацията си. От 5 до 8 август не си струва да предприемате важни стъпки - обективно нещо около вас се променя. Променя се и вашата нагласа, това, от което се интересувате. Изчакайте, докато се ориентирате в малко променените обстоятелства. Имайте предвид, че от 8 до 13 август ви предстоят внезапни разходи, а опитите да инвестирате парите си изгодно са съпроводени с риск да не получите очаквания приход. Съсредоточете се върху нематериалните, приятни за вас, неща. Но ако през почивните дни или в течение на следващата седмица ви изпадне някаква работа (дейност), тя може до края на август да даде приличен резултат. Благоприятните дни са сряда и четвъртък.

ЛЪВ
 
От 28 юли до 8 август вие сте решителни, възбудени и рискувате да допуснете нестандартна постъпка, влияеща на вашия статус, длъжност или репутация. През тази седмица такъв порив вие ще почувствате в понеделник и вторник. Не допускайте безразсъдство. Ако искате да задържите ситуацията в предишното й състояние, не се "бунтувайте" срещу шефовете си, по никакъв начин, каквито и да са те. Ако сте решили да предприемете нещо сериозно и обмислено, защитавайте своите интереси. Вие може да постигнете ясна цел от 8 до 23 август. В този период от време вашият потенциал и късмет са най-големи. В събота и неделя вие вече ще усетите това. В тези дни рождениците от седмицата ще заложат началото на събитията през следващата половин година. Към края на годината ще постигнете много. Следователно, всички постъпки трябва да бъдат старателно подготвени и обмислени.

ДЕВА
 
От 28 юли до 8 август вашите планове сериозно се променят по независещи от вас обстоятелства и това едва ли ще ви хареса. Събитията в понеделник и вторник се отнасят към това. Възприемайте го като "тайна, която е станала явна". И не се разстройвайте - всичко е за добро, просто не сте знаели това, когато сте подготвяли детайлно своите планове. В сряда, четвъртък и петък вие разбирате, че всичко се развива нормално - обстоятелствата винаги се променят и това не е най-лошият вариант. В събота и неделя на дневен ред е решаването на финансови въпроси, свързани с кредити или участие на средства и ресурси на други хора. Не всичко е толкова просто, но ако постигнете желаното, благодарение подкрепата на влиятелни хора, ползата ще бъде несъмнена. Заради устройването на децата си вие може да предприемете сериозни стъпки и това е правилно. От техния успех сега зависи вашето семейно благополучие.

ВЕЗНИ
 
Вие продължавате да водите социално активен начин на живот. От началото на тази седмица обществената ви активност и кариера придобиват допълнителни нюанси. Някои от вас са на прага на важни домашни и положителни събития в кариерата. Те се натрупват и в края на август прерастват в нещо важно. Особено при онези, които са настроени да сключат брак или важен "обществен" договор, контракт. Конкуренцията в делови или личен план става част от живота ви и през целия август стимулира дейността на родените през втората половина на октомври. Събитията в понеделник, вторник и събота ще ви разкажат за създалото се положение на нещата. Особено информативни са не най-приятните събития, ако се случват такива. Нека това ви помогне да се ориентирате по-добре в обстановката и в следващите две седмици да постигнете всичко, което искате в средносрочна перспектива.

СКОРПИОН
 
В близко време работещите хора отдават всичките си сили на работата. Не всичко е гладко - обстоятелствата и стимулират дейността ви, но и ви напрягат силно. Като минимум в следващите две седмици. При наличие на нужната компетентност, издигането в службата е напълно възможно. Неработещите хора също са загрижени - някои имат битови проблеми, други - се безпокоят за здравето си, чието състояние през август е доста показателно. В събота и неделя всичко става очевидно - или вие енергично и ентусиазирано се отдавате на някакво занятие, или се изостря хронично заболяване и се налага да предприемете нещо в тази връзка. Някои дори се решават да променят своя социален статус - длъжност или семейно положение. Яснота внасят събитията в понеделник, а изцяло тенденцията се реализира през целия август.

СТРЕЛЕЦ
   
Самостоятелните, реализирали се хора през цялата тази година са притеснени преди всичко за финансовата страна на своя живот - разпределението на капитали и сериозните договори. През тази година вие сте способни да натрупате значителни ресурси, да повишите нивото на своето благосъстояние и най-главното - да разкриете своите таланти и способности, преобразувайки ги в професия, в източник на доходи, в сериозен бизнес. През август процесът на осъществяване на този проект се активизира. Много от това, което сте направили през тази седмица и през целия август, ще ви осигури резултат, който окончателно ще се оформи до средата на декември. Така че пред вас има още много труд - ентусиазиран, амбициозен. Хората, които не блестят с особен потенциал, също работят в подобен план, разкривайки своите способности и "монетизирайки" ги в текущо или бъдещо благосъстояние. Обучение, основано на таланти и способности - също се отнася към тази област. Финансовите (имуществени) сделки са благоприятни чак до ноември. Във всичко е необходимо само упоритост, търпение и ентусиазъм. Благоприятен ден за семейното благополучие е четвъртък.
 

КОЗИРОГ
   
До края на годината се е установила устойчива житейска тенденция - всичките ви сили, всички амбиции, цялата сила на волята ви са насочени към семейните въпроси. Сега акцентът преминава във финансовата област - необходимостта от привличане на средства от съратници, семейни и делови дялови ресурси. Очевидно, осъществяването на семейните проекти изисква все повече и повече средства. Освен материалните теми има още и емоционални, психологически. Мнозина от вас волно или неволно се намират в процес на търсене - на житейски път, на "своя " човек, на решаване на важни имуществени въпроси. Оптимално - придобиване на недвижим имот, повишаване на жизненото равнище, развиване на собствените таланти и талантите на своите деца. А така също преодоляване на натрупаните семейни проблеми. Всичко това остава в центъра на вниманието до края на годината. Август е много активен период, изискващ от вас издръжливост, работоспособност. В понеделник, събота и неделя събитията изострят трудностите по вашия път. Но ще ви дадат и сили, за да извървите този път.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Вие сте включени активно в обществения живот, действайки според текущите обстоятелства. Тоест, повечето от вас сега нямат твърдо определен план. Животът им е изпълнен с ежедневни ангажименти и кръг от близки познати. Някои активно използват личната си кола за придвижване или командировки. Доколко това отнема сили и ви напряга, демонстрират събитията в понеделник, събота и неделя. Ако в тези дни вие сте доволни от живота, значи всичко е наред. С текущите си ангажименти ще се справите. Но онези неприятности, които ще се проявят в посочените дни, ще продължат дълго. Дори ако това са просто неприятни новини. Не ги игнорирайте, колкото се може по-бързо ги ликвидирайте. Родените през първата десетдневка на февруари са склонни да променят съществено нещо в своето семейство. В понеделник това ще стане тема на деня. Но тази тема ще бъде затворена след две седмици, не по-рано. Помислете, какъв резултат ще ви устрои, и в края на седмицата започнете да осъществявате промените.
 

РИБИ
   
Вашето социално положение през втората половина на годината е не просто добро, а много добро. В най-близко време това ще се прояви във вид на добри доходи, по-висока заплата или длъжност. През август си струва да се заемете с това, което вие разбирате под подобен успех. Само не подхождайте към нещата прекалено надъхано, не допускайте прибързани действия. Влиятелни колеги, приятели или покровители сега ще са ви нужни повече от всякога. Потопете се смело в светския или професионалния живот, особено ако сте творчески човек. В сряда и четвъртък нещата при вас се получават по най-добрия начин - възползвайте се. А в събота и неделя проявете предпазливост, ако ще купувате нещо, продавате, инвестирате своите сили, средства и таланти. Резултатът ще е нееднозначен. Сега всичко, което се случва с вашето имущество и доходи, поражда дълга поредица от събития. Фактически до края на годината. Съобразявайки се с това, избирайте как да постъпите в един или друг случай.

 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2020
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.