Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
1 - 7 юни 2020
 
ОВЕН  
В следващите година и половина при вас се подобряват обстоятелствата в "близкия ви кръг" - отношенията с роднини, появява се възможност да смените местожителството си, да се преместите не много далеч, но в по-добри условия. Непременно ще се отвори възможност да повишите професионалното си образование, но едва ли до ниво на висше. Имате време да обмислите и в края на юни (по време на Слънчевото затъмнение) да отстраните препятствията пред реализацията й. През 2021 година нещата ще тръгнат по-бързо, но отначало, през второто полугодие на 2020 година ще трябва да бъдат ликвидирани препятствията по този път. Такава е стратегията. Що се отнася до тактиката, през тази и следващата седмици избирайте адекватен дипломатичен вариант за решаване на конфликта на интереси в "близкия кръг". Всички намерения, които са свързани с пътувания и с личната кола (придобиване и експлоатация), три пъти пресмятайте, за да не попаднете в трудна ситуация.

ТЕЛЕЦ
 
За година, година и половина перспективата е вашето благополучие макар и малко, но да се подобри, благодарение на работа, замяна или продажба на имущество. В голяма степен вие ще постигнете това, към което се стремите. От 5 до 21 юни се постарайте да отстраните съществуващите препятствия. С други думи, "да разчистите строителната площадка", върху която през следващата година ще започнете да градите своето благополучие в нов вариант. Новото не идва на затрупано и разхвърляно място, затова ще се наложи да се откажете от нещо, да се освободите от него. Дори да ви бъде малко мъчно. Обстоятелствата в следващите две седмици ще ви подскажат от какво именно. До август ще се наложи да тъпчете на място или да преразгледате своите предпочитания. Добре е това да се прави с хладен ум. В моменти, когато емоциите ви пречат, отложете вземането на решения. Няма за къде да се бърза. Едва през август ще бъде възможно да се стартира някакъв "нов проект", касаещ имуществени въпроси и източника на благосъстоянието ви. Събитията в петък и събота ще намекнат на нещо, от което може да се възползвате в недалечно бъдеще като средство за повишаване на жизненото ви равнище.

БЛИЗНАЦИ
 
От май-юни 2020 година до декамври 2021 година вие ще преживеете интересен период на "тържество на личния егоизъм". Никой не може да победи в себе си ЕГО-то, то е залог за нашето оцеляване и просперитет в средата ни. Целият въпрос е в баланса на личната свобода и свободата на другите хора, на онези, които участват във вашата съдба, които са въвлечени във вашите интереси. Съзнателно или интуитивно вие ту ще спазвате този баланс, ту ще го нарушавате в следващите година и половина. Лесно ще съумявате да внушите на околните, че вашите интереси – това са техните интереси. Те няма да се съпротивляват. Временно на вас ви е позволено всичко. Ключовата дума е временно. Ако злоупотребите прекалено много с интересите на другите, след девет години ще се наложи да жертвате своите интереси. Най-вероятно, това няма да е доброволно. Като не забравяте този принцип, използвайте картбланша с мярка и всичко ще се получи чудесно. До края на текущата година едва ли ще се може "да се развъртите", засега тече процес на "разкъсване на връзките". Какви точно, ще подскажат обстоятелствата. Не прибързвайте. До август преценявайте и подреждайте приоритетите си. Може би нещо вече няма да бъде актуално. За рождениците от седмицата е по-важно да запазват самообладание през цялата година, да не действат разпалено.

РАК
 
През първата десетдневка на юни вашата памет, интуиция и въображение ви помагат да преодолеете трудните ситуации и да откриете нетривиален начин за реализация на своите способности в професията, в социума, да постигнете успех в новите социални обстоятелства. Това е необходимо за формиране на нов житейски проект с прилични изгледи за благополучие. Всички неприятни, конфликтни събития, които се случват от 20 май до 20 юни, разглеждайте като предложения за ликвидиране. Разчиствайте житейското поле за сериозни преобразования. Но не бързайте. Сериозните промени изискват време и старателна подготовка. До края на годината е възможно само създаването на фундамент за нещо. Изграждането ще стане през следващата година. Имайте това предвид. Последните седмици преди рождения ви ден предполагат изхвърляне на "шлаката" от емоции и събития. От 5 юни до 5 юли е преходен период, междувременно, не изпреварвайте събитията. Нещо си отива, нещо възниква. Има ли смисъл да се хвърляте в нестабилни обстоятелства? Вглеждайте се. Живейте според ситуацията.

ЛЪВ
 
Сега вие заемате обществено активна позиция и имате успех в това. Вярно е, че се създават потенциално конфликтни ситуации, изискващи от вас да отстоявате своята позиция и своите интереси. Вие правите това мило, дипломатично, чаровно и по този начин неутрализирате конкуренти и съперници. Вашият професионален и социален рейтинг е стабилен и висок. Във финансовата сфера обаче до 23 юни ще се наложи да проявите по-голяма предпазливост и гъвкавост. Особено, ако се налага да използвате заеми и споделени ресурси. Ако вашата професия е във финансовата сфера, вие намирате оригинални решения на различни задачи. Как стоят нещата в семейството става ясно от събитията в сряда, четвъртък и неделя. При повечето Лъвове всичко е както обикновено. Следователно, освен излишния ентусиазъм, вие нямате какво друго да контролирате.

ДЕВА
 
Ако някой твърдо не бива през тази седмица да сключва брак и делови договор, то това са Девите. Прекалената активност на партньора ви няма да ви позволи да отстоите своите интереси докрай. Публичността на живота ви е висока, но и малко "скандална". Помислете за професионалния си имидж, ако той зависи от публика, клиенти, влиятелни партньори. Обществената дейност извън формалната кариера през първата десетдневка на юни е доста сполучлива, възникват варианти на нови успешни проекти, отнасящи се до сферата на културата, образованието, задграничните делови контакти (контрагенти). При съществуващите ограничения има възможност да намерите изгоден и полезен вариант на "пробив". В понеделник прекрасно се подреждат професионалните ангажименти и това се отразява върху доходите ви. Във вторник напротив, обстоятелствата в тази сфера се усложняват, но ако съумеете да постигнете нужния резултат, то това ще е означава много. В петък и събота подреждайте така домашните обстоятелства, че всички да бъдат щастливи.

ВЕЗНИ
 
Периодът е благоприятен за реализацията на вашите надежди за по- висок статус. Повишавайте своя рейтинг, доколкото това е нужно поради дейността ви. Това е особено важно за публични и юридически професии. А така също за онези, чиято работа е свързана с пътуване и комуникации на значително разстояние. Стриктно, дипломатично преодолявайте възникващите текущи трудности. Търсете нестандартно решение. В битов план, взаимодействието с роднини придобива острота и повишена значимост. Главното е да не допуснете кавги, а конфликтът на интереси да бъде решен конструктивно. Любовта на разстояние през тази седмица е динамична, но никак не е лесна. В петък всички трудности стават очевидни, но пък затова се решават. За далечната перспектива е рано да се съди, но в следващите година и половина нещо задължително ще ви зарадва.

СКОРПИОН
 
През тази седмица ви вълнуват въпроси, касаещи дялово имущество и разпределение на съвместните ресурси в съпружеската или деловата сфера. Показателни са събитията през следващата седмица, но най- важните се случват тази сряда, четвъртък, петък и събота. Може би нищо ново няма и да се случи, но нещо ще ви развълнува, силно ще ви разтревожи. По този повод след две седмици ще се наложи да се вземе решение. Всичко, усложняващо вашето материално благополучие и морално състояние, следва да се подложи на осмисляне, проверка и възможно е на "ликвидиране". По този начин през юли на "празно място" да могат да дойдат нови възможности, нови обстоятелства. През тази седмица (особено в петък) не си струва да се провеждат каквито и да е финансови операции - голяма е вероятността, че всичко ще се окаже напразно.

СТРЕЛЕЦ
   
През тази седмица вълнуващи събития засягат вашите взаимоотношения с околните - близки и далечни, формални и неформални. Пикът на знакови събития и на вашите емоции по този повод е в петък и събота. Който се е оказал полезен за вас, с него всичко ще бъде хубаво и занапред. Разногласия или конфликт на интереси в петък показват непримирими противоречия. Ще се наложи да се обмисли какво да се прави с това по-нататък. Смисълът на случващото се е в следващите две-три седмици да се ориентирате в своите контакти. Очевидно, ще се наложи нещо да се приключи или да се преформатира съществено в името на бъдещия прогрес. Темата за договорните и емоционално близките отношения в следващите година и половина невидимо ще виси над всичко случващо се. И вие редовно ще се оказвате "жертваща" или игнорирана личност. Такова е времето за вас. Затова има смисъл сега по-внимателно да изучавате кой е ваш приятел, кой е ваш враг, конкурент, обиден някога от вас човек. Ако съдбата ви принуждава да плащате кармичните си дългове година и половина, то преди всичко трябва да се избавите от материалните си дългове. Да се настроите на почти безкористна подкрепа на хората, които са до вас. След 9 години ще ви се върне стократно.
 

КОЗИРОГ
   
Вашият труд сега е концентриран в битовата сфера и в обичайната рутина. До август ще се наложи да преоцените много неща и след това да ги преформатирате. Това може да бъде свързано с преместване на семейството, с обстоятелства, свързани с пораснали деца, с условията на собствената ви професия. Следващите два месеца са само скука и делнични усилия. През тази седмица ви занимават тревогите на роднини или проблеми с колата ви. Всичко това е подготовка за важен преход "в друг житейски образ" - излизане в пенсия, смяна на местожителство, род занятие и т.н. Основните мотиви за форматирането на новия начин на живот са планирани от съдбата за следващата година. Не е казано, че всичко ще бъде лесно от самото начало, дори ако сте човек реализирал се в живота. Следващите две години на Козирозите им предстои грижливо и икономично да изразходват (инвестират) своите ресурси. Включително и физическите си сили. В течение на следващия един месец (юни - началото на юли) преценявайте случващото се от позиция на протичащите в живота ви тектонични размествания. Прицелвайте се точно. През тази и следващата седмици е желателно да ликвидирате онова, което утежнява вашия бит и здраве.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Вие сте човек увличащ се и сега вашата творческа нагласа не познава препятствия. При някои от Водолеите това се проявява в предприемачество, при други - в децата, в романтичните отношения, в професионалното творчество. В следващите два месеца ви предстои да преразгледате своите приоритети и по малко по друг начин да поставите акцентите в това, което ви увлича. Знаковите събития се случват през тази и следващата седмици. Проверява се любовта и дружбата, стабилността и перспективата пред собствения ви бизнес. Особено, ако той се базира на комуникации, контакти и информационни технологии. Събитията от петък и събота са най- информативни. Поне в това, което вече не ви устройва и от което е желателно да се избавите или да промените качествено. Усложнените обстоятелства винаги стимулират творческия потенциал. Така е и сега. Вашият творчески потенциал непременно ще се оживи и ще ви изведе до края на годината на интересен път. Всякакви спекулативни финансови операции през тази година са неуспешни.
 

РИБИ
   
Рибите сега са енергични и активни толкова, колкото им позволява възрастта и физическото състояние. През тази седмица вашата инициатива е насочена към членовете на семейството и семейните обстоятелства. Не може да се каже, че вашите интереси съвпадат с интересите на близките ви. Напротив, те могат да бъдат коренно различни, което ще породи от ваша страна желание да настоявате на своето, да критикувате, да поставите на място. Желателно е да заемете по-спокойна и конструктивна позиция. Пък и занапред е по- добре да доминирате в индивидуалните, а не в груповите дейности. И да привличате другите на чисто доброволна основа. Впрочем, това е въпрос на темперамент и култура. Това, в което вие без съмнение сега сте ефективни, е осигуряването на домашен комфорт. Продължавайте така. Желателно е да изхвърлите от дома си всички вехтории - физически, символични, морално остарели.. На Рибите им предстои година и половина с доста позитивни домашни събития, включващи близки роднини. Започвайте. Всичко, което направите правилно или неправилно, или просто ви домързи да направите до края на юни,ще формира посоката и сферата на вашата дейност за следващите две години.

 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2020
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.