Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  ХОРОСКОП ЗА СЕДМИЦАТА 20 - 26 СЕПТЕМВРИ 2021  
ОВЕН  
Най-успешна ще се окаже седмицата за родените през първата десетдневка на април. Вие ще успеете да свършите доста неща, работата просто ще ви спори много. Общуването също ще е на ниво - вашето поведение, доводи и разсъждения ще предизвикват възторг. На останалите Овни ще им върви по-малко. Здравето ви ще зависи пряко от емоциите, а вие точно сега ще се ядосвате по повод финансови проблеми или близки хора. Във всяка една ситуация се старайте да запазвате спокойствие.
Благоприятни дни — вторник, неделя.
Неблагоприятен ден — четвъртък.

ТЕЛЕЦ
 
Телците, родени през април и втората десетдневка на май, ще трябва доста да се постараят, за да не пропуснат късмета си. Вашето трудолюбие и творчески подход към работата не само ще станат основен фактор за стабилиизране на материалното ви положение, но и реален опит да се докажете в очите на хората и да повишите авторитета си. В личния живот също може да постигнете много победи. Но колкото по-близо е вашият рожден ден до средата на знака, толкова повече ще трябва да разчитате само на собствените си сили.
Благоприятен ден — петък.
Неблагоприятен ден — понеделник.

БЛИЗНАЦИ
 
Седмицата за вас е благоприятна и отговорна. През текущия период се залага основата на вашите успехи в бъдеще. Изпълнявайте добросъвестно всички условия по сделката, сключена със съдбата, и тя няма да ви остави на загуба. В отношенията си с приятели, любими и с децата, ще се наблюдава пълна идилия. Само за родените след 12 юни е възможно понеделник да се окаже труден ден. Вашите отношения ще преминават през изпитание на издръжливост.
Благоприятни дни — вторник, сряда, неделя.
Неблагоприятен ден — понеделник.

РАК
 
Седмицата е благоприятна за Раците, родени през първата десетдневка на юли. Това ще са дни, когато всички ви обичат и не обърщат внимание на проблемите. Раците, родени през втората десетдневка на юли, ще е добре да свършат повече или по-малко важните си ангажименти в първите два дни на седмицата, когато събитията около тях ще бъдат достатъчно благоприятни, тъй като втората половина на седмицата може да се окаже проблемна. На Раците, родени през юни обаче, дори романтичните срещи и общуването с близки и приятели няма да им доставят удоволствие. Множество домашни и семейни грижи и проблеми също ще им развалят настроението.
Благоприятен ден — събота.
Неблагоприятен ден — сряда.

ЛЪВ
 
Порасналото чувство на отговорност за своите близки може да тласне Лъвовете, родени през август, към активни действия, които ще се изразяват в придирчив контрол, завишени изисквания и желание да превъзпитават. Възможно е да се наложи да поемете върху себе си бремето на чужди проблеми. Не роптайте, вие трябва да преминете през това. За родените през юли седмицата е благоприятна. Време е сериозно да се замислите за работата си. Не е изключено скоро да получите възможност за развитие, за издигане или разместване.
Благоприятен ден — вторник.
Неблагоприятни дни — петък, събота.

ДЕВА
 
Седмицата е отговорна. За Девите, родени през септември, общуването през текущия период ще се превърне в своеобразно зареждане, ще се наблюдава активно поглъщане на знания, сведения, информация. При това за вас по-важно ще се окаже изясняването на отношенията или решаването на конфликт по мирен път, отколкото постигането на евентуалната съкрушителна победа. Родените през август ще трябва да бъдат нащрек в края на седмицата - възможно е да допуснете непоправима грешка или пропуск. Пазете особено добре парите си и мнението за себе си.
Благоприятен ден — четвъртък.
Неблагоприятен ден — събота.

ВЕЗНИ
 
Седмицата е удачна за Везните, родени през септември и втората десетдневка на октомври. Трудно е дори човек да си представи, че нещо при вас може да не е наред. Но помнете, че сега никой няма да ви подтиква или да ви помага. Вие сами управлявате своите действия. Като не искате да се заемете със себе си, тогава се заемете със съдбата на своите ближни. При Везните от средата на знака е обратното. Вземете си отпуск тази седмица или минимизирайте своите действия, тъй като много обстоятелства и ситуации ще се окажат в разрез с вашите цели и задачи.
Благоприятен ден — събота.
Неблагоприятен ден — вторник.

СКОРПИОН
 
За Скорпионите, родени през ноември, седмицата е спокойна. Дори да възникнат някакви усложнения, вие бързо ще оправите нещата. Почивните дни са най- подходящото време за задушевни разговори или уединение. Състоянието ви ще е добродушно и ... лениво, и нервната ви система ще си почине отлично. Само октомврийските Скорпиони ще трябва да не се отпускат и да бъдат готови през втората половина на седмицата да отстояват не само своята гледна точка, но и финансовото благополучие на своето семейство.
Благоприятен ден — събота.
Неблагоприятен ден — четвъртък.

СТРЕЛЕЦ
   
Настроението на Стрелците, родени през декември, в тези дни ще е бодро. Плановете ви са грандиозни, грижите за семейството ще станат приятни и душата ви ще е обгърната от състояние на любов към всички. Сега сте в период на нови планове, познанства и увлечения. При родените през ноември Стрелци служебните проблеми няма да им позволят да си поемат дъх и това ще ги направи твърде раздразнителни. Независимо от всичко, заставяйте себе си своевременно и правилно да си почивате, здравето ви не е желязно.
Благоприятни дни — вторник, сряда.
Неблагоприятен ден — понеделник.
 

КОЗИРОГ
   
Седмицата е благоприятна за Козирозите, родени през първата десетдневка на януари. Умението да се разбирате с хората и бързо да вземате правилните решения няма да ви подведе. Ако споделите в тези дни с близки и приятели своите планове, с шефовете си - своите идеи, имате шанс в скоро време те да се осъществят, тъй като обстоятелствата през този период ще се окажат на ваша страна. При Козирозите, родени през декември и втората десетдневка на януари, от средата на седмицата е възможно или да избухне "конфликт на поколенията", или да се стигне до срив в отношенията между съпрузите.
Благоприятни дни — понеделник, петък.
Неблагоприятни дни — вторник, сряда.
 

ВОДОЛЕЙ
   
На Водолеите, родени през първата десетдневка на февруари, през тази седзмица им е противопоказана активната дейност — само така вие можете да се опазите от различни проблеми. За останалите Водолеи седмицата е благоприятна и особено добра е нейната втора половина, когато ще можете да избирате най-лесните пътища за постигането на своите идеи и планове. Няма да ви подведе и способността да предвиждате онези трудности, които е възможно да се появят пред вас, а това означава, че вие благополучно ще ги заобиколите.
Благоприятен ден — сряда.
Неблагоприятен ден — събота.
 

РИБИ
   
За Рибите, родени през февруари и втората десетдневка на март, седмицата не е подходяща за контакти. През този период някаква дребна кавга или недомлъвка може да срине устоите на вашите делови или романтични отношения. Всичко казано дотук не се отнася за родените в средата на знака. Подкрепете и използвайте своята нараснала решителност да постигнете завидно положение в обществото, материално благополучие или любов. Имате всички шансове за това. При това в излишък.
Благоприятен ден — петък.
Неблагоприятен ден — неделя.

 
  Източник
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2021
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.