Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
16 - 22 октомври 2017

 

  ОВЕН
ОВЕН
В това новолуние започнете да действате в сфери, осигуряващи финансов успех за сметка на кредити, дялови ресурси и работа в крупни финансови организации. През тази седмица събитията вземат неочакват обрат. Отнесете се към това внимателно - ражда се дългосрочна тенденция. Постарайте се да я уловите и навреме да се впишете в потока. По-добре е да стартирате незабавно. В голяма степен в непредсказуеми обрати на събитията са въвлечени родените през март и на 17-20 април. Побързайте кардианално да промените нещо към по-добро или се примирете с неизбежното. Обновления в живота ви ще има до май 2018 година. Само се постарайте в следващите два месеца да действате не като лидер, не праволинейно, а балансирано. При това ще ви се наложи да привличате на своя страна хора, да бъдете публични. Или да търсите своята втора половинка - в живота и в работата. Който проявява своенравие, е най-вероятно да изгуби.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
В периода на Везните на мнозина Телци няма да е излишно поддържащо лечение. През втората половина на октомври направете свой приоритет красивото делово облекло, своя външен вид - "почистете перцата". Настъпва време, когато вие волю-неволю ще трябва да контактувате с най-различни хора, в голяма степен публични личности. Приоритет трябва да станат влиятелните, състоятелни хора и е необходимо да им съответствате, особено ако искате да откриете своята втора половинка или да сключите делови договор. През тази и през следващата година вашите контакти, договори и съюзи лесно могат да бъдат разрушени. Но само в случай, че са загубили своята актуалност и вече не са ви полезни. Не се страхувайте от промените. Напротив, в дните на новолунието по всякакъв начин инициирайте срещи и нови познанства. Към хората се отнасяйте обмислено, преценявайте ги задълбочено, не се борете за голям брой контакти. до края на годината задължително ще се намери човек или договор, който ще разшири границите на вашите възможности. Най-наситен живот и големи перспективи в следващите два месеца ще имат априлските Телци.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Пред Близнаците започват де се отварят нови професионални перспективи. Най-вече пред родените през май и в началото на юни. Не е задължително това да бъде стремителна кариера. Не, по-скоро до следващата година вие ще заслужите повишение и спечелите авторитет в рамките на своята професия и ще подобрите (стабилизирате) в известна степен своята материална база. След новолунието можете да започнете да разглеждате как именно да реализирате това. За успех имате нужда от повишена работоспособност, здраве, издръжливост. И за да си осигурите това, трябва да се погрижите, без да икономисвате средства, за здравето си. Следващият важен фактор за успеха става деловият стил - той трябва да отговаря на вашите социални претенции. В следващите месеци ви дебне и опасност - неправилно хранене и излишества. Като следствие - вероятно ще натрупате излишни килограми. По-добре ще бъде да вземете превантивни мерки.
 
РАК
В дните на новолунието си поставете ясна цел, отразяваща вашите стаени, неафиширани по-рано, желания. Започва златно време за творческите личности, за търсещите любовта, които непременно ще намерят човека, с когото могат да създадат тесен емоционален съюз, а не просто да си си поиграят флиртувайки. Не си струва в следващите месеци широко да разгласявате своите любовни отношения, докато нещата не стигнат до брак. При жените Раци се повишана нивото на фертилност - ако искате да имате дете, не се бавете. Енергията на Скорпиона поощрява и бременността, и раждането. Възползвайте се от това. Онези, които вече имат деца, до края на годината ще имат основание да се гордеят с успехите им. Но за тази цел ще се наложи да се потопите в техните дела, а не да бъдете страничен наблюдател. Нека вашето хоби да ви донесе успех и допълнителни средства за живот. В следващите седмици би трябвало да "развъртите" и да придадете ускорение на подобни процеси.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Настъпило е времето, когато през годината може и трябва да се уредят натрупаните за 10-12 години семейни неуредици, да се ликвидират проблемите и съществено да се повиши благосъстоянието на семейството ви. Би било добре и семейството ви да порасне. След новолунието през тази седмица се постарайте да се впишете в тази тенденция: намерете желания вариант за подобренията, предприемете някаква стъпка, която ще "стартира" процеса. Може би някому ще бъде нужно да направи ремонт в жилището си, да придобие дом или вила, да се премести в по-удобно и просторно жилище. Всичко ще се получи. В краен случай, в края на следващото лято. А при Лъвовете, родени през юли и в началото на август, позитивните събития започват да се случват и ускоряват още сега и към края на годината те задължително ще ви зарадват. Някой от родителите в най-скоро време ще играе за вас по-голяма от обикновено роля и може да стане в нещо "благодетел" или "спонсор". Впрочем, зрелите хора трябва да разчитат на себе си.
 
ДЕВА
Завършва "периодът на Везните" - месец, през който по милостта на Юпитер би трябвало да се е случило нещо, което да стане основа на благосъстоянието ви. Това може да бъде високоплатена работа и контакти, които също ще са ви нужни, за да подобрите качеството на живота. Теглете чертата и си поставете нови, не особено амбициозни задачи. През следващата година ще успее онзи, който повиши своето образование или разшири сферата на своята дейност, преодолявайки границите на постигнатото. Най-подходящ момент за инициация на подобен процес се формира от 14 до 22 октомври. Възможности ще се появят в резултат на далечно пътуване или при среща с много влиятелен човек. Всеки от нас познава своите стремежи и ограничения - в следващите дни и седмици се постарайте да направите реална стъпка в нужната посока. Нужното пътуване и среща могат да бъдат организирани, без да се чака милостта на случая. Девите, родени в края на август и в началото на септември, сега по-лесно от останалите ще се впишат в потока от събития. За всички Деви през тази и следващата седмица е полезно да осъществяват нови познанства и да активизират съществуващите.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Измина годината, когато Юпитер се намираше във вашия знак, подкрепяйки ви, повишавайки самооценката ви и повдигайки планката на социалните ви претенции. Понякога ви удряше болезнено по самолюбието, но само с цел да ви събуди, да ви стимулира. Важно е да разберете, че събитията от изминалата година (от октомври 2016 до октомври 2017) са станали импулс за по-нататъшни социални завоевания, за собственото ви израстване и развитие. Малките деца физически са пораснали съществено, по-големите - са се социализирали. Младите са открили в себе си небивали амбиции, по- възрастните - леко са се активизирали и са получили от живота малка компенсация за "праведните си усилия". Важно е, че тези събития за всички са станали ново стъпало в спиралата на социалната стълба. До следващия подобен тласък ще вървите 12 години, изкачвайки стъпало след стъпало. До следващата есен ще се наложи да се съсредоточите върху търсенето и усвояването на ресурси. Иначе как ще се изкачвате? По този път знакови ще станат следващите дни и събития и вашите собствени усилия. Рождениците от тази седмица, родени до четвъртък (новолунието) използват за тази цел "стари" възможности. Рождениците, родени от 19-20 до 23 октомври, непременно ще направят малка революция и ще започнат да движат своите имуществени въпроси по нов начин, ще намерят оптимален източник за своя доход и начин да го получават.
 
СКОРПИОН
През миналата седмица Юпитер е влязъл във вашия знак, придавайки ви сили, увереност в себе си, подхранвайки вашите амбиции. По свой стар навик, вие не афиширате всичко това, но активно го използвате в нужния момент и на точното място. Всичко, което откриете в себе си, в следващите месеци ще стане драйвър за вашите битови постижения. И не само това! Онзи, който съумее до следващата есен да се "ускори", да преобразува своите способности в ясни стремежи и постъпки, с това "гориво" ще се катери по социалната стълба и ще расте като личност през следващите 12 години. Ако не намерите в себе си сили сега, няма да запалите "двигателя", чрез който ще се носите напред. Остава ви само да се мотаете в опашката. Децата в следващите седмици ще започнат да растат стремително, любителите да похапнат, ще спрат да следят за формата си. Енергичните, честолюбиви хора започват да действат!
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Стрелците са "поданиците на Юпитер", планетата на големия късмет, както казват древните. Където и да се намира Юпитер в своето обикаляне около Слънцето, отвсякъде той изпраща на своите чеда - Стрелците благодатни лъчи по-щедро, отколкото на всички останали. Неговата енергия е енергия на растежа, на пространствените и културни завоевания. От миналата седмица и до ноември 2018 година Юпитер се намира в Скорпион, завършвайки за вас своя 12-годишен път около Слънцето. Следващата есен той ще влезе във вашия знак и ще ви даде нов импулс, ново дихание за социални завоевания. А засега "зад гърба" ви той цяла година ще ви пази от нещастия, ще изглажда проблемите, ще облекчава грижите. Понякога вие ще получавате от него не съвсем приятен "вълшебен ритник", за който не бива да се обиждате. Но повече сила засега той няма да ви дава - вие все още се опирате на онези резерви, които сте получили от него в края на 2007 - началото на 2008 година. Ако ви се струва, че животът е "забавил" своя ход, че растежът се е прекратил, това означава, че вие просто сте изчерпали ресурсите или сте постигнали всичко, което е било възможно. Примирете се и бройте пилците. Или продължавайте упорито да се движите напред на своите си крака, без попътен вятър.  
 
КОЗИРОГ
 
От миналата есен до днешния ден, вие сте преживявали събития, които са демонстрирали вашия "таван на възможностите" - в кариерата и като семеен статус, вашата ценност като член на обществото и вашите отношения с родителите. Само на родените на 16-20 януари още им предстои до май 2018 година съществени промени - като професионален статус или като семейно положение, или като местожителство. В това отношение събитията от 15 до 25 октомври са доста показателни. Така че ще трябва да сте готови за промени и да правите всичко, за да бъдат те в желаната посока. Всички останали Козирози до края на годината могат без да се оглеждат да използват плодовете на постигнатото обществено положение, да развиват своето участие в обществено-политическия живот, да придобиват влиятелни приятели и покровители, които ще им помагат и по-нататък, за да осъществят своите планове и намерения.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
От октомври 2017 до ноември 2018 година първостепенно значение за Водолеите започва да придобива кариерата и отношенията с авторитетни фигури - доминантен родител, съпруг, чиновник, от когото зависи вашият професионален и граждански статус. Шансовете за ръст в кариерата се появяват още през следващата седмица и стремително растат до края на годината. Използвайте възможностите, търсете мейнстрима, за да се впишете в него. И разбира се, търсете покровител: накъде без това? При зависимите хора, омъжените дами, социалният успех ще бъде постигнат чрез кариерата и успехите на съпруга. При децата повишаването на жизненото равнище става благодарение на родителите, на които вие е по-добре да делегирате важния житейски избор, ако е необходим такъв. Предприемачите могат смело да разширяват своя бизнес. Най-голямото ускорение събитията придобиват до края на годината. След това ще се наложи да се задържи полученият резултат. Не си струва да афиширате своите стратегически действия.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Рибите доста успешно използват и "усвояват" енергията на растеж на Юпитер и характера на нейното проявление в Скорпион. Повечето от вас не са склонни да афишират и да "хвърлят прах в очите", но пък умеят да усещат посоката на потока от събития, да намират начин да преминат през тясното място и да се впишат в тенденциите. Това качество до следващата есен ще стане определящо за вашите постижения. Събитията от 15 до 25 октомври вече ще ви предложат някакви нови възможности - чрез полезна информация, важно далечно пътуване, чрез общуване с много влиятелен човек. Ако през този период вие използвате скрити и явни шансове, до края на годината стремително ще приближавате до своята цел, ще повишите своя авторитет в професионалната общност. Приоритетни сфери на успех - деловите отношения от международен мащаб, юридически процеси, тиражиране (по всякакъв начин) на своите способности, повишаване на образованието. С други думи, звездите ви предлагат да станете господар на "трите океана", да намерите удобни за вас "води" така че след година - година и половина стремително да се изкачите на следващото социално стъпало. Или дори да прескочите през две стъпала. Засега задачата ви е да разширите хоризонтите на компетентност и местопребиваване.  
  Н. Чиркова
 
 
 
Нещо ново за четене: 2018 - година на жълтото земно кучеЗащо не се подарява часовник на близки хора Ден след ден
5 начина да кажеш на детето си "НЕ"Кого не бива да обиждате? Когато те преследват еднакви числа
 
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2017
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.