Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП
1 -7 АВГУСТ 2022

Седмицата ще бъде успешна, наситена и интересна. Звездите ще подкрепят онези, които ще се заловят с нещо ново, дори тези хора да нямат определен план. Смелостта и увереността в себе си ще им помогнат да постигнат много. Ако дълто време не сте се решавали да започнете някакъв проект, смятайки го за прекалено труден, опитайте се да пристъпите към него през тази седмица. Ще постигнете първите успехи учудващо бързо.

Може да купувате транспортни средства, а така също и инструменти, техника, необходими за работа и обучение. Хората, които през тази седмица инвестират пари в собствен малък бизнес, няма да съжаляват за това.

Първата половина на седмицата е подходяща за общуване с близки хора, със стари приятели. А през втората половина много е вероятно да имате необичайни срещи, приятни запознанства, които ще ви направят силно впечатление.


ОВЕН  
През тази седмица ще са ви много нужни настойчивост и целеустременост. Именно благодарение на тези качества ще постигнете това, към което отдавна се стремите. С много неща ще се справите самостоятелно. Ако някой ви предложи своята помощ, не му отказвайте - много е вероятно именно с това да започне дълга дружба или ползотворно сътрудничество.

Първата половина на седмицата ще бъде подходяща за съставяне на официални документи, обръщане към държавни организации, решаване на юридически въпроси. Сделки, сключени през това време, ще бъдат успешни.

Втората половина на седмицата ще ви даде шанс да се ориентирате и в нещо, което преди ви се е струвало много сложно. Получите ли отговори на въпросите, върху които отдавна умувате, ще се почувствате много по-уверени и спокойни. Това ще ви направи и по-привлекателни и мнозина ще поискат да се запознаят с вас.

ТЕЛЕЦ
 
Началото на седмицата няма да бъде лесно от гледна точка на общуването. Околните могат неправилно да тълкуват думите ви, да се обиждат дори от невинни забележки. Не е изключено да имате разногласия с хора, с които преди сте се разбирали отлично и лесно сте се договаряли за всичко. Избягвайте дългите спорове и не забравяйте, че за да постигнете успех, по-добре ще бъде да действате самостоятелно, отколкото да търсите съюзници.

С времето влиянието на позитивните тенденции ще се засилва. Това ще бъде особено забележимо в сферата на личните отношения. Ще съумеете да сложите край на разногласията с близките си, спокойно и конструктивно да обсъдите плановете. Ще се отворят нови перспективи в професионалната сфера. Ако през тази седмица се държите правилно, то скоро ще получите няколко примамливи предложения.

През цялата седмица бъдете внимателни с парите. Не бързайте с големите покупки.

БЛИЗНАЦИ
 
Старайте се да не се ядосвате за дреболии. През тази седмица много неща ще зависят от вашата способност да запазвате самообладание и да взимате премерени решения, независимо от обстоятелствата. Ще ви помогнат стари приятели, проверени партньори, съюзници. Подкрепата им ще бъде особено важна в средата на седмицата.

Сериозните разговори е по-добре да не отлагате твърде дълго. Трудните въпроси е по-добре да се обсъждат в началото на седмицата - именно тогава ще ви бъде по-лесно да се разбирате с околните, ще сте наясно какво може да очаквате от тях. При това така ще имате шанс по-рано от другите да получите ценна информация.

Последните дни на седмицата ще са подходящи да проявите инициатива в работата и в личните отношения. Именно благодарение на нея ще станат възможни промените, за които отдавна мечтаете. Вероятно ще има и приятни изненади и добри новини.

РАК
 
Не всичко през тази седмица ще се получава лесно, но вие няма да се предадете и няма да се смутите, дори да възникнат трудности. Ще ви е полезен опитът, получен по-рано. Благодарение на него вие няма да пилеете напразно времето си, бързо ще се съсредоточите върху най-главното и ще намерите най-краткия път към целта. Не винаги хората около вас ще разбират защо действате така, а не иначе. Но едва ли някой ще иска да ви пречи , а скоро на всички ще стане ясно, че всичко сте направили правилно.

Старайте се да избягвате споровете, да не се поддавате на провокации. Много полезно ще ви бъде умението да заглаждате острите ъгли, да намирате решения, които ще се харесат на всички. Не си струва да си спомняте за старите проблеми и обиди, да обсъждате някакви неприятни ситуации от миналото. Съсредоточете се върху това, което сега зависи от вас.

ЛЪВ
 
Седмицата ще бъде доста неспокойна. Тя може да се окаже трудна за Лъвовете, които не са свикнали да сдържат своите пориви или дълго да обсъждат плана за действия. Такива представители на знака под влиянието на мимолетни преживявания рискуват да кажат или да направят нещо, за което после да съжаляват. До вас обаче ще има хора, които ще се постараят да ви предпазят от необмислени постъпки. Вслушайте се в добрите съвети.

Старайте се да се отнасяте сериозно към всичко, с което се залавяте. Дори обичайните дейности могат да изискват повече внимание от обиконвено. Не се отказвайте още веднъж да проверите всичко, да се убедите, че не сте допуснали дори малки пропуски. Неочаквано много време може да се окаже нужно за оформянето на документи. Струва си да се запасите с търпение, ако е необходимо да се обърнете към държавни организации.

През цялата седмица ще ви радва общуването с близките ви. Заедно ще прекарвате много време.

ДЕВА
 
Тази седмица едва ли ще прекарате спокойно и безгрижно, но от това каква ще се получи тя, със сигурност ще останете доволни. Вероятно ще има позитивни промени в деловата сфера. Ще се отворят много нови възможности и вие ще се постараете да не изпуснете нито една от тях. Вероятно ще има и полезни познанства, срещи с хора, от които ще научите много. Късметът ще се усмихне на Девите, които търсят нова работа или искат да сменят сферата на дейност.

Седмицата ще е благоприятна за решаването на финансови въпроси. Във всичко, което касае пари, можете да разчитате на интуицията си - тя ще ви подскаже как е най-добре да се действа. Не е изключено да намерите нов източник на доходи.

Не винаги ще бъдат хармонични отношенията с близките ви, но сериозни конфликти няма да възникнат. В напрегнати моменти вие ще намерите начин да разредите атмосферата и да повишите настроението на всички.

ВЕЗНИ
 
Седмицата е подходяща, за да проявите инициатива в работата. Ще имате шанс да постигнете успех в това, което за мнозина изглежда много трудно. Вие ще решите задачите, поставили другите в задънена улица, и това няма да остане незабелязано. Ако сега се държите правилно, то скоро ще получите делови предложения, от които няма да искате да се откажете.

Седмицата е благоприятна и за пътуване - ще ви бъде полезно да смените обстановката, да посетите нови места. За някои Везни кратки пътешествия ще станат източник на вдъхновение. Други представители на знака ги очакват приятни запознанства.

Вие често пъти ще се оказвате в центъра на вниманието. Старайте се да не говорите излишно, да не давате поводи за слухове и клюки. Не е добре и да шокирате околните с екстравагантни постъпки; по-добре е да не нарушавате традициите и общоприетите правила.

СКОРПИОН
 
Началото на седмицата е благоприятно време за делови и лични срещи. С мнозина вие ще намерите общ език, ще разкажете за своите идеи така, че никой да не остане равнодушен към тях. Ако ви потрябва помощ, със сигурност ще я получите. Някои Скорпиони ще намерят влиятелни съюзници, благодарение на чиято подкрепа ще постигнат това, което е изглеждало почти невъзможно.

Въпреки че през това време работата ще е повече от обикновено, постарайте се да не ѝ посвещавате цялото си време. Ще имате нужда да се откъсвате от нея. Кратка пауза ще бъде достатъчна, за да възстановите силите си, да попълните запасите от енергия.

Втората половина на седмицата ще протече много ползотворно. За тези няколко дни вие ще решите важни въпроси, ще се справите с проблеми, които преди са изглеждали извънредно трудни. Ще имате шанс за изгодни сделки.

Вероятно в семейството ще има приятни събития, позитивни промени в отношенията с роднини. Ако в последно време са възниквали много разногласия, сега ще съумеете да им сложите край.

СТРЕЛЕЦ
   
Седмицата ще бъде успешно от професионална гледна точка. Вие ще разберете как да се справите със задачи, които преди сте смятали за прекалено трудни. Няма да се наложи да се справяте с всички трудности сами - до вас ще се окажат хора, готови да ви помогнат във всичко. Вероятно ще поставите начало на сътрудничество, благодарение на което вашите доходи скоро ще пораснат забележимо. Ще ви е полезно умението да се разбирате с най-различни хора, да правите добро впечатление.

Бъдете готови да се учите бързо на нови неща, старайте се да обръщате внимание на дребните детайли и бързо да запомняте всичко, което може да ви бъде полезно. Възможно е да разберете, че преди сте се заблуждавали, че сте правили неправилни изводи.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за пътувания – и делови, и за развлечение. Не е изключено някой от вашите познати да се съгласи да ви направи компания. Ще прекарате времето си отлично.
 

КОЗИРОГ
   
Седмицата ще се получи добра. В първите дни много ваши начинания ще имат успех, вие отлично ще се справите с всички задачи, с които се заемате.

Вероятно ще получите приятни новини отдалеч и интересни предложения. Въпреки че през това време проблемите могат да се окажат неочаквано много, няма да ви се наложи рязко да смените плановете си, за да се справите с всичко. Вероятно ще имате необичайни запознанства, срещи, които ще се помнят дълго. Не е изключено начало на приятелски или любовни отношения.

Старайте се да не се претоварвате през втората половина на седмицата. Ще ви бъде полезно да си починете и откъснете от грижите, да си спомните свое старо хоби или да се заемете с някакво увлекателно занятие.

Седмицата е подходяща и за да възстановите някакви свои стари контакти, да се сдобрите с тези, с които сте били скарани. Отношения, които в последно време са били напрегнати, ще се оправят и това ще бъде ваша заслуга.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Ще се появят много нови планове. Преди да пристъпите към реализацията им, постарайте се да оцените реално ситуацията, да помислите дали е по силите ви да вдъхнете живот на идеите си. Важно е да не си правите илюзии, да не разчитате на късмет там, където би било по-разумно да разчитате на собствените си сили.

В работата си струва да използвате интуицията си - нейните подсказвания ще ви помогнат бързо да стигнете до целта. Ще имате възможност да установите някакви полезни контакти, да намерите влиятелни съюзници, които ще ви подкрепят във всичко. Много е вероятно да намерите сполучливо решение на труден финансов въпрос, някои Водолеи ще съумеят значително да увеличат своите доходи.

От гледна точка на личните отношения седмицата ще бъде благоприятна. Разногласията с близките, които в последно време ви тревожат и огорчават, ще останат в миналото. Вие ще започнете много по-добре да разбирате онези, с които преди не сте намирали общ език.
 

РИБИ
   
Бъдете внимателни в началото на седмицата. През това време е по-добре да не вземате прибързани решения, особено ако става дума за това, което е важно не само за вас, но и за вашите близки. Полезно ще бъде да се посъветвате с хора, на които се доверявате. Техният опит ще ви бъде много полезен.

Не си струва да бързате там, където нещата опират до пари. Крупните спонтанни покупки едва ли ще бъдат удачни. Преди да сключвате всякакви сделки, убедете се, че си имате работа с надеждни партньори. Не рискувайте там, където това може да се избегне.

С времето влиянието на позитивните тенденции ще се засилва. Вие ще се почувствате много по-уверено, ще сте наясно как е най-добре да се действа. Ще се отворят нови възможности в професионалната сфера. Ако проявите навреме инициатива, скоро ще можете да удържите важни победи.

Последните дни на седмицата ще бъдат особено благоприятни от гледна точка на личните отоншеиня. На мнозина от Рибите това време обещава приятни изненади, включително и романтични.
 
  Източник
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2022
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.