Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП
5 - 11 ДЕКЕМВРИ 2022

Важно е да се гледа реалистично на нещата. Това няма да бъде лесно - невъзможното ще ни се струва възможно, мнозина ще приемат желаното за действително. Преди да се обвързвате с някакви задължения или да давате обещания, убедете се, че ще можете да спазите думата си, че няма да подведете хората, които разчитат на вас. Това касае и деловата сфера, и личните отношения.

Работата няма да търпи лекомислено отношение. Дори да се занимавате с обичайните, добре познати задачи, отнасяйте се към тях максимално сериозно, не разчитайте, че всичко бързо и успешно ще се получи от само себе си. Доста е вероятно да има трудности и по-често с тях ще се сблъскват хора, които неотдавна са се заели с решаването на нови задачи.

Обърнете внимание на това какви са отношенията ви с близките. Малки разногласия, дребни обиди могат да имат неприятни последствия. Старайте се да сте особено търпеливи с хората, на които държите - тогава към края на седмицата няма да има поводи за взаимни претенции.

ОВЕН  
Началото на седмицата ще бъде доста напрегнато и това ще се забелзява най-вече в сферата на деловото общуване. Работните отношения, които преди са били съвсем нормални, могат за известно време да се развалят, при това няма да разберете веднага какво всъщност се е случило. Но вие задължително ще се справите с всичко, а скоро ще намерите и начин да укрепите деловите контакти, които са важни за вас.

През втората половина на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху някакви особено интересни неща и вие няма да пропуснете тази възможност. Много от Овните ще имат шанс да покажат на какво са способни. Ако се възползвате от него, скоро ще получите интересни предложения за сътрудничество.

Възможно е личните отношения през тази седмица да не бъдат лесни. Може да ви се струва, че околните не казват всичко докрай, че се опитват да скрият информация, която е важна за вас. Най-вероятно ще става дума за дребни неща, а ситуацията скоро ще се изясни и ще стане очевидно, че не е имало за какво да се безпокоите.

ТЕЛЕЦ
 
В началото на седмицата ще бъде трудно да избегнете разногласията и напрегнатите моменти. Този период не е подходящ за решаването на сложни професионални въпроси, обръщане към държавни институции, отговорни преговори. Имайте предвид, че ще се уморявате много по-бързо от обикновено, а за да възстановите силите си, ще ви трябва повече време. Затова по-добре отложете най-уморителните задачи.

Втората половина на седмицата ще протече по съвсем друг начин. Тя ще ви поднесе и удачни съвпадения, и нови възможности, и приятни изненади. Особено благосклонни звездите ще бъдат към семейните Телци - очакват ги добри новини. Няма да имат причини да се оплакват и влюбените. Последните дни на седмицата ще са подходящи за разговори за бъдещето, за обсъждане на общи планове. Ако за реализацията на вашите идеи са нужни средства, вие бързо ще разберете откъде можете да ги вземете.

БЛИЗНАЦИ
 
Началото на седмицата ще изисква от вас да сте по-придирчиви в общуването. През това време няма да ви бъде лесно да се разбирате с околните, могат да възникват разногласия с тези, с които преди лесно сте могли да се договорите за всичко. Вероятно задачите ще се бавят, което ще доведе до не особено големи, но досадни финансови загуби. Но не си струва да се ядосвате. Първо, възникващите трудности няма да бъдат особено сериозни. Второ, интуицията със сигурност ще ви подскаже как да се справите с тях. Трето, скоро ще нарасне влиянието на позитивните тенденции, вие ще видите, че ситуацията се променя в положителна посока.

Втората половина на седмицата ще бъде особено щедра на приятни изненади. Това е време, когато много от Близнаците ще могат да осъществят това, което са намислили доста отдавна. Ще имате шанс да посетите мероприятия, за които сте чували много, да се запознаете с интересни хора, да осъществите полезни контакти. Важното е да проявявате инициатива и да не се страхувате да поемате отговорност.

РАК
 
Старайте се в началото на седмицата да избягвате стресовите ситуации и преумората. По-добре се занимавайте спокойно с обичайните неща, решавайте добре познати задачи - с тях ще ви бъде по-лесно да се справите, отколкото с нещо абсолютно ново. И може да си мислите за бъдещето. Вие правилно ще прецените своите възможности, ще разберете какво можете да постигнете, а какво едва ли ще се получи. На много от Раците решенията, взети през този период, ще им помогнат в бъдеще да избегнат излишните тревоги, разочарования и грешки.

С всеки нов ден вие ще се чувствате по-бодри и енергични. Втората половина на седмицата ще е подходящо време да се заемете с някакви сериозни ангажименти, да се справите с това, което преди не се е получавало. Възможно е успешно да бъдат решени работни въпроси. Забележимо могат да се променят в положителна посока делови отношения, които преди са били напрегнати. Пък и с близките си ще се разбирате много по-лесно.

ЛЪВ
 
Началото на седмицата ще бъде благоприятно. Това е подходящо време да се заемете с някаква нова задача. Ще бъде интересно, вие бързо ще постигнете първите успехи. Лесно ще намерите и съюзници. Вашите идеи ще се харесат на околните, мнозина ще поискат да ви помогнат да ги осъществите. Може да правите покупки - вие няма да сбъркате в избора си, няма да похарчите пари напразно. Добре ще минат срещи с приятели, ще се радвате на общуването с членовете на семейството, няма да възникнат разногласия с тези, на които държите. Средата на седмицата на много от Лъвовете ще донесе добри новини, предложения, на които ще искате незабавно да отговорите със съгласие. Има вероятност да постигнете нови професионални успехи, да се издигнете в кариерата.

Последните дни на седмицата могат да се окажат нелеки. Проблемът е в напрегнатия емоционален фон. Настроението ще се променя често, вие може сериозно да се тревожите за дребни неща, на които в друго време просто не бихте обърнали внимание. Особено важна ще бъде подкрепата на близките ви, и вие задължително ще я получите.

ДЕВА
 
Много неща в началото на седмицата ще се подреждат добре. Струва си да проявите инициатива в работата си; ще имате шанс бързо да се справите с това, което преди не се е получавало, да постигнете отдавна поставена цел. Не са изключени щастливи съвпадения, вие ще се постараете да извлечете от тях максимална полза. Решенията, касаещи пари, ще бъдат правилни. Сключените сделки ще ви донесат приходи.

В средата на седмицата се старайте да действате самостоятелно. Не си струва да пилеете време за дълги спорове, за обсъждане на въпроси, които не ви засягат пряко. Ако трябва да се намесите в чужди дела, старайте се това да става максимално тактично и деликатно, за да не засегнете чуждите чувства.

Последните дни на седмицата ще протекат относително спокойно. Те ще са подходящи да се справите с дребни ангажименти, да довършите това, което е било започнато по-рано. Вероятно ще имате малки парични постъпления, включително от неочаквани източници. Те ще се окажат доста навреме, ще ви позволят да направите непланирани покупки.

ВЕЗНИ
 
Началото на седмицата ще бъде благоприятно за общуване. Успешно ще протекат делови преговори, не е изключено да получите подкрепата, на която преди това дори не сте разчитали. Би било добре да проявите инициатива в работата - така може да постигнете отлични резултати. Периодът е подходящ за работа с документи, обръщане към държавни институции, решаване на юридически въпроси. Успешни ще бъдат командировки или пътувания, свързани с работата. Не е важно дали те са били планирани по-рано или решението е било взето в последната минута.

Втората половина на седмицата ще е добра за решаването на трудни задачи, но и за обучение и творчество. Ще ви е полза умението да забелязвате подробности, които другите не са забелязали, да обръщате внимание на дребните неща. Информацията, получена през този период, ще се окаже важна и полезна. Възможни са необичайни срещи, приятни запознанства. Лесно ще се сприятелите с хората, които ще харесате.

СКОРПИОН
 
В началото на седмицата вие по-често от обикновено ще се оказвате в центъра на вниманието и вероятно ще намерите начин да извлечете от това полза. Ще имате шанс да намерите нови бизнес партньори, съюзници, на които ще можете винаги да разчитате. Някои Скорпиони ще съобразят как да укрепят професионалните си контакти, да си осигурят подкрепата на тези, от които зависи много. Не последна роля тук ще изиграе и вашето обаяние.

Втората половина на седмицата е отлично време за общуване в неформална обстановка. Можете да обсъждате и делови въпроси, и лични. Вие лесно ще намерите правилния тон и нужните думи. Периодът ще бъде подходящ и да правите планове за бъдещето. Ще си изясните какво всъщност искате да постигнете, а интуицията със сигурност ще ви подскаже как можете да го направите. Последните дни на седмицата са време за подаръци, приятни изненади и парични постъпления.

СТРЕЛЕЦ
   
Събитията могат да се развиват малко по-бавно, отколкото бихте искали. Затова ще ви трябва търпение. Особено важно е да не бързате там, където става дума за вашите професионални задачи. Ще бъде по-трудно да ги решите, отколкото сте предполагали, но вие със сигурност ще се справите с тях. Добре е да се опирате на проверени съюзници, на хора, които и по-рано неведнъж са ви подкрепяли. А с новите си познати си струва да сте нащрек, особено ако те лесно дават обещания, настойчиво се опитват да ви въвлекат в някакви свои проблеми и дела.

Втората половина на седмицата ще бъде интересна и наситена. Тя ще ви донесе доста приятни изненади. Вероятно ще има щастливи съвпадения, интересни предложения, хубави новини отдалеч. Вие ще намерите общ език с тези, с които преди не сте се разбирали, ще възстановите стари контакти. Последните дни на седмицата ще зарадват семейните Стрелци. Вероятно ще има приятни домашни събиитя. Разногласията с роднини ще останат в миналото.
 

КОЗИРОГ
   
Началото на седмицата ще бъде наситено и това ще ви хареса. Настойчивост и целеустременост ще ви помогнат бързо да завършите това, което е било започнато доста отдавна. Вие няма да захвърлите започнатото, дори ако възникнат трудности. Важното е да не забравяте, че трябва да сте предпазливи и правилно да преценявате силите си. Не бързайте да влизате в конкурентна борба със силен противник, да се заемате с нещо, което може да се окаже не по силите ви. От гледна точка на личните отношения периодът ще бъда благоприятен. Близките ще ви подкрепят с желание, няма да възникват поводи за спорове.

Втората половина на седмицата ще протече много по-спокойно. Вие ще се справите с текущите ангажименти, във всичко ще сложите ред. Може да се заемете с оформянето на документи, да се съсредоточите върху решаването на юридически въпроси. Вероятно ще имате полезни запознанства, срещи с хора, които малко по-късно ще ви направят важни услуги. Не са изключени парични постъпления, включително и от неочаквани източници.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Началото на седмицата ще бъде доста неспокойно. Вие много по-остро от обикновено ще реагирате на всякакви дребни недоразумения, неудачни съвпадения, неочаквани събития. Хората около вас по-често от обикновено ще се намесват във вашите дела и няма да ви бъде лесно да реагирате на това спокойно. Вие обаче ще се справите с негатимвните емоции, няма да се сърдите и да се нервирате. Това ще направи добро впечатление на мнозина. Хора, които вие отдавна харесвате, ще поискат да се сближат с вас.

Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна и ефективна. Тя ще отвори нови перспективи пред Водолеите, които през този период се съсредоточат върху работата си. Вие сами ще съумеете да се справите с решаването на много трудни задачи. Вероятно ще имате значителни парични постъпления, може да се появи и нов източник на стабилни доходи. Известни разногласия с близките ще ви накарат да се вълнувате, но към края на седмицата всичко ще се оправи.
 

РИБИ
   
Бъдете внимателни в началото на седмицата. Именно тогава хората около вас могат да се опитат да ви вкарат в капан или да ви поставят в трудна ситуация. Вашите недоброжелатели ще действат особено решително и няма да бъде лесно да им се противопоставите. Съюзници и приятели няма да стоят настрани, благодарение на тяхната подкрепа вие ще се справите със ситуацията и ще постигнете дори по-голям успех, отколкото сте очаквали.

Втората половина на седмицата ще премине много по-спокойно, ще бъде ползотворна и приятна. Тя ще е подходяща за решаването на трудни работни задачи, за обучение и повишаване на квалификацията. Някои Риби ще се замислят да започнат свой собствен бизнес. Тук е по-добре да не се бърза. Обмислете всичко както трябва и чак след това преминавайте към конкретни действия. Вкъщи може да имате повече грижи от обикновено. Вие обаче няма да започнете да се ядосвате и нервирате, спокойно ще изясните всичко. Последните дни на седмицата обещават приятни изненади.
 
  Източник
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2022
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.