Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП
17 23 ЯНУАРИ 2022
ОВЕН  
През тази седмица обстоятелствата явно ще са на страната на Овните, родени през март, и те ще съумеят да сплотят около себе си съмишленици и приятели. Ще бъде полезно да помислят върху своите планове. При Овните, родени през април, потенциалът ще бъде занижен. При това в началото на седмицата са възможни непредвидени сривове. През първата половина на седмицата ще бъде разумно да разпределяте разумно своите сили, тъй като през тези дни ще ви се наложи да плувате срещу течението.
Благоприятни дни — вторник, сряда.
Неблагоприятен ден — неделя.

ТЕЛЕЦ
 
При Телците, родени през април и първата десетдневка на май, в тези дни късметът им забележимо ще започне да пресъхва. Ще ви се наложи със свои сили да се борите със служебните проблеми, а те сякаш напук ще стават все повече и повече. На останалите Телци тази седмица ще донесе успех, затова не се отпускайте, за да получите желаното с минимални усилия. Макар че точно през тези дни ще ви се струва, че имате крайна необходимост от почивка, защото нищо и никой не ви дразни и вие сте доволни от всичко и всичко.
Благоприятни дни — понеделник, събота.
Неблагоприятни дни — вторник, петък.

БЛИЗНАЦИ
 
Не е изключено през тази седмица Близнаците, родени през май и първата десетдневка на юни, да станат обект на повишено внимание. Ще се появят нови познанства, ще реализирате полезни срещи и ще имате много приятни впечатления. Няма да забравите и за вашите близки - нали това са вашите родни, любими хора, които ви обичат. И сега ще ви бъде особено приятно да сте в тяхната компания. За съжаление, за останалите Близнаци тази седмица може да тръгне накриво още от понеделник. Постарайте се да не се занимавате с трудни неща и да не участвате в дискусии.
Благоприятни дни — вторник, сряда, неделя.
Неблагоприятен ден — петък.

РАК
 
За Раците, родени през юни и първата десетдневка на юли, седмицата ще протече съвсем благоприятно - работата няма да ви уморява, обкръжението няма да ви дразни, пък и приятните изненади няма да липсват. За останалите Раци обаче тези дни не обещават да бъдат радостни и продуктивни. В голяма степен причина за това ще станат сложните отношения с хората около вас. И което е особено обидно, най- вероятно това ще бъдат близките ви вкъщи или хора, които винаги са споделяли вашата гледна точка.
Благоприятни дни — четвъртък, петък.
Неблагоприятни дни — понеделник, неделя.

ЛЪВ
 
За Лъвовете, родени през юли и първата десетдневка на август, тази седмица е сложна за партньорските отношения. Не е изключено дори един най-малък повод да бъде достатъчен, за да се стигне до кавга. При това доста често виновник за възникналия конфликт ще бъдете именно вие. А останалите Лъвове през тези дни ще бъдат изпълнени с позитивизъм и стремеж към активна дейност. Действайте, докато времето е благоприятно, понеже от следващата седмица тенденциите ще започнат да се променят в противоположна посока.
Благоприятен ден — вторник.
Неблагоприятен ден — четвъртък.

ДЕВА
 
През тази седмица Девите, родени през август, могат да преживеят не съвсем приятни събития, при това доста често по тяхна вина. Постарайте се в този проблемен период да засилите контрола върху своите постъпки и думи. Девите, родени през септември обаче, могат да не се тревожат, тъй като всичко ще ги удовлетворява. Вие ще се окажете в своя коловоз, в тези дни късметът и здравият разум няма да ви оставят, както и сдържаността и благоразумието.
Благоприятни дни — понеделник, събота.
Неблагоприятен ден — петък.

ВЕЗНИ
 
За Везните, родени през септември и първата десетдневка на октомври, седмицата ще се окаже доста ефективна, затова е желателно през тази седмица да свършите колкото е възможно повече от планираното. За останалите Везни първата половина на седмицата не е предназначена за активност и стремителни промени - работата няма да ви спори, началниците ще започнат да недоволстват, а близките ще ви досаждат с претенции и капризи. Оставете важните неща за втората половина на седмицата и ще съумеете да постигнете планираното с по-малко усилия.
Благоприятни дни — вторник, неделя.
Неблагоприятен ден — понеделник.

СКОРПИОН
 
Нелека ще е седмицата за Скорпионите, родени през октомври. Възможни са сериозни конфликти. Голяма е вероятността именно вие да сте този, който ще бъде основният инициатор за тях. Не действайте заради "принципа" и не довеждайте споровете в семеен кръг дотам, че да разклатите здравето си един на друг. От следващата седмица негативът ще отстъпи. Скорпионите, родени през ноември, ще преживеят седмицата в добро насторение, в топлата атмосфера сред близки и приятели. При това, колкото по-близо е вашият рожден ден към края на знака, толкова по-благоприятно ще се получава всичко при вас през седмицата.
Благоприятни дни — понеделник, петък.
Неблагоприятен ден — вторник.

СТРЕЛЕЦ
   
За Стрелците, родени през ноември и първата десетдневка на декември, седмицата е благоприятна. Вие ще съумеете да създадете наистина топла и вълнуваща атмосфера в семеен кръг или сред приятелите си. В свободното си време вие ще имате множество възможности весело и приятно да прекарате времето си. За съжаление, за останалите Стрелци в тези дни работата или неприятните контакти могат да се окажат излишно много и това ще започне да ги дразни, ядосва и уморява.
Благоприятни дни — вторник, сряда, неделя.
Неблагоприятен ден — събота.
 

КОЗИРОГ
   
За повечето Козирози седмицата е време за общуване и срещи. При това вие ще бъдете много щедри на съвети, намеса и помощ, без да ги спестявате, ще внесете корекции в действията и мислите на всеки, когото ще срещнете на пътя си. И всичко би било много добре, но преди да натоварите някого със своето участие в неговите проблеми и съпричастност, би трябвало да уточните дали наистина човекът се нуждае от нея. Само при Козирозите, родени през декември, в края на седмицата са възможни сривове в настроението и напрегнати отношения с близките им.
Благоприятни дни — четвъртък, петък.
Неблагоприятен ден — събота.
 

ВОДОЛЕЙ
   
За Водолеите, родени през януари и втората десетдневка на февруари, седмицата ще бъде спокойна. Вие сте уравновесени и разумни, затова много неща ще се подреждат така, както вие искате. Водолеите, родени през първата десетдневка на февруари обаче, в тези дни ги очаква своеобразен изпит на издръжливост. Подгответе се за това, че в работата или в партньорските отношения някои обстоятелства ще се формират не във ваша полза. По всяка вероятност е дошло време да покажете как умеете самостоятелно да се справяте с проблемите.
Благоприятен ден — събота.
Неблагоприятен ден — вторник.
 

РИБИ
   
Периодът е хубав за Рибите, родени през февруари и първата десетдневка на март. Пълното взаимно разбирателство, умението навреме да се направи компромис ще ви позволят да решите успешно през тази седмица много проблеми, пък и приятно да прекарате времето си. Ако ви потрябва добър съвет, за да изясните позицията си в някаква трудна ситуация, не се стеснявайте да се обърнете за помощ - няма да ви я откажат. И само при останалите Риби втората половина на седмицата може да се получи малко хаотична, а може би дори и напрегната. Вие обаче като че ли бързо ще съумеете да сложите нещата в ред.
Благоприятен ден — понеделник.
Неблагоприятен ден — събота.

 
  Източник
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2021
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.