Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
30 ноември - 6 декември 2020
 
ОВЕН  
През тази седмица вълненията могат да възникнат заради роднини, пътувания, личен транспорт и дори заради клюки. Хаотичността и раздвижването са повече от обикновено, особено в понеделник и вторник. Трудно е да се действа спокойно, трудно е да се избегнат разнородни контакти. Старайте се да отрежете дребните и маловажни за вас дейности, срещи и разговори. Те могат да се получат позитивни, само ако срещите и договорките се обмислят и планират предварително. В този случай от всичко случващо се вие ще получите много ценна информация, която ще ви е полезна не само в следващите две седмици, но и по-нататък. Например, доколко ценни за вас са конкретните отношения и струва ли си да ги продължавате. Ако през тази седмица вие бъдете принудени да общувате с хора, които са ви неприятни, но те фатално се намират до вас, също помислете, защо така се получава? Какъв е смисълът от това и каква е ползата. Във всичко има полза.

ТЕЛЕЦ
 
Априлските Телци са по-спонтанни в поведението си от останалите и са склонни към екстравагантност. В началото на текущата седмица това непременно ще доведе до разходи, които ще се окажат в най-добрия случай безполезни. Вие ще научите, че се контролирате зле, когато сте обзети от някакво желание. Ще научите и още нещо ценно за себе си и за човека, който ви е тласнал към необмислени постъпки. Смятайте, че обстоятелствата могат да ви лишат само от "излишното" - материални средства или негативи в поведението (лоши навици). В крайна сметка вие ще се успокоите и занапред ще можете да сдържате своите внезапни пориви. Помислете също и за това доколко стабилна е вашата обезпеченост и за дълго ли е това. Събитията през седмицата в този план са достатъчно информативни. Ако нещо ви разтревожи и вселява във вас неувереност, това е повод да направите задълбочени изводи.

БЛИЗНАЦИ
 
Ако сте склонни събитията от първите дни на седмицата да си ги слагате на сърцето, смятайте ги за значими. Може да се случи така, че незначителни събития от началото на седмицата след известно време да предизвикат сериозни последствия. За всеки случай запомнете онези събития и преживявания, които поне малко са ви впечатлили - по-късно ще ги разшифровате. Ефектът от лунното затъмнение ще засегне предимно родените на границата май-юни. Тези хора в понеделник и вторник непременно ще почувстват нещо стресиращо, отнасящо се от здравословно състояние до усложнения в личните или делови отношения. Случващото се в началото на седмицата означава промяна в една област на живота. Смисълът е - необходимост да се оттласнете от постигнатото и да се издигнете в скоро време на по-високо стъпало в живота. Да оставите всичко такова, каквото е, ще бъде невъзможно, все едно нещо ще ви подбутне - нагоре или надолу.

РАК
 
Психиката на Раците е чувствителна и настроена към лунния ритъм, особено към пълнолунието и новолунието. Ефектът на лунното затъмнение е по-силен от всички други. Затова вашето настроение и събитията около вас в началото на седмицата са доста важни и значими. Постарайте се да запазите позитивно емоционалното си състояние и да не се потопите в суматохата, която най-вероятно непрекъснато ще се създава около вас в понеделник и вторник. Работещите хора в тези дни задължително ще се възползват от обстоятелствата и ще демонстрират своите професионални качества. Нещо, скрито по-рано, може внезапно да стане откритието, което ще ви носи полза. Дори ако в началото не е съвсем приятно. Важното е в тези дни да запазите добро здраве и позитивна обстановка в бита и в службата. Това ще породи позитивни тенденции в тези области през следващите две седмици. Избягвайте стреса, уморителната суматоха и всичко ще бъде наред.

ЛЪВ
 
През тази седмица вие сте в центъра на събитията. Въпреки това излишната суматоха сега едва ли носи полза. Независимо че през цялото второ полугодие имате високо ниво на ентусиазъм и делова активност, не си струва да се хвърляте и разпилявате едновременно в множество планове и проекти. При това е важно да се вслушвате във всичко, което се случва. Информацията сега открива това, което е било скрито или което не сте забелязвали, смятали сте за маловажно. В началото на седмицата се създават поучителни ситуации, в които вие точно ще се ориентирате и ще отделите за себе си приятели от неприятели, полезни и вредни житейски сюжети. Разбира се, в делничната суета може да затворите очи за всичко, да подминете полезни и вредни неща. По-добре е обаче за няколко дни да се настроите на спокойно изчакване. В съмнителни ситуации отложете с два дни своя отговор или постъпка. Помислете, преди да се съгласите или да откажете. И скоро нещата ви ще тръгнат по-гладко.

ДЕВА
 
Събитията от тази седмица могат да станат доста "бъбриви" и да изяснят вашите истински постижения или провали за тази година. Онова, което е загубено или постигнато, ще стане същността на случващото се през тази седмица. Това могат да бъдат "дребни неща" в професионален или семеен план, но неща, съдържателни и казващи нещо. Обръщайте им внимание. Нека те ви тласнат към изкачване на по- високо стъпало в професията, в семейното благополучие. Разберете какво трябва да се направи, какви са вашите потребности и възможности, как да изведете всичко това на по-високо ниво. За това си струва да се замислите, защото завършва не просто една година, а един голям къс от живота ви. До средата на декември си струва всичко това не само да се обмисли, но и да потърсите най-здравата опорна точка за своята най-добра стъпка напред. Колкото и патосно да звучи това.

ВЕЗНИ
 
От 23 ноември до 3 декември в личния ви живот, в имуществените и финансови дела се случват странни събития, които предизвикват във вас дълбоки преживявания. Понякога те преобръщат вашите обичайни ценности, променят приоритетите ви. Това е най-ценното. Понаблюдавайте случващото се някакси отстрани, доколкото това е възможно във вашето нервно състояние. Интимните отношения сега ви причиняват не просто силно вълнение, а са способни значително да променят живота ви. По- прагматичните хора се целят в имуществени и финансови дела. Те са готови съществено да променят своя източник на доходи и като цяло нивото на финансовото си състояние. Всичко това протича на фона на силно увлечение, за успех се изисква не само готовност да игнорирате обичайните правила в живота, но и трезва оценка на реалното положение на нещата. Тук е важно да спазвате баланса.

СКОРПИОН
 
От 22 ноември до 3 декември вие преживявате редица нестандартни ситуации. За всеки те са различни, но във всеки пораждат вълнуващи, дълбоки преживявания. При някого те са романтични, при други - прагматични, свързани с финанси, със собственото благополучие. Това е предпоставка за много от вашите житейски сюжети. Събитията от понеделник и вторник трябва пределно ясно да покажат същността на случващото се. Какво именно може да стане опора за последващо развитие, а какво следва да се отхвърли, от какво и от кого да се откажете като от ненадеждна опора в бъдещето. Главното обаче е да намерите от какво да се оттласнете за евентуален "подем". През цялото това време използвайте своя разум, комбинативен ум и влиятелни връзки. Хладнокръвно, пресметливо се отнесете към онова, което смятате за важно за планирането на своите близки и далечни проекти. Всичко, което правите в посочения период, ще се получи.

СТРЕЛЕЦ
   
Пълнолунието и лунното затъмнение във вашия знак насочва рождениците към една необичайна година. Събитията помагат да осъзнаете своите истински потребности чрез реакцията на хората около вас. Събитията в понеделник и вторник са най- важните за вас. Ако в тези дни вие сте доволни от себе си и случващото се, можете да бъдете сигурни, че сте на прав път и сте се оказали в социална ниша, благоприятна за вас. Опирайки се на своето обкръжение, вие можете и трябва в следващите месеци да се покажете в най-добър вид. Така ще съумеете да зададете тон на бъдещите си успехи. Взаимоотношенията, които дълбоко ще трогнат вашите сърца в сряда и четвъртък, изискват от вас решимост да внесете в тях нещо необичайно, вълнуващо. Идва време да демонстрирате към всичко, ако не прагматичен, то по-разумен подход. Най-малкото в следващите три седмици. Дори разумът да си съперничи с чувствата, постарайте се да разделите сферите, където водещо е едното или другото. Превключвайте се адекватно. Почивните дни се получават за вас радостни и сполучливи, от което можете и да се възползвате.
 

КОЗИРОГ
   
Отиващата си година е била за вас необикновено важна. Дори ако сега все още не го осъзнавате. И ето, наближава краят й. Ситуацията е сродна с приключване, отказ, загуба - всичко е много важно и идва своевременно. Ще си тръгне онова, което е изчерпано в живота, колкото и то да е болезнено или тъжно. Вие повече от мнозина други от обкръжаващите се въвличате в "нова история на живота". За всеки това е различен опит, но за всички той е нов и ценен. Събитията от текущата седмица и особено от понеделник и вторник символично са свързани с това, от което следва да се откажете заради бъдещето. Нали новото не идва на "заето" място. Следващите две седмици за вас трябва да минат под флага на "приключване и отказ". Мислете какво означава това във вашия конкретен живот. Най-знакови и личностно важни за вас събития се очакват в четвъртък и петък. Постарайте се да вникнете сериозно в тях и да ги разчетете правилно.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Стъпката напред, която космосът ни предлага да направим сега, вие може да направите благодарение на своя талант и в името на своята любов. Под това може да се разбират много неща, но всеки човек интуитивно ще разбере всичко в следващите дни под влияние на чувства, желания, ентусиазъм. Предполага се, че подобни чувства ще ви обхванат в понеделник, вторник, събота и неделя. Впрочем, чувствата не идват по план и разписание, важното е те да зазвучат. Каквото ги накара да зазвучат, там е и ключът към вашата близка победа и радост в живота. От 4 до 18 декември ще имате наситен "светски" живот, в който вие ще се проявите в най-добър вид. Това ще стане залог и почва за по-нататъшните ваши успехи. А така също и за материалното ви благополучие, което е производно от вашите усилия.
 

РИБИ
   
Лунното затъмнение, случващо се през тази седмица, засяга семейните и социални (професионални) обстоятелства около Рибите. Един живее за семейството си, друг - за работата си. Как това се съчетава и доколко ви удовлетворява, вие ще усетите емоционално през тази седмица. И това не са просто два-три дни с вълнуващи събития. Това е нещото, от което ще се наложи да се оттласнете, за да изградите живота си в тези сфери по-нататък. Задачата е да се изкачите на по-високо ниво, да заемете нужното и желаното положение в семейството, в обществото, в кариерата. Всеки си има своята летва. Няма да предполагаме неприятни събития, макар че и те могат да станат онзи "вълшебен ритник", който ще ви избута от вредните обстоятелства. Възприемайте всичко случващо се поучително - животът винаги ни учи на нещо. Ако разбираме правилно неговите уроци, ако през тази седмица се случват приятни, полезни за вас събития, имате повод да се радвате тройно повече. Значи недалечното бъдеще е доста обнадеждаващо.

 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2020
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.