Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
15 - 21 април 2019
ОВЕН  
През тази седмица Овните ще преодолеят всички прегради по пътя на творческите изяви и успеха. Може да се каже - през тръни към звездите. В следващите дни на мнозина ще се наложи да продължат да се борят с авторитети, за да постигнат желаната цел. Най-оптимистичните и благоприятни събития се случват в понеделник. Рождениците от понеделник могат да бъдат сигурни в своя успех чак до късна есен. В петък вие ще осъзнаете цялата тежест на трудностите и препятствията, през които ще се наложи да минете, за да стигнете до успеха. Рождениците от петък до есента ще положат за това много сили. Останалите рожденици в следващата половин година ще имат и успехи, и конфликти, и трудности в различни пропорции. Нали какъвто е рожденият ден, такава ще бъде и годината. Най-голямата полза може да се случи през тази седмица благодарение на пътуване, връзки с чужбина и юридически процес. До края на седмицата при някои може да се случат събития, които скоро ще променят вашето социално и професионално положение. Постарайте се да се избавите от всичко излишно и ненужно - от битовите дреболии до собствените си остарели убеждения.

ТЕЛЕЦ
 
В края на седмицата първите Телци започват да празнуват рождените си дни. Звездите им дават важна житейска постановка - в следващата година да преживеят важна промяна, която в крайна сметка ще насочи живота им в ново русло. Малко са тези, които обичат промените, тук обаче нямат алтернатива. И затова е по-добре вътрешно да се съгласят с това, което им поднася съдбата. По силата на своята инерционност, Телецът дълго ще се дърпа, опитвайки се да запази обичайния си ритъм на живот. Но той все едно се ускорява, независимо от вашата воля. Ще се наложи да се приспособявате, за да издържите на ускоряващия "ескалатор" на собствения си живот. Нека той се движи само нагоре! Събитията от понеделник ще ви намекнат за това, какви приятни изненади ще ви поднесе скоро съдбата. Събитията от събота ще ви настроят за трудностите и преломните моменти, които очакват всеки Телец в недалечно бъдеще. С рождениците това ще се случи по-бързо, а с останалите - по-късно, в течение на следващите няколко години. Но обикновеният човек не е в състояние да предскаже кога именно променящият се свят ще промени живота му. Можете само да анализирате битовите събития, както и намеците и вътрешно да се готвите, запазвайки вярата, че всичко ще бъде наред. И то ще бъде.

БЛИЗНАЦИ
 
С по-голям или с по-малък ефект през тази седмица вие се справяте с финансовите затруднения - дългове, кредити, дялови ресурси или въпроси, касаещи наследство. Опирайки се на събитията от вторник, петък и събота, преценявайте степента на напрежение и шансовете за успех. Полезно е да привлечете към своите начинания някой добър приятел и покровител. Ако имате такъв, разбира се. Деловият или съпружески съюз до този момент е показал всичките си възможности за подкрепа на общото дело. Едва ли в скоро време ще бъде възможно да се изстиска още нещо от него. По-нататък ще се наложи да се примирите със забавянето и да закрепите постигнатото. Особено ако става дума за изгоден договор, който не сте успели да оформите в окончателен документ. Във вторник и сряда вземете инициативата изцяло в свои ръце там, където сте заинтересовани. Особено в съюзническите отношения.

РАК
 
Личните отношения продължават да са важен фон в живота ви. Някои преживяват криза в брака, при други - в деловите договори и съюзи. Това означава, че ще се наложи да промените условията и правилата на общуване. Ще останат само онези съюзи, които са надеждни, достатъчно рационални и съдбоносно важни за вас. При това правилно реформирани. В петък събитията демонстрират състоянието на семейните отношения - ще минете през изкушението да ги усложните, да отдалечите от себе си близките си чрез обиди и недомлъвки. В сряда и неделя се формират най- благоприятни обстоятелства за установяване и запазване на позитивни отношения с хората - възползвайте се от това, дори то да изисква голям разход на сили и ресурси. Обърнете особено внимание на обстоятелствата, които ви принуждават да сключите съюзи. Партньорите могат да ви въвлекат в неконтролируема зависимост - психическа, социална, морална или финансова. Ако това е така, то в петък вие ще усетите смътна или ясна заплаха. От 19 до 24 април това как ще се развият събитията може по непредсказуем начин да ви повлияе по-нататък.

ЛЪВ
 
Ако от 19 до 25 април се случват събития, засягащи вашата кариера, репутация или семеен статус, те задължително ще породят цяла поредица, която в крайна сметка силно ще промени нещо в живота ви. Един ще излезе в пенсия, друг ще напусне административна работа и ще се заеме със собствен бизнес, някой ще промени гражданство, семейно положение и т.н. Не веднага, не през тази седмица. Но намеци във вид на кратки, но внезапни събития ще има и е по-добре да човек да ги осмисли и приеме. Всичко, което искате да промените в този план, и което е по силите ви, гответе се да свършите до декември. Тогава ще можете да разчитате на благосклонността на съдбата и на най-добър резултат от промените. По- нататък, през 2020 година всички промени ще бъдат по-резки и по- насилствени. През тази седмица ви върви в понеделник и в петък. Въпреки че в петък служебни затруднения или неразположение може да отслаби успеха ви. Пазете се.

ДЕВА
 
От 19 до 25 април августовските Деви ще се сблъскат с непредвидени събития и ситуации, засягащи въпроси, касаещи финанси и имущество. Знаково събитие се случва в петък - бъдете смели, но нащрек. В най-скоро време крайно опасно е да предприемате всякакви рискови стъпки в бизнеса и в други области на живота. В четвъртък и петък много от случващото се има финансова предпоставка. Важното е в тези дни да чувствате сигурност и да сте уверени в своето благополучие. Полезно е да заемете активна, но не прекалено агресивна позиция в кариерата и в постигането на друга, актуална за вас цел. Много по-полезно е да демонстрирате компетентност и комуникативност, отколкото натиск. Ще се убедите в това във вторник и четвъртък.

ВЕЗНИ
 
Внезапен обрат в събитията е вероятен ог 19 до 24 април. Той ще засегне в по-голяма степен родените през втората десетдневка на октомври. Случващото се ще повлияе върху състоянието на финансите и финансовите отношения. Бъдете внимателни в сряда, четвъртък и петък. Защитавайте своите интереси. Дори лека стресова ситуация би трябвало да ви накара да внимавате и да ви настрои да търсите оптимално решение. Успешен обрат в събитията е напълно възможен с помощта на влиятелно лице и използване на нужните връзки в обществото. Отделяйте особено внимание на семейните въпроси в четвъртък и неделя. Особено ако сте родени през втората десетдневка на октомври. Ако сега ви се струва, че се налага да изразходвате повече сили и ентусиазъм, отколкото сте разчитали, не се оплаквайте - това е необходимо условие за постигането на нужния резултат. През почивните дни ще похарчите средства за семейната почивка. Те ще ви се отплатят с удоволствието и сплотеността на семейството.

СКОРПИОН
 
От 19 до 25 април обмислете всички събития, свързани с вашия брак или делови договор. Ако се появят някакви намеци за нестабилност, то в следващите месеци в този съюз може да настъпи сериозна промяна на условията, които го крепят. Това могат да бъдат преходни, краткотрайни събития. Но това е намек от съдбата. Ако се намирате във формален брак, то вероятността да оформите отношенията си в официален брак започва стремително да намалява. Или ще се примирите с тези неформални отношения или ще встъпите в неравен брак. Всяко правило си има изключения, но въпреки това, помислете. Особено важни като намеци са събитията в петък и събота. В съществуващите бракове започва период на нестабилност, ако един от двамата започва да се държи не така спокойно и стабилно като по-рано. Ако имате намерение да запазите деловия или съпружески съюз, внесете в него постепенно, но колкото е възможно повече нови правила и условия. Всякакви непланирани събития през седмицата са повод да се замислите - какво би означавало това?

СТРЕЛЕЦ
   
Домашният комфорт и благополучие все още топлят вашия дом. Във вторник вие може да забележите нещо, което не ви удовлетворява особено. То е мимолетно. По-скоро ще трябва да решите някакви финаносви или имуществени въпроси. Само не преминавайте границата на допустимите разходи. Във всеки един ден от седмицата вие може да направите всичко, което искате за собственото си благополучие и повишаване на увереността в себе си. Сега всичко при вас се получава лесно, вашият авторитет и компетентност са без съмнение. В сряда избягвайте суетата, споровете и празните приказки. Четвъртък не е особено подходящ ден за многобройните дребни разходи, но вероятно ще се наложи да се заемете със сериозните финансови въпроси. Отнесете се към това с цялата си сериозност и практичност. Направете всичко, което е възможно в събота - денят е благоприятен. Всяко вълнение и непредвидено събитие в петък ви казва нещо важно за вас. Обмислете после всичко.
 

КОЗИРОГ
   
Най-важните събития за годината са отминали. Задачите са решени и изчерпани. Може да се настроите за почивка и да отделяте повече внимание на собствените си увлечения. Пък били те скромни и практични. Вашето настроение в петък говори за онези тенденции, които сега се формират. Нека този ден ви донесе само приятни изненади. Личните отношения с близките ви хора или с деловите конкуренти все още са на дневен ред. През тази седмица това ще ви причини дискомфорт в четвъртък. През тази година, уви, ще ви се наложи да сдържате своето его и да поставите табу на някои страни от своя характер, дори в известна степен да потиснете собствените си интереси. В противен случай вие ще се окажете диктатор и отношението на хората към вас ще се промени не в добра посока. Затова е нужен самоконтрол. Особено в сряда и четвъртък.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Отлично стоят нещата с финансите и с общото материално благополучие. До края на седмицата обаче се постарайте да контролирате своите разходи, без да се поддавате на суетните си желания. Особено в сряда. В понеделник и четвъртък е полезно и приятно да се потопите в културни и колективни мероприятия. Помислете предварително какви срещи е добре да планирате и да организирате. Може би си струва да придвижите нещо чрез влиятелен човек - в тези дни ще бъде по-лесно да направите това и да получите резултат. Настъпва продължителен период с повишена вероятност за промяна в семейните обстоятелства. Засега това са само намеци, но е добре да ги "прочетете". През тази седмица най-информативни са събитията в петък и събота. Важно е това на какво вие ще реагирате нервно, какво ще излезе извън рамките на обичайните събития в живота ви, какво ще ви развълнува.
 

РИБИ
   
През целия април и по-голямата част на май вие с тайно или явно удоволствие ще се усещате като абсолютен господар в дома си, подреждайки нещо според своите виждания. През тази седмица не се увличайте прекалено силно от химери и нереалистични проекти. Критерий, че постъпките и намеренията ви са правилни, е хубавото настроение и хармонията с членовете на семейството ви. Особено в сряда. Ако нещо не ви удовлетворява, трудно ще избегнете дребните спорове вкъщи. При жените мъжката ръка в семейството става доминираща. Доколко ще ви е комфортно във вторник с тази ръка, дотолкова ще е и полезен за вас този човек, с неговата инициатива и постъпки. Вече в края на седмицата Рибите ще почувстват подобряването на материалното си положение и желание да се поддадат спонтанно на изкушението от дребни и приятни разходи. Вълнуващото събитие в петък ще намекне за бъдещи приятни промени в най-близкото ви обкръжение.
 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.