Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
11 - 17 ноември 2019
ОВЕН  
Вие все още отстоявате своите финансови и имуществени интереси, без да се страхувате от съперничество, от публичен конфликт с "висшестоящи", от които зависи решаването на този въпрос. Вие ще постигнете своето, ако получите подкрепата на закона (чрез адвокат, например) или влиятелен, авторитетен покровител. Индивидуалните действия водят до напразно изразходване на сили и средства. В края на миналата седмица ситуацията е станала пределно ясна - имайте това предвид, когато се опитвате да я приключите тази седмица. В понеделник използвайте обстоятелствата, които могат да променят развитието на събитията във ваша полза още на следващия ден. Именно в тези дни финансовите дела се решават най-благоприятно за вас. Най-вероятно, вследствие на това, че вие малко ще коригирате своята позиция. През почивните дни се създава максимално благоприятна ситуация за цялото ви семейство - има смисъл да се насладите на атмосферата.

ТЕЛЕЦ
 
Ноември не е леко време за Телците. Причините при всеки човек са различни, но има и общи - да се усещаш, че не си себе си, не си "такъв" като преди и не приличаш на околните. Светът наоколо рязко се руши, променят се отношенията с близки хора. Реакцията на събитията при някои е непредсказуема. В понеделник понаблюдавайте себе си и ще се убедите. Новото състояние добавя активност някому, при други се формират комплекси, някой започва мъдро да се "преформатира" - да променя своето отношение към света. Сега и до края на годината усещането на "аз в света" се формира предимно чрез външни събития. За самоувереност е нужно да оценявате позитивно себе си, своите постъпки и разсъждения. Знакови събития - във вторник. Нека вашите отношения в този ден да бъдат спокойни. В четвъртък и петък се тества материалната, енергийна взаимозависимост с близки хора. Ако тя е справедлива, всичко ви радва. Ако материалното благополучие е удовлетворително, вие спокойно ще си позволите приятни разходи. В събота и неделя търсете контакти с роднини - те ще ви докажат колко сте им нужни и скъпи.

БЛИЗНАЦИ
 
Обичайната работа все още ви държи здраво в обятията си. Почти до края на ноември се налага да се занимавате с това, което сте работили през целия октомври, поправяйки нещата, задълбочавайки, разширявайки ги. Не на последно място са отношенията ви с колеги и ръководство. Темповете на придвижване към набелязаната цел засега не ви харесват. Понякога ви се струва, че се въртите в кръг. Не се ядосвайте, всичко върви както трябва и в края на ноември - началото на декември ще има на какво да се радвате. В понеделник, вторник, четвъртък и събота ще се убедите колко много ви ценят и колко сте постигнали чрез своите усилия. Домашните обстоятелства са тясно свързани със служебните, работните. Очевидно вие се трудите в името на семейството си, взимате извънредна работа вкъщи или обслужвате семейни интереси. Ако едното е хубаво, то и другото - също. Грижете се за здравето си, сега това също не бива да се пренебрегва.

РАК
 
Забележително се получават нещата за онези, които са заети в сферата на културата, развлеченията или имат собствен дребен бизнес. Събитията от понеделник, вторник и сряда в този смисъл "казват" много. Ако нещо не ви хареса, спешно обновявайте "творческата концепция" - до края на ноември всичко може да се поправи и подобри. Онзи, който може да си позволи през тази и следващата седмици почивка със семейството си или се потопи в романтично увлечение, ще бъде щастлив. Помнете обаче че работата е основното, а забавленията са кратки. Удачните обстоятелства и това кой именно сега е около вас, имат решаващо значение за един или друг резултат. Избирайте подходящото обкръжение. Съвсем очевидно вашето удовлетворение или неудовлетворение от онези, които са постоянно до вас и създават вашата среда, става решаващ фактор в събота и неделя. Правете си изводите и действайте в свой интерес.

ЛЪВ
 
Сега най-интересните за вас събития са свързани с вашето семейство и благоустройството на вашия дом. Всичко позитивно, което се случва, ви радва и удовлетворява. Дори да става дума за отстраняване на неизправности в канализацията, водоснабдяването и отоплението. Или да правите дребен ремонт на битовата техника и да посрещате гости роднини. Събитията в понеделник и вторник демонстрират състоянието на семейните дела и вашето самочувствие. Постарайте се да направите така, че в тези дни да се чувствате комфортно. В четвъртък и петък всичко приятно и полезно вие получавате извън дома си - позволете си да посетите обществено мероприятие. А през почивните дни по-уютно ще ви бъде вкъщи или в тесен кръг от най-близки роднини. Само се въздържайте в неделя да им посочвате техните недостатъци и пропуски.

ДЕВА
 
През целия октомври и ноември ви занимават дребни и по-сериозни битови събития със съвсем позитивен характер. Вашата стратегическа цел през 2019 е почти постигната. Във всеки случай време ви е останало само до края на ноември. За повечето Деви това е подобряване на семейните обстоятелства, повишаване на престижа и комфорта на семейството. Ако сте постигнали успех в някакви други области, знайте, че това са само средства за изпълнение на първата задача. Напомняме ви, че за година вие сте постигнали онова, което обикновено наричат "да си маркираш златоносата жила". Придобивайки жилище, създавайки семейство вие само сте разширили предишните рамки. Още от декември месец ще се наложи да ги запълвате с енергия. Ще правите това не една година, но следващата 2020 година ще ви даде за тази цел стабилни ресурси, "строителен материал", образно казано. В понеделник и вторник обстоятелствата се подреждат за вас малко неочаквано, но удачно. Почти всички събития от седмицата са публични, засягат професионалното и лично взаимодействие с различни организации.

ВЕЗНИ
 
Ако вече сте замислили или се каните да осъществите някакъв имуществен финансов проект, то сега е най-благоприятното време за това - обстоятелствата се съчетават с вашите способности и дават търсения резултат. Повече от другите това засяга родените в средата на октомври. Те чувстват това и се решават на постъпки доста хазартни, дори рискови, за да постигнат онова, което искат. Дори ако това желание не е съвсем материално. Но и то, ако се осъществи, косвено ще послужи за повишаване на вашето благосъстояние. Например смяна на месторабота не по собствено желание, а поради производствени обстоятелства. Тясното общуване с други хора (например, делови партньори, съпруг), през тази седмица е една от основните ваши потребности. При това имате нужда да си взаимодействате така, че да почувствате одобрение, възхищение, радост от съвместното прекарване на времето. Постарайте се да си осигурите такъв малък празник.

СКОРПИОН
 
През тази година разположението на планетите обещава практически на всички рожденици благополучна година, богата на позитивни събития и реализация на собствените им намерения. През целия октомври и ноември Скорпионите за всичко имат собствено мнение, собствени убеждения и оценки. Дори ако сега се налага да ги промените, това също става по собствена воля. Вие сте готови да се откажете от нещо, да промените мнението си за нещо, за да отговорите на променящия се свят наоколо. Това най-често става благодарение на някого от близките ви. Но не е задължително, може да е по силата на извънредни обстоятелства. Няма смисъл да страдате, далеч не всичко, което се променя, е лошо. По-често е обратното. Така е и сега - от вас зависи да се възползвате от създадената около вас обстановка, да привлечете околните за реализация на собствените ви цели. Те са напълно материални, видими и дори публични - длъжност, семеен или социален статус, повишаващ жизненото равнище. Това се отнася абсолютно в пълен обем за рождениците от тази седмица. В следващите дни формирайте събитията по свое усмотрение, залагайте тенденциите за година напред.

СТРЕЛЕЦ
   
аближава краят на последния месец от вашата лична година и това диктува своите условия на живот. През 2019 година Юпитер, пребивавайки (веднъж на 12 години) във вашия знак, ви е давал допълнителна сила за растеж - физически, социален, интелектуален. Повишавал е амбициите ви да си поставите нови задачи пред себе си. Дори и такива мащабни, за чиято реализация ще са нужни не по-малко от 10-12 години. Тоест, вие сте дали старт на нещо. Дори да сте го направили без да мислите "за Юпитер", без да формулирате осъзната цел. Например, сменили сте местожителство, гражданство, постъпили сте в училище, ВУЗ, защитили сте диплома, дисертация. От една страна - прекрачили сте в нови обстоятелства с нови стремежи и ново, уверено себеусещане. Юпитер напуска вашия знак на 2 декември, предлагайки ви от проекта, идеите, стремежите да преминете към търсене на ресурси за тяхната реализация. През тази седмица още има време да нанесете последния щрих в своя смел проект. Обстоятелствата са доста благоприятни - действайте, постигайте успехи. Най-хубавите дни са четвъртък и петък.
 

КОЗИРОГ
   
През тази седмица се създават благоприятни обстоятелства за реализация на вашите намерения. Лесно се завързват делови контакти, използват се стари връзки. Може би вие активно ръководите нещата и в своя тесен роднински кръг. Или професионалните обстоятелства изискват по-голямо себеотдаване, което и ще бъде щедро възнаградено почти веднага - материално и най-важното - морално. С каквото и да се занимавате през тази седмица, вие както и преди тясно си взаимодействате с колеги, приятели, понякога посещавате публични места. Всичко сега е толкова хубаво, доколкото това ви позволява собствената съдба и характер. В понеделник и вторник събитията са информативни и малко неочаквани - те ще повлияят върху онова, което ще се случва през следващите две седмици. То ще засегне и вашите деца - пораснали или малки. Доколко добри са отношенията ви с околните вие ще се убедите в събота и неделя.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Събитията от текущата седмица зависят не толкова от вас, колкото от обективни обществени процеси и от вашето ръководство. Вярната информация за състоянието на вашата кариера, репутация и възможност да постигнете поставената в най- близко време цел, ще получите в понеделник, вторник и събота. Въпреки това, окончателното заключение за своя статут ще получите към края на ноември. Особено ако очаквате назначение или важно за вас решение от официална организация. В началото на седмицата семейните обстоятелства влияят върху онова, което се случва, а това, което ще се случи, задължително ще промени в известна степен вашите домашни обстоятелства. Важно е да управлявате това и да го използвате. През почивните дни се погрижете за здравето си.
 

РИБИ
   
Вашите интереси са "зад граница" - пространствено и интелектуално. Някой прави кариера благодарение на командировки и повишаване на образованието, друг реализира своите намерения с помощта на юристи, далечни и близки роднини. Без помощта на компетентни хора сега няма да минете. Вашият интерес не е нов - най- малкото от началото на октомври вие сте влезли в този коловоз, разчитайки че той ще ви изведе до нужната цел. Това е така. През тази седмица обстоятелствата като попътно течение ви отвеждат ако не към целта, то до финишната права. Краят на "коловоза" е набелязан за края на ноември - началото на декември. Ако дотогава нещо не се е получило, ще се наложи да смените целта или да потърсите други пътища към нея. В понеделник и вторник се случва нещо неочаквано, в което е добре да се вслушате и вгледате - събитията от тези дни ще заложат тенденцията за цялата седмица. В петък позитивното е свързано с финансова полза. Не без участието на странично влияние.
 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.