Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП :: 26 ФЕВРУАРИ - 3 МАРТ 2024
В началото на седмицата емоционалният фон ще бъде доста напрегнат, затова дори на най-спокойните хора трудно ще запазват равновесие. Дори най-незначителни събития ще ви карат да се вълнувате, а всяка несполука може да ви се струва, че е огромен проблем. Важно е да се погрижите за себе си, по въможност да избягвате претоварванията и стресовите ситуации, предварително да си помислите какво може да ви настрои позитивно. Впечатлителните хора би трябвало да бъдат по-придирчиви в контактите си, да стоят по-далеч от тези, които ги изваждат от равновесие, карат ги да се нервират.

Влиянието на позитивните тенденции ще се засилва доста бързо. Средата на седмицата ще донесе много интересни идеи, задачи с чието решаване ще искате да се заемете незабавно. Няма да искате да рискувате, мнозина ще предпочетат да се откажат от смелите си експерименти и да действат изключително внимателно, а по-късно със сигурност ще бъдат доволни, че са постъпили именно така.

Краят на седмицата ще се окаже особено интересен и приятен. Той ще бъде подходящ и за срещи с близки хора, и за общуване с нови познати. Хора, много различни, ще съумеят да се разберат, да усетят симпатия един към друг. Не е изключено и начало на романтични отношения, които ще се развиват стремително.
ОВЕН  
В началото на седмицата ще ви потрябва това, което сте научили по-рано, старият опит ще ви е от полза. Няма да бъде необходимо много време, за да се ориентирате в нееднозначна ситуация, вие бързо ще вземете правилните решения, ще разберете как е по-лесно да действате, за да постигнете поставените цели.

Вашите лидерски качества ще се проявяват особено ярко. Благодарение на тях ще намерите нови съюзници, ще привлечете на своя страна хора, от които зависи много. Отношения, които ще започнат като делови, с времето могат да приемат неформален характер. Ще ви бъде приятно да общувате с нови познати.

През втората половина на седмицата ще бъде полезно да смените обстановката, да се откъснете от рутината поне за кратко. Ако не го направите, ще станете особено раздразнителни, може да се подведете по негативните емоции и да направите глупости. Много е възможно да имате необичайни запознанства, възможно е начало на дружба с човек, който винаги е предизвиквал във вас възхищение.

ТЕЛЕЦ
 
Началото на седмицата ще бъде подходящо да се заемете с нещо трудно и важно, да решите проблеми, които тревожат вас и вашите близки. Да стигнете до успех няма да е трудно и работата не е само в удачното стечение на обстоятелствата, но и в това, че вие бързо ще се ориентирате как трябва да се действа, ще се вслушате в интуицията си, няма да допуснете нито една грешна стъпка.

Не пропускайте възможността да се научите на нещо ново, да се справите с нещо, което ви се е струвало трудно. Вие ще сте внимателни и наблюдателни, нищо няма да пропуснете от очи, ще направите правилните изводи.

Втората половина на седмицата ще се окаже спокойна, добре похождаща за размисли за нещо важно. Ще ви се иска да состанете сами и това ще е полезно. Ще изхвърлите от главата си неприятните мисли, ще се съсредоточите върху възможностите, които преди не сте забелязвали.

Общуването с близките ви ще ви радва. Благодарение на тяхното разбиране и подкрепа вие ще се почувствате много по-уверени и спокойни.

БЛИЗНАЦИ
 
През тази седмица могат да възникнат някои трудности, но вие ще запазите доброто си настроение и оптимизъм, няма да се ядосвате заради дреболии. Общуването с приятели ще ви радва. Именно благодарение на него ще се появят много хубави идеи, планове, с чието осъществяване ще се заемете с голям ентусиазъм.

Първата половина на седмицата ще бъде подходяща да се научите на нещо полезно, да събирате и анализирате информация, да търсите отговори на нелеки въпорси, да се съветвате с хора, на чийто опит се доверявате. Вероятно ще осъществите полезни контакти. Пред Близнаците, неотдавна оказали се в безизходна ситуация в професионален план, ще се отворят нови перспективи.

По-късно ще настъпи подходящ период за решителни действия. Много неща при вас ще се получат отлично. Благоприятното стечение на обстоятелствата ще ви позволи бързо да решите някакъв нелек проблем, да постигнете това, към което отдавна се стремите.

РАК
 
През тази седмица едва ли ще ви се получи да действате по план. Много по-вероятно е, да се наложи да импровизирате, да измисляте нещо абсолютно ново. Ще ви подкрепят най-различни хора, включително и онези, които вие изобщо не сте смятали за свои съюзници. Важното е да не смесвате деловите и личните интереси. По-често си напомняйте, че във всичко, което засяга бизнеса, не бива да се ръководите изключително от своите симпатии и антипатии.

Раците, които работят с важна информация или имат достъп до чужди тайни и секрети, ще трябва да бъдат много предпазливи. Не е изключено някой да се опита да въвлече тези представители на знака в рискови мероприятия, за да се възползват от техните знания.

Важните финансови въпроси ще се решат през втората половина на седмицата. През това време са възможни и парични постъпления, и изгодни сделки. Няма да се наложи да съжалявате за направените покупки, инвестиции в свои или чужди проекти.

ЛЪВ
 
Седмицата няма да бъде лека, но ще е изключително интересна и ползотворна. Тя ще е подходяща за довършване на започнатите по-рано задачи, ще отвори нови възможности и ще даде шанс да осъществите това, което отдавна сте намислили. Ще трябва да действате бързо. Не винаги ще можете да се посъветвате или да се обърнете за подкрепа, така че гответе се да взимате сериозните решения самостоятелно.

Вие ще постигнете забележими успехи в работа, изискваща творчески подход и нестандартен поглед върху нещата, ако особено внимателно се вслушвате в това, което ви подсказва интуицията. Помислете какво си струва да предприемете в най-скоро време, за да стигнете още по-далече.

Въпреки че грижите и задачите ви ще са повече от обикновено, може да не се страхувате от преумора. Настроението ви ще бъде отлично, енергия ще имате за всичко. А седмицата ще се окаже и изключително благоприятна за общуване с близките ви хора. Вероятно ще има положителни промени в семейните отношения, някакви важни събития от личен характер.

ДЕВА
 
Очаква ви доста неспокойна седмица. Да намерите общ език с околните ще се окаже по-трудно от обикновено. Вие лесно може да губите баланса, често да се сърдите и ядосвате, без сами да разбирате защо. От преживяванията ще ви отвличат полезни дейности. Съсредоточете се върху тях и веднага ще се усетите много по-уверени.

Бъдете внимателни, старайте се да забелязвате дребните неща. Вие ще научите нещо важно и полезно от най-неочаквани източници. Случайно изпуснати думи могат да ви тласнат към интересни мисли, да ви помогнат да намерите отговор на труден и важен въпрос.

Влиянието на позитивните тенденции, доста слабо в началото на седмицата, с всеки нов ден ще става по-забележимо. Ще започнете по-лесно да общувате с околните, ще разберете как да се договорите с тези, с които преди не сте се разбирали. Ще имате шанс да възстановите отношения, които някога сте прекъснали поради глупаво скарване или неразбиране.

ВЕЗНИ
 
В началото на седмицата ще се окаже трудно да се съсредоточите върху ангажиментите си. Мнозина Везни през това време ще бъдат склонни да градят илюзии и да възприемат желаното за действително. Ще бъде необходимо известно време, за да оцените правилно ситуацията, да разберете какво е по силите ви, а какво - не е. Някои представители на знака ще искат да се заемат с нещо абсолютно ново. Но си струва да го направят едва след като довършат започнатото преди това, и се убедят, че всичко е наред, проблемите са решени и няма да се наложи да се връщат към тях.

Втората половина на седмицата ще се получи доста по-успешна. Тя ще се окаже благоприятна, за да проявите инициатива в работата, да започнете нещо ново. Може да се появят нови професионални планове, някои Везни ще имат възможност да напреднат в кариерата. Няма да възникват проблеми в отношенията - вие лесно ще намирате общ език с най-различни хора. Вероятно ще има и изненади, включително и романтични. Те ще ви зарадват и ще се запомнят за дълго време.

СКОРПИОН
 
Началото на седмицата ще се окаже успешно. Дори с най-трудните задачи вие ще се справите бързо. В голяма степен това може да се обясни, че имате късмет - вие ще се окажете в нужното място в нужното време, ще съумеете да си осигурите подкрепата на хора, от които зависят много неща. В решаването на някои работни задачи ще ви помогнат приятели или познати. Може да се окаже трудно да разделите деловите и личните отношения, но това няма да ви създаде неудобства, напротив, ще облекчи много неща.

В средата на седмицата вие по-често от обикновено, ще се оказвате в центъра на вниманието. Ще ви забележат хора, към които не е толкова лесно да се намери подход. Ако поведението ви е правилно, скоро ще получите примамливи предложения.

Втората половина на седмицата ще бъде изключително благоприятна от гледна точка на личните отношения. С мнозина вие ще намерите общ език, от половин дума ще разбирате и новите, и старите си познати. В миналото ще останат обиди и разногласия. Възможно е запознанство, което ще постави началото на романтична история, на сериозни отношения.

СТРЕЛЕЦ
   
През тази седмица вие ще намерите отговори на въпроси, които отдавна не ви дават мира. Ще се появи определеност в плановете, свъразни с работата. Ще стане ясно, върху какво трябва да се съсредоточите най-напред, а какво може да изчака.

Първата половина на седмицата ще бъде подходяща да научите нещо ново и полезно. Няма да възникнат проблеми със събирането и анализа на информацията, вие ще направите правилните изводи, нищо няма да ви убегне. Не винаги околните ще разбират хода на вашите мисли, но никой няма да се реши да спори с вас. Много скоро на всички ще стане ясно, че вие сте били прави.

По-късно ще настъпи много благоприятно време за пътуване. Не е важно дали ще се отправите на път по работа или просто за да се разсеете и да смените обстановката. Във всеки случай пътешествието ще се окаже успешно, вие ще научите нещо ново, ще решите възникналите въпроси, ще се запознаете с много необичайни и приятни за общуване хора.
 

КОЗИРОГ
   
Настройте се на позитивна вълна. Сега наистина е важно да гледате на нещата оптимистично, да не се притеснявате за дреболии, да търсите поводи за радост, а не причини за тревоги и вълнения. Ако бъдете прекалено впечатлителни и раними, ще ви стане по-трудно да общувате с околните; понякога може да ви се струва, че те нарочно изпитват вашето търпение.

През първата половина на седмицата е полезно да помислите за бъдещето - възможно е вие по друг начин да погледнете на приближаващите се промени, от които сте се страхували, или ще промените плановете си. Ще поискате да постигнете някакви важни цели и ще видите реалните възможности за това.

По-късно ще трябва да обърнете внимание на финансовото си състояние. Въздържайте се от непланирани покупки, проконтролирайте всички разходи да бъдат оправдани. Лекомисленото отношение към парите може да има неприятни последствия. Във всичко останало няма да възникнат проблеми. Звездите ще бъдат благосклонни към вас, тяхната подкрепа ще направи възможни положителните промени в много сфери на живота.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Не очаквайте лесни успехи и бързи победи. През тази седмица ще трябва да се потрудите, за да постигнете нужните резултати и дори обичайните ангажименти ще изпълнявате по-трудно от обикновено. Вашата основна задача е да запазите спокойствие, доколкото това е възможно, и да не се поддавате на провокации. Това няма да е лесно, но вие ще се справите - опитът ще ви помогне.

Общуването с околните няма да ви бъде лесно. Вие по-бързо ще се разберете с тези, с които ви обединяват общи дела и сходни цели; с останалите ще бъде много по-трудно да се договорите. Важно е да не се ядосвате. Ако се настроите миролюбиво, то всеки нелек разговор ще протече спокойно и конструктивно.

През втората половина на седмицата вие особено често ще се оказвате в центъра на вниманието. Хора, които преди не са се интересували от вас и вашата работа, ще разберат, че са пропуснали много. Някои Водолеи ще получат интересни предложения, касаещи работата им.
 

РИБИ
   
Няма да ви бъде лесно да запазвате самообладание. Мнозина Риби ще бъдат много по-избухливи и раздразнителни от обикновено. Не забравяйте, че някой може да се опита да се възползва от момента, да ви извади от равновесие, провокирайки ви с нещо. Старайте се да обмисляте възможните последствия от всяка една стъпка. Би било добре, ако до вас има хора, които ви разбират, подкрепят и не ви осъждат. Общуването с тях ще ви помогне да се настроите позитивно, да се справите с негативните емоции.

Вероятно ще имате успехи в работата. Ще ви помогне да ги постигнете вашата настойчивост. Вие няма да се откажете от намисленото, независимо от това какви обстоятелства се формират и по-късно неведнъж ще се похвалите за това пред себе си. Ще имате шанс да вземете връх над старите си съперници. Не е изключено именно събитията през тази седмица да поставят началото на вашето стремително издигане в кариерата.

Седмицата ще бъде доста добра и от гледна точка на финансите. Възможни са неочаквани парични постъпления, сделки, които ще донесат прилични приходи.


 
  Източник
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2024
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.