Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП :: 22 - 28 ЮЛИ 2024
В началото на седмицата ще ви трябват сдържаност и деликатност. Именно тези качества ще ви помогнат да избегнете неприятностите. Мнозина ще бъдат нетърпими към чуждото мнение, агресивни и склонни към безпочвени спорове. Ако сте се оказали сред тези хора, старайте се вашите негативни емоции да не се хвърлят в очи. Импулсивността може да настрои околните срещу вас. Не си струва да се оставяте на чувствата си, за да не съжалявате в бъдеще за своето безразсъдство.

Ако съумеете да се вземете в ръце, средата на седмицата ще протече благополучно. Ще съумеете да реализирате редица важни проекти. Неоценима ще се окаже подкрепата на сътрудници и ръководството. Незначителните трудности няма да ви накарат да отстъпите от своите цели. Далновидността и благоразумието ще ви помогнат предварително да обмислите как да заобиколите тесните места.

В края на седмицата вероятно ще изпитате промени в настроението, нервно напрежение и неувереност в себе си. Не на всички ще бъде лесно да се разбират с близките си. Но при известни усилия от ваша страна всичко ще се окаже преодолимо.
ОВЕН  
На Овните ще се наложи да положат известни усилия, за да постигнат желаните резултати. Дисциплина и отговорност ще станат най-добрите ви съюзници. Овните, заети с обучение, ще трябва по-малко да се разсейват и да се постараят да се задълбочат в сложните въпроси. Няма да ви бъде лесно да работите с важни документи, вероятно ще допуснете дребни грешки и пропуски. Не е изключено да изпитате преумора, затова не забравяйте за баланса между работата и почивката. Общуването с по-възрастни роднини и опитни колеги може да се окаже полезно и да ви наведе на конструктивни мисли.

През втората половина на седмицата по-лесно ще се справяте с емоциите си. Вие ще усетите въодушевление и прилив на сили. Ако ви се е наложило да отложите някакви задачи за по-късно, сега ще имате възможност да ги довършите. Успешно ще се получи решаването на въпроси, свързани със строителство и недвижимост. Отношенията с любимия човек ще станат стабилен източник на позитивност и добро настроение.

ТЕЛЕЦ
 
Седмицата ще се получи благоприятна за решаването на множество въпроси. Положените преди време усилия ще започнат да носят резултати. Сега не е време да се оставяте на съблазните и да пропускате възможности. Ще се наложи добре да поработите, но пък резултатите ще ви зарадват. Добре ще се справите и с юридическите проблеми. Телците, заети с бизнес, ще сключат изгодни дългосрочни сделки, включително и с чуждестранни партньори. Надеждни сътрудници ще ви помагат във всички задачи, дори без да ги молите за това. Множество решения ще се окажат съдбоносни, затова не бързайте и старателно обмисляйте всяка стъпка.

В края на седмицата ще бъде добре малко да намалите всякаква активност. По-малко се разсейвайте и не хабете сили за празни разговори, те само ще отнемат вашето време и внимание. По възможност отложете пътувания и командировки. Почивните дни прекарайте със семейството си или с близки приятели.

БЛИЗНАЦИ
 
Старателно пресмятайте всяка стъпка и претегляйте решенията си. В началото на седмицата е твърде вероятно да допуснете грешки поради прибързване и недостатъчно внимание към детайлите. В трудните случаи се обръщайте за съвет към влиятелни хора сред вашите познати, те ще ви помогнат и подскажат правилните пътища.

Средата на седмицата ще се окаже благоприятна за онези Близнаци, които дълго и упорито са вървели към своята цел. Ще съумеете да се справите добре с трудните задачи, ще правите планове за бъдещето, ще сключвате изгодни сделки и ще се договаряте за партньорство. Има вероятност да си намерите нови покровители, които скоро ще се окажат полезни.

В края на седмицата ще ви бъде малко по-трудно да запазите душевното си равновесие. Спазвайте дневния си режим и задължително намирайте време за онези занимания, които ви зареждат с енергия.

РАК
 
Бъдете готови за неочаквани ситуации, които не винаги ще се окажат приятни. Може да проявите творчески подход при решаването на обичайните делнични задачи и той ще се оправдае. Добре ще ви се получава договарянето с хора, дори с тези, които първоначално не са били толкова настроени за сътрудничество.

В средата на седмицата семейните Раци ще трябва да се заемат с решаването на проблеми на близки роднини. Ще съумеете да свършите всичко доста бързо, но все пак ще се наложи и да поизхабите малко нерви. В отношенията с любимия човек може да възникне известно напрежение, което скоро ще изчезне. Често пъти ще се налага да пренареждате своите планове в движение, което в известна степен ще ви изважда от релсите.

В края на седмицата страстите ще улегнат, много от проблемите ще се решат от само себе си. Ще бъде по-лесно да водите преговори и да правите добро впечатление на околните. Почивните дни са благоприятни за кратко пътуване сами, с приятелска компания или заедно със семейството.

ЛЪВ
 
На Лъвовете добре ще им се получава намирането на общ език с колеги и делови партньори. Дори по спорни въпроси ще успявате да се договорите лесно. Не пропускайте щастливите възможности, те няма да са малко, важното е навреме да забележите своя шанс. Вашите обмислени действия ще станат основата на успеха ви в най-близко бъдеще.

Избягвайте прекалената самоувереност, особено в средата на седмицата. Надценяването на своите възможности може да доведе до сериозни пропуски. Да преубедите другите хора и да подбирате правилните аргументи ще се окаже нелека задача. Лъвовете, заети с изучаване на новото, ще се наложи да положат максимални усили, за да постигнат резултат.

В края на седмицата може да станете малко по-резки и раздразнителни. Постарайте се да се контролирате, не влизайте в спорове и не раздухвайте конфликтите. Не бързайте да взимате решения, опирайте се на здравия разум и фактите, а не на емоциите.

ДЕВА
 
Очаква ви наситена и ползотворна седмица. Приливът на сили и енергия ще ви помогне да се справите с множество задачи, дори с най-трудни и непривични. Не се стеснявайте да проявите инициатива в ангажиментите си, тя ще бъде оценена достойно. Сключените през този период договори дори ще се окажат по-изгодни, отколкото е изглеждало на пръв поглед.

В средата на седмицата ще ви бъде особено лесно да се справяте с обучение, да усвоявате нови знания и да работите с голям обем информация. Може да споделите своите идеи с колеги и шефове. Това със сигурност ще укрепи деловата ви репутация. Моментът е благоприятен за начало на командировки и други пътувания.

В края на седмицата особено успешно ще ви се получава общуването, при това удоволствие ще ви достави самият процес. Ще се появи възможност да се проявите от най-добрата си страна, да завоювате симпатията на околните без ни най-малки усилия. Някои Деви ги очаква преминаване на деловите отношения в романтично русло.

ВЕЗНИ
 
Седмицата едва ли ще ви поднесе много изненади. В началото ще съумеете да се справите с важни въпроси, които отдавна изискват решение. Ако ви предложат да поемете допълнителни ангажименти, не се отказвайте. Това ще стане добра възможност бързо да напреднете в кариерата или като минимум да получите бонус.

Лесно ще ви се получава усвояването на новото, изучаването на чужди езици или нещо, необходимо за работата ви. Някои Везни ще усетят творчески подем и ще успеят да открият необичаен подход за решаването на задачи, с които дълго време не са успявали да се справят. Можете да пристъпите към смели и амбициозни проекти. Едва ли ще съумеете да ги реализирате от начало и до край, но поне ще постигнете първите резултати.

В края на седмицата е вероятно да има положителен обрат в отношенията с любимия човек. Не са изключени и нови запознанства, които не е задължително да станат начало на романтична връзка, но със сигурност ще се окажат полезни.

СКОРПИОН
 
В началото на седмицата ще ви потрябва умение бързо да се превключвате. Ще трябва да отделите внимание на семейни въпроси, но без от това да страда ефективността ви в работата. Ще ви помогне умелото подреждане на приоритети и ясният план за действие. Старайте се да не се отвличате с незначителни дреболии и празни приказки с колеги. Вслушвайте се в съветите на опитни познати, те със сигурност много ще ви помогнат.

Предстои ви много общуване, разговори, телефонни обаждания. Някои Скорпиони ще получат важно писмо, което отдавна са чакали. Преговорите ще протекат успешно, но по възможност е по-добре да ги пренесете в неформална обстановка. Така по-бързо ще постигнете взаимно разбирателство.

Краят на седмицата е благоприятен за обсъждане на спорни въпроси както в работата, така и в семеен кръг. Всички ваши усилия задължително ще дадат резултат, просто понякога той може да се окаже малко отложен във времето. През почивните дни може да се отправите на кратко пътешествие в компанията на близки хора.

СТРЕЛЕЦ
   
Не планирайте важни задачи за началото на седмицата. Заемете се с рутинните, поправете несвършеното, сложете нещата в ред, довършете започнатото. Екипната работа няма да върви кой знае колко добре, така че по-добре се съсредоточете върху онези въпроси, които са изцяло в зоната на вашата отговорност.

Стрелците, които тръгват на път, ще трябва добре да пресметнат времето си, като предвидят известен резерв и бъдете готови за непредвидени забавяния по пътя. Излишната самоувереност може да ви попречи да вземете навреме мерки в случай, че възникнат проблеми. Затова се постарайте да гледате реално на нещата, така ще избегнете много трудни моменти.

Към края на седмицата настроението ще стане по-добро, а със задачите си ще се справяте по-лесно. Вие ще сте привлекателни в очите на околните. За решаването на редица въпроси включете своето обаяние, ще ви подкрепят дори онези, които първоначално са били настроени недоброжелателно.
 

КОЗИРОГ
   
Началото на седмицата е особено благоприятно за общуване и формиране на полезни контакти. Околните ще започнат да изпитват към вас особена симпатия, затова за вас ще се окаже лесно да си осигурите тяхното благоразположение.

Малко по-късно ще ви стане по-лесно усвояването на нови знания. Ще се появят оригинални идеи, които ще успеете да реализирате. Позитивната нагласа ще ви позволи да решавате блестящо всякакви задачи, дори необичайни и непознати до този момент. Ще ви се предостави възможност за нови делови контакти и вие задължително ще се възползвате от нея.

Не си струва да започвате нови мащабни проекти или да сключвате сериозни сделки в края на седмицата. Прекалената самоувереност може да ви навреди. Някои Козирози ще се окажат склонни към необмислени постъпки, последствията от които ще се наложи дълго да поправяте. Затова старателно претегляйте всички "за" и "против", използвайте проверени източници на информация и не разчитайте на мнението на околните.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Пристъпвайте към онези дейности и проекти, по които дълго време не сте се решавали да работите. Лесно ще си осигурите подкрепата на колеги и партньори, ще намерите нови съюзници и ще се представите добре в очите на ръководството. Моментът е идеален за професионално усъвършенстване и повишаване на квалификацията. Ученето ще ви върви по-леко от обикновено. Тези, които се отправят в командировка, ще съумеят да решат бързо цял ред важни въпроси.

В средата на седмицата ще настъпи благоприятно време за уреждане на юридически формалности и оформяне на документи. Водолеите, занимаващи се с бизнес, ще могат да сключат крупни изгодни сделки. Следва обаче да сте внимателни с разходите. Има вероятност да похарчите повече, отколкото сте планирали.

Малко по-късно ще се наложи да намалите своята активност, понеже обстоятелствата ще започнат да се формират не особено благоприятно. Вероятно ще се сблъскате с дребни несъвпадения, незабелязани грешки, спънки по пътя. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите. Затова се заемете с обичайните си дейности и задължително отделете време за почивка и възстановяване на силите.
 

РИБИ
   
Рибите ще преодолеят всички възможни пречки. Енергичност, активност и увереност в себе си ще ви помогнат да се справите с всякакви предизвикателства. Можете смело да реализирате най-амбициозните си планове, да излагате нестандартни предложения и да изказвате оригинални идеи. Така ще завоювате авторитет в очите на колеги и шефове. Успешно ще съумеете да отстоявате своята гледна точка, дори ако събеседниците ви застъпват противоположната позиция.

Не си струва да правите големи покупки, особено непланирани, може да излезете извън рамките на бюджета. Избягвайте рисковани финансови операции и не давайте пари назаем дори на добре познати хора.

Мнозина Риби към края на седмицата ще станат ососбено чувствителни и възприемчиви. Постарайте се да се контролирате и да не реагирате на дребни поводи. Не си струва през този период да започвате мащабни поректи. По-добре довършете всички задачи и прекарайте време с приятели или членове на семейството.


 
  Източник
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2024
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.