Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
24 - 30 юни 2019
ОВЕН  
Домашните обстоятелства остават на преден план. Ако вие или вашите деца са решили тази година да напуснат семейството, да започнат самостоятелен живот, да създадат семейство, да купят или да продадат имот, да родят дете, то с доста голяма вероятност подобно събитие може да се случи това лято. Онзи, който продължава с проточилия се ремонт, постъпва абсолютно правилно - този факт компенсира другите вероятни семейни усложнения. През тази седмица родените през втората десетдневка на април ще бъдат принудени да положат съществени усилия и изразходят доста ресурси, помагайки на себе си или на роднини, ликвидирайки създадените трудности. Колкото по-основен и по-сложен е ремонтът или другите "реконструкции", водещи до подобряване положението в семейството, толкова по-добре. Всичко това ще "отстрани", ще отдалечи бедата. Във вторник и сряда вие сте най-чувствителни към случващото се, към трудностите и позитивните възможности. Вашето поведение и самочувствие в тези дни много силно влияе върху събитията сега и по-нататък. Вашите постъпки ще станат опорни точки за промяната на ситуацията в нужната посока.

ТЕЛЕЦ
 
При априлските Телци събитията и процесите, преобразуващи живота им, текат с пълна сила. През текущата седмица в главата ви идват ценни идеи - какво да промените в житейската рутина, как да оживите живота си, накъде да пътувате и множество други доста смели идеи. Най-креативните и перспективни намерения се появяват в четвъртък и петък. Действайте смело. От 28 юни до 17 юли по повод на вашите идеи и поради доста авторитарния ви или независим стил на поведение ще има много дребни дискусии и спорове с членовете на семейството. Първата такава е в четвъртък. Не се отдалечавайте прекалено от близките си, роднините и техните текущи проблеми още през май са се оказали в центъра на вашето специално внимание. Ако това са някакви трудности, то във вторник и сряда вие ще ги усетите в пълен обем. Правете си изводите как да постъпвате по-нататък. Само след това обаче ще разберете какви задачи ви поставя пред вас животът в потока от житейски сюжети.

БЛИЗНАЦИ
 
От средата на май до средата на юли приоритет за вас са чисто материални неща - финанси, имущество, резервите на собственото ви здраве като основа на стабилността в живота. През цялата втора половина на юни особено ви безпокоят дългове, кредити или съвместен бизнес. Всъщност това е засилване на взаимната ви зависимост с някого или зависимостта от държавни институции. Тази трудна ситуация засяга повече от останалите Близнаците, родени през втората половина на юни. През тази седмица поредните кризисни събития се случват във вторник и сряда. В този момент на нестабилност положението на нещата се променя и е необходимо да се подтикнат събитията в нужната посока. Това ще изисква по- голямо усилие и издръжливост. От 23 до 30 юни майските Близнаци попадат в период на благоприятни обстоятелства. В събота и неделя вие сте способни да ги реализирате ефективно, използвайки умело своето влияние върху другите хора. Увличайте хората с интересна информация, с интелект, с общителност. Сега вие сте в състояние да влияете и на "широките народни маси", което ви позволява да постигате успех, участвайки в мащабни обществени и социални проекти. С други думи, през тази седмица вие сте в изгодна позиция и имате големи шансове за успех не на дребно, а в нещо по-голямо, мащабно и материално изгодно.

РАК
 
Започвайки от средата на май, животът поставя пред Раците сериозна задача - да отстоят своите интереси не само в материален, но и в социален, морален план. Това става най-очевидно и ясно в сряда и четвъртък чрез събития, които ви ограничават, натоварват, чрез хора, които ви притискат или поставят прът в колелата в най- различен смисъл и ситуации. Отнесете се с нужното внимание към случващото се и постъпвайте така, че да приключите онези житейски сюжети и отношения, които са се изчерпали. След рождения ви ден около вас много неща ще се променят и ще се наложи в новите обстоятелства да търсите своя път, да се адаптирате. Неочаквана информация ще ви поднесе нови обстоятелства. Изживейте седмицата така, сякаш се приготвяте скоро да пътувате или да довършите основното почистване на жилището, преди да посрещнете гостите. В събота денят ще се получи много позитивен.

ЛЪВ
 
Настъпил е последният месец от вашата лична година. В последно време много сили сте отдали за благотворителност, за помощ на другите. Това е нормално, полезно за бъдещето, макар че вие сте били принудени да действате така по-скоро според обстоятелствата, отколкото по предварително съставен план. Още през следващата седмица вие ще почувствате прилив на увереност в себе си и ще поискате на вземете в свои ръце управлението на събитията. Засега обаче запазете силите си. Обстоятелствата са достатъчно благоприятни, но в нещо ръцете ви са вързани. Младите и здрави хора не усещат умора, лесно се справят през тази седмица с повишените натоварвания в работата и натиска на задълженията. Събитията от четвъртък ще ви покажат от какъв род са затрудненията, които сега преодолявате и къде да търсите решение на задачата. Главното е да не става дума за заболяване. А с трудностите в работата и в бита вие лесно ще се справите. Каквото и да става, сега звездите са милостиви към вас, околните ви подкрепят.

ДЕВА
 
Вие сте напълно успешни в професионален план и добре оценявани в приятелския ви кръг. Само на любовния фронт нещо не се получава - дали защото сте прекалено придирчиви, или защото срещу вас се плетат интриги с цел да ви омотаят, да ви въвлекат в подчинени отношения. Всичко това се осъществява с "меки ръкавици". От своя страна, вие като силна личност сега сте способни да постигнете голямо влияние върху хората и ситуацията. Постарайте се, влизайки в ролята на психолог и следовател, да си изясните истинския смисъл на случващото се, да се ориентирате в хората. Особено в онези, които проявяват диктаторски наклонности или напротив, се оставят под ваша власт. Особено внимание обърнете на онази информация, която ви се струва подозрителна, натрапена или плашеща. Обръщайте внимание дори на дребните неща. Въздействието с думи е доста действено. Започнете да използвате тактиката на убеждаване. Тестовите събития се случват в сряда и четвъртък, благоприятните - в петък и събота.

ВЕЗНИ
 
От средата на май до края на юли показателни и важни събития засягат основно сферата на професионалните и социални постижения. Те демонстрират постигнатото ниво и вашата удовлетвореност от своето положение в семейството и обществото. Вие ще почувствате това чрез изпитаното дълбоко удовлетворение или неудовлетворение от своя статус. Знакови вълнуващи събития през тази седмица се случват в сряда и четвъртък. Те са ключово звено в поредицата от събития, които през това лято съществено ще повлияят върху живота ви. Ще извадят на бял свят трудностите, които трябва да преодолеете, и това как именно да се борите за своите интереси. И удовлетвореността, и неудовлетвореността трябва да се трансформират в движеща сила за реални постижения. Помислете за същността на това, което се случва, не съдете повърхностно. Всичко, което сега става, характеризира типа на изпитанията и насоката на успеха за няколко години напред.

СКОРПИОН
 
Настъпило е времето за реализация на вашите планове, за повишаване на вашата самоувереност и социална експанзия. От средата на май до края на юли вие ще се решите на много неща и ще постигнете много. Но няма да е гладко и няма да е лесно. Големите проекти изискват голям разход на сили и средства. Разчитайте на това, че сключените това лято съюзи, договорености и финансови сделки ще бъдат полезни и изгодни в дългосрочна перспектива. Особено крупните финансови проекти. Те ще донесат качествен ръст на благосъстоянието. Да се реализира всичко това обаче не е лесно. За летния период възрастните хора трябва да натрупат максимален резерв здраве - направете оздравителните мероприятия свой приоритет. Събитията от сряда и четвъртък ще извадят на светло какво става - възможности, препятствия и това как от всичко случващо се да се извлече полза. Най-позитивните събития се очакват в петък и събота.

СТРЕЛЕЦ
   
През тази година малките Стрелци активно растат, възрастните са изпълнени с увереност, оптимизъм и най-смели житейски планове, които те ще се постараят да осъществят непременно през втората половина на годината. Сега протича своеобразен прелом в събитията през тази година. След зимния пробив на експанзия и успешен избор на цел (вектор), от средата на май до края на юли е нужна малка пауза за оценка на ресурсите, които ще позволят да осъществите намисленото. Не само финансови ресурси, но и физически, социални. Това не е лек период. Като че ли нещо не достига, обхваща ви някаква (или силна) неувереност. Най-много от всички Стрелци са обхванати от съмнение в своята стабилност в живота и благополучие родените през втората половина на декември. Но не само те. Събитията от сряда казват доста неща - подсказват в какво се коренят обективните и субективни проблеми, как да се справите с тях. Главното е да не забравяте, че тази година звездите ви пазят.
 

КОЗИРОГ
   
Деловите партньорски или съпружески отношения сега са от повишено значение. Те преминават изпитание на резултатност, усложнено от конкуренция или съперничество. Договорите от делови характер през втората половина на юни са в готовност да бъдат прекратени или е възможно да съумеете да ги преформатирате с други условия. Съсредоточете се върху това този процес да протече минимално болезнено и с голяма полза. През тази седмица знакови събития се случват в сряда и четвъртък - възползвайте се от възможността да ги насочите в нужното ви русло, дори за това да са ви необходими много сили и особена издръжливост. Признаците на истинския характер на събитията може да забележите в понеделник, четвъртък, петък и събота. Ежедневно дръжте ръка върху пулса на събитията, влияйте върху случващото се, коригирайте развитието нещата. Особено ако това засяга интересите на децата. В техния живот назряват сериозни събития, които е добре да контролирате. Перспективите са най-благоприятни.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Вие живеете наситен социален живот - всичко приятно и перспективно идва от социалните ви контакти. Това дава възможност да повишите нивото на своето благосъстояние в дългосрочна перспектива. Възможно е да се наложи да предприемете съществени разходи, като доказателство за своя престижен статус. Такова положение на нещата най-интензивно се проявява от 19 до 28 юни. Събитията от отминалата неделя и този понеделник и сряда ще изяснят ситуацията. Обмислете, анализирайте и дайте оценка. Това ще ви помогне да подобрите своето благосъстояние сега и в бъдеще. Неуправляемите обективни трудности в бита, службата и здравето, ако са се натрупали, с цялата си очевидност ще станат явни в сряда. Да ги туширате и дори да извлечете полза ще можете в петък и събота. Вероятно с участието на членовете на семейството и своите близки, верни хора.
 

РИБИ
   
Като правило този период на годината е благоприятен за вас, дори сега, когато се е формирал обективно напрегнат фон в световните събития и психическото състояние на хората. Колкото по-спокойно и дори лежерно се чувствате, толкова по-спокойно ще се формира потокът от събития. Събитията от седмицата на мнозина от вас ще предоставят многообещаващи перспективи, а на други ще осигурят пасивно- комфортно прекарване на времето. Енергичните хора ще се възползват от дребните и по-големи възможности по пътя към реализацията на своите планове. Постиженията са възможни в областта на образователните амбиции. Позитивно се развиват юридическите дела и деловите контакти с чуждестранни партньори и организации. Морско пътешествие ще донесе на почиващите огромна радост. Ако разбира се то ви е по джоба. Истинските приятели са старите приятели. При условие, че те не ви поставят в пълна зависимост. Трудно бихте могли да разчитате на хармонични романтични отношения - твърде много е сега прагматизмът и личният егоизъм във всички хора.
 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.