Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
10 - 16 декември 2018

 

  ОВЕН
ОВЕН
От 25 ноември до 22 декември пред вас стои задачата да разширите хоризонта на своите социални възможности. Вие чувствате това по раждащите се планове и стремежи, по своя душевен подем и увлечение по някаква идея, проект. Такова нещо се случва доста често и съответства на вашия увличащ се характер. Този път, уви, всичко приема твърде рискована, авантюристична форма. Затова, малцина ще съумеят дотолкова да охладят страстите, че с хладен ум да вземат адекватно решение, да извършат адекватна постъпка. Висок е рискът от неконтролиран изблик на агресия, раждаща се след неуспех. Силно е привличането към рисковани социални постъпки, към рисков спорт и развлечения. Поради характера ви, това за вас е "нормално", но този път вероятността от неуспех и травмиращи ситуации е по-голяма от обикновено. Подобни рискове са максимални в петък и събота. Като цяло сега за вас "външният" живот и дейност ви интересуват много повече от домашните дейности. Само при родените на 17-20 април кардинално се променят семейните отношения. Процесът на преподреждане продължава до края на зимата, а сега е апогеят им.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През целия декември вашите лични отношения преминават проверка на здравина, хармония и полза за вас. През втората десетдневка те не просто укрепват, но и се формализират - любовните преминават в съпружество, набелязаните изгодни съюзи стават продължително действащи договори. Доколко вие сте удовлетворени от тях, ще покажат събитията и вашето настроение в петък и събота - проверете го. В тези дни е най-добре и да ги оформите документално, ако има такава необходимост. Вие постигате успех, занимавайки се с въпроси, касаещи имущество и пари (ресурси) на други хора. Това подобрява и вашето социално положение. Такава възможност периодично ще ви бъде предоставяна до следващата есен. Сега е един от най- благоприятните периоди за нейното използване. Брак, финансов договор, покупко-продажба и други материални дела можете да реализирате смело през втората десетдневка на декември.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Вашата най-належаща задача е да разширите своите социални контакти, договори и връзки. По този начин да постигнете по-висок статус. Ще я решите изцяло до следващата есен. През третата десетдневка на ноември и първата половина на декември за нейната реализация се изисква да проявите качества на боец - способности за победа в конкурентната борба, възможности да изразходвате много лична енергия и способности в публичното пространство. От 14 до 27 декември се съсредоточете върху външните си контакти - разширявайте устремно кръга от хора, с които общувате, и деловите си партньори. Предпочитайте хора с високо (по-високо от вашето) положение, чужденци, приятели, живеещи далече, и онези, които са готови да бъдат ваши покровители. Установените контакти ще ви служат до края на следващата година. Сега и по-нататък вие няма да изпитвате липса на лично общуване и най-различни светски контакти. Любителите на обществена дейност влизат в най-активната фаза на своята дейност. Романтичните хора активно привличат към себе си поклонници, потенциално готови за брак. Твърде активният флирт може малко да усложни съпружеските отношения.
 
РАК
За вас перспективна сфера на дейност е служебната, професионалната, здравословното състояние. В тези области на живота всичко, което се е формирало в дадения момент, започва да расте и се засилва. При това, както в положителен смисъл, така и в негативен. За щастие, негативите само плашат, но не носят траен ущърб. Те се демонстрират само за да отбележат бъдещата "точка на растеж", ако бъдат преодолени. През втората десетдневка на декември всички възможни трудности и неприятности в работата, които вие съумеете да преодолеете, ще повишат вашите шансове в бъдеще да получите по-висока длъжност или звание. Най-много подобни перспективи имат работещите в юридическата област, в сферата на туризма, международните контакти и държавните служители. Романтичните и съпружески отношения през втората десетдневка на декември укрепват.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
От ноември 2018 до ноември 2019 года вие реализирате "авансите и преференциите", които ви предоставя животът. Най-ярко ви се усмихва късметът сега, от 25 ноември до 22 декември. Това се проявява предимно в личен план - любов, деца, празници и реализация на собствените ви таланти. Така или иначе, вие неведнъж ще се окажете под светлината на прожекторите. Най-скромните ще бъдат щастливи от успехите на децата си или на любимия човек. Следващата вълна от социални успехи ще се случи през третата десетдневка на март и през първата половина на април 2019 година. Тогава най-добре ще бъде да насочите усилията си към реализацията на социални задачи - така вие задължително ще повишите своята значимост и компетентност. Трети път Съдбата ще ви се усмихне през третата десетдневка на юли и първите две десетдневки на август - всеки рожденик ще получи своята порция щастие, която би трябвало да му стигне за ярка самореализация и през следващата година. Такава благоприятна година сега ви поднася планетата на щастието Юпитер. Сега обаче през цялата първа половина на декември няма да ви бъде лесно - ще се наложи да оказвате съпротива на някои хора и обстоятелства. Изключете финансовите и бизнес авантюрите.
 
ДЕВА
Вашият стремеж към уют и състоятелност в дома ви се засилва максимално. В следващите три седмици вие ще можете да осъществите в тази посока много - обстоятелствата се формират във ваша полза. Новогодишното пътуване в чужбина може да стане апогей на семейна сигурност и демонстрация на благополучни отношения вътре в семейството. Родените през втората десетдневка на септември ще бъдат принудени да се съобразяват с напористите и понякога агресивни членове на семейството. Те се карат помежду си или създават в семейството ви стресова ситуация по най-различни поводи. За всеки случай Девите трябва да държат всички семейни ситуации и близки роднини под контрол. По възможност, пазете себе си и близките си от външна агресия. Пък било то и само психологическа. В петък и събота протичат тестови събития - "агресорът" неволно издава себе си и своите намерения. Напълно е възможно да се въздейства върху ситуацията емоционално и психологически, да се минимизира конфликтът. През следващата седмица той ще се разсее.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
От 11 до 22 декември се постарайте да осъществите всички планирани имуществени операции. Особено онези, които касаят крупни проекти, предназначени за дългосрочно използване, включително с привличане на кредити. Придобитата по това време недвижимост и имущество ще ви служат дълго и надеждно, без съмнение ще ви донесат полза и естетическо удоволствие. Всичко това ще ви позволи да намалите или да ликвидирате натрупаните семейни проблеми. Включително и онези, които са свързани с по- възрастното поколение. Надеждни ще бъдат инвестициите в държавни книжа. В следващите две-три седмици ви предстои приятно пътуване. Семейно или делово, то ще отвори пред вас нови перспективи, ще ви донесе полезно и престижно познанство с влиятелен човек. В петък е възможно да се изострят служебните обстоятелства - ще бъде необходимо усилие, за да ги преодолеете.
 
СКОРПИОН
Състоянието на вашите финанси е с тенденция да расте. Източникът на личните ви доходи става по-щедър, появява се нов сериозен канал на благосъстояние или няколко по-дребни. Всичко това радва, но в края на ноември и първата половина на декември стремително растат и разходите. При това с темпо, изпреварващо доходите. Разходите отиват не за имущество или стабилно благосъстояние, а по-скоро за развлечения, празнични мероприятия и спорт. Всичко това е полезно и приятно, но се постарайте да не харчите повече, отколкото печелите. Предприемаческите проекти, които са рискови и с характер на авантюра, могат да ви донесат полза, но могат и да ви вкарат в загуби. Това също би трябвало да имате предвид. Няма как да се скриеш обаче, когато повишените разходи касаят децата и техните нужди. Обърнете особено внимание на събитията в петък и събота. Те обясняват много неща.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
От 23 ноември до 21 декември вашето самолюбие се натъква на съпротивата на близките ви вкъщи. Налага се да отстоявате достойнството си в не съвсем прости обстоятелства, изразходвайки сили и средства. С материални методи ситуацията се хармонизира надеждно - конфликтът се потушава за дълго време. Например, необходим е ремонт или други семейни преобразования. За тях са нужни ваши лични средства. Ако вие с готовност ги предоставяте, още през следващата седмица конфликтът изцяло ще се разсее. Ако ситуацията изисква всякакви ваши усилия, постарайте се да не отказвате. Дори ако това по някакъв начин накърнява вашето самолюбие. Животът предоставя на Стрелците много разнообразни сюжети на една и съща тема. Вгледайте се в събитията от петък и събота - те ще ви обяснят много неща и ще ви бъде по- лесно да реагирате адекватно на случващото се. Всички без изключение рожденици Стрелци ще отработват подобен сюжет през цялата своя лична година.  
 
КОЗИРОГ
 
Завършва вашата лична година, време е да се тегли чертата и да се мисли за плановете за следващата година. През втората десетдневка на декември вие ще видите доколко сполучливо се реализират вашите дългосрочни планове и се осъществяват надеждите. Както винаги, нищо не ви пада от небето, всичко ви се дава по заслуги и според положените усилия. Така е и сега. Колкото по- настойчив и трудолюбив човек сте, толкова по-надежден и позитивен ще е бонусът. В петък и събота се случват знакови събития. Да се надяваме, че ще има за какво да се зарадвате. При родените около 17-20 януари протичат важни промени в семейните приоритети и отношения. Проследявайте всичко, дори най-дребните събития, засягаши това. Коригирайте всичко случващо се в по-добра посока. Процесът не е лек и не е бърз. Може да се проточи цяла година, обхващайки в крайна сметка всички Козирози и техните лични отношения. Противоречието "семейство - кариера" (семейният статус) може да стане ключов в този процес.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Сега вие имате много приятели и светски задължения, носещи ви удоволствие и повишаващи самооценката ви. Всичко, което се случва през първата половина на декември обаче, изисква разходи, превишаващи сегашните ви доходи. Възможно е при вас да се появят нови планове, в които вие давате всичко от себе си. Имайте предвид, че прибързаността и силните емоции пречат на трезвите сметки и повишават риска от неуспех. Може да загубите вложените ресурси, бъдете внимателни. Авантюризмът сега крие издънки. А сътрудничеството с влиятелни и уважаеми хора напротив, е залог за успешна реализация на вашите планове и намерения. Вярно е, че за тази цел ще е необходимо време - може би дори не един месец. Сега само "се отварят възможностите", а през март и април ще стане тяхното стремително придвижване към реализация. Във вторник и сряда вие сте свободни в своите постъпки - действайте.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Вие имате висши цели и мащабни идеи. Те непременно ще се реализират напълно до декември 2019 година. Движеща сила става вашата лична инициатива, високата ви самооценка и завишените претенции за социален успех. Критерий за постигнатото е удовлетвореното честолюбие и заслужена гордост. На всеки един етап от малки и големи постижения се ориентирайте по чувството си за удовлетворение от собствените си постъпки и постижения. Търсете покровителство. В края на ноември и първата половина на декември вие изразходвате много сили и ентусиазъм, преследвайки своята заветна цел. Дребните цели тук не са уместни - искайте повече. И работете напрегнато, старайеки се едновременно с това да не се поддавате на емоции и фанатизъм. Сегашните ви постъпки пораждат обстоятелствата, като минимум, през следващите две години, . А може и събитията от следващите дванадесет години.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2018
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.