Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
19 - 25 март 2018

 

  ОВЕН
ОВЕН
Завършва вашата лична година. Завършват съзнателно реализираните житейски проекти и съдбоносните, неуправлявани от вас, сюжети. Но вече са се зародили нови тенденции, създават се и нови условия, подпомагащи вашия успех в новия за вас годишен цикъл. Сега вие не само се оттегляте в своята "раковина", както често става преди рождения ден. Не! Вие волно или неволно изпъквате в средата, демонстрирайки цялото си неповторимо обаяние, привлекателност и настойчивост в постигане на желаното. Жените през март активно се занимават със своята външност, обновяват имиджа си. Мъжете с увлечение се запознават с дамите, не по-малко активно спорят с началници и съперници. Всичко това ви позволява да демонстрирате своите качества и способности. Главните събития, засягащи вашето поведение и интереси, се случват в понеделник. И те задават тон на следващите събития.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
До средата на седмицата вие все още се стремите да оставате сред обществото и успявате в това - приятно е да изпъквате в кръга от колеги и приятели. Възползвайте се от събитията във вторник и сряда за постигане на своите професионални и публични цели. Всичко ще се получи прекрасно. По-нататък, до края на март, вие се оказвате в зависимост от неуправляеми от вас обстоятелства, които ще създадат вашите приятели, любими и членове на семейството. Очевидно, някой ще попадне в трудно положение, въвличайки и вас в своята история. От 21 март до 5 април роднините могат да въвлекат в конфликтна ситуация и вас. Избягвайте финансова и юридическа зависимост от когото и да е. По-добре да стоите настрани - до средата на април всичко ще се подреди. Иначе може да попаднете в продължителна въртележка. Ако ви е необходим кредит, изчакайте с това до средата на април. Дотогава ще трябва колкото е възможно по-предпазливо и пресметливо да боравите с финансови документи.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Продължава активният период във вашата професионална и обществено значима дейност. Чак до юни вие казвате "не" на индивидуализма. Действайте в група, участвайте в колективни проекти, към собствените си проекти привличайте приятели, роднини, хората, от които имате нужза. При това, групата за подкрепа не трябва да бъде голяма. Само най-добри, проверени хора. Какво може да попречи на вашите планове през март? Ограничени финанси и други ресурси. Избягвайте кредити или ги използвайте много пресметливо, за да не попаднете в постоянна въртележса от дългове. Работейки за своите планове и намерения, от 22 март до 16 април вие се оказвате в известна степен в един затворен кръг. Това ви бави. Налага се да преосмислите нещата или нещо да преправяте. Отнесете се към това внимателно, действайте не скоростно, а стриктно. Особено там, където става дума за финансови документи и задължения. В посочения период е по-добре да не оформяте важни документи, за да не се окажат те след това нищожни и да не ви донесат разочарование. В четвъртък и петък отстоявайте само своите лични интереси.
 
РАК
Започва период на най-интензивна борба за кариера или за реализиране на всяка друга, важна за вас социална цел. На прицел е вашият семеен и професионален статус, вашата репутация. Събитията до края на април ще се изозстрят, ще стават все по-важни за вас. Ще се наложи да живеете в обстановка както на лично съперничество, така и в състояние на борба с обстоятелства с непреодолима сила. Доколко важни и трудни задачи стоят пред вас, съдете по събитията в събота и неделя. Най-важните се случват в събота. Пред вас се отварят обаче и пътища за преодоляването им. Затова в тези дни живейте като се стараете малко да туширате емоциите си и да включите аналитическият си ум. Ако не веднага, то през следващата седмица вие задължително ще разберете същността на събитията, ще намерите най-полезния за себе си път и ще изберете тактиката за постигането на целта.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Както и досега важни остават две сфери в живота ви - здравето и условията на труд. От 12 март до 5 април, в различни обстоятелства вие хвърляте доста сили за преодоляване на трудностите в тези области на живота. До 21 март всичко това е ставало с голямата помощ на доброжелателно настроените към вас хора, на притока на допълнителни ресурси, на страничната финансова и морална подкрепа. След 22 март вие преминавате към абсолютно друга тактика на поведение и постигане на интересуващите ви резултати. От манипулиране или скривани постъпки вие преминавате към открита и напориста тактика във взаимоотношенията с хората, които ви интересуват. С тези, които ви помагат, и с тези, които се съпротивляват. Особено "войнствен" става животът на юлските Лъвове. Настъпило е време за експанзия: напредък и придвижване на своите интереси в пространството и социума. На 20-22 март не бързайте да вземате важни решения и да правите стъпки. Изчакайте - обстоятелствата леко се променят.
 
ДЕВА
В живота на Девите започват да се натрупват доста неприятни ситуации, които през следващите две седмици стават напълно очевидни. Източник на опасност и материални загуби служат неоправдани рискове в бизнеса. От 22 март до 5 април е възможно да се случи нещо неприятно независимо от вашата воля. Бъдете бдителни с тези, с които осъществявате предприемаческа дейност. В бита източник на материални загуби ще стане любим човек, собственото ви дете с неговите изизсквания или проблеми. За хора - спортисти и творци подобна ситуация ще се формира в съперничеството на конкурси и съревнования. Най-трудно ще бъде на онези, които се увличат от хазартни игри и играят на борсата. От 21 март до 16 април всички ваши финансови пропуски силно ще затруднят живота ви. Но можете да се справите с всичко и да поправите всичко.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
През тази и през следващата седмица всички ваши приоритетни дела се случват в публичното пространство, но касаят в по-голяма степен семейните обстоятелства или "фундамента" на вашата кариера, условията на труд. Често пъти те придобиват характер на съперничество. Включително и съперничество, заплашващо семейните отношения. В понеделник е възможно неочаквано, вълнуващо събитие. Във вторник и сряда вие можете да разберете доколко благополучно е вашето финансово положение и в каква степен можете да се възползвате от странични ресурси. Ако случващото се подпомага вашето семейно благополучие и кариера, това е добър знак за текущо и бъдещо издигане в обществото. Знакови събития в публичното пространство се случват още в понеделник - ще можете трезво да оцените обстановката и своите възможности. А така също и възможностите на онези, които са готови да ви сътрудничат и подкрепят.
 
СКОРПИОН
От средата на декември миналата година до средата на май тази година стабилни и благополучни са родените през първата десетдневка на ноември. Тяхното благополучие и социална защитеност се гради върху връзките с влиятелни хора и стабилни (дългосрочни) договори с държавни организации, включително и с органите за социална защита. Активните хора смело могат да използват подобни връзки и договори за дългосрочен (повече от година) материален проект (имущество). Онези, които притежават значими интелектуални способности и навици в оперирането с конфиденциална и финансова информация, също вървят към повишаване на своето материално благополучие. През втората половина на март, с цялото стратегическо благополучие, възниква остра тактическа ситуация, която ще изизсква от вас да преодолеете текущите трудности, свързани с вашата работа или битови условия.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
От средата на декември миналата година до края на май тази година материалните обстоятелства и практически въпроси стават за вас по-важни и натежават повече от "идеалистичните", несвързани пряко с благосъстоянието. Такива като репутация, награди, нови впечатления и образование. Сега всичко в живота ви изтича от материалните неща и преследва практически, материални цели. В своя заключителен етап (от средата на март до средата на май) тази тенденция придобива особена значимост и очевидност. Някои от Стрелците започват да се трудят интензивно и да натрупват ресурси за много солиден материален проект. Други са готови да затънат в дългове или да се заемат с доста рисковани финансови и имуществени операции. Всичко това прави живота ви интензивен, интересен, но съпроводен с голям разход на сили и ако не ви провърви, и на ресурси. Постарайте се повече да придобиете, отколкото да загубите.  
 
КОЗИРОГ
 
От 18 март до 17 май Марс се намира в знака на Козирога. Това се случва веднъж на две години и в такива периоди всеки Козирог със своите постъпки или бездействие неволно инициира за цели две години проекти и житейски сюжети, които после ще "разработва" през следващите две години. Тази година при повечето Козирози стартират семейно значими проекти. В по-добрия случай те са насочени към придобиване или разделяне на имущество, в по-лошия - решават се семейни проблеми от съвсем друг характер. Понеже в посочения период вие се изявявате като лидер, често пъти като инициатор на събития, върху вас и пада отговорността за случващото се. Като човек обстоятелен, обмислете и съставете план на своите действия, като вземете предвид текущото положение на нещата. Насочете хода на събитията в нужната ви посока.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Събитията от следващите седмици не предполагат вашето инициативно и активно участие, дори в собствения ви живот. Най-вероятно вие изразходвате сили и интелект за проблеми на роднини или служебни отношения, напомнящи много интриги и дребни неприятности от крупни недоброжелатели. Документите и информацията привличат вашето внимание през целия март и април, засилвайки своята роля според вашето въвличане в потока от събития. Може да се постараете да останете встрани, да участвате в процеса косвено, в ролята на съветник, доставчик на информация. Постарайте се да избегнете евентуална измама, не вземайте твърде присърце неприятностите на съседи и познати. Ако имате кола, обърнете внимание на състоянието й. Това ще бъде залог, че на път няма да ви се случат неприятности.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Тази година Риби се раждат до 20 март включително. Рождениците, родени до новолунието (17 март) получават от звездите задачата да приключат вече съществуващи житейски проекти и сюжети. В живота на родените след 17 март стартира нов важен житейски сюжет, който успешно ще се разгърне още до ноември тази година. Имущество и финанси ще играят главната роля в този проект. В следващите три седмици да се лансира подобен проект ще бъде крайно трудно. Ще се изизсква да се действа в обстановка на борба и съперничество. Възможно е с най-близки хора. Ако се трудите в голям колектив, гответе се да отстоявате своите убеждения. Не давайте пари назаем на приятели и бъдете търпеливи до средата на април, когато взаимодействате с "групата за подкрепа". Всичко конфликтно и скъпо, което ще се случи в понеделник, ще ви намекне за същността на случващото се и за това в какво се крие вашата изгода.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2018
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.