Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
11 - 17 февруари 2019
ОВЕН  




През миналата и тази седмица родените на 17-20 април се намират в силна нервна възбуда. Може би не само те, но именно върху тях Космосът въздейства максимално възбуждащо. Рязко расте нивото на тестостерона. Това може да се използва за спортни и любовни победи. Обаче внимателно: най-вероятно вашето поведение ще провокира усложняване на отношенията в социален план или в семейството. Дали това ще е от полза или във вреда, времето ще покаже. Най-непредпазлива постъпка можете да предприемете в понеделник и в неделя. Впрочем, всичко, което правите в тези дни, е свързано с риск - нека той бъде пресметнат. Родените на 6-16 април са амбициозни, без да са свръхагресивни и се подчиняват на закона. Затова успяват. Най-благоприятните обстоятелства се създават във вторник и петък. През почивните дни семейните събития ще демонстиррат всички плюсове и минуси, натрупани до този момент. Приятни почивни дни!

ТЕЛЕЦ
 
В началото на текущата седмица протичат знакови събития за Телците. Обърнете особено внимание на онова, което нарушава плановете ви, възприема се като нещо извънредно или ви изважда от равновесие. Обмисляйки смисъла на случващото се и хората, въвлечени в трудната за вас ситуация, вие можете да проектирате хода на събитията в бъдещето - най-малкото за месец и половина напред, максимум за две години. В понеделник и вторник всичко, което се случва около вас, силно влияе върху вашето самочувствие. Това също е тест - ще научите какво е полезно за вас, а какво е вредно. От четвъртък до събота се засилва нестабилността на енергийните полета, които вие възприемате особено чувствително. Вашата реакция на времето и случващото се е напълно информативна. Обмислете всичко, вземете съответните мерки. В сряда събитията, засягащи кариерата ви, демонстрират вашия успех или неудовлетвореност от собственото ви положение и висшестоящите.

БЛИЗНАЦИ
 
В най-скоро време е по-добре да намалите интензивността на своите действия, свързани счуждестранни контакти, командировки и пътешествия. Не защото е вредно. Просто защото тяхното значение и полза са изчерпани. Би трябвало да пренесете центъра на внимание върху официалната работа, публичната страна на живота, върху своята репутация и кариерата като такава. В следващите два месеца всичко това ще ви занимава все повече и повече, събитията ще се формират не съвсем в права линия и не еднозначно. Вашият статус, вашите цели и репутация в това време ще станат несигурни, по-неопределени от когато и да е. В потока от неясни събития е лесно да се допусне грешка, лъжливи цели да се приемат за истински, неправилно да се тълкуват събития и постъпки на началник, от когото зависи вашето положение. Бъдете пределно рационални. Интуицията помага, но едва ли и във вашия случай. През следващата седмица изкривяванията в тази сфера ще бъдат максимални. До средата на април не ви съветваме да взимате важни житейски решения. Изчакайте, докато се разсее мъглата. Ако разбира се не искате съзнателно да "измамите всички".

РАК
 
Да се надяваме, че сте се възползвали от благоприятните обстоятелства, които са се формирали в края на януари и в началото на февруари и сте повишили своя статус в семейството и в професията. Събитията от четвъртък и петък окончателно подсказват какво сте постигнали. За родените на 22-25 юни и 20-23 юли през февруари се случват много вълнуващи и непредвидени събития. Това могат да бъдат събития в кариерата или битови, но непременно публични, влияещи на репутацията. Дори те да доведат до успех, победа и постигане на целта, сюжетът ще бъде в известен смисъл "скандален". Пазете репутацията си. В четвъртък и петък се постарайте да избегнете загубите и измама от страна на роднини и хора, опитващи се да ви използват. В събота и неделя вие сте зависими от силни и властни хора от вашето обкръжение. Ако през тези дни се чувствате комфортно, значи това са защитници, ваша опора. Ако чувствате нещо друго, помислете как по-нататък да се държите, за да отстоявате своите интереси. Защото това зависимо положение ще продължи няколко месеца.

ЛЪВ
 
Периодът на Водолея завършва с доста важно събитие в кариерата ви, свързано с вашата репутация, социален статус. Нещо рязко ще се промени за родените на 20-23 август. На някои много ще им провърви. Би трябвало да възприемате събитията като излизащи извън рамката на делничното. Останалите Лъвове също е добре да бъдат нащрек - през тази седмица всяко непланирано събитие възниква спонтанно и не е казано, че много ви радва. Бъдете по-внимателни на път и боравейки с официални документи. От 15 до 23 февруари обстоятелствата, свързани с дългове, наследство и финансови договори, са крайно мъгляви и объркани. Грешка, допусната в тези дни, ще се наложи да поправяте до средата на април. Събитията от понеделник могат да преобърнат всички ваши планове. Не е задължително обаче това да е към по-лошо. Най-благоприятният ден е петък.

ДЕВА
 
В следващите месец и половина вие сте зависими от обкръжаващите ви хора и обстоятелства повече от когато и да е било. И не е сигурно, че можете трезво да преценявате всичко случващо се. От 12 до 24 февруари романтичните натури ще се запознаят със своята втора половинка. Вие ще се отнесете към този човек некритично, но най-вероятно ще ви провърви и ще попаднете на разумен и достоен човек. Въпреки това, до втората десетдневка на април проверявайте своите отношения и едва след това можете да смятате, че връзката ви е реална. Приблизително на същия алгоритъм се подчиняват отношенията в бизнеса и нов делови договор. Ако това е нещо важно, дългосрочно, то не приемайте окончателно решение до средата на април. Иначе можете да се разочаровате. Далечно пътешествие през тази седмица е свързано с неочаквани изненади. В понеделник те едва ли ще ви зарадват, а в петък ще бъдат напълно благоприятни.

ВЕЗНИ
 
През февруари в дома ви се случват важни събития. По-голямата част от тях са планирани и позитивни. Но внасят кардинални промени в живота ви, при това доста публично. От 2 до 24 февруари вълненията, дори свързаните с желани събития, ще ви изваждат от равновесие. В понеделник и в неделя стресът, предизвикан от външни събития и от поведението на някакъв човек, ще бъде най-силен. В средата на седмицата всичко рязко ще се промени към по-добро. Да се разчита на благоприятен изход смело могат родените през втората половина на октомври. Този обрат в събитията почти няма да засегне останалите Везни или ще ги докосне по допирателна. Събитията в събота с цялата си очевидност ще покажат на всички нивото на благополучие в семейството - във всякакъв смисъл. И това ниво ще се запази за дълго време.

СКОРПИОН
 
Семейството е вашата опора и надеждна база. Събитията от първата половина на февруари ще демонстрират всичко това. Ако всичко ви устройва, пазете своето огнище. Ако ви се иска да направите някакви кардинални подобрения (промени), направете ги от 14 до 21 февруари - обстоятелствата и някакъв човек ще подпомогнат това. Онези, които са родени през втората половина на ноември обаче, ще трябва да проявят предпазливост - нещо може безвъзвратно да изчезне, да се счупи, да се разкъса. Най-информативни в това отношение са събитията от понеделник и неделя - дръжте ръката си върху пулса на събитията. Впрочем, понякога заради щастието и благополучието си струва нещо кардинално и решително да се пресече, да се промени. Може би да се променят условията на труд, да се захвърли потискащата работа и да се намери друга? Като се вземе предвид вашата вродена мъдрост и хватка, можем да сме уверени, че вие ще откриете оптималния вариант да подобрите своето положение.

СТРЕЛЕЦ
   
През тази година вие обективно сте "късметлийче", ако не сте надули прекалено много балона на своите очаквания в някакво дело. Тогава през втората десетдневка на февруари ви очаква временно разочарование и дори "фалит" - в бизнеса или в нещо друго. В това отношение информативни са събитията в сряда и четвъртък. Околните и членовете на семейството ще спомогнат за това. С достатъчно реализъм и умение от 12 до 24 февруари вие сте в състояние да укрепите своето материално положение, да осъществите изгодна имотна и финансова операция. Най-добрите дни за подобна постъпка са понеделник и вторник. Трябва само вашето семейство да ви подкрепя. И бъдете по-близо до реалността. Изберете критичен, рационално мислещ човек от семейството и се посъветвайте с него. Старайте се да не се откроявате твърде много пред публика и да поукрасявате излишно своите постижения. Чуждата завист ще ви навреди.
 

КОЗИРОГ
   
През февруари вие заемате позицията на човек на дълга, надежден партньор, справедлив началник и дисциплиниран изпълнител. Тоест, способни сте да демонстрирате всички свои силни качества и способност да управлявате своето обкръжение така, че всички да приемат това като абсолютно нормално. Това ви носи най-различни блага в кариерата и в семейството. В понеделник и в неделя вие ставате "кризисен мениджър" в непредвидена семейна ситуация, а в неделя - във всяка друга публична ситуация. Във вторник и сряда обстоятелствата за вас са най-благоприятни и вие реализирате всички свои намерения. Дано събитията в тези дни ви обогатят с нещо и ви доставят удоволствие. В четвъртък настроението ви може да е променливо и да не се чувствате в най-добрата си форма. Това е за кратко.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Завършва периодът на Водолея и времето, когато звездите на рождения ви ден ви задават главната задача за годината, давайки ресурси за нейното решение. Повечето от онези, които са се родили през тази седмица, ще минат през кардинална промяна на местожителството или "гражданското си състояние", ще променят социалната си принадлежност. Вероятно вече имате такива желания. Всички Водолеи през тази седмица ще се сблъскат с нещо подобно, но то не е толкова глобално. Пазете се от опасни извънредни ситуции, свързани с транспорт и придвижване. Постарайте се да не скъсате отношенията си с някого от роднините и близките си познати. За да разберете най-добре каква изненада ви е приготвила съдбата в следващите дни и седмици, вгледайте се в събитията от понеделник и неделя. Всичко, което излиза извън обичайното развитие на нещата, би трябвало да ви предупреди и подготви за новите обстоятелства. Събитията от вторник са най-благоприятни за вас и вашето семейство.
 

РИБИ
   
Наближава краят на вашата лична година - през следващата седмица първите Риби ще празнуват рождения си ден, ще получат от "звездите" главната си задача за бъдещата година и ресурси за нейната реализация. Както винаги си струва да се направи равносметка - какво сте постигнали за последната година и каква е била тя за вас. Приятни и полезни събития през миналата седмица и в началото на текущата седмица възприемайте като социална оценка на своите заслуги и аванс за бъдещето. Ако вие по стар свой навик в последните два месеца сте приемали своите мечти за действителност, то събитията, случващи се от 12 до 22 февруари ще ви отрезвят. Ако висшите сили са добронамерени към вас, то в това време вашите мечти и желания ще се осъществят, ще приемат съвсем материална форма. Събитията от четвъртък и петък са свързани със семейството и отразяват степента на вашето семейно благополучие. Събота е наситена с приятни събития , в неделя пазете парите си.
 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.