Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
30 март - 5 април 2020     
ОВЕН  
Романтичните отношения не вървят много добре, макар че и не причиняват неприятности. С наличните пари фактически е същото. Изключение правят упоритите и честолюбиви щастливци, родени през втората половина на април. Те са преуспели (кой колкото е способен) в кариерата си, което се е отразило върху тяхното финансово положение. През втората половина на седмицата щафетата на енергичния "пробив" преминава към мартенските Овни. Те преизпълняват желанието си да се "бият" за своите интереси, за първото място в каквото и да е. Не прекалявайте! В сряда и четвъртък приоритетни са семейните въпроси и отношения. При това, в сряда те носят малко дисонансен характер, а в четвъртък настъпва (или може да настъпи) хармония. И всички вчерашни проблеми бързо да бъдат решени. В петък не харчете прекалено много за капризи и развлечения. В събота обаче може да си позволите повече.

ТЕЛЕЦ
 
Интензивно се подрежда седмицата при априлските Телци. Настъпило е време на борба за репутация, кариера или социално положение. До 10 април е най- напрегнатата фаза. След това, до началото на май, всичко се излива в стабилна тенденция. Значи сега е най-отговорното време да се борите за своите интереси, да формирате посоката. При това главното тук не са материалните въпроси, макар че наличието на пари и приятелски връзки биха облекчили вашата борба. Ако усетите в себе си неувереност, преодолявайте я с всички сили. Помнете, че сега всъщност се променя или силно се коригира вашата съдба. Всичко става не моментално, но резултатът е с цел дългосрочна перспектива. Телците, родени през втората половина на май, сега живеят под покровителството на могъщи хора или дори на "силите на съдбата". Уловете и запазете своя късмет, независимо откъде ви се усмихва. Животът много бързо може да се обърне към по-добро.

БЛИЗНАЦИ
 
От 4 април до 7 август във вашия знак ще се намира Венера, правейки там "примка". Това ще ви прави привлекателни, ще ви донесе малък късмет и някакви пари. Но: от 30 март до 8 април вие все още не сте в състояние да си изясните своите конкретни цели и задачи. А ако сте си ги изяснили, то това са по-скоро мечти, а не нещо, изпълнено с конкретни неща и затова реално. Малцина са способни да реализират своите мечти. Всичко това продължава от самото начало на февруари. Сега вече е последният етап. Мечтите се сбъдват, но след това не винаги радват. Не го забравяйте. Впрочем, няма смисъл да се плашите. Има разбира се и творчески хора, с полет, които претворяват своя талант в живота. За тях сега пътят е отворен. Ако обаче вашите цели са прагматични, не бързайте да поемате върху себе си отговорности и да правите всичко онова, което после ще бъде невъзможно да отмените. Пред вас все още има много време, за да се покажете в най-добра светлина.

РАК
 
През тази седмица едва ли ще се случат важни и запомнящи се събития. В сряда и четвъртък по своето настроение и дребни битови събития вие лесно ще можете да разберете нивото на своето благополучие и да откроите онези, които са "заедно" с вас - готови да ви съдействат, поддържат, опекунстват. Можете след това да разчитате на тях дълги години. В следващите седмици и месеци онези, които се стремят да открият своята половинка, могат да разчитат на такава среща. А в края на лятото или в началото на есента е възможен брак с много влиятелен и състоятелен човек. Предприемачите получават шансове за изгодни и дългосрочни партньорства и делови съюзи. В сряда и четвъртък контактите с подобни личности би трябвало да станат приоритет за вас. В петък и събота събитията се формират удачно за вас във всяко едно отношение.

ЛЪВ
 
Събитията през седмицата влияят най-силно на юлските Лъвове. Те първи усещат върху себе си влиянието на влезлия в знака на Водолей (опозиционен на Лъва) Сатурн, а след него и на Марс. Това могат да бъдат сурови обстоятелства и удари от страна на някои врагове. В четвъртък събитията и вашето настроение по повод някои произшествия ще ви подскажат с какви трудности, препятствия и противодействия вие ще се сблъсквате периодично до 1 юли. Който е предупреден, вече е спечелил наполовина битката - гответе се и се концентрирайте. Обърнете особено внимание на съпружеските отношения, на общуването с делови партньори, които се стремят да доминират, или с конкуренти. Това, което сега все още само намеква за своето съществуване, към края на април ще доведе конфликта, реален или психологически, до апогея му. Августовските Лъвове са напълно благополучни и дори са готови да се насладят на своята популярност (в достъпния им кръг) или да тръгнат на пътешествие.

ДЕВА
 
Осмият месец след рождения ден обикновено е период, когато по различни причини Девите изпадат в напрегнато психическо състояние. Това става поради образувалия се дефицит от енергия. Проявява се с недостиг на сили или материални ресурси. Хората, които не са вече толкова млади и здрави, са принудени да прибягнат до психологическа помощ, да се зареждат с жизнена сила от онези, с които общуват близко. Много е важно в това време до тях да има доброжелателни хора, със щедра душа. В сряда и четвъртък всичко това се усеща по-силно. Ако в тези дни вие сте бодри и продуктивни, значи всичко е наред. Обстоятелствата обаче все още не ви изглеждат ясни и разбираеми, а хората - надеждни и практични като вас. В понеделник под тяхно влияние е възможно да допуснете неизгодни за вас самите действия. Преминавайки през тази малка годишна криза, скоро вие уверено ще се издигнете на нов житейски връх.

ВЕЗНИ
 
През тази седмица, при необходимост, вие изгодно уреждате всеки семеен въпрос, касаещ повишаване на домашния комфорт. Смело можете да придобивате имущество, дори чрез кредит, на изплащане или с дялов ресурс. Най-добре ще бъде подобна сериозна стъпка да планирате за четвъртък. В понеделник и в четвъртък избягвайте грешки и пропуски от професионален характер. Ако в този ден се почувствате неразположени, обърнете особено внимание на това. Във вторник и сряда напълно ще си изясните както възможностите за успех в своите намерения, така и всичко, което му пречи. Правете си изводите. Външните събития сега повече от обикновено влияят върху живота ви, самооценката и дори на вашите желания. Но и вие влияете върху живота на другите хора. Следователно, най-важното е да запазите и умножавате добрите отношения.

СКОРПИОН
 
Като правило животът ви през април е изпълнен с текущи дела и с обичайните ви занимания. Така е и тази година. Работа, грижи, подчиняване на обстоятелствата. Събитията от текущата седмица едва ли ще внесат в живота ви нещо значимо. Освен да поискате да се освободите от излишните "дългове и задължения". Ако не направите това, преумората ще започне да подкопава здравето ви. Нископлатените хора се надяват на по-високо заплащане на труда им, на отстъпки и преференции. Засега обаче се натъкват на спънки от страна на ръководството. Само при октомврийските Скорпиони е възможно да се появи нещо съдбоносно в семейния и личен живот. Признаците, че "съдбата се включва" в това започват да се проявяват от 22 март до 1 юли. В определени дни събитията ще намекват по-явно за бъдещите "проблеми", с които ще се наложи да се сблъскат всички Скорпиони в следващите седем години. През тази седмица това е четвъртък, през следващата - понеделник и четвъртък. Със своя аналитичен ум, вие не веднага, но в продължение на няколко седмици ще разберете каква задача ще трябва да решите. Най-вероятно това няма да е празник и късмет, а някакви трудности. Ще се справите!

СТРЕЛЕЦ
   
За вас сега романтичните и амбициозни желания са онази движеща сила, която придава смисъл на живота ви. Върви ви и всичко може да се подреди така, както вие искате. Само нека ентусиазмът и склонността да играете, не преминават границите на разумното. За да не се окажете на загуба. Петък е най-благоприятният за вас ден, когато всички обстоятелства се подреждат сполучливо. Струва си периодично да се замисляте върху това, какво отличава мечтата от процеса на нейното реализиране. През миналата година вие имахте доста време да си мечтаете, устремени "някъде нагоре и надалече". Тази година всичко се подчинява на прагматизма. Периодът е подходящ да реализирате или "да приземите" своята мечта. При всеки се получава различно. За каквото и да сте си мечтали, помнете, че в най-скоро време е възможно глобално да се промени нивото и източникът на вашето благосъстояние. В следващите две седмици ще ви се предостави първата, но не и последна подобна възможност. Главното е "да не изгорите".
 

КОЗИРОГ
   
Семейните обстоятелства винаги през това време на годината стават по- важни. През тях се пречупва и за тях работи всичко останало. Така е и сега. През тази седмица всичко, което се случва, носи предварителен характер. Главните събития се очакват в средата и втората половина на април. Значи има време в зависимост от силите и възможностите си да подготвите почвата и условията за желаните промени към по-добро. В по-голяма степен това е по силите на родените през втората десетдневка на януари. Не всичко зависи от силите ви, много повече е в ръцете на съдбата. Независимо от нейната строгост, непреклонност, (ако така може да се каже), тя е благосклонна към вас. И тя ще ви заведе в нужното време на нужното място. Управлявайте събитията във вторник, сряда и четвъртък. Всичко, което започва сега, ще се развива и формира до средата на ноември. И тогава ще броите пилците.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Вниманието на звездите е насочено към януарските Водолеи. Този път то се характеризира със "строг поглед" и тежки тренировки. Каква е целта? Да събуди отговорността, да ви тласне към най-трудната работа за реализация на отдавна замислените преобразования. При повечето те ще бъдат свързани със семейството и обстоятелствата, при които живеете. При някои се вплита и темата за социалното (професионално) положение. Трудно, конфликтно ще бъде през цялата първа половина на април. Още по-трудно - в последните дни на април. Яснота в предстоящата ситуация (или задача) възниква в сряда и в четвъртък. Но и всеки друг ден от седмицата съдържа в себе си информация. Особено, ако това са затруднителни ситуации или здравословни трудности, тежко настроение. Колкото по-рано се ориентирате в това, толкова по-добре ще можете да се справите с тях. Но не разчитайте, че ще стане скоростно - сюжетът ще се връща към вас до средата на лятото. Сега контролирайте собствената си твърдост по отношение на близките си у дома.
 

РИБИ
   
Седмицата започва с "домашни грижи" и разногласия с членовете на семейството. Не е изключено февруарските Риби сега да изпаднат в зависимост от роднини или напротив, да започнат на притискат с цялата сила на своя характер своите близки. Това зависи от характера, разбира се, но не забравяйте, че всяко действие (натиск) предизвиква противодействие. Така че ситуациите се оказват двуостри. В острата си фаза "студената война" ще продължи до 10 април. Всичко това поражда обстоятелства, към които ще се наложи да се приспособявате до средата на май. А може и по-долго. В сряда и четвъртък ще се наложи да направите разходи за семейството и децата. Или за любов и развлечения. Това зависи от възрастта и социалното положение. Разходи за престиж ще бъдат полезни. Нека вашата интуиция ви подскаже как, а добротата ви помогне да избегнете трудните обстоятелства.
 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2020
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.