Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП
25 СЕПТЕМВРИ - 1 ОКТОМВРИ 2023
Началото на седмицата ще се окаже особено благоприятно за тези, които се учат, занимават се с изследователска работа или просто започват работа по нови задачи и са готови да се възползват от чуждия опит за тяхното решаване. Отговорите на много въпроси няма да лежат на повърхността; но това няма да попречи да ги намерите навреме. Забележимо ще бъде влиянието на позитивните тенденции и в сферата на личните отношения. Това е подходящо време за важни разговори, за обсъждане на това, заради което преди са възниквали разногласия. Караниците ще останат в миналото, обидите ще бъдат забравени, на тяхно място ще дойде хармонията и взаимното разбирателство.

През втората половина на седмицата си струва осоебно внимателно да се вслушвате в интуицията си - именно благодарение на нейните подсказвания ще съумеете бързо да намерите най-краткия път към целта. Периодът ще бъде подходящ и за творчество. Хора, които са готови да опитат своите сили в нещо ново, могат да открият в себе си таланти, за които преди не са се дори досещали. Ще има много възможности за интересни запознанства, общуване и сближаване с необичайни хора.
ОВЕН  
Седмицата ще донесе много интересни събития, след които могат да последват сериозни промени в живота ви. Няма да съумеете веднага да се ориентирате в случващото се, да разбрете как е най-добре да се държите. Но с тази задача вие със сигурност ще се справите. Тези дни ще са подходящи и да си изградите някакви полезни навици, да се откажете от това, което ви вреди и пречи да вървите напред. Ще го направите учудващо лесно.

Началото на седмицата ще се окаже благоприятно и за деловите контакти, и за общуване с приятели и други близки хора. Добре ще разбирате околните, лесно ще се досещате да техните желания и намерения. Имайте предвид чуждите интереси, когато правите плановете си и ще постигнете всичко, към което се стремите.

През втората половина на седмицата е по-добре да избягвате стресовите ситуации и особено уморителните дейности. Почивката няма да ви е излишна, а обстоятелствата ще ви позволят да направите кратка пауза. Не пропускайте възможността да се видите с тези, с които отдавна не сте контактували. Срещата ще се окаже и приятна, и полезна.

ТЕЛЕЦ
 
Очаква ви една нелека седмица. Възникващите трудности обаче едва ли ще бъдат сериозни, но със сигурност ще ви накарат да се откажете от намисленото. Всичко ще се получи, ако проявите настойчивост. В работата по-добре да не следвате чуждия пример, а да се постараете да намерите собствен път към целта. Множество ваши експерименти ще се окажат сполучливи. Въпреки че околните не винаги ще разбират защо действате именно по този начин, а не иначе, едва ли някой ще се реши да застане на пътя ви.

Един от безусловните плюсове на тази седмица е вашата решителност. Вие ще бъдете готови да се заемете с това, което дълго сте отлагали, няма да се уплашите да влезете в схватка със силен съперник. Само предпазливостта понякога няма да ви стига. Старайте се предварително да оцените възможните последствия от всяка стъпка, това ще ви позволи да избегнете много разочарования.

Положителните промени в личните отношения ще ви зарадват. Вероятно ще има изненади от страна близките, а така също и добри новини, засягащи хората, които са ви особено скъпи.

БЛИЗНАЦИ
 
В началото на седмицата могат да се появят някакви отлични идеи, нови планове, към реализацията на които ще съумеете да пристъпите в най-скоро време. Вие ще сте много наблюдателни, затова ще забележите това, което се е изплъзнало от погледа на останалите. А острата интуиция ще ви води по правилния път, няма да позволи да допуснете сериозни грешки. И в деловите, и в личните ви отношения вероятно ще има положителни промени. Вие ще намерите подход към хората, с които преди не сте се разбирали, с мнозина ще се сприятелите.

Средата на седмицата ще е изключително подходяща за работа и решаване на професионални въпроси. Вие дори ще успеете да свършите повече, отколкото сте планирали, и не е важно дали някой ще ви помага. Вероятно ще има изгодни сделки. Някои Близнаци ще имат шанс значително да увеличат доходите си и разбира се, представителите на знака няма да го пропуснат.

Последните дни на седмицата ще внесат яснота в някакви важни въпорси. Ще разполагате с достатъчно информация, за да вземете сериозни решения, да подредите приоритетите си. Хората около вас ще харесат вашия подход към задачите, няма да ви откажат помощ и подкрепа.

РАК
 
По-добре е нищо да не отлагате дълго. Първата половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. Струва си да се възползавет от това, за да постигнете отдавна поставените цели или да решите важни въпроси. Периодът ще е подходящ и за делови преговори. Някои Раци ще получат подкрепа, на която не са разчитали, и ще разберат, че са готови да се заемат с много труден мащабен, но изключително перспективен проект.

Втората половина на седмицата също ще се окаже доста добра, макар и не толкова ползотворна. За работата вие ще се залавяте с по-малък ентусиазъм, решаването на най-елементарните въпроси може да заеме повече време от очакваното. Понякога ще се налага да променяте плановете си, това може сериозно да ви огорчи. Внимавайте, заради вашите негативни емоции да не страдат близките ви.

Вкъщи ще имате доста грижи. Решаването на някои битови проблеми, ще легне върху плещите ви. Вие ще се справите с всичко отлично, макар и не веднага. И ще го направите по най-добрия начин.

ЛЪВ
 
Началото на седмицата може да се окаже доста сложно. Едва ли през това време ще се случат някакви особено неприятни събития, ще се променят плановете или ще претърпите сериозен неуспех. Но няма да ви бъде лесно да прецените реалната ситуация. Вие може да имате някакви илюзии, да витаете в облаците, да правите неправилни изводи, и поради това да попадате в нееднозначни ситуации.

С времето влиянието на позитивните тенденции ще се засили, подкрепата на звездите ще започне да се усеща повече, пък и все повече нови възможности ще се отварят пред вас. Ще ви върви в доста дейности, ще постигнете успех там, където никой не го е очаквал сериозно, по най-добър начин ще завършите работата върху почти безнадежден проект. Възможни са необичайни срещи, интересни запознанства. Умението да се разбирате с хората ще ви е от голяма полза.

За последните дни на седмицата не си струва да планирате сериозни сделки, крупни покупки. Това не е най-доброто време за решаването на финансови въпроси, пък и не е желателно да обсъждате и условията за дългосрочно сътрудничество.

ДЕВА
 
Седмицата ще се окаже доста неспокойна и едва ли ще мине без напрегнати моменти. През първата й половина много по-често от обикновено ще бъде нужно да се занимавате с чужди задачи и да поправяте грешките, допуснати от другите. Това едва ли ще ви зарадва, но вие ще се постараете да се справите с всички задачи колкото е възможно по-добре. Ако ви потрябва помощ, струва си да я потърсите от проверени съюзници. Това ще ви позволи да избегнете множество недоразумения и напрегнати моменти.

Втората половина на седмицата ще бъде посветена на решаването на важни и трудни задачи. Не е изключено да трябва да събирате зрънце по зрънце нужната информация, в движение да се учите на това, което може да ви бъде полезно. Със сигурност полезен ще се окаже опитът, който сте получили много отдавна. Обърнете внимание на това какви отношения се установяват с близките ви. Много ще зависи от това дали ще искате да изгладите острите ръбове, да отделите известно време за търсене на решения, които да паснат на всички.

ВЕЗНИ
 
Началото на седмицата ще бъде подходящо за решаването на всякакви въпроси, свързани с работата и бизнеса, с деловите преговори, срещи с хора, чиято подкрепа бихте искали да си осигурите. Вашите идеи ще се харесат на мнозина, дори доскорошни ваши съперници ще поискат да помогнат в реализацията им. Някои Везни ще намерят доста влиятелни съюзници и благодарение на тях ще постигнат истински пробив в работата. Ако някой все пак реши да спори с вас, то ще го направи много внимателно, стараейки се да запази добрите си отношения с вас и да избегне напрежението в комуникацията. Има вероятност да получите интересни предложения за работа.

По-късно емоционалният фон ще стане по-напрегнат. Контролирайте своето настроение. Във вашите ръце е да не се ядосвате и да не се сърдите за глупости, да не позволявате на дребните произшествия или неудачни обстоятелства да ви извадят от релси. По-лесно ще се справите със своите преживявания, ако се постараете да помогнете на хората, които се намират в трудно положение, или просто направите нещо полезно за другите.

СКОРПИОН
 
Началото на седмицата ще бъде благоприятно. Събитията ще се развиват бързо и няма да ви се наложи да скучаете, а вземането на решения в движение няма да ви бъде за първи път. Вероятно ще имате прогрес в работата си, не е изключено издигане в кариерата. Вие ще се справите отлично със задачите, които са се оказали не по силите на другите. Въпреки че ангажиментите и задачите ще са повече от обикновено, вие ще намерите време и за общуване с близките, и за някакви семейни мероприятия, и за развлечения.

Втората половина на седмицата ще се окаже по-трудна. Няма да успеете да реализирате всички планове и по този повод сериозно ще се притеснявате. Възможни са спънки в работата. С трудности могат да се сблъскат Скорпионите, заети с оформянето на документи. Трудно ще бъде да съберете навреме всички справки, да намерите нужните хора по местата им. Не е изключено да се наложи да преместите насрочените срещи, да отложите за неопределено време пътувания, които сте очаквали с нетърпение.

СТРЕЛЕЦ
   
Седмицата ще бъде неспокойна. Едва ли ще съумеете да избегнете абсолютно всички неприятности, някои напрегнати моменти. Неочаквано ще се появят нови ангажименти, изискващи внимание, заради тях ще се наложи да отложите започнатото по-рано. Това може да ви разсъдрди не на шега, но вие все пак ще се справите с емоциите, спокойно ще обмислите всичко и ще намерите оптималното решение. Това ще направи впечатление на хората около вас. Хората, които са се съмнявали във вашите таланти и способности, ще разберат колко много са сбъркали.

Първата половина на седмицата ще даде възможност да решите финансови въпроси, да планирате бъдещите си покупки, да си изясните за какво ще харчите пари, а от какво ще пестите. Тук ще разчитате изключително на собствения си здрав разум и правилно ще постъпите - ще съумеете да избегнете грешките. По-късно ще можете да се съсредоточите върху семейните дела. Втората половина на седмицата ще е подходяща и за общуване с близките, за пътуване, за някакви домашни мероприятия и празници.
 

КОЗИРОГ
   
Събитията през тази седмица могат да поставят началото на големи промени в живота ви, а решенията, които ще вземете, ще имат сериозни последствия. Не си струва да се осланяте на късмета си. Ако правилно прецените своите сили и разберете какво можете да очаквате от другите, няма да допуснете грешки.

Струва си да бъдете по-предпазливи във всичко, което касае пари и ценно имущество. Помислете два пъти, преди да сключвате крупни сделки, да поемате сериозни финансови ангажименти. И не бързайте да харчите всичко, което получите - тези средства скоро могат да ви потрябват за нещо важно.

Интуицията ще ви подскаже че трябва да сте избирателни в контактите си. Но понякога ще оценявате неправилно хората, с които контактувате. Не забравяйте, че не винаги си струва да се доверявате на първото впечатление. Много по-безопасно е да разчитате на тези, които преди неведнъж са ви подкрепяли, отколкото на бегом да търсите нови съюзници. Ще имате възможност да укрепите семейните и бизнес връзките си, не я пропускайте.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Очаква ви една успешна седмица. Ще имате шанс да постигнете отдавна поставени цели, да осъществите намисленото по-рано. По-скоро ще ви е нужна настойчивост и вие задължително ще я проявите. По пътя ви могат да възникнат спънки. Но вместо да отстъпвате пред тях, вие ще използвате всички възможности, за да получите нужния резултат, ще вървите напред. На мнозина това ще се хареса. Със сигурност ще се намерят хора, които ще поискат да се запознаят с вас по-отблизо. Възможно е начало и на делови, и на прятелски отношения.

Не забравяйте обаче, че сега не е нужно да се бърза. Умението спокойно да изчакаш благоприятния момент и да започнеш да действаш едва тогава, когато той настъпи, ще ви помогне да избегнете и дребните неприятности, и сериозните проблеми.

Краят на седмицата ще донесе отговорите на много въпроси, свързани с финансите. Това е подходящ период за сключване на сделки. А така също може да се вземат решения за смяна на работата, за започване на дългосрочно сътрудничество.
 

РИБИ
   
Началото на седмицата едва ли ще бъде особено ползотворно. Нещо може да не тръгне по план, и в течение на известно време може да сте разсеяни, да се опитвате да си изясните какво се случва и как е най-добре да се действа. Най-вероятно ще бъде нужно да се взимат решения бързо и самостоятелно, без да се очаква подкрепа от никого, помощ или съвет. Това не винаги ще ви се получава лесно, но вие ще се справите доста добре. Възможно е да не успеете да свършите всичко запланирано в срок, а старите договорки ще бъдат нарушени. Това обаче няма да има сериозни последствия, вие бързо ще наваксате пропуснатото.

Влиянието на позитивните тенденции ще се засилва с всеки нов ден. Втората половина на седмицата ще се окже не толкова наситена и интересна, но пък ще е много успешна от делова гледна точка. Вие видимо ще укрепите своите професионални позиции, ще си осигурите полезни работни контакти. Отношения, които започват като делови, могат с времето да се превърнат в неформални.

 
  Източник
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2023
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.