Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
18 - 24 юни 2018

 

  ОВЕН
ОВЕН
В средата на седмицата за вас започва месецът, когато на преден план излизат домашните ангажименти. Така става всяка година, докато Слънцето пътешества по знака на Рака. Ако вие или ваши близки са решили тази година да напуснат семейството, започвайки самостоятелен живот, да създадат семейство, да купят или да продадат жилище, да родят дете, то има голяма вероятност подобно събитие да се случи именно през този период. Помогнете на себе си и на роднините, прилагайки съответните усилия, за да осъществите или напротив, за да не допуснете назряващото семейно събитие. От 22 до 27 юни вие можете успешно да се справите с назрелите трудности, влияещи върху семейството и кариерата. Те стават очевидни в сряда и четвъртък. А още по-очевидни ще бъдат в сряда и четвъртък следващата седмица. Следователно, в тези дни вашите постъпки ще станат критични точки за промяна на ситуацията в своя полза.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
В периода на Рака роднините и текущите дела се оказват в центъра на вашето внимание. Това е почти традиция - можете да я сравнявате година след година и да преценявате какви задачи поставя пред вас животът в тези взаимодействия. Като правило вие играете в този процес доста пасивна или компромисна роля. Още през втората половина на седмицата събитията започват да ви вълнуват много силно и дори ви довеждат до абсолютно нестабилно състояние, обещавайки да променят много неща в бъдеще. Преди всичко вас самите. Тази година под "високо напрежение" попадат родените около 21-25 април. Но и всички останали Телци не бива да се отпускат - не пропускайте моментите на необикновени събития и собственото си "неадекватно" поведение по някакви поводи. Това са знаци, предупреждаващи за бъдещи сериозни събития. Най-очевидните, макар и дребни, знакови събития наблюдавайте в петък, събота и неделя.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
В центъра на събитията са майските Близнаци - те много явно усещат върху себе си ограниченията, които събитията носят, които най- вероятно са от финансов характер. Нивото на благосъстоянието ви сега изисква внимание и решителни действия. Възможно е през тази и следващата седмици просто да забавят заплатата ви. Може това да бъде и нещо по-сериозно и продължително. В края на седмицата се постарайте да не пръскате пари и анализирайте събитията, свързани с доходи и разходи. Постарайте се в петък да повлияете върху това как оценяват вашия труд и компетентност в службата. Ако здравословното ви състояние сега изисква разходи, от 17 до 22 юни тези въпроси се решават бързо и положително за вас. Вашето общуване с влиятелни личности, каквито и да са те, ще се отрази позитивно върху нивото на благосъстоянието ви в дългосрочна перспектива.
 
РАК
Пред рождениците, родени от 21 юни до 3 юли животът поставя сериозна задача - да отстояват своите интереси не само в материален, но и в социален, морален план. Тези задачи стават ясни и разбираеми в тези дни чрез събития, които ви ограничават, чрез хора, които ви притискат или ви "слагат прът в колелата" в най-различен смисъл. Знаковите събития се случват в семейно битовото пространство в четвъртък и петък. Отдайте им дължимото значение - това е само начало. Вие сте способни сега да преодолеете всички трудности и дори да се възползвате от тях, за своя успех, ако намерите нестарндартен изход от трудна ситуация. Постъпвайте така, както никога не сте постъпвали в подобни ситуации по-рано. В събота и неделя ще искате силни позитивни емоции. За съжаление не са изключени както негативните емоции, така и неоправданите разходи.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Настъпил е последният месец от вашата лична година. През това време е голяма вероятността от понижен тонус и на този фон, от 22 юни до 3 юли да се почувствате зле. В по-голяма степен това ще засегне зрелите и възрастни хора. Младите и здравите през това време ще се справят с повишените натоварвания в работата и натиска на обстоятелствата. Родените през първата десетдневка на август, от 16 до 27 юни се намират в състояние на конфронтация със съпруг(а) или привличат към себе си енергични персони, желаещи да ги "завоюват". Въпреки това, за Лъвовете сега е полезно да се намират в обществото на приятели и колеги, да се изявяват по време на светски купони и празници на познати. Сега вие изглеждате добре, печелите симпатии и можете да измъкнете за себе си напълно реални блага от онези, чиито сърце спечелите. През тази седмица знакови събития се случват в петък и събота.
 
ДЕВА
През цялата седмица вие сте успешни в професионалната общност и ценени сред приятелския си кръг. С романтичните отношения обаче нещо не се получава - или вие сте прекалено подозрителни, или против вас плетат интриги с цел да ви "изядат", да ви въвлекат в подчинени отношения. Постарайте се да действате като психолог и "следовател", да си изясните истинското положение на нещата и да се ориентирате в хората, които проявяват диктаторски характер. Особено внимание отделете на онази информация, която ви изглежда подозрителна, натрапена или плащеща. Обръщайте внимание дори на дребните неща. Ако имате деца, то от 20 до 26 юни проблемите и неразбирането най-вероятно ще са свързани именно с тях. Това не е драма, но не си струва да ги пренебрегвате, особено родените през втората десетдневка на септември. Сега вие имате нужда да стигнете до същността на нещо. Тестови събития се случват в петък.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
В периода на Рака при вас протича ежегодният изблик (или провал) на професионални или социални постижения. Критерият за оценка на реалното положение е дълбоката удовлетвореност или неудоволетвореност от своите социални постижения. И едното, и другото би трябвало да станат движеща сила за бъдещи постижения. Тестови събития се случват в четвъртък и петък. Този път те ще бъдат многократно по-мащабни, отколкото през миналите години. И много по-значими - последствията от случващото се това лято влияят още дълги години. През цялата седмица, пък и през целия период на Рака, се постарайте да обмислите същността на това, което ви се случва. Не съдете повърхностно. Всичко случващо се сега задава вида на изпитанията или посоката на успеха за няколко години напред - така че постарайте се. В любовта и дружбата, от 16 до 26 юни се създава съперничество и изостряне на противоречията.
 
СКОРПИОН
Настъпвающият период на Рака за вас е един от най-благоприятните периоди през годината. Тази година той е особено благоприятен. Почти всичко, което в следващите дни и седмици правите, е обречено на успех. Можете смело да разчитате на това, че сключените от вас съюзи, договорености и финансови сделки ще бъдат полезни и изгодни в дългосрочна перспектива. Съпружеските отношения ще ви дадат ако не чувство на щастие и дълбоко удовлетворение, то поне осъзнаване надеждността и необходимостта от този съюз. Сполучливо или поне без проблеми се подрежда и всичко останало: реално приятно пътуване в чужбина, възможност да се насладите на успехите на своето дете, да се възползвате от помощта на роднина, да получите достъп до висше образование и т.н. Избирайте онова, което е актуално за вас. Не забравяйте, че случващите се събития и вашите инициативи през тази година залагат посоката на събитията за много години напред. Това е като старт - успешен или неуспешен.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Периодът на Рака за вас е време на промени към по-добро, от смяна на работата до променящи бита лични и семейни събития. Ако сте заслужили пред съдбата, се осъществяват вашите най-стаени желания. Най-малкото, подобряват се общите семейни обстоятелства. Възможно е вие да сте малко слепи към своите домашни, но това е добра, перкрасна "слепота". Бъдете също толкова благородни и по-нататък. Показател за истинското положение на нещата в живота ви е чувството на комфорт и задоволство от живота в неговите най- дребни, битови прояви. От 14 до 20 юни се постарайте да не пръскате излишни пари, старателно се отнасяйте към финансовите документи и безналичните плащания. Ако роднините ви сега с нещо ви напрягат, не изяснявайте отношения и стойте по-далече от тях до 27 юни. Всичко само ще се разсее. В същото време би трябвало да обезопасите себе си при пътуване и да избегнете проблемите с колата си. Всичко останало е благополучно.  
 
КОЗИРОГ
 
Вие влизате в период, когато значимостта на съпружеските и семейни отношения е повишена. В следващите три седмици ще се случат важни за вашето семейство събития. Първите признаци на надвисналото щастие (или проблеми) могат да бъдат забелязани в сряда, четвъртък и петък. Веднага влияйте върху случващото се, коригирайте развитието на събитията. Особено, ако те засягат децата. В техния живот назряват сериозни събития, които е по-добре да държите под контрол. При младите хора, родени в края на декември, романтичният живот започва да преобладава над всичко останало. Така всичко се променя, случват се чудесни събития, които до следващата пролет се оформят в ново качество. Зрелите хора (декемврийските Козирози) започват да се вглеждат в нови видове бизнес. Всичко това са кълновете на онова ново нещо, което окончателно ще влезе в живота ви в началото на 2019 година. Перспективите са най-розови.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Най-наситен и интензивен е сега животът на родените на границата между януари и февруари. Съперничество, романтични приключения, съпружески проблеми, бизнес - всичко, което влиза в понятието "равностойни отношения" е влязло в живота ви и изисква от вас най- активна позиция. По-голямата част от тези сюжети вие сами сте инициирали. И вие ще отговаряте, защото за мнозина това може да бъде трудна житейска ситуация. Това е своего рода задача, която ще се наложи да решавате, без да щадите нито ум, нито сърце. Човек доста често попада в подобно положение. Важното е навреме да се ориентира и да избере правилната тактика. Репутацията или онова, което се смята за социален статус, много силно зависи от подобни сюжети. Като подарък - имате повишаване на статуса или съсипана репутация. Най-знаковите събития се случват в събота. Така че преценете - това вашата ситуация ли е или тя ви подминава. Ако е вашата, как да действате най-добре, за да постигнете нужната цел.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Събитията от седмицата ще бъдат за вас многообещаваща перспектива или пасивно-комфортно прекарване на времето. Енергичните хора се възползват от малките и по-големи възможности по пътя към осъществяването на своята мечта. Пасивните хора ще предпочетат да получат удоволстие от живота, без да се натоварват и полагат усилия. И също ще им се получи. Върви ви и в реализацията на образователните амбиции, позитивно се уреждат юридически дела и деловите взаимодействия с чуждестранни партньори и организации. Морско пътешествие ще ви донесе огромна радост, ако то ви е по джоба. Истинските приятели са старите приятели. С тях обаче сега не е добре да поддържате тясна връзка - изчакайте до юли. Трудно е да разчитате на хармонични романтични отношения - във всички сега има твърде много прагматизъм и личен егоизъм.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2018
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.