Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
19 - 25 август 2019
ОВЕН  
В живота ви започва да преобладава монотонният труд и битовата рутина. Вашата енергична натура не е приспособена към такъв ритъм на живот. Обстоятелствата проверяват вашето умение да организирате своята работа и бит. А заедно с това и да ликвидирате вредни навици (ако имате такива), формирайки максимално здравословен начин на живот. Иначе с вашата импулсивност и склонност към преразход на сили, с повишаващото се външно натоварване и намаляване на силите, няма да се справите. Критерий, че имате правилен начин на живот е да се чувствате добре и да не боледувате чак до края на септември. С необходимото усърдие и стремеж в следващите седмици да заемете достойно положение е възможно повишение или материално поощрение. В сряда направете стъпка в тази посока - ще можете да получите допълнителен доход не по-късно от началото на септември. Мартенските Овни са на прага на служебен роман.

ТЕЛЕЦ
 
Априлските Телци са въвлечени в романтични отношения, които могат да станат многообещаващи и да доведат до брак. Знакови събития от такъв характер се случват в сряда и четвъртък. Събитията от сряда са показателни и важни в много отношения - нещо неочаквано ще насочи живота ви в по-интересна посока. Приемете това като чудесен шанс. Обърнете внимание на своята външност, делови имидж - дошъл е моментът за малко повече ориигналност. В следващите две седмици зрелите хора отделят повече сили и внимание на децата или на собственото си хоби, бизнес - на всичко, което освен работа, им носи радост и увлича. Развивайте бизнеса си, побеждавайте конкуренцията. Всичко, което в сряда ви зарадва и обнадежди, през цялата седмица ви поднася и нова житейска перспектива. В петък и събота, ако имате възможност, се заемете с придобивки, занимания, свързани с наследство или с крупни финансови въпроси.

БЛИЗНАЦИ
 
Ако е необходимо да оформите важен документ, да проведете събеседване или да пътувате, направете това в работните дни до петък. Тогава смело можете да разчитате на успех и откриващата се перспектива. Вероятно е и романтично познанство за младите и увличащи се хора. За повечето Близнаци най-важни стават семейните въпроси, проблеми и дейности. Един е намислил да започне ремонт, друг се готви да се мести, някой създава семейство и започва "от нулата". Това, което в тези дни ви увлича, то е и главното в живота ви. Без хъс нищо няма да постигнете. При това обаче ще се наложи тактически да проявите известна предпазливост и придирчивост. Разчитайте и на другите членове на семейството. В следващите дни и седмици ще имате нови варианти за семейно благополучие. Доста вероятно е това да е свързано с наследство или голям кредит - големите проекти сами не стават. Благоприятен ден е понеделник. В сряда ще имате неочаквано и приятно събитие. В събота и неделя вие сте отворени и малко хаотични. Събитията отразяват вашето настроение, а не обратното.

РАК
 
От 18 до 24 август финансовите дела ще ви зарадват - с малко повишение в службата или допълнителен доход. Действайте смело. Събитията от понеделник, вторник и сряда са свързани с вашата кариера и спомагат за постигането на всяка една значима цел в живота. Но ще се наложи да проявите самостоятелност, натиск и умение да отстоявате своите интереси. След четвъртък шансовете да успеете в осъществяването на своите намерения рязко падат - по-лесно е да скръстите ръце и до края на август да плувате по течението. Нека всичко върви така, както си върви. Събитията в сряда ще ви намекнат за това какви изненади ще променят вашите най-близки планове и намерения. Обмислете добре всичко - непременно ще се появи щастлива възможност, осъществима в недалечно бъдеще - смяна на месторабота, повишение в службата предвид непредвидени обстоятелства, придобиване на собствена кола. Пък и какво ли не още - важното е, че всичко ще дойде като подарък в края на август.

ЛЪВ
 
През цялото лято вие сте живели така, както сте искали - страстно и на практика - празнично. Намирали сте на какво да се радвате. И сега желанията ви са основен задвижващ фактор за вашите постъпки. Със своята енергетика вие заразявате околните. Струва си да се възползвате от това в пълен обем - както в романтичните отношения, така и във всичко друго. През тази седмица акцентът се измества върху финансовата страна на живота. В сряда някакво събитие, извън рамките на рутината, ви отваря път към значително подобряване на своето благополучие. Нова длъжност, нов граждански статут или изгодно партньорство (съюз) с перспектива в бъдеще. Това събитие е знаково - развивайте възникналия шанс до края на септември, прилагайки всички сили и умения за определената цел. Имуществени и финансови дела обещават много добро развитие в най- скоро време. Някои от вас ще получат нов източник на доходи. Осъществявайки своите финансови или имуществени интереси, проявете максимум практичност и придирчивост. Благоприятни дни през седмицата са вторник, събота и неделя. От понеделник до петък напълно успешните рожденици получават от звездите щедър ресурс за година напред.

ДЕВА
 
Тази седмица във вашия знак се намират Венера, Марс и към края на седмицата се добира и нашето светило - започва много активният, изпълнен с увлечен труд период на Девата. Всички го усещат по това как възниква и се засилва мотивацията към нещо. До края на септември всеки има намерение да постигне нещо, да даде всичко от себе си в нов проект (идея). При повечето Деви инициативата и практическата дейност е насочена към укрепване и разширяване на жизнената база. Младежта се стреми да се отдели от родителите, да създаде и увеличи семейството си. Напълно реална е смяна на местожителството или същественото подобряване на жилищните условия. Показателни и многообещаващи са събитията от сряда и четвъртък - постарайте се в тези дни да вземете съдбата в свои ръце. Всеки ден от тази седмица правете някаква полезна за самите вас постъпка - така формирате житейска тенденция (проект) за цели две години, не по- малко. Шансовете за успех в следващите дни са доста големи.

ВЕЗНИ
 
Вие сте влезли в последния месец от своята лична година. Събитията сега са отражение на вашите усилия и труд, положени от миналата есен. Като че ли овечето от вас имат с какво да се гордеят. В това време при възрастните хора обикновено пада тонусът и обичайните натоварвания се възприемат като тежко бреме. Необходимо е да "намалите оборотите" и да прехвърлите част от отговорностите и дейностите на близки хора. Пестете силите си и не ги пилейте за празни неща, превключвайки се гъвкаво от една изпълнена задача към следващата. Наслаждавайте се на спокойствието и уединението в малка приятна компания. Периодичното уединение е необходимо за възстановяване на силите. При младите и силните настроението е съвсем различно - влюбеност. Засега по различни причини скривана. Важното е, че не е несподелена. Събитията от текущата седмица основно са свързани със странични хора, обективни събития, затова е добре да се подбира адекватна реакция на всичко. Важно е това, което се случва в понеделник, вторник и сряда.

СКОРПИОН
 
От 18 до 24 август вие можете съществено да подобрите своето благосъстояние, получавайки изгодна изборна, посредническа, информационна длъжност. Социалният пиар и публична акция ще повлияят позитивно не само върху кариерата, но в още по-голяма степен и върху доходите. Друг начин да постигнете успех в материален план е да осъществите сделка с недвижим имот или крупна финансова операция. Можете също така да участвате в чужди подобни проекти като юрист, посредник, гарант и т.н. Има смисъл да се заемете с това още от понеделник. Няма да е излишно да преподпишете дългосрочен съюз, чиито условия вече не ви устройват, като въведете нови правила. В краен случай - да го прекратите. Това се отнася и до семейните "правила". Най-сполучливо можете да внесете корекции в своите делови или лични отношения в сряда. Събитията от текущата работна седмица внасят окончателно яснота по отношение на това на кое социално, гражданско, професионално стъпало сте сега. И накъде можете да се развивате.

СТРЕЛЕЦ
   
Вашият покровител Юпитер това лято ви дава сила, която не всички ще съумеят да управляват и амбиции, които могат да затъмнят разума. Силният, реализирал се човек ще се възползва прекрасно от всичко това и до декември ще стъпи на ново ниво - социално, личностно. Децата растат интензивно, младежта бележи успехи. Неизползваната "сила на звездите" е вредна - изострят се вътрешните противоречия и физически проблеми. Своите амбиции понякога се проектират върху околните като тщеславие или неукротим стремеж към власт. От 18 до 24 август успешна може да стане далечна командировка (пътуване), решават се въпроси, касаещи повишаване на образованието. Полезна в перспективен план е среща с доста влиятелен човек. А най-добре е да окажете покровителство някому - ще ви бъде отчетено. Всяка, повече или по-малко сериозна информация, получена през тази седмица, е важна и открива нова житейска перспектива. Онзи, който е предразположен сега не към труд, а към почивка, ще прекара чудесни романтични дни в място, далече от дома си. Нека вашата сполука не бъде мимолетна.
 

КОЗИРОГ
   
Започва период на плътно включване в проблемите на роднини, в юридически процеси и дори в обществено значими социални проекти. Всичко е по силите ви и колкото по-висок е вашият личностен потенциал, толкова по-мащабна задача ще решите в следващите седмици. Смело започвайте всичко. Професионалистите разширяват границите на своите възможности. Домашните дела също изискват усилия, насочени към делово взаимодействие с властта, с юристи или най-малкото с далечни роднини. Придирчивост и професионализъм ще ви осигурят реализацията на средносрочните планове. Слабите личности ще отпуснат ръце, страдайки от преумора, силните не по-късно от края на септември ще постигнат всичко, което се изисква от тях. Събитията от понеделник и вторник засягат семейни въпроси. Във вторник и сряда всичко, което е нужно, се решава и се формира максимално позитивно, макар и не без усилия и работа.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Преобразованията в дома ви и семейството ви продължават и в следващите две седмици изискват нестандартни решения и прилагане на доста сили. Най-вероятно става дума за ремонт или съществено подобряване на жилищните условия. В голяма степен такъв сюжет се отнася до януарските Водолеи. Всички обаче, които искат да подобрят семейните си обстоятелства, си струва до 5 септември да положат усилия и да намерят нужните ресурси. Това може да бъде кредит или привличане на средства и сили от друг заинтересован човек. Или други варианти. Знакови и благоприятни събития се случват във вторник и сряда. Развивайте ги. Отношенията с колеги, приятели и партньори в бизнеса са най-приятни и полезни. Постарайте се от 18 до 29 август да оформите нужните споразумения, документи, да създадете съюзи и да привлечете подкрепата на покровител. Тогава най-смелите ваши планове скоро ще се осъществят.
 

РИБИ
   
През август и септември се случват събития, които спомагат за осъществяването на вашите планове с помощта на властта или много влиятелни високопоставени приятели. Добре подбраната тактика на поведение ще ви позволи да получите нещо от голяма държавна организация. Инициативата не е на ваша страна, но нямате основание да се съмнявате в доброжелателните обстоятелства и хората, които са около вас. Вие сте като магнит, привличате към себе си внимание и подкрепа. Пробивната сила е излишна, трябва само да умеете да се възползвате от контактите си и от собствения си професионализъм (умения). Реализацията на вашите намерения може да усложни единствено собственото ви "късогледство" (или излишно далекогледство), изкривяващо реалността. А така също известна разхвърляност, множество цели или излишна социална самоувереност. Скромният професионализъм и талант - ето залогът на вашия успех в обществото сега. Февруарските Риби привличат към себе си най-полезните хора. И дори бъдещи съпрузи. Сряда е най-успешният ден за вас тази седмица.
 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.