Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
28 септември - 4 октомври 2020
 
ОВЕН  
Какви възможности носи преформатирането на света на дееспособните, сравнително млади, Овни? Според своя характер, при повечето Овни се наблюдава желание да се противопоставят на "консерваторите" и на установения ред. Дисидентският дух е велик, енергията се изхвърля импулсивно, често пъти въпреки предпазливия разум. Социалният статус ще се промени при всички задължително, но не мигновено. Тази година енергичните хора имат шанс "да пробият", издигайки се нагоре, да получат своята минута слава или високо положение. В следващите две години постигнатите резултати се подлагат на сериозно изпитание. Само силните личности, професионалистите и онези, които са уловили обществените нагласи, ще издържат това изпитание и ще останат на стъпалото, на което са стъпили през 2020 година. За резултатите ще може да се съди окончателно не по-рано от 2024-2025 година. Това време може и да се смята за "завършване на борбата". Някой ще се окаже на върха, друг ще стане асоциален тип. В по-добрия случай - пенсионер. Събитията, на които сега трябва да се обърне внимание, се случват в сряда, петък и събота. Нека вашите отношения с околните в тези дни бъдат доброжелателни. В неделя се пазете от спонтанни разходи на средства.

ТЕЛЕЦ
 
Типичните Телци в дългосрочна перспектива са готови да "дружат" с властта, доверяват на авторитети и сами са такива, ако притежават нужния потенциал. Социалните процеси от текущата година за Телците са безвредни, понякога дори полезни. А през 2021 и 2022 години ще им се наложи да отстояват своето място под слънцето. Априлските Телци през последните две години си позволяват да бъдат странни, излизат извън общоприетите стандарти. Сега те търсят своето "ново лице". И тук е възможно всичко, което не може да се предвиди предварително. По-голямата част от Телците са законопослушни "консерватори", допускащи трансформация на своите възгледи само като обръщане към другата страна и търсене на същноста на случващото се. Стремежът към разрушаване на нещо е чужда на Телците, те са съзидателни, "орачи". През второто полугодие на мнозина от тях ще им бъде трудно - активизирали са се тайните им врагове във вид на болести или реални задкулисни неприятели, на моменти хапещи много силно. Например, в четвъртък, петък и събота. Достойните хора получават явни свидетелства за своето авторитетно положение. Та макар и чрез приятни битови събития.

БЛИЗНАЦИ
 
Случващите се социални процеси ще повлияят на финансовото положение на Близнаците, които професионално или "по наследство" боравят с крупни ресурси. Не тези, които се трудят за скромна заплата. Ефектът от промените е нееднозначен - един ще забогатее сериозно, друг - ще фалира. Тази година по- вероятен е сериозен (по вашата скала) приход, изгоден кредит. В следващите две години всичко може да стане нееднозначно - това, което сега е изгодно, да се обърне със своята противоположна страна, с много силна зависимост. Добре е да се има предвид такава вероятност. Същността на преобразованията в следващите 2-3 години за Близнаците е промяна на финансовото положение поради условията на взаимодействие с онези, които са "по-силни" от вас - държавата, влиятелен делови партньор и много задължаващ контракт, договор. Бъдете нащрек в подобни неща. Събитията от следващите две седмици са предимно спокойни.

РАК
 
Житейските обстоятелства в дългосрочна перспектива зависят от социалната среда и от онези хора, с които вие сте се свързали преди и се свързвате сега с формални отношения. Има се предвид хора, притежаващи власт над вас, от съпруг до съдебни и държавни чиновници. Вашето благополучие в следващите три години зависи от тях и от това, доколко са изгодни условията, заложени първоначално във вашия съюз. В текущата и следващата години всичко се подрежда многообещаващо, но не гладко. В материален, финансов, имуществен план, вие едва ли силно ще загубите, но да получите повече от "позволеното ви от съдбата" (или онези инстанции, чрез които съдбата се проявява) със сигурност няма да се получи. Повече от всичко се пазете от дългове и тягостни задължения. Хората с късмет през следващите две години ще забогатеят чрез изгоден съюз с влиятелен и богат човек. Ако в петък денят ви е добър, значи засега всичко е във ваша полза.

ЛЪВ
 
Вие лесно се палите по най-различни идеи и мечти и през второто полугодие това свойство се проявява максимално. Това може негативно да повлияе на здравето, защото всяко избухване на "делова" активност отнема много енергия, която след това се налага да възстановявате няколко дни - с пълно бездействие, чувствайки се зле или като пренебрегвате рутинната си работа. Мнозина сега са принудени да изпълняват своите задължениия на пориви, да "закърпват" положението, на моменти да работят до изтощение. Ако в петък ви се иска да "покорите планината", значи при вас всичко е наред със здравето и бита. Кризисните социални процеси се отразяват на Лъвовете като промяна на обичайните социални условия - ще се наложи да се приспособявате или да "изпаднете от руслото", сменяйки работата си. Малцина ще могат да блеснат и това е тъжно. Засега се налага да се примирявате, но още през следващата година социалната обстановка ще се промени и ще отвори пред вас нови, макар и не безгранични, хоризонти - партньорства, договори, публичност, брак.

ДЕВА
 
От 25 септември до 3 октомври ви радва тайна романтична връзка или приход от някаква финансова операция, която никой няма намерение да афишира. Това обаче са моментни дреболии. В стратегически мащаб кризисните социални събития ви носят очевидна полза и възможност за издигане в обществото, за онези, които са в групата управляващи или по друг начин властват над хората. А така също се стремят да повишат образованието си. През втората половина на септември онези, комуто съдбата е дала шанс, не могат да не го забележат. В следващите две седмици има възможност да отрегулирате в своя полза финансовите си отношения и да оптимизирате източника на доходи. Как да направите това по-добре, ще покажат събитията от текущата седмица. До края на годината рисковите бизнес проекти могат да бъдат изгодни, а пропуските - безвредни. Животът обаче е пълен с нееднозначни ситуации. Анализирайте задълбочено всичко, което излиза извън обичайната рутина. В събота и неделя събитията се подреждат неочаквано, идва внезапно известие - това не са дреболии, замислете се.

ВЕЗНИ
 
До четвъртък е малко вероятно да се срещнете със събития, заставящи ви да взимате самостоятелни решения. Рождениците от тези дни, най-вероятно така и ще изживеят своята следваща лична година - ще плуват по течението. От 30 септември до 4 октомври ще ви се наложи да се приспособявате към ситуацията, създадена от други хора - ваши съпрузи, компаньони. Един ще съумее да извлече значителна изгода за себе си, друг ще пострада от чужди финансови загуби. Така че, бъдете нащрек и избягвайте както да взимате, така и да давате назаем. На малцина късметлии, ще им дадат нещо даром, в знак на любов и привързаност. Браковете, сключени от 25 септември до 3 октомври обещават да бъдат бракове по любов и доста благополучни в материално отоншение. Социалната криза ще засегне семейното и социалното положение. Нееднозначни, но неуправляеми от вас събития, ще ви принудят да се преместите или обратно, ще блокират тази възможност. Създаването и разпадът на семейството малко зависи от волята и желанието на отделни нейни представители - Съдбата тази година влиза с пълна сила, създавайки и разрушавайки семейства, премествайки хора или "вкоренявайки" ги. Независимо от това, че след половингодишно затваряне на границите, се появява слабо облекчение, бъдете крайно предпазливи във всичко, което касае премествания. Ако това не е само преместване на съседната улица, разбира се. Максималното, което е възможно, е преселване вътре в собствената си страна. До края на годината забравете за стремежа да пътувате в чужбина. В родината си вие ще се окажете по-нужни и ще стабилизирате финансовото си положение.

СКОРПИОН
 
Като тип вашият характер предполага способност към критично и рационално мислене, откриване същността на случващото се и човешките подбуди. Тази сила се пробужда във всеки от вас през тази седмица и ще ви откроява сред масата от хора до 21 декември. Силата винаги е двояка - съзидателна и разрушителна. Със своята проницателност и язвителен ум на безкомпромисен аналитик вие можете професионално да постигнете успех, но може и да разрушите част от своите връзки с хората. Завързвайте делови отношения с хора на по-млада възраст, променяйте своите намерения според събитията, блестете с ерудиция, съссарказъм, постигайте и обнародвайте компромати. Всичко това ще даде мощно предимство в някои професии и ситуации. Областта на информацията и познанството със силните на деня в дългосрочна перспектива ви правят важна и влиятелна фигура в условията на социална криза. В петък, събота и неделя вие сте изключително необходими, а животът ви - доста интересен.

СТРЕЛЕЦ
   
През тази седмица животът е ярък и изпълнен с лични събития. Но някакви решения ще се наложи да се вземат след 6 октомври. Засега има смисъл просто да се наслаждавате на приятели и любими, да се радвате на живота като такъв и умело да се ориентирате в постоянно променящите се обстоятелства. На моменти увлеченията и възбудата ви избухват много силно, както и се полага на "огнен" характер. Следете своето състояние в понеделник, петък и събота - само да не излезе извън рамките на разумното. Още повече, че нервността и възбудата се натрупват във вас през цялото второ полугодие. Кризисните социални процеси тази година спомагат за подобряването на вашето финансово и материално благополучие. Разбира се, то се ограничава от закона и естествените рамки на вашата съдба, но това е шанс. При едни вече е сработил, други ще трябва още да се постараят да го открият и използват до края на декември. Съчетанието на различни обстоятелства ви дава възможност да подобрите нивото на своето благосъстояние, налично при раждането ви. И само тягата към финансови авантюри може да доведе до негативни последствия, които ще се наложи "да сърбате" няколко години.
 

КОЗИРОГ
   
През 2020 година вие имате големи шансове да реализарте своя стара мечта или изстрадани стратегически намерения. От февруари 2020 низ от събития ви помага в това. А от 22 септември до 22 октомври вие се оказвате на върха, ако през цялото това време сте вървели в правилната пооска. За някого това е длъжност, за други - семеен статус. От 25 септември до 3 октомври придобивките и разходите ви доставят особено удоволствие, финансовите операции от средно ниво при бизнесмените - също са изгодни. Романтичните и съпружески отношения са хармонични. През тази година Козирозите имат късмет, толкова, колкото той е възможен за всеки човек поотделно. Късмет в това, което те смятат за лична ценност. Подобно благоприятно стечение на обстоятелствата е имало и преди 12 години. Сега всички обрати в съдбата довеждат до необратими, мащабни промени на вашата личност и вашата роля в онази среда, която вие "обитавате" – кариеристът придобива тежест в професионалната общност, стопанката на дома - сред роднини. Тази година вие отстоявате и разгръщате своите интереси така, както никога по-рано и задължително ще ги реализирате. Събитията от сряда, четвъртък, петък и събота подтвърждават това.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Периодът на Везните за вас е доста благоприятен, но в следващите две седмици това не се подтвърждава с важни събития. По-скоро с хармонично състояние на душата. На това и се наслаждавайте, обновявайки и подобрявайки по възможност условията, в които живеете. В социалните процеси се въвличат онези от вас, които са свързани с кредитни организации, с банки. Част от хората, професионално заети в структури със стриктна йерархия, е в състояние тази и в следващата години да постигнат максимален успех и да реализират своите способности. В текущата година вие "жертвоготовно" и предано действате в интересите на организацията (групата), а в следващата година можете да разчитате на своя звезден час - да излезете от сянката под прожекторите на признанието. Това е позитивна стратегия. Дори в най-лошия вариант, тази година съдбата ви пази от големи неприятности - от изолация от обществото, от болници, и от безизходността на моралното уединение. Вътре в семейството се засилват разрушаващите сили - ако държите на членовете на семейството, дайте им колкото е възможно повече лична свобода, разчитайки на тяхната нравствена устойчивост. В това отношение целият октомври ще стане изпитание за здравите семейни отношения.
 

РИБИ
   
Социално ориентираните Риби през тази година получават възможност да се утвърдят в голяма професионална общност - организация. За тази цел ще се наложи да проявявате качества на екипен играч в условията на формираните социални изисквания и ограничения. Всеки човек има своите социални планове. Тази година имате големи шансове да ги реализирате. Някои вече сте реализирали, при това още в самото начало на годината. До средата на декември вие изчерпвате отпуснатия ви картбланш за заемане по-достойно за вас място в колектива. По-нататък скромните аванси на съдбата се изчерпват и остават само задълженията и ангажиментите, произтичащи от вашия статус и положение в екипа. И едва през 2022 година вие ще се окажете "под прожекторите". Дотогава си струва да се запасите с търпение и способност да оставате в сянка, да работите безкористно за екипа. За гражданите и загрижените за тясното си лично пространство хора, благополучният живот тази година зависи от наличието на влиятелни хора и тяхното желание да ви подкрепят. В петък и събота събитията ще подскажат състоянието на вашето финансово положение и готовността на приятелите да повлияят върху него. За добро или за лошо. Бъдете нащрек. Не се поддавайте на желанието да похарчите сериозни суми.

 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2020
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.