Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
14 - 20 октомври 2019
ОВЕН  
Началото на седмицата носи безпокойство, свързано с работата или във връзка с контактите с държавни структури. По-рядко могат да се проявят проблеми с родителите, с по-големите членове на семейството. В понеделник и вторник ще се наложи да живеете според обстоятелствата, навреме и адекватно реагирайки на неочаквания обрат в събитията и рязката промяна на собственото настроение. Вашето своенравие и доминираща житейска позиция в тези дни излизат наяве, усложнявайки в известна степен взаимодействието с нужните хора. Постарайте се да използвате по-дипломатичен подход. Тогава всичко ще се подреди много по- добре. Действията, които изискват контактност и информираност, осъществявайте в четвъртък. Помнете, че сега ви е по-изгодно да имате предвид обстоятелствата и по някакъв начин да се приспособявате към тях, премервайки своето доминиране.

ТЕЛЕЦ
 
Седмицата започва с непланирано събитие, което ще зададе тон на събитията. Най-вероятно това касае вашите близки отношения. Ярка среща, избухнали чувства са също толкова вероятни, както и временен капризен разрив. Априлските Телци са особено непредсказуеми в своето поведение и настроения, но животът и на тях им поднася неочаквани сюрпризи - ту приятни, ту не толкова приятни, но винаги много вълнуващи. Във вторник и сряда обстоятелства и близки хора ще ви разтърсят, ще ви развълнуват приятно. Родените през втората десетдневка на май, ще получат шанс да постигнат успех във финансовата сфера. Можете да се заемете с нея съзнателно в сряда и четвъртък - шансовете ви за успех са големи. Общуването с престарели роднини продължава да е сложно, но се налага да го правите. Мащабът на този проблем ще се покаже в събота и неделя. Помислете, решавайте какво да правите по-нататък.

БЛИЗНАЦИ
 
Обичайната работа през втората десетдневка на октомври става приятна, изгодна и творческа. Вие правите "удар" и вашите усилия се ценят. Доколко това е полезно за повишаването на материалното благополучие, става ясно към края на седмицата. Най-вероятно вие ще останете много доволни от това как вървят делата при вас. Що се отнася до собствения ви бизнес (дребен и среден), то тук е време нещо да се откоригира, да се пренаредят приоритетите, да се промени нещо във финансовите условия. В понеделник и в неделя случващите се събития са тясно свързани с това. Обмислете всичко правилно и си направете изводите. Като цяло животът си тече по обичайния начин - без рисокве, суета, размествания и големи вълнения.

РАК
 
Семейните въпроси, които стоят на преден план през последните три седмици, вече не изискват отговорни решения, но все още изискват от вас енергична работа, организационна дейност. В понеделник много неща стават очевидни. Разбира се, че много по-приятни са почивка, любов, любими занимания (от хоби до предприемаческа дейност). Постарайте се да съвместите приятното и полезното с грижата за семейството, жилището и приятното творческо занимание. Доколко трудни и откровено конфликтни са отношенията с някого от домашните, демонстрират събитията в понеделник и неделя. Едновременно с това, в тези дни общуването с любими хора - с децата, с възлюбените украсява живота ни. Постарайте се да разберете за какво ви намекват тези събития. Потърсете решение - как да направите живота си радостен, без да избягвате преодоляването на трудностите.

ЛЪВ
 
От 15 до 25 октомври вашите отношения с близките вкъщи са прекрасни. Случват се редица малки празници, приятни събития. Най-хубавото място в това време е домът ви. През тези почивни дни можете да се насладите на домашен уют и комфорт в пълен обем. Едва ли си струва да планирате за почивните дни пътуване или масови културни мероприятия. Освен ако поканите за кратко най-близки роднини. Ако вашата работа е свързана с командировки, движение и постоянни социални контакти, от 19 октомври до 5 ноември ще се наложи да бъдете търпеливи, за да не влезете в скрити и открити производствени конфликти с висшестоящите. Ако шофирате, избягвайте да нарушавате правилата - контактът с "контрольори" ще бъде неприятен. Получава се така, че в най-близко време е по-добре да си седите вкъщи, отколкото да сте "на колела". Може би ще съумеете да си вземете работата вкъщи.

ДЕВА
 
В понеделник вие сте все още под впечатленията от последните дни на миналата седмица. Те определено са свързани с материални интереси. Балансът на вашите възможности и потребности през тези дни става пределно ясен. Ако разходите и потребностите превишават доходите, търсете допълнителен източник на приходи. Подходящо обстоятелства за това се създава във вторник, сряда, четвъртък и петък - търсете подкрепа и използвайте полезните връзки. Не става дума за строга икономия, по-важно е правилно да материализирате (да пуснете в оборот) своите ресурси и "да продадете" своите професионални умения. Събота и неделя ще съъумеете да посветите на приятно и интесерно общуване с любими хора. Не стойте у дома.

ВЕЗНИ
 
Независимо от желанието, ви се налага да поемете най-активната роля в "семейния спектакъл". От 19 октомври до 5 ноември се създава доста конфликтна ситуация, в която вие държите на своето разбиране относно семейните ценности, преодолявайки инертността или прякото съпротивление на зрели и възрастни членове на семейството. Това е емоционално труден период. Финансовото положение е удовлетворително. Това позволява да се изгладят търканията и да се решат основни въпроси. Преодолявайки обективните трудности от общосемеен характер, запазете ценността на семейните отношения. Това в голяма степен зависи от вас. Повишената избухливост или диктат, които ще ви бъде трудно да не проявите в събота и неделя, не е това, от което имате нужда сега. В четвъртък, петък и събота попътният вятър опъва платната на вашата надежда - в тези дни се погрижете за своите интереси. Рождениците от седмицата е важно да прекарат всеки ден от тази седмица така, както искат да изживеят годината.

СКОРПИОН
 
Имате хубаво настроение, спокойно-уверено поведение и привлекателност. Всичко това привлича към вас нужните и приятни хора, помагайки ви да реализирате своите планове и намерения. Личната ви година завършва толкова добре, доколкото позитивно се чувствате. Не бива да се суетите, да се борите за нещо, да се хвърляте към нещо - всичко нужно, ще дойде само. А онова, което не дойде, то не ви е нужно. Такава житейска настройка прави сега живота ви прекрасен. В понеделник денят се формира непредсказуемо, спонтанно, но напълно благополучно. В началото на седмицата ви е полезно да се вгледате в хората, които ви заобикалят - те са интересни, полезни, любими. Общувайте повече с онези, които ви изпълват с позитивни чувства - най-малкото това е полезно за здравето. В петък нелошо се получават финансовите и имуществени дела, ако стоят на дневен ред. Неделя обективно е тежък ден, но по-скоро не за вас, а за някого от вашето обкръжение. Вие можете да помогнете, да подкрепите.

СТРЕЛЕЦ
   
За да се утвърдите в обществото, вие участвате в много обществени проекти и мероприятия. И това е правилно: така се работи за статус, залагат се социални перспективи за следващите години. До края на октомври разцъфтява и личният живот - с топлотата на неафиширана привързаност. От 17 до 25 октомври можете да разчитате на подобрение на материалните обстоятелства, ще се повиши нивото на битовия комфорт в жилището и в семейството като цяло. Ако в събота и неделя сте изцяло удовлетворени от своето благосъстояние, значи в перспектива не ви заплашват неприятности от такъв род. Макар че се запазва общата психическа нагласа - да се икономиса, да се инвестира, да се презастрахова човек по отношение на доходи и имущество. В понеделник и вторник се погрижете за здравето си с неформални методи - диета, умерено физическо натоварване.
 

КОЗИРОГ
   
При родените през втората десетдневка на януари сега се решават въпроси, свързани с кариера или постигане на желания социален статус - гражданство, семейно положение и други въпроси, засягащи статуса. Обществената дейност, приятели, пораснали деца и собствената ви социална активност подпомагат този процес. В понеделник и вторник се случват непланирани събития, които изискват да коригирате тактиката на вашето поведение. Семейните събития са публични - дръжте се коректно, вие сте пред очите на хората. Целеустремените кариеристи почти не участват в семейния бит - тяхната дейност е съсредеточена върху друго нещо, което обаче по своята същност също е за семейстовто. В събота и неделя вашето настроение зависи от благополучието и комфорта в семейството. Постарайте се да сте си удома и да поддържате топла семейна аура.
 

ВОДОЛЕЙ
   
През цялата втора половина на октомври ви върви в кариерата, началниците ви приемат топло, защото вие умеете да намирате общ език с хората. Околните с готовност вземат участие във вашите дела. Ако се изисква публичност, всичко се подрежда и вие ставате най-популярният човек, добре изглеждате пред хора, в официални мероприятия. В личния живот и в съпружеството също всичко е позитивно - получавайте удоволствие от познанства и общуване с родни, нежни и приятни хора. Във вторник малко непредвидено събитие в семейството ще ви "скапе" плановете за деня. То би трябвало да ви зарадва. В четвъртък и петък вашата контактност и знания ще ви помогнат да решите всички насъщни дела и да направите нещо за по-добра перспектива.
 

РИБИ
   
Постигането на по-високо, отколкото преди, социално (професионално) положение все още стои на дневен ред. Остава не чак толкова много време за реализацията на тази задача - до края на ноември. През тази седмица вие би трябвало да разгледате и използвате благоприятния шанс - обективните събития пречупват обстоятелствата във ваша полза, за което вие ще научите не по-късно от понеделник. Остава ви само да се държите и не изпуснете "птичето", да използвате и отработвате отварящата се възможност. А след това, с всички сили, да се трудите в кризисни (преломни), неоднозначни, обстоятелства. Много е важно сега да имате подкрепа, покровителство в областта на вашите интереси. Така може на границата между октомври и ноември да се разшири сферата на вашата дейност, статусът на работата (дейността), да се издигнете и в кариерата и вие да почувствате, че постигнатата цел е оправдала всички ваши усилия. Позитивни събития се случват в четвъртък и петък. Доста дълбоки и вълнуващи събития - в неделя.
 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.