Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
6 - 12 юли 2020
 
ОВЕН  
От 8 до 21 юли при вас очевидно се случват важни събиитя. Те ще засегнат семейните обстоятелства и ще се отразят на вашия семеен или социален статус. Важно е всичко, което се случва в събота и неделя. Най- вероятно това ще бъде доста конфликтна ситуация, предизвикваща противопоставяне от ваша страна, емоционално напрежение и желание да оспорите поведението или решението на някого от членовете на семейството ви. На дневен ред най-вероятно ще застане въпросът за разпределение на властта - кой е стопанинът на дома и кой взима решенията. Сега вие сте крайно независими и готови да отстоявате своята независимост каквото и да става. Често пъти това става чрез спорове с другите в семейството, в които влизате с цялата си пламенност. Само че това, което правите, не винаги се съгласува с това, което говорите. Трябва да поработите върху това, за да не пръскате силите си напразно. Онези, които от юли до края на годината съумеят да запазят относително хладнокръвие и да действат обмислено, ще постигнат много добри резултати. Не бива да забравяте за това. Всичко е в ръцете ви, но не всичко ви е позволено. Не си създавайте проблеми. Най-голямо удоволствие на мъжете през юли ще им достави запознанство с приятно момиче.

ТЕЛЕЦ
 
През целия юли, започвайки от тази седмица, вие ще живеете заобиколени от нервни роднини и познати. И често ще служите като амортизатор, туширайки с нещо техните трудности. И заедно с това, получавайки реална, макар и не особено голяма изгода. Този сюжет най- остро ще се прояви в събота и неделя. През целия юли, Телецът ще бъде необходим като учител, репетитор, консултант, предприемач и посредник. Разбира се, това се отнася за онези, които имат достатъчно ниво на знания и умения в тези области. Всички останали през юли могат да осъществят изгодни и полезни сделки с имущество. Необходимо е да правите всичко уверено, спокойно, разчитайки на своята компетентност. Благоприятно се формират обстоятелствата в понеделник и вторник. В тези дни е желателно да се стремите към резултати в професионалната област и в общуването с високопоставени хора, от които зависи вашата кариера и някакъв социален резултат.

БЛИЗНАЦИ
 
От 2 до 25 юли Близнаците имат успех в професионалната общност и в светския живот. Който иска, завързва приятелски и романтични отношения. Като цяло тече приятен, светски живот, намират се поводи "да се покажете", при това винаги в най-добрия си вид. При необходимост можете да разчитате на помощта на приятел и на протекция. А може и на увеличение броя на децата. Вашата самооценка се подкрепя от обкръжаващите. В по-голяма степен тези социални блага са за родените през първата половина на юни. Сега е най-подходящото време да се възползвате от всички тези обстоятелства, за да реализирате меко, но настойчиво своите желания. Най-добрите възможности от такъв характер ви се предоставят в понеделник и вторник. В петък вие леко и непринудено ще похарчите повече, отколкото можете да си позволите. Или пък не повече? Ориентирайте се предварително, преди да изпразните портфейла си.

РАК
 
През целия юли юнските Раци емоционально и рязко отстояват своите възгледи и мнения в професията и в социалната конкуренция. Най- вълнуващата ситуация се формира в понеделник и вторник. Каквото и да се случи, вие трябва да обмислите всичко старателно. Защото случващото се ще повлияе върху вашия статус, длъжност и репутация в следващата половин година. Неделните събития помагат на Раците да се ориентират кой им е приятел, кой е враг, а кой е просто - никой. Ако почувствате, че обстоятелствата и някакъв влиятелен човек ви подкрепят, можете да разчитате на стабилно сътрудничество като минимум до края на годината. Това се отнася преди всичко за рождениците от седмицата. На дневен ред може да застане въпросът за смяна на мсетоработата. Тогава отложете важната постъпка, докато не си изясните всички условия и обстоятелства. Да загубите и да "захвърлите всичко" сега е по-лесно, отколкото да намерите. Дори това да не се отнася до работата. Бъдете предпазливи и използвайте житейския си опит.

ЛЪВ
 
Наближава краят на вашата лична година. Това означава, че от миналия ви рожден ден досега вие нещо сте свършили, нещо сте постигнали, нещо изисква оценка и размисъл. Какво е било най-важно? Време е да броите пилците, както се казва. Правете си изводите и живейте колкото е възможно по-подредено, без да изразходвате своите ресурси прекалено разточително. Струва си да отделите внимание на достъпните за вас оздравителни програми и да не се претоварвате прекалено с работа. Макар че вашето професионално честлюбие, желание да контролирате подчинените си (ако имате такива) и зависимите от вас хора, от 9 до 21 юли е доста високо. Особено при родените през втората десетдневка на август. Внимавайте да не прекалите с протекцията, която оказвате, и проявявайки своя характер. При балансирано поведение вие можете през посочения период да постигнете успех, осъществявайки голяма финансова сделка или да получите значителни средства по линия на благотворителността.

ДЕВА
 
Вашата кариера и репутация през целия юни и юли са тясно свързани с професионалната общност и с приятелския ви кръг. Към всичко това вие се отнасяте емоционално и чувствително, а не разумно-хладнокръвно. Понякога това ви вреди. От средата на юни до средата на юли вие непрекъснато се потопявате в недалечното минало - изплуват хора от миналото, събития... Набелязаните планове и проекти временно спират, бавят се, появили са се някакви грешки, пропуски, нещо се е отменило. Това е нормален процес, чрез който може да поправите грешните варианти. През следващата седмица всичко, което е било подложено на забавяне и преразглеждане, ще тръгне напред. При някои това ще е в предишната посока, при други - във вече поправената. И в това е ползата. Почти през целия юли вие живеете в обстановка на професионални спорове или конфликт на интереси. През тази седмица "остър момент" настъпва в събота и неделя. Най-вероятно, напрежението е свързано с финансовата страна на нещата или с разпределението на ресурсите. Още по-ценна в тази ситуация е подкрепата на близка за вас общност. До 20 август тя ще играе важна роля за вас.

ВЕЗНИ
 
През юли в живота ви може да се случи сериозно събитие. То ще засегне професионалния ви статус или семейното положение. При това най- вероятно ще се наложи да избирате от два варианта. Това е трудно. Макар да казват, че когато Бог доверява на човека, той му дава право на избор. Родените през втората десетдневка на октомври много е вероятно да застанат пред важен житейски избор. Хледният разум ще отстъпи и ще трябва да се избира интуитивно, емоционално. Опирайте се на чувството за изгода, като не пренебрегвате себе си. От 2 до 25 юли най-големите късметлии ще сключат брак, а най-прагматичните и предприемчивите - контракт с чуждестранни контрагенти или престижен договор. Например, може да постъпят в учебно заведение, да спечелят процес и т.н. Съдбата ще се усмихне най-вече на септемврийските Везни и на родените в началото на октомври. Но трябва да се стараят всички.

СКОРПИОН
 
Сега е моментът да се разширяват хоризонтите, за да се създаде основа за социално израстване. Може да се опитате да направите това, разширявайки сферата на контактите си, на взаимодействията извън границите на вече усвоеното пространство. Може да решите да повишите своята компетентност чрез допълнително образование, да изработите обновена стратегия. И в единия, и в другия случай (а най-добре е да ги обедините) трябва да се издигнете над текущата ситуация. Само така можете да разширите хоризонтите и да си осигурите и по-нататък изкачване по социалната стълба. От 3 юли до 1 август са затруднени командировките и взаимодействието със задгранични партньори, понякога дори се стига до конфликти. Ще се наложи да действате напористо, но обмислено. Желателно е да привлечете в своя живот и работа нови лица с техните интелектуални и материални ресурси. Във вторник и сряда вашите интереси са свъразни повече със семейството, с местоживеенето. Направете нещо, приятно за близките си.

СТРЕЛЕЦ
   
От 7 до 17 юли се създават подходящи условия за солидни финансови и имуществени сделки, насочени към подобряване на вашето благосъстояние. Вие можете в това време да планирате необходимите действия или да приемете като благо онези възможности, които ще се проявят през този период. Отличителната особеност е: привличане на средства и ресурси на други хора, операции с "чужди пари" в руслото на съответните професии - застраховки, кредити, банкови операции. Но не се препоръчва да правите дългове - изберете други форми. Напротив, от средата на юни до средата на юли е най-добре да си платите дребните долгове или да изплатите част от големите. С други думи да се избавите по възможност от обременителни задължения. През юли не се препоръчват спекулативни бизнес проекти. Семейните обстоятелства са благоприятни, в което ще се убедите в четвъртък и петък.
 

КОЗИРОГ
   
От 8 до 20 юли се очертават изцяло и съвсем ясно доста важни житейски обстоятелства. Те засягат вашите очаквания и амбиции в деловите договори, в съпружеските отношения, засягат вашата публична и общестевна популярност и социална ефективност. В благоприятна обстановка, в четвъртък и петък, вие може да решите подобни въпроси и да се възползвате от благата на сътрудничеството. Ако има противоречия, в тези дни е по-лесно, отколкото в други дни, те да бъдат уредени в доброжелателна форма. В неделя е "изпитателният момент" за посочения сюжет - най-вероятно той ще се прояви в семейна обстановка или ще засяга интересите на вашето семейство. Създава се доста конфликтна ситуация и изходът от нея зависи от това доколко сдържано и конструктивно са способни да се държат всички участващи страни.
 

ВОДОЛЕЙ
   
Всичко е наред във вашите домашни, семейни дела. От 8 до 19 юли може да възникне напрежение в две сфери на живота - ежедневната ви работа (грижи) и вашето здраве. Сюжетите са различни, но ще се наложи всеки да направи своя избор. Да отбележим, че повечето сюжети се разрешават благополучно с помощта на парите - ще се наложи да се похарчат, инвестират или ще съумеете да ги получите. Например, да ги вложите в грижа за собственото си здраве, да създадете работно място за в бъдеще (да инвестирате в интрументи, оборудване). Или да се преборите за социални плащания и други переференции (ваучери, почивка в санаториум, помощ и кредит за развитие на бизнеса) от социален характер. Тези въпроси могат да бъдат решени по най-благоприятен начин в четвъртък и петък. В събота и неделя ще се проявят някои "остри ситуации" от битов характер (транспорт, роднини, познати), ако е дошъл моментът те да бъдат решавани. На някои Водолеи им върви и могат да разчитат на романтични срещи.
 

РИБИ
   
Юли за вас е съвсем благоприятно време, което не могат да помрачат и сегашните обстоятелства - като цяло те ще минат покрай вас. Вашата мечтателност и творчески потенциал напълно и открито се проявяват от 7 до 17 юли в любовта и чрез реализацията на вашите творчески способности. Най-прагматичните материалисти постигат в това време успехи в бизнеса, изграждайки дългосрочна основа. Събитията и вашето състояние в четвъртък и петък по най-мащабен начин ще покажат перспективността на вашите намерения. Използвайте благоприятните обстоятелства за тяхната реализация. Главното условие за постигане на успех е да не се откъсвате от земната реалност и да не преувеличавате собствените си способности. В събота и неделя доста ще се изкушите да направите сериозен разход. Ако това е за любими хора и за собственото ви удоволствие - желанията ви ще бъдат ограничени само от възможностите на вашия портфейл. От 3 до 25 юли смело осъществявайте инвестициите в семейното благополучие. Ако обаче през целия юли се поддадете на спекулативни форми за получаване на доходи, успехът ще се усмихне на малцина. Не забравяйте това.

 
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2020
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.