Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
23 - 29 април 2018

 

  ОВЕН
ОВЕН
През целия април мартенските Овни водят борба за успех в кариерата, отстояват своите права пред хора, по-старши от тях и пред цели организации, стараят се да повлияят на своето социално положение. Всичко това става чрез спорове, разговори, декларации и други вербални действия. Подобна активна житейска позиция носи най-голяма полза през третата десетдневка на април. Събитията от текущия понеделник за вас са най-благоприятни - възползвайте се, за да намерите компромис. За родените през втората десетдневка на април борбата за собствените им интереси е придобила доста твърд характер и ще доведе до качествени промени във вашето социално положение или друго изключително важно събитие в живота ви. Всичко изисква много сили, които вие прилагате през тази седмица. Ситуацията е доста конфликтна, може да се каже, че става дума за своеобразна "война" за своите интереси.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
Рождениците от тази седмица получават като дар от звездите доста позитивни събития, които ще се случат от май до септември и ще променят вашия живот и вас самите. Например, вие ще поискате да изглеждате по необичаен за вас начин, ще преразгледате своите възгледи за живота и задължително ще предпочетете да станете по-свободен и независим човек. Поради вродената си практичност и инерционност, вие няма да допуснете веднага много грешки, но ще можете съществено да обновите стила си на живот до следващия си рожден ден. Най-вълнуващите събития и процеси ще се случват в живота на априлските Телци от май до ноември тази година. Измислете предварително какво бихте искали да обновите в себе си и в своя живот. Имайте предвид - промените ще бъдат необратими. Майските Телци засега още могат да поживеят, ако не спокойно, то поне в руслото на стари планове и без сериозни екстремни ситуации. На тях необичайното все още им предстои в следващата година.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През целия април, най-общо казано, вие сте съсредоточени върху една и съща задача, чието решаване среща на своя път различни препятствия, най-често бюрократични. За последната десетдневка най-накрая всичко се подрежда, решава, завършва. Но не и без труд. Майските Близнаци все още се намират в конфликт с някого от висшестоящите, но и това малко по малко отминава. От 25 април до 20 май във вашия знак се намира Венера, придавайки на живота ви лекота и удоволствие. Вие много по-леко, понякога дори и доста лекомислено, ще се отнасяте към живота, а вашата непосредственост ще привлича хората към вас. На свой ред това ще ви помогне да осъществите всичко, което е нужно и ви се иска, без особени усилия. Най-хубавият ден за седмицата е петък, когато вие ще можете да се убедите в своето обаяние и неговото влияние върху околните. В неделя ви предстои да преживеете неочаквано събитие - възбуждащо, като приключение.
 
РАК
Седмицата ще се подреди благоприятно. Вие ще съумеете да осъществите набелязаните планове, романтичните и семейни отношения ви носят радост. Деловите хора използват попътния вятър на обстоятелствата за сключване на важни и изгодни договори, провеждат имущестевни операции и осъществяват всичко, което е нужно за просперитета им. В понеделник и вторник харчете парите си разумно, без да си позволявате излишества. В сряда и четвъртък се опирайте на влиятелни хора. В тези дни всичко, за което положите усилия, ще се получи по най-добрия начин. В петък, събота и неделя приоритет са домашните събития и близките у дома. Няма да се мине без разногласия, но всичко ще е на дребно. Събитията от неделя са важни за родените в края на втората десетдневка на юли. Те ще ви предскажат приятните или форсмажорни промени в дома ви или в кариерата, които няма да се наложи да чакате дълго. Правете си изводите и се гответе да се възползвате правилно от случващото се.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
В периода на Телеца е важно колкото е възможно по-често да получавате приятни доказателства за вашата социална тежест - поощрения от ръководството, одобрението на публиката и любовта на близките вкъщи. Особено показателни в това отношение са събитията от понеделник и вторник. В тези дни на вас много ви се иска да бъдете на ниво, да получавате комплименти и знаци на внимание. Ами вижте хората във вашето обкръжение, готови да ви похвалят и одобрят. Повярвайте, това не само ще подобри настроението ви, но и ще подкрепи здравето ви. Сряда е благоприятен ден за всичко, свъразно с бита, здравето, доходите от обичайната ви работа. Покупките, направени в сряда, ще бъдат полезни и приятни. За служителите сега периодът не е лек, поради големи натоварвания в работата. В сряда и четвъртък вие ще забележите явната полза от своя труд.
 
ДЕВА
В сряда и четвъртък с вас се случват най-позитивни събития, от които може да се изгради нещо надеждно и перспективно. Всичко, което в тези дни ви обнадежди и ви се стори изгодно, се постарайте да продължите, да закрепите, да използвате. Различен род юридически въпроси и такива, свързани с документи, причиняващи ви тревоги и безпокойства, от 24 април до 4 май се решават във ваша полза. Най-хубавите събития от подобен характер се случват в сряда и четвъртък тази седмица. Успешно ще можете да продължите и осъществите всичко, което ви се иска, и през следващата седмица - в понеделник, вторник и сряда. Следователно, вие можете да планирате своите ангажименти за следващата десетдневка така, че да извлечете колкото е възможно повече полза, да положите здрави основи за продължаването на вече започнатите проекти.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
С всички свои домашни проблеми вие можете да се справите успешно от 24 април до 4 май. Дори с много големи и скъпоструващи проекти. Можете да го направите за сметка на лихви, наследство или помощ от родителите. Благодарение на заеми и с помощта на ресурсите на хора, които са ви близки, е добре да развивате всичко, което е свързано със сторителство или основен ремонт. За предприемачите има смисъл да поставят основите на нов мащабен проект. Всичко това няма да става лесно, нито бързо, но ще бъде доста перспективно. Събитията от петък, събота и неделя ще ви демонстрират както възможностите, така и препятствията при осъществяването на вашите проекти. Анализирайки случващото се, изберете най- рационалния начин за реализация на своите намерения. Вашите имуществени и финансови дела се подобряват.
 
СКОРПИОН
Тази година на Скорпионите им върви. Не че всичко им се получава лесно, но се подрежда благополучно, а постиженията поставят основите на позитивна тенденция за много години напред. По-успешни от останалите Скорпиони са родените от 5 до 15 ноември. Те са в състояние да осъществят мащабни проекти от личен и делови характер. Събитията от четвъртък и петък ще ви подскажат какъв тип проекти биха ви донесли повече блага. Четете намеците на съдбата, правете си изводи, използвайте възможностите. В петък и събота ще имате достатъчно грижи и дребни неуредици. Събитията от неделя и следващия понеделник окончателно ще изяснят всички ваши обстоятелства, позволявайки ви да направите своя избор и да разширите хоризонта на възможностите. След това ще имате половин година, за да реализирате своите най-важни намерения, използвайки бонусите на съдбата, които ще се очертаят през тази и следващата седмици.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През тази и през следващата седмица вие преуспявате само благодарение на своите способности, таланти и умения. Колкото те са по-мащабни и професионални, толкова повече вие ще съумеете да ги конвертирате в имущество, финанси и постоянен доход. Най-сериозни доходи и печалби ще ви осигури работата и деловата активност от 18 до 30 април. Ако имате талант на ръководител и топ-мениджър, то до средата на май този талант вие задължително ще реализирате и конвертирате в нещо материално. Всеки ще запълни с конкретни неща тази тенденция, познавайки своите цели и способности. В сряда и четвъртък обстоятелствата за вас се формират по най-оптимален начин. Главното условие за постигането на целта и професионалния успех е тяхната конкретност и приложна ценност за обществото.  
 
КОЗИРОГ
 
От 14 до 30 април вие сте пределно целеустремени и знаете за какво се борите. Всичко се получава благодарение на вашите вродени качества - твърдост на характера, органиизраност, способности на ръководител. Особено успешно разширяват кръга на своята дейност и формират нужните обстоятелства родените през първата десетдневка на януари. Не пропускайте благоприятните възможности, които се появяват в сряда и четвъртък. Козирозите, родени на 15-19 януари, се сблъскват с непредвидени домашни обстоятелства. Доколко тези обстоятелства са добронамерени към вас, ще разберете в сряда и четвъртък. Може би събитията в тези дни ще станат едно малко чудо. Ако не е така, просто ги приемете като даденост и не се съпротивлявайте. Дошъл е моментът да промените нещо кардинално, да оставите някого да си тръгне, да дадете свобода. Родените на 9-13 януари доброволно или принудително проявяват такава сила на характера, която им помага да издържат в трудна ситуация, а за близикте им изглежда като тирания. Не вярвайте никому и на нищо, вярвайте само на очите си и на разума. Иначе ще ви принесат в жертва.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През тази седмица домашните обстоятелства ще ви зарадват с благополучие и с топлината на близките ви. Какво може да бъде по-добро и по-сигурно? Особено сега, когато зад гърба ви се случват събития, върху които вие не сте в състояние да влияете. Остава ви само да се уповавате на това, че се вписвате правилно в техния поток и че нямате тайни, но много влиятелни недоброжелатели. Ако имате такива, те ще покажат своята недобра сила в петък и събота. А във вторник и сряда, обратно: каквото и да подхванете, ще получавате подкрепа и покровителство. Така че изяснете си кое сега е повече в живота ви - доброто или лошото. От това дали ще го разберете правилно, зависи как ще преодолеете неприятностите и ще използвате покровителството на хора и съдбата. В неделя ще дойде неочаквана новина. Не е задължително тя да е приятна, но ще е възбуждаща. В непознати ситуации и когато пътувате, дръжте се по-внимателно.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Във всяко едно отношение благополучни и успешни са родените през първата десетдневка на март. Не пилейте благоволението на съдбата и обществото за дребните неща в живота, възползвайте се от тях пълноценно до средата на май. Пари и сили не пръскайте напразно, те ще ви бъдат нужни през май. Какво е действителното състояние на вашите финанси, ще покажат обстоятелствата в събота и неделя. Вашето благосъстояние се лашка между възможността да изгорите или да забогатеете чрез нов източник на доходи. Ако се постараете, до средата на май задължително ще се появи нещо изгодно. Не го пропускайте. Домашната обстановка от 25 април до 20 май е изключително лека и приятна. Общувайте повече с близките си у дома, полезно е съвместно семейно пътуване. В понеделник и вторник се формират благоприятни обстоятелства за придобивки. В събота и неделя не правете лекомислени покупки.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2018
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.