Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
  СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
18 - 24 януари 2021
 
ОВЕН  
Овните, родени през март и първата десетдневка на април могат смело да се заемат с покоряване на всевъзможни върхове. Сега те са в състояние да докажат на себе си и околните, че са способни да постигнат много. Родените през втората десетдневка на април наред със спокойните дни ще имат и доста напрегнати дни. Въпреки това, повечето от тях все пак ще съумеят да намерят изход от създалото се положение.
Благоприятни дни — понеделник, вторник, събота.
Неблагоприятен ден — сряда.

ТЕЛЕЦ
 
Тази седмица за Телците, родени през април, понякога ще се създава нервна обстановка, възпрепятстваща решаването на важни делови проблеми и топлото общуване с най-близкото им обкръжение. Но заедно с това, както и при майските Телци, ще има периоди и събития, които ще им помогнат да укрепят или обновят деловите или личните отношения, отстранявайки от тях всички негативни моменти. Стига да имат желание за това.
Благоприятни дни — четвъртък.
Неблагоприятен ден — сряда.

БЛИЗНАЦИ
 
За Близнаците, родени през юни, в средата на седмицата много техни ангажименти и отношения ще протичат по доста позитивен сценарий. Началото на седмицата обаче и почивните дни няма да бъдат толкова сполучливи и успешни. На Близнаците, родени през май, доста полза и радост ще им донесе общуването, пък и в работата си те ще бъдат ентусиазирани. И дори шефовете им ще имат повод неведнъж да ги похвалят и дадат за пример на другите, не толкова пъргави сътрудници.
Благоприятни дни — вторник, събота.
Неблагоприятни дни — няма.

РАК
 
Умението на Раците, родени през юни и първата десетдневка на юли, да решават с лекота задачи с различно ниво на трудност, ще привлече повишеното внимание на околните. И вие действително ще бъдете способни да изненадате приятно хората със своите изводи и постъпки. Що се отнася до Раците, родени в края на знака, възможно е да пострадат техните партньорски отношения. Постарайте се да не стигате до такъв момент нито в дискусиите си с колеги, нито в споровете си с роднини. Само ако проявите търпение и искрено желание да туширате споровете и смекчите обстановката, ще успеете да разрушите стената от неразбиране между вас. И избягвайте контактите с хора, които като правило ви нервират и изваждат от равновесие.
Благоприятни дни — сряда, четвъртък.
Неблагоприятен ден — понеделник.

ЛЪВ
 
За повечето Лъвове тази седмица крие проблеми в работата. При това, в много от тях вие сами ще бъдете виновни в известна степен. А може да започнете и към близките си да проявявате негативност. Между другото, вслушвайте се по-често в себе си, в това как се чувствате. И само при Лъвовете, родени в края на знака, през първата половина на седмицата нещата ще вървят добре, а някои дори неочаквано ще се решат и без вашето участие. След средата на седмицата обаче са възможни проблеми, отнесете се към това с разбиране.
Благоприятни дни — няма.
Неблагоприятни дни — вторник, петък.

ДЕВА
 
Августовските Деви не са застраховани от изненади и промени. И макар че повечето от тях ще бъдат позитивни, все пак вие ще трябва да сте нащрек. Родените през септември ще имат шанс успешно да се справят с ангажиментите си, да се позабавляват от сърце или да покорят нечие сърце. Затова бъдете активни. Само при Девите, родени в средата на знака, някакво нестандартно събитие в неделя може изведнъж да разклати почвата под краката им, а съветите и препоръките на околните да предизвикат раздразнението им.
Благоприятни дни — сряда, петък.
Неблагоприятен ден — неделя.

ВЕЗНИ
 
Везните, родени през септември и първата десетдневка на октомври, ще преживеят една позитивна седмица - ангажиментите ви ще се получат добре, ще се повишава вашият авторитет и значимост. Вие самите също няма да останете пасивни, ще схващате бързо всяка информация, ще сте достатъчно напористи. При Везните, родени в края на знака, през първата половина на седмицата ситуациите ще са диаметрално противоположни, но след четвъртък вие ще можете да влезете в по- предвидим ритъм и ще наваксате пропуснатото.
Благоприятен ден — събота.
Неблагоприятен ден — вторник.

СКОРПИОН
 
Октомврийските Скорпиони в тези дни трябва да обърнат сериозно внимание на работата и здравето си - именно в тези сфери на живота сега не са изключени проблеми и сривове. Скорпионите, родени през ноември, като че ли ще им се наложи да изясняват отношения до безкрайност, защото околните - и в службата, и вкъщи изведнъж ще поискат да изяснят нещата докрай. Разбира се, трябва да се признае, че вие няма да се оставите да ви смачкат. Напротив, без каквито и да са препятствия ще решите всички спорни до този момент въпроси.
Благоприятен ден — понеделник.
Неблагоприятни дни — сряда, петък.

СТРЕЛЕЦ
   
На Стрелците, родени в средата на знака, в тези дни не се препоръчва да планират никакви важни стъпки - нещата ще се получават трудно и с много усилия. По-добре си починете и се съсредоточете - следващата седмица ще ви зарадва. При останалите Стрелци, обратно, нещата ще вървят добре. Могат да се появят източници на допълнителни доходи - само не бива да ви мързи да ги потърсите. Що се отнася до общуването с близките ви, то тук при повечето от вас в спорните въпроси и двете страни ще бъдат готови на отстъпки.
Благоприятен ден — вторник.
Неблагоприятен ден — неделя.
 

КОЗИРОГ
   
За Козирозите, родени през декември и първата десетдневка на януари, седмицата ще бъде не само благоприятна, но и отговорна. Тя ще е много подходяща да изпъкнете в службата. Няма да бъдете лишени и от приятно общуване и интересни познанства. При родените в края на знака, обратно, новосъздадените контакти ще им посочат не онзи път, който би могъл да ги заведе до заветната цел, а по-скоро дори ще ги отдалечи от нея. Затова бъдете предпазливи.
Благоприятен ден — четвъртък.
Неблагоприятен ден — вторник.
 

ВОДОЛЕЙ
   
За Водолеите, родени през първата десетдневка на февруари, дните след вторник ще бъдат изпълнени с непредвидени ситуации и ангажименти, които вие не винаги ще съумявате да свършите навреме. Обкръжаващите ще започнат безцеремонно да нахлуват в живота ви със своите съвети или проблеми. С всички сили сдържайте емоциите си. За останалите Водолеи след сряда обстоятелства и хора ще играят в тяхна полза. Това ще им помогне да се справят с повечето задачи, които ще възникнат за тях през това време.
Благоприятен ден — сряда.
Неблагоприятен ден — четвъртък.
 

РИБИ
   
В тези дни вие ще съумеете да съчетаете от една страна настойчивост и от друга - доброжелателност и тактичност. Това ще ви позволи да намирате лесно общ език както с колеги, така и с началници. В личния ви живот вашите близки ще почувстват, че ги обичате. Възможни са нови познанства. И само на Рибите от средата на знака неделният ден може да им донесе проблеми. При това ще изхабите напразно много сили за тяхното преодоляване, защото ще започнете излишно да се суетите.
Благоприятни дни — сряда, петък.
Неблагоприятен ден — неделя.


 
  Източник
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2021
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.