Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ 2019


През първите две десетдневки на август ние ще подхождаме творчески към всичко в своя живот, навсякъде ще проявяваме своята креативност и даже онези, които обикновено са доста земни хора и предпочитат математически издържан и логичен подход при решаването на работни, битови, социални задачи, с учудване ще открият, че понякога е по-изгодно да следват вдъхновението си и да постъпват интуитивно.

В нас ще расте и влечението към разкош, мнозина ще искат живот като на картинките в лъскавите списания, ще се повиши интересът към луксозни стоки, ще се увеличат продажбите на бижута, скъпи дрехи и изобщо всичко, което украсява, радва, позволява ни да се гордеем със себе си. При това през дадения период ще бъдат създадени наистина уникални и дори гениални произведения на изкуството; онези, които пишат музика, рисуват картини, съчиняват стихове и проза, работят с глина и камък, ще проявят своя талант, ще овладеят ново ниво на майсторство, ще открият нови източници на вдъхновение и някои доста екстравагантни форми на творческа изява. Ще се отличат и дизайнерите на облекла, интериор и ландшафт, готвачи и кулинари, изобщо във всички сфери ще се появят нови ярки имена. Между другото, желание да творят ще изпитат и онези, които никога не са се занимавали с това.

През третата десетдневка на месеца ние ще станем малко по скучни и праволинейни, ще се постараем да следваме предписанията, ще се погрижим за своето здраве, ще се увеличи броят на привържениците на здравословен начин на живот. Ще се промени и подходът към изпълнението на служебните задължения - ние ще предпочитаме сто пъти да проверяваме всичко, ще отделяме повече внимание на детайлите, дисциплината също ще стане по- добра (макар че закъсненията за работа няма да намалеят). Понякога все пак ще избива стремежът ни към креативност, но няма да излизаме извън рамките, опасявайки се от отрицателната реакция на ръководството и намаляване на доходите.

В началото на август всичко, което ще правим с увлечение и любов, ще ни донесе разкошни плодове, а повишената самооценка ще ни помогне да постигнем недосегаеми по-рано цели. В средата на месеца на мнозина им предстои да започнат нови дългосрочни проекти, които ще станат истински техни "рожби", ще определят по-нататъшното направление в професионалната им дейност и дори в целия им живот. В края на август всички наши действия, желания, изказвания и намерения ще бъдат стриктно обмислени, пари ще харчим само по необходимост, ще бъдем по-икономични и практични.

Неблагоприятните дни през месеца: 1, 7, 15, 23, 30.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

 

ОВЕН
 

През август Овните ще постигнат много заветни цели, ще открият в себе си някакви нови таланти, със своевременни и изключително нестандартни действия ще увеличат своето благосъстояние. Очакват се и доста скъпоструващи придобивки, които ще станат повод за гордост и ще ви подарят още някакви необичайни психически или тактилни усещания и впечатления.

Вярно е, че заедно с всичко това, през третата десетдневка ще ви се наложи спешно да изпълнявате дадени някому обещания, да връщате дългове (ако имате такива), да спазвате правила, които не разбирате или не искате да приемете. При това може би ще бъдете принудени да се върнете към някакви стари проекти, които сте смятали за отдавна завършени.

В началото на месеца вероятно ви предстои да разработите някакъв нов проект, взимайки предвид нечии пожелания или нечие субективно мнение. В средата на август ще има много неща, които дълго ще останат с вас и по някакъв начин ще ви възвисят. В края на месеца могат да се появят проблеми в онези области, в които не сте ги очаквали, и вина за това ще се окаже вашата непредпазливост или безразсъдно поведение.

Най-благоприятните за вас дни през август: 4, 11, 18, 19, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31.


ТЕЛЕЦ
 
През август на Телците няма да им е леко, тъй като ще се наложи да похарчат средства за неща, за които обикновено не дават пари, да общуват с хора, които винаги са ги дразнили, да се занимават с дейности, от които по тяхно мнение няма никаква необходимост. И едва през третата десетдневка когнитивният дисонанс ще отслабне, всичко за вас ще застане на своите места, вие ще можете да водите обичайния си и комфортен начин на живот.

Освен това, през този месец във вас могат да се породят някакви несвойствени за вас желания, а личностите, с които основно вие се намирате на една вълна, ще ви поднесат няколко неочаквани и едва ли приятни (макар че ще са познавателни) изненади.

В началото на август много неща ще зависят от вашето умение бързо да пренастройвате съзнанието си и да се адаптирате към обстоятелствата. В средата на месеца в много неща ще цари пълна бъркотия, но това ще ви бъде от полза. В края на август ви очаква начало на няколко много изгодни проекти, а и на битово ниво ще получите някакви приходи.

Най-благоприятните за вас дни през август: 2, 12, 16, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.

БЛИЗНАЦИ
 
През август ще нараснат амбициите на Близнаците, може да се появи желание да заемете по-висока длъжност в работата си или да укрепите своите позиции в някаква общност, която няма отношение към професионалната ви дейност. При това вие често пъти ще се фукате пред околните, може би нещо ще промените в своя имидж, ще станете по- екстравагантни. Очакват ви нелоши успехи в работата и творчеството.

При това обаче през третата десетдневка не са изключени трудности в деловата сфера, недостиг на финансови средства, възникване на дългове и някакви нови, неприятни за вас задължения, пък и със здравето е добре да сте по-внимателни, за да не провокирате появата на проблеми.

В началото на месеца благодарение на някакви отстъпки от страна на роднини или делови партньори, вие ще можете да постигнете доста сложна, хитроумна цел. В средата на август ще има доста благоприятни обстоятелства, вероятни са и нови интересни проекти. В края на месеца много неща ще зависят от това доколко грамотно ще се разпореждате с всички свои ресурси.

Най-благоприятните за вас дни през август: 18, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 8, 15, 22, 29.

РАК
 
През август Раците ще успеят и да си починат, и да придобият някакъв нов креативен опит, и ударно да се потрудят за благото на своя портфейл. Изобщо очаква ви много наситен месец, през който ще съумеете да реализирате много от своите стари планове и да осъществите онези намерения, за чиято реализация по-рано не са ви стигали пари или време.

Освен това, очакват ви доста щедри подаръци и от страна на хора, за които вие сте скъп човек, и от самата съдба, която ще отвори пред вас маса нови възможности. И още - по някакъв особен начин вие ще се научите да се радвате на живота, в гардероба ви ще се появят абсолютно нехарактерни за вас предмети, в своя живот вие ще внесете нещо съвсем несвойствено за вас.

В началото на август е вероятно да преосмислите някакви важни за вас аспекти и фактори - очакват се и сериозни постижения в работата ви. В средата на месеца вие ще отделите голямо внимание на получаването на позитивни впечатления и на почивката като цяло. В края на август ви очакват нови доходни проекти, успехи в нещо утилитарно, доходи от стари инвестиции.

Най-благоприятните за вас дни през август: 5, 8, 12, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
3, 13, 17, 31.

ЛЪВ
 
През август Лъвовете в пълен обем ще реализират своите таланти и способности, с което ще привлекат към себе си и позитивното внимание на обществеността, и нови делови предложения, и доходи от нещо, с което сте се занимавали по-рано просто за удоволствие. При това вие сами ще направите своя живот по-разнообразен, а някакво важно за вас мероприятие доста чувствително ще разшири вашия кръг от хора, с които общувате.

Заедно с това през третата десетдневка ще се наложи често пъти да действате по някакви абсурдни, според вашето мнение, правила и да се подчините на хора, които от една стрна по някакъв начин увеличават вашия комфорт или благосъстояние, но от друга - ви доставят немалко проблеми със своите несвоевременни действия. Вероятно ще имате и непредвидени разходи.

В началото на месеца важна роля ще изиграе ваш стар опит, той ще ви помогне да избегнете назряващи грешки. В средата на август ви очакват множество всевъзможни поощрения, а всички ваши действия ще бъдат и приятни, и полезни за настоящето и бъдещето. В края на месеца в битовата сфера ви предстои да се научите на нещо ново.

Най-благоприятните за вас дни през август: 2, 11, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 31.

ДЕВА
 
През първите две десетдневки на август Девите най-вероятно осъзнато или подсъзнателно ще се готвят за някакви важни промени, ще "изчистват" стари антажименти, ще се погрижат за външния си вид или за някакви свои неща, плод на техен труд и усилия. Във вас ще се породи потребност многократно да подобрите мнението за вас от страна на околните, вие ще започнете активно да работите за своето реноме и това ще изисква от вас и пари, и креативност.

Третата десетдневка на месеца пък ще стане за вас начало на нов, достатъчно дълъг, и вероятно доста успешен етап както в професионалната сфера, така и в нещо, което засяга личния ви живот. Очакват се и получаване на някакви социални преференции или някой от роднините ви ще ви осигури някакви материални блага.

В началото на автуст ще се наложи да се постараете, за да угодите едновременно на няколко души, при това вие няма да можете да игнорирате мнението на нито един от тях. В средата на месеца ви очаква своеобразна пренастройка на съзнанието. В края на август вие ще установите някакви нови правила.

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 4, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 8, 15, 16, 22, 23, 29, 30.

ВЕЗНИ
 
През август Везните ги очаква някакво събитие, което многократно ще повиши самооценката им, позитивно ще повлияе върху техния рейтинг в професионална среда и най-вероятно, сега или по-късно, ще им донесе добър доход. При това може да се появи влиятелен покровител, комуто ще хареса това, с което се занимавате, и който ще направи много за вас, ще подкрепи ваши проекти и ще отвори пред вас нови хоризонти.

При това, през третата десетдневка могат да ви вкарат в нови рамки, да поискат от вас да спазвате правилата, с които вие досега още не сте се сблъсквали, впрочем, в замяна ще ви предложат нещо, което ще ви накара да се примирите с ограниченията.

В началото на месеца връщането към някакви стари планове или методи на работа може съществено да усложни живота ви. В средата на август ще ви засипят своеобразни подаръци - и материални, и събития, във вид на ярки впечатления. В края на месеца, подчинявайки се на обстоятелствата, ще избегнете някакви проблеми.

Най-благоприятните за вас дни през август: 2, 5, 9, 16, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 13, 20, 25.

СКОРПИОН
 
Първите две десетдневки на август за Скорпионите могат да станат проблемни по отношение на професионалната дейност и с доста разходи заради някакви мероприятия, на които трябва да сте "не по-зле от останалите". Вероятни са и пътувания, които ще предприемете не толкова защото душата ви ги иска и по собствено желание, колкото по необходимост. И още - не са изключени караници и спорове с хора, които жадуват да се отличат и изтъкнат.

През третата десетдневка някакви нови работни проекти ще ви помогнат да поправите финансовото си положение, някакви обстоятелства ще спрат да ви причиняват неудобства, онези, които дотогава са се опитвали да се бунтуват, ще започнат без уговорки да играят под вашата свирка.

В началото на месеца спомените за някакво старо събитие ще ви помогнат малко да понамалите някои разходи - вие ще осъзнаете за какво точно може да не давате пари. В средата на август в името на постигането на някаква цел ще се наложи да застанете срещу своя характер. В края на месеца може да се появи желание да се заемете плътно със здравето и външния си вид.

Най-благоприятните за вас дни през август: 6, 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
2, 12, 16, 19, 23, 26, 30.

СТРЕЛЕЦ
 

През първите две десетдневки на Стрелците ще им бъде лесно да постигнат цели, пътят към които по-рано е бил осеян с всевъзможни препятствия. Ще се промени вашата психическа нагласа, отношението към вас от страна на околните, обстоятелствата, а и вашият подход към решаването на задачите ще стане малко по-различен, което в резултат ще ви донесе и победа.

При това се очакват различни интересни мероприятия, разкошни придобивки, не е изключено и ярко, комфортно, разкошно пътешествие. А през третата десетдневка ще се наложи постоянно да следвате нечии предписания, вероятно ще имате здравословни проблеми, ще се появят нови пера в разходите ви, пък и с околните отношенията ще станат в пъти по- лоши заради някакви ваши необмислени думи и действия.

В началото на месеца нещо или някой от миналото ще ви донесе съвсем очевидна полза. В средата на август се очакват награди и премии, статусни покупки, творчески успехи, похвали и нови делови предложения. В края на месеца пазете организма си.

Най-благоприятните за вас дни през август: 8, 9, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14.


КОЗИРОГ
 

За Козирозите август може да се окаже месец, изпълнен с открития. Голяма е вероятността да откриете в себе си, а главното е да съумеете да развиете накакви нови качества, способности и таланти, да опитате своите сили в няколко нови непознати ви засега поприща, да откриете в хората, които ви заобикалят, нещо, което многократно ще усили вашата привързаност към тях или ще ви позволи да ги използвате в свой интерес.

При това през третата десетдневка ви очаква някакъв нов професионален проект, който отлично ще повлияе на вашата кариера, ще ви позволи да покажете своята многостранна личност, ще ви донесе нелоши пари и ще ви осигури някакви предимства.

В началото на август връщането към нещо ще ви накара да се вълнувате, но при това ще ви донесе напълно очевидна полза. В средата на месеца не е изключена поредица от някакви мероприятия, на всяко от които вие ще научавате за себе си и за света нещо ново; очаква ви и активна творческа реализация. В края на август вие ще придобиете някакъв важен опит и нещо материално.

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 11, 13, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 15, 19, 22, 26, 29.


ВОДОЛЕЙ
 
За Водолеите първите две десетдневки на август могат да се окажат доста сложни и в професионален, и в психологически, и във финансов план. Голяма е вероятността някакво лично събитие да ви причини множество неудобства, да ви накара да промените някои свои планове и да изхарчите пари за нещо, което сте нямали намерение да купувате, а в деловата сфера не са изключени сблъсъци на интереси и конкурентна борба, в която не вие ще бъдете победител.

През третата десетдневка ще ви се наложи да отстъпите и се съгласите с някого, но това, също както и вашата репутация ще ви позволи да излезете от някакви затруднения и ще отвори пред вас доста примамливи перспективи.

В началото на месеца е много важно да спазвате статуковот и да не засягате онези, които са по-силни от вас. В средата на август за постигането на поставените цели е подходящо да използвате нови методи, а не да разчитате на обичайните и проверените. В края на месеца, за да получите нужния ви резултат, ще се наложи доброволно да се ограничите в някакви рамки.

Най-благоприятните за вас дни през август: 13, 14, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25.

РИБИ
 
През първите две десетдневки на август Рибите ги очакват блестящи успехи в деловата сфера, в творчеството, в нещо, което спомага за пълноценната им реализация и повишава самооценката им. Вероятно ще има и доста запомнящи се мероприятия, на които вие ще се окажете в центъра на вниманието, дори и да не сте основната фигура, заради която всичко е било замислено. Очакват се и някакви покупки, които вие обикновено не си позволявате.

А третата десетдневка може да се окаже доста трудна, заради постоянни конфликти с околните, някакви трудности в работата, социално- битови проблеми. Впрочем, трудностите ще закалят характера ви, ще ви направят стресоустойчиви.

В началото на месеца реализацията на някаква стара идея ще даде наистина разкошен резултат, а някой от хоротата около вас ще ви поднесе доста приятен сюрприз. В средата на август вие може би ще се заемете с някакъв нов вид творчество, а на работното ви място авторитетът ви съществено ще порасне. В края на месеца не губете чувството си за хумор.

Най-благоприятните за вас дни през август: 9, 12, 16, 17, 18, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7.
Н. Попова
   
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.