Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2019
През април ние ще се забавляваме от все сърце навсякъде, където можем, с удоволствие ще внасяме нови неща в работа и творчество, нашето любопитство и жажда да видим, да усетим всичко интересно, необикновено, още неизпитано ще нараснат многократно.

Ние ще усетим напълно вкус към живота, ще се появят нови цели и желания. Вярно е, че има вероятност това "пролетно кипене в кръвта" да ни тласне към немотивирана смяна на обичайното работно място.

И така, за работата. Ние ще започнем да се отнасяме по-лекомислено към изпълнението на своите служебни задължения, тъй като на преден план ще излязат съвсем други сфери на живота ни, а и появилите се амбиции в голяма степен ще касаят не кариерата и социалното ни положение, а популярността ни сред широк кръг от хора. Впрочем, известно понижаване на сериозността по отношение на професионалната ни дейност няма да ни навреди, напротив, на мнозина то ще помогне да разберат, че далеч не всичко опира до работата, и че понякога трябва да се отпуснем, за да можем като "се върнем" да получим по-впечатляващи резултати.

Освен това, след 10 април мнозина внезапно ще решат отново да претендират за това, че преди известно време напълно доброволно са отстъпили пред някого по зова на сърцето си, в порив на странна щедрост или под въздействието на голяма доза нещо по-силно от чаша кафе. Връщането на отстъпените по-рано територии ще става с размах, с ненужни и дори неуместни "бойни действия", но като цяло ще приключи без резултат, тъй като ентусиазмът ще спадне и отмине също толкова неочаквано, както се е и появил.

И още - през този месец ще нарасне интересът към колективните спортни и интелектуални игри, мнозина ще вземат участие в импровизирани съревнования, за да докажат на себе си и на околните колко са уникални и страхотни. Ще се появят нови организации, създадени само заради моментната изгода и печалба. Онези, които потенциално са предразположени към авантюри, ще замислят нещо труднообяснимо от гледна точка на логиката, но забавно и занимателно. И изобщо, почти всички ние, най-малкото през първите две десетдневки на април ще се държим като деца, които трябва да докоснат с ръка целия свят и всичко да опитат сами.

В началото на месеца мнозина ще се постараят да покажат на обкръжаващите колко са изключителни и така да привлекат към себе си повишено внимание, но то не винаги ще бъде позитивно. В средата на април ни предстои по повод и без повод, уместно или не, да показваме своя характер и да отстояваме малко странните си интереси. В края на месеца ще станем по-спокойни, наш приоритет ще се окаже постигането на напълно земни, утилитарни цели.

Неблагоприятните дни през месеца: 5, 12, 19, 26.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
 

ОВЕН
 
През април Овните ги очакват много нови и интересни неща, при това, всичко, което се появи и случи за първи път в живота им, ще им помогне да осъществят някакви стари желания, които по-рано не е било възможно да бъдат реализирани - отчасти заради реални, а най-често заради измислени препятствия. Вие ще се научите по-пълноценно да използвате потенциалните си възможности.

Освен това, предстоят ви перспективни начинания в деловата сфера - доходни проекти, успешни сътрудничества; вие по някакъв друг начин ще подредите работния процес или ще промените щатното разписание; очакват се и пътувания в места, които досега не сте съумели да посетите, макар че знаете за тях доста.

В началото на месеца някакъв иницииран от вас проект ще привлече към вас инвеститори или съмишленици-помощници. В средата на април е вероятно да осъществите неочаквано пътуване, за което ще ви поканят хора, с които сте много добри приятели или вършите нещо заедно. В края на месеца може да ви потрябват допълнителни срадства за покупка на нещо важно за вас.

Най-благоприятните за вас дни през април: 4, 7, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 13, 19, 20, 26.

ТЕЛЕЦ
 
През април Телците могат да се сблъскат със своеобразен хаос, сътворен от колеги и роднини. Не е изключено, докато околните весело и с упоение са се потопили в някакви нови неща и внедряват и в своя живот, а и във вашия, нещо съвсем непривично за вас, да ви се наложи да живеете в режим на постоянен психически дискомфорт.

И едва през третата десетдневка на месеца вие ще вземете нещата в свои ръце и под свой контрол и вкъщи, и на работното място. Поставете на място пощурелите пораснали вече деца и покажете, че именно вие сте господар на положението. В същия период може да се очакват и доходи от нещо, от което вие като цяло не сте разчитали на приходи.

В началото на април ще се окаже трудно да постигнете някакви материални цели заради това, че вашите задачи коренно ще се отличават от намеренията на околните. В средата на месеца умението да се отпускате навреме, ще ви спести доста нервни клетки. В края на април ще можете да се възползвате от пропуснати някога възможности.

Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 7, 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 23
.

БЛИЗНАЦИ
 
През април Близнаците ги очаква начало на нов дълъг и много благополучен житейски цикъл. Ще се появи възможност успешно да се реализирате в много поприща, да се изкачите по социалната и кариерна стълбица, да внесете в живота си нещо, което отдавна не ви достига. Пред вас ще се открият прекрасни хоризонти и в деловата сфера, и в творчеството, и в междуличностното общуване.

Освен това ще можете да отиграете отново някаква ситуация, която изобщо не ви устройва, да отидете там, където дотогава обстоятелствата упорито не са ви допускали, да си купите няколко вещи, които изпълняват важна комуникативна функция.

В началото на месеца някакъв емоционален изблик може да ви тласне към всеобхватни промени. В средата на април ще се случи нещо, което много ще ви хареса и ще ви помогне да усетите пълно удовлетворение от своя живот. В края на месеца ще се наложи да се съгласите на някакви финансови отстъпки.

Най-благоприятните за вас дни през април: 3, 9, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
4, 11, 25.

РАК
 
През април Раците могат да се сблъскат със суета, ще им се наложи да преправят немалко дребни, но неотложни неща, да посетят много места и да пообщуват с колосално количество хора; транспортът ще стане неизменна част от личните и професионалните им проекти. Очакват се и нововъведения в сфери, в които като че ли всичко им се е струвало обичайно, познато и отработено до автоматизъм.

Впрочем, през третата десетдневка вие ще можете да съвместите работа със занятия, които ви носят и добър доход, и морално удовлетворение, и общуване с близки по дух и по кръв хора. В същия период е възможно да постъпят няколко много интересни предложения; не е изключено и стартиране на два-три нови проекта.

В началото на месеца ще се наложи често да се отказвате от своите интереси в полза на някакъв колективен и важен за много хора проект. В средата на април ще се появи шанс да си върнете онова, което е било загубено. В края на месеца ще можете да диктувате някому своите условия.

Най-благоприятните за вас дни през април: 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
9, 13, 23, 27.

ЛЪВ
 
Лъвовете през април ще замислят и реализират немалко творчески и професионални проекти, при това както индивидуални, така и в компанията на хора, които са им много приятни и с които им е доста интересно да работят и да общуват на отвлечени теми. Очакват се и позитивни промени в сфери, в които е имало проблеми или неясни моменти.

Ще се поправи и финансовото ви положение; ще пораснат доходите от основната ви работа, при това има вероятност да се появят няколко нови допълнителни източници на доходи. И още нещо, ще ви стане по-леко и по-лесно да изпълнявате своите служебни задължения - или вие просто ще промените своето отношение към трудовия процес, или ще си отиде част от нещо уморително и напрегнато.

В началото на месеца ви предстои по някакъв начин да се откроите позитивно сред колегите си, например спечелвайки някакво професионално съревнование. В средата на април ще ви стане още по-интересно да работите, ще се появят нови стимули и малки "награди". В края на месеца не са изключени разпри с роднини, за да забравите които отново ще ви помогне именно работата.

Най-благоприятните за вас дни през април: 14, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 20, 27.

ДЕВА
 
За Девите април може да се окаже доста труден по отношение на професионалната им дейност - не са изключени дребни, но чести глоби за грешки, проблеми заради използването на непроверена информация, клюки, подкопаващи деловата ви репутация. Като цяло, ви се препоръчва както никога досега стриктно и сериозно да доказвате своята безупречност, прекрасно да изпълнявате своите задължения и да не давате повод за изкривени тълкувания.

Освен това, може да се сблъскате с доста некомфортни за вас нововъведения, с психически натиск от страна на роднини, с проблеми на офисната техника и мобилния телефон. Впрочем, през третата десетдневка ще ви стане по-леко, ще съумеете да решите много проблеми, благодарение на полезни връзки, и да покриете част от загубите.

В началото на месеца не ядосвайте човек, който е по-влиятелен от вас. В средата на април неудачни и необмислени реплики могат да ви струват много скъпо. В края на месеца не забравяйте да благодарите веднага и в материална форма на онези, които ви оказват съдействие.

Най-благоприятните за вас дни през април: 3, 10, 15, 16, 17, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 11, 12, 19, 26.

ВЕЗНИ
 
През април Везните с лекота ще се справят дори с най-сложните задачи и благополучно ще реализират няколко крайно важни за тяхното финансово и професионално бъдеще проекти. А що се отнася до междуличностното общуване, вероятно ще имате проблеми - злоупотреба с вашето доверие, материални спорове с роднини, разпри с приятели, които са свикнали да доминират над вас, ще бъдете обидени на околните.

Освен това е възможно да изпаднете в творческа криза, от която ще можете да излезете едва през третата десетдневка и то благодарение на хора, които ще намерят за вас извънредно действен стимул. И още: през този месец си струва да бъдете по-внимателни със своите желания - тяхното изпълнение едва ли ще ви донесе онова, на което разчитате.

В началото на април ще се сблъскате с много нееднозначни ситуации, и ако в деловата сфера ще ги решите в своя полза, то на лично ниво едва ли ще съумеете да излезете победители. В средата на месеца ще ви се наложи да върнете нещо, което отдавна смятате за свое. В края на април се очакват битови промени.

Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 17, 18, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23.

СКОРПИОН
 
Скорпионите през април често ще изненадват околните в деловата сфера с оригинални решения, вариативност и многозначност. Ще започнат активно да манипулират колеги и съдружници, ще пуснат в ход всички свои знания за "слабите места" на онези, които им пречат с нещо. Не е изключено и стартирането на индивидуален проект, който впоследствие може да прерасне в пълноценен бизнес (ако тази дейност не ви омръзне).

Освен това, възможно е вие да се съгласите на отстъпки, планирайки с някого бъдещи пътувания или съвместни занятия, доброволно да дадете онова, за което преди известно време буквално сте воювали, за да го притежавате, ще се хвърлите да изпълнявате желания, които дълго време са съществували дълбоко в подсъзнанието ви.

В началото на месеца някой от старите ви приятели може да ви напомни за себе си по доста екстравагантен начин и да ви съблазни с някаква авантюра. В средата на месеца се очаква вашата популярност да расте. В края на месеца има вероятност за битови проблеми, несполучливи покупки, конфликти с роднини и с хора, които ви дължат нещо.

Най-благоприятните за вас дни през април: 9, 20, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 5, 12, 15, 19, 22, 26, 29
.

СТРЕЛЕЦ
 

През април Стрелците могат да се сблъскат със сериозни проблеми в деловата сфера, и само тяхната упоритост и воля за победа, както и доста иновационни решения ще им помогнат да излязат от създалата се ситуация без особени загуби. Да, ще се наложи да се постараете, да се откажете от реализацията на нещо, за което вече сте се настроили, да се съгласите на сътрудничество с хора, които не са ви много приятни, но пък така ще запазите своето положение и няма да позволите да си навредите на бъдещето.

Освен това, в този месец не е изключено пътуване там, където, както вие сте мислили, вече никога няма да се окажете; не е казано обаче, че това ще бъде приятен воаяж. Но пък още веднъж ще се убедите, че на вас държат и приятели, и роднини, и дори съседите.

През първата десетдневка на април някакво ваше необмислено начинание може отначало да провокира конфликт с колеги и с шефове, а след това да се превърне в проблеми и забрани в професионалната сфера. В средата на месеца ще има много ситуации на връщане назад. В края на април ще се появят множество нови планове, основани на нещо старо.

Най-благоприятните за вас дни през април: 4, 18, 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17.


КОЗИРОГ
 
През април в професионалната сфера Козирозите ги очакват множество разнообразни ангажименти, ще се наложи да изпълняват стари обещания, да се срещат и за нещо да се договарят с хора, които са им неприятни с тяхната хаотичност и ненадеждност. Очакват се и не особено ясни промени в трудовия процес, в разпределението на длъжности и задачи, в решаването на текущите въпроси. Възможно е да се смени и ръководството.

Освен това, вероятни са перманентни конфликти на лично ниво, които ще приключат едва през третата десетдневка и то само след като вие уредите спорните въпроси с помощта на някакви материални отстъпки или пускайки в ход полезните си връзки в структурите на властта.

В началото на месеца много неща ще зависят от това как ще съумеете да се представите. Това е актуално и за работата ви, и за общуването с роднини. В средата на април не е изключено да водите борба за нещо, което не искате по никакъв начин да дадете някому другиму. В края на месеца ви предстоят някакви важни битови придобивки, за които дълго време сте трупали средства.

Най-благоприятните за вас дни през април: 16, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 11, 15, 18, 22, 29.

ВОДОЛЕЙ
 
През април Водолеите ги очакват многобройни преговори в деловата сфера, някакви изобретения или усъвършенствания, натрапени пътувания и доброволни социални акции. Ще се засили вашият интерес към определени области на вашата порфесионална дейност, възможно е да се стесни специализацията ви, което на свой ред ще отвори нови по-широки хоризонти пред вас. Вероятно ще има място и повишаване на квалификацията.

Освен това могат да се появят нови приятели, които вярно е, че няма да се харесат особено на вашите роднини, но пък ще внесат в живота ви нещо възбуждащо и екстремно, ще спомогнат за вашата по-висока физическа активност.

В началото на месеца най-вероятно ви предстои да се откроите в някакъв колективен проект и да докажете на всички, че няма равни на вас в нещо конкретно. В средата на април някои отвлечени мисли и идеи ще придобият конкретност, вие ще започнете да градите съвсем ясни планове. В края на месеца не са изключени непредвидени и доста сериозни разходи.

Най-благоприятните за вас дни през април: 1, 13, 20, 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21.

РИБИ
 
През април на Рибите ще им бъде доста трудно да се адаптират към някакви промени в деловата сфера, ще се наложи да излязат от зоната си на комфорт, да овладеят нови навици и постоянно да търсят допълнителна информация, за да не се окажат зад борда на случващото се. Затова пък ситуацията като цяло ще спомогне за професионалното ви развитие, ще укрепи във вас някои ваши убеждения, ще ви закали, ще ви научи на нещо много важно.

Освен това, най-вероятно ви предстои с мъдри съвети и фактически действия да помагате някому от родинните или приятелите си в някакъв работен или творчески проект, активно да се заемете с решаването на някакви частни и битови въпроси, да си поставите нови цели, планове и да сте наясно как бързо да постигнете желаното.

В началото на месеца нечия не особено конструктивна директива на работното ви място ще ви добави проблеми. В средата на април ще се наложи да се откажете от нещо малко, за да получите по-късно нещо по-голямо. В края на месеца нещо ще направи вашия живот по-хубав и по-комфортен.

Най-благоприятните за вас дни през април: 1, 2, 11, 22, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24.
Н. Попова
   
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.