Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2022

През октомври ние ще търсим по-лесни пътища за решаването на всякакви въпроси, активно ще създаваме нови бизнес и лични контакти, ще подражаваме на тези, които ни впечатляват, ще черпим вдъхновение от изкуството и от сътвореното от наши познати, ще хармонизираме себе си и пространството около нас. Освен това, ще възобновим общуването с тези, с които сме загубили връзка някога, а в работата си ще спрем да се безпокоим за неща, които по-рано са ни изглеждали много важни, без обаче да показваме това, пазейки своето реноме.

ОВЕН
 
През октомври поради някакви обстоятелства Овните вероятно ще бъдат принудени да се върнат към нещо, което са смятали за вече окончателно ясно. Впрочем, това ще ви донесе повече полза, отколкото проблеми – ще ви помогне да погледнете нещата от друг, по-правилен ъгъл и много по-конструктивно да подредите приоритетите си, ще отвори пред вас нови перспективи и алтернативни източници на ресурси. При това ви очакват доста полезни делови запознанства, благодарение на които по-лесно ще вършите това, което преди ви е коствало повече усилия и принуждавало да правите разходи. И още нещо, възможно е радикално да промените имиджа си и да си намерите нов най-добър приятел.

Времето от 1 до 22 октомври обещава да е изпълнено с открития – не е изключено да обърнете внимание на онези развлечения, хоби и релаксиращи процедури, които по-рано изобщо не са ви привличали, и благодарение на това ще разширите спектъра от занимания в свободното си време. След 22-ри може да ви привлече нещо доста екстремно и нервиращо околните.

Смело напред: на 4, 10, 11, 18 октомври.
По-внимателно: 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29 октомври
.

ТЕЛЕЦ
 

Пред октомври Телците може би ще вземат участие в проект, който в резултат не просто ще ви осигури нови изгодни контакти, но и съществено ще увеличи списъка на вашите знания, навици и умения. Основното е да не се затваряте за всичко ново и да не се страхувате да пробвате това, с което още никога не сте се занимавали. Освен това, най-вероятно ви предстои с добър резултат да поработите върху вашия имидж, привлекателност като личност и външност, върху дизайна на собственото ви жилище. Не е изключено да направите някои придобивки, съвместно с роднини, приятели или интимен партньор.

От 1 до 22 октомври ще имате възможност да се наслаждавате много на храната; неведнъж ще се върнете към някои свои стари увлечения; ще си позволите не особено конструктивен, но пък приятен шопинг; могат да се проявят във вас и нови културни пристрастия. В края на месеца е желателно да избягвате не само екстремните развлечения, но и общуването с онези свои приятели и познати, които умело използват околните в свой интерес.

Смело напред: на 12, 24 октомври.
По-внимателно: на 25 октомври.


БЛИЗНАЦИ
 
През октомври вие най-вероятно ще преминете на следващото професионално и личностно ниво, в работата си ще ви търсят повече, ще можете правилно да използвате своите контакти и обаяние както в работата, така и във важни за вас лични въпроси. Не са изключени пътувания по повод някои колективни задачи - може би само вие ще можете да се справите с проблем, касаещ някаква общност. Освен това, може да се появи потребност да добавите към своя имидж повече елегантност, а в професионален план - почтеност и да се заемете със съмоусъвършенстване. Важна роля през този месец ще изиграе и общуването, благодарение на което ще си изясните известни трудности и ще разберете самите себе си по-добре.

От 1 до 22 октомври ще има доста мероприятия, където вие ще попадате в центъра на вниманието, като те могат да се окажат и виртуални. При това ви предстои да се научите как да релаксирате, да се успокоявате и отпускате, занимавайки се със своето хоби. Вероятно в края на месеца ще се впуснете в рисковани развлечения и реализация на свои страстни желания.

Смело напред: на 15, 12, 14, 15 октомври.
По-внимателно: на 6, 20, 27 октомври.

РАК
 

През октомври на Раците може би им предстои да вземат участие в някакви колективни и доста суетни проекти, в които ще се наложи да бъдете просто душичка, да се усмихвате и активно да предразполагате околните към себе си. Не е казано, че случващото се ще ви забавлява кой знае колко, но със сигурност ще спечелите доста точки в професионален план, пък и малко по-късно ще получите доста пари за своите "мъчения". При това ви предстои да се вдъхновите от някого и да се освободите от някаква нервираща ви ситуация, благодарение на което тя веднага ще се превърне в нещо напълно приемливо. Очакват ви и спонтанни решения и импулсивни постъпки, включително и покупка на нещо, което по-рано не сте си позволявали.

От 1 до 22 октомври е важно да не се увличате в анализиране на самите себе си и своите мисли и постъпки, а да включите в своите занимания това, което ви помага да постигнете вътрешна хармония. При това не забравяйте, че дори дразнещото празно общуване след известно време ще ви даде нещо. В края на месеца във вас може да се появи потребност да се заемете с нещо окултно, да се задълбочите в разгадаване на някакви тайни.

Смело напред: на 6, 10, 16, 20, 24 октомври.
По-внимателно: на 1, 11, 25, 29 октомври.


ЛЪВ
 
През октомври Лъвовете, благодарение на полезните си контакти и лично обаяние, най-вероятно ще разширят сферата на своята професионална дейност и кръга от хора, с които общувате в профессионален и личен план. Ще увеличат и доходите си. Очакват ви и нови начинания, важна роля в които ще изиграят някакви ваши творчески способности, които до този момент сте реализирали само в свободното си време. Не е изключено да направите сериозни покупки за дома си, да отделите средства "за черни дни" и да инвестирате в създаването на позитивен имидж. При това вероятно, за да постигнете някаква важна финансова цел, през третата десетдневка ще се наложи да сте по-твърди към тези, които сте свикнали да глезите и обгрижвате.

От 1 до 22 октомври в свободното си време ще се вдъхновявате, общувайки с много интересни хора, ще съумеете благодарение на съзидателната си нагласа да постигнете вътрешен баланс, което ще се отрази позитивно и на външната ви привлекателност. След 22-ри настоятелно ви се препоръчва да избягвате да се самоанализирате и да не общувате с хора, които не разбирате. С

Смело напред: на 18, 19, 20 октомври.
По-внимателно: на 8, 15, 22, 29 октомври.

ДЕВА
 
През октомври ви се препоръчва да се въздържате от големи, но незадължителни придобивки - сега не е време за тях, парите могат да ви потрябват за нещо по-значимо. При това е крайно важно да запазите добри отношения с тези, които са лоялни към вас; да не се занимавате с дребни и несъществени неща както в работата си, така и в личен план; да избягвате повърхностните разсъждения, суетата и хора, които могат да ви въвлекат в неефективни проекти. И тогава този месец няма да се получи на загуба, нещо повече, ще донесе нови перспективи, от които ще можете да се възползвате през третата десетдневка или в началото на ноември.

От 1 до 22 октомври си струва да отделите повишено внимание на тези, които са напълно в състояние да променят нещо във вашите финансови и професионални дела в положителна посока, да повлияят благоприятно върху вашия престиж, да ви въведат в някакви перспективни общности. След 22-ри избягвайте всички онези занимания, които могат да провокират появата на някакви нездравословни навици, а пък всичко, което ви тласка към самоанализ и самоусъвършенстване, ще ви е от полза.

Смело напред: на 5, 12, 22 октомври.
По-внимателно: на 7, 13, 14, 21, 28 октомври.

ВЕЗНИ
 
За Везните октомври може да се окаже доста лек и доходен месец. Много е вероятно стартирането на няколко разнопланови и доста изгодни проекта, които ще ви съберат с интересни хора и ще позволят да проявите почти всички свои забележителни способности. Може да очаквате и ръст на вашия професионален рейтинг - ще сте нужни, някакви ваши умения ще ви отворят път в затворена тематична общност. Вероятно ви предстои и да усвоите някакъв нов опит в дейността си и преговорите и да заложите основата на нещо, което впоследствие ще ви изведе на абсолютно друго личностно и финансово ниво. И заедно с това ще ви прослави.

От 1 до 22 октомври ви очакват изумителни изненади в свободното време. Ще бъде интересно и вероятно многолюдно, но вие със сигурност няма да се загубите в тълпата. Не е изключено и да си спретнете шопинг за развлечение или за да си купите нещо, което ще ви помогне да привлечете вниманието на определени хора. В края на месеца е по-добре да избягвате всички онези забавления, които влияят зле на психиката ви.

Смело напред: на 7, 8, 14, 15, 21, 24, 28 октомври.
По-внимателно: на 4, 9, 11, 25 октомври.

СКОРПИОН
 
През октомври за Скорпионите могат да станат по-леки онези работни ангажименти, които отдавна ако не ви дразнят, то най-малкото ви напрягат. Вероятно ще започнете и някакъв многовариантен проект, благодарение на който ще влезете в онези кръгове, в които по-рано не сте могли да попаднете поради отсъствието на нужния статут или определени пълномощия. Освен това, ще нарасне вашата социална активност, може да вземете участие в нещо, което благоприятно ще повлияе върху живота на малка или дори по-голяма група граждани. И още, възможно е да получите пари, които отдавна ви се полагат, но досега кой знае защо не са ви ги изплатили.

От 1 до 22 октомври може да изпитате потребност от някакви релаксиращи козметични процедури, от медитация, изобщо от всички онези занимания, които действат отпускащо. Не е изключено да посетите и места и мероприятия, така или иначе свързани с мода или изкуство. След 22-ри вашето свободно време ще стане ярко отражение на вашия характер.

Смело напред: на 4, 11, 26, 27 октомври.
По-внимателно: на 3, 7, 14, 17, 24, 28, 31 октомври.

СТРЕЛЕЦ
 
През октомври за Стрелците ще бъде крайно важно да пазят това, което имат, да не се въвличат в съмнителни мероприятия, афери, действия и да не разменят стабилност за някакви увлекателни, но доста мъгляви и нееднозначни перспективи. Съществена роля в кариерата ви ще изиграе репутацията, затова се постарайте да не й навредите. Струва си да избягвате необмислените постъпки и разточителството, по възможност да не взимате заеми - до следващата година ще бъде много трудно да ги погасявате. Затова пък месецът ще ви даде много по отношение на общуване, творческа реализация, установяване на лични контакти.

От 1 до 22 октомври в свободното ви време ще има много различни реални или виртуални мероприятия, някои от които ще ви помогнат по-добре да опознаете себе си и другите участници, с които ще се запознаете, да оправите отношения, които сега са напрегнати. След 22-ри не са изключени някакви доста екстремни пътувания, забавления, предполагащи съперничество и добро познаване на човешката психология.

Смело напред: на 1, 6, 20, 27, 28, 29 октомври.
По-внимателно: на 5, 19, 26 октомври
.

КОЗИРОГ
 
През октомври Козирозите могат да замислят проект, който изобщо не е свойствен за тях, да се пробват в непозната сфера, да се свържат с хора, които обикновено се стараят да заобикалят. Много голяма е вероятността този експеримент да се проточи няколко месеца и в резултат да донесе интересна изгода, а по-важното е, че ще ви позволи да направите нещо, което някога не сте направили поради очевидното му лекомислие и дълго сте съжалявали за пропуснатата възможност. Освен това, през месеца предстои да ви върнат това, което сте дали, да посетите място, пътуването към което преди известно време се е провалило буквално в последния момент, да спрете дотациите на онези, които от много време носите на гърба си.

От 1 до 22 октомври вероятно ще се наложи да посетите някакви не много желани, но задължителни мероприятия, но там ще бъде и вкусно. Не е изключено да се появи и странно за вашата персона хоби. След 22-ри може съществено да нарасне потребността ви от уединение, ще искате да се задълбочите в някакви изследвания, наистина да разберете и да си обясните поведението на близките ви, пък и своето собствено.

Смело напред: на 2, 4, 8, 29, 30 октомври.
По-внимателно: на 3, 6, 10, 13, 17, 20, 27 октомври
.

ВОДОЛЕЙ
 
Октомври ще донесе на Водолеите най-вероятно няколко свежи интересни проекта, ярко общуване както в професионалната област, така и в личен план, посещение на някакви мероприятия, където ще можете да обмените опит с хора, които в рамките на общата работа или хоби са увлечени от същото, както и вие самите. При това някакви ваши проблеми просто ще потънат в миналото, макар че през третата десетдневка вие самолично може да си създадете нови. Ще се появи възможност да се влеете в някаква общност, която се занимава с известна социална дейност и доста благоприятно влияе върху личностното развитие на участниците в нея.

От 1 до 22 октомври не е изключено да пътувате към място, където някакви духовни или творчески практики са изведени на колективно ниво и имат малко театрален антураж. След 22-ри си струва да минимизирате общуването - има вероятност да се скарате с приятели и да имате неприятни изненади от страна на тези, които обикновено само ви забавляват. Нежелателни са и рискованите забавления, особено в компанията на хора, които ви подкачат и провокират .

Смело напред: на 4, 5, 6, 8, 12, 22, 26 октомври.
По-внимателно: на 9, 23, 30 октомври.

РИБИ
 
През октомври си струва по възможност да избягвате онези проекти, в които има прекалено много участници и най-общо казано, никой за нищо не отговаря. Сега не е време и за крупни придобивки, и за индивидуални бизнес начинания, а и не се препоръчва да давате пари назаем. Затова пък през месеца ви очаква интересен личностен опит; ще се изпълнят някакви ваши стари лични желания; вие ще можете да промените нещо в околното пространство в положителна посока, при това дори е възможно то да е на ниво социум. И още нещо, връщането ви в общност, отдавна захвърлена от вас, ще отвори пред вас доста занимателни перспективи и ще привлече към вас позитивното внимание на обществеността.

От 1 до 22 октомври може да се появи желание да се върнете към онова занятие, което някога сте сменили с по-вълнуващо хоби. Очаква се да посетите и културни места, а и на киното най-вероятно ще отделите доста време за всевъзможни филми. В края на месеца свободното ви време ще бъде посветено на реализацията на някакво доста ярко "искам" и дори страстно желание.

Смело напред: 6, 7, 8, 14, 21, 28 октомври.
По-внимателно: 5, 19, 26 октомври
.

Н. Попова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2022
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.