Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2021

В периода от 1 до 20 декември ние ще разширяваме кръга от хора, с които общуваме и сферата на своето влияние, ще ни се иска да владеем колкото е е възможно по-голям брой души и умове от обкръжаващите ни, ще нарасне потребността от чести контакти със съмишленици и приятели, от някакви съвместни с тях проекти и мероприятия с интелектуално и социално значение. Ние ще инициираме повече не от жажда за облагодетелстване, а ръководейки се от някакви свои убеждения, стремеж да направим нещо около нас по-хубаво.

След 20-ти мнозина ще поискат да върнат в живота си онези, с които преди известно време съдбата ги е разделила, разминали са се интересите или се е случил някакъв странен спор. И в това няма да има някаква особена сантименталност - движещата сила на подобни пориви ще се окаже целесъобразност, банална сметка, стремеж отнова да се придоибят онези материални блага и възможности, които са били изгубени заедно с общуването с тези хора. При това през този период мнозина ще акцентират вниманието си върху по-високия статус на своето жилище, на по- представителния му вид, но и икономията на всякакви ресурси също ще стане максимално актуална.

В деловата сфера в периода от 1 до 12 декември не са изключени интриги, в много колективи и екипи ще има сътресения поради вътрешни конфликти. Някакви извънредни ситуации и спешни задачи ще ги карат да се напрягат повече от обикновено, но в замяна ще им подарят безценен опит за бързо и оригинално решаване на сложните въпроси. Онези, които са готови за самоотвержен труд, които лесно поставят на първо място именно работата, а не нещо друго, ще съумеят да спечелят доста добре. А след 12-ти в професионален план на мнозина им предстои да обединят усилията си със съюзници и със съвместни усилия да свършат нещо, което доста позитивно ще повлияе върху кариерата и деловата им репутация. Ще се възобновят някакви прекъснати по-рано контакти с партньори от чужбина или от някакви по-отдалечени места в страната. Много съдружия ще станат по-конструктивни, а някои бизнес отношения ще започнат да преминават в приятелски.

През първата десетдневка може да се промени подреждането на приоритетите в приятелските отношения и съдружия. При това на мнозина им предстои да започнат нещо, което в резултат да доведе до съществено личностно и професионално израстване. В средата на декември мнозина ще променят тактиката за постигане на желаното, пък и самите цели ще станат по-конкретни и финансово ориентирани. В края на месеца щедростта към колегите и към онези, които така или иначе ви подкрепят и изобщо са полезни с нещо, силно ще контрастира със сдържаното и дори егоистично отношение към всички останали.

Неблагоприятните дни през месеца: 4, 11, 19, 27.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

 

ОВЕН
 
През декември на Овните им предстои да изграждат многобройни стратегии - отначало за да успокоят недоброжелателите или да усмирят конкурентите, а след това за да си намерят нови съюзници и приятели. Ще има много различни и не винаги сполучливи, но неизменно ефективни решения, преговори и дори участие в чужди подмолни игри.

При това през третата десетдневка е възможно да пораснат някакви разходи, не са изключени и непредвидени разходи за нещо, което обикновено не влиза във вашата потребителска кошница, но всичко това се балансира с някакви доплащания - бонуси в службата, връщане на стари дългове, неочаквани материални подаръци от онези, с които имате обща дейност/бизнес.

В началото на месеца по някакъв странен, нехарактерен за вас начин ще се проявят вашите амбиции, вие може да пожелаете нещо, което по-рано не е влизало в сферата на вашите интереси. В средата на декември ще започнете по-трезво да възприемате някаква ситуация, ще изчезне лъжливият оптимизъм. В края на месеца успехите в работата ще ви накарат да се погрижите и за външния си вид, така че той да отговаря на ситуацията.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 7, 12, 13, 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 4, 10, 11, 17, 24, 25, 31.

ТЕЛЕЦ
 
В периода от 1 до 12 декември Телците могат да се сблъскат с някакви трудности, но да се справят с тях ще им помогнат онези, с които те са на една вълна, които ги смятат ако не за близки приятели, то най-малкото за съюзници. След 12-ти ще дойдат някакви блага, които отдавна сте заслужили - това може да бъде и по-висока длъжност, и бонуси, и нови възможности във вид на потенциално изгодни проекти.

На битово ниво през първите две десетдневки не са изключени пътувания, имащи отношение към роднини, които ще изискват от вас дружелюбие и искреност, тъй като само в този случай те ще ви донесат нужните ви плодове. А през третата десетдневка ви очаква ново начинание, свързано с вашия дом.

В началото на месеца някакво ваше материално желание ще ви помогне да се измъкнете от нелека работна ситуация. В средата на декември някакъв ваш умозрителен дотогава план ще придобие яснота и конкретност. В края на месеца заради някакви материални съображения може да бъдете въвлечени в нещо, което други ще започнат да правят по някакви свои убеждения.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 6, 15, 16, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 21, 28.

БЛИЗНАЦИ
 
В периода от 1 до 12 декември Близнаците ще постигнат доста впечатляващи успехи в работата, и въпреки че някакви външни обстоятелства няма особено силно да им помагат и да са благоприятни за това. По-скоро ви предстои да действате от чист инат, с желанието да докажете нещо на себе си и на някому от околните, и именно затова ще съумеете да получите великолепни резултати и награда за тях.

След 12-ти вероятно ще имате трудности и в работата, и във взаимоотношенията си с хора, с които обикновено сте отличен тандем – делови, приятелски, роднински. Впрочем, след 21-и с общуването нещата ще станат по-лесни – някой по-мъдър ще ви насочи по правилния и нужен път.

В началото на месеца бъдете по-предпазливи с онези, които ще започнат активно, а главното е - неочаквано да ви засвидетелстват дружелюбното си отношение. В средата на декември вие ще си изработите ясна линия на поведение и това ще ви помогне да избегнете критичните грешки. В края на месеца съзнателното пестене на всякакви ресурси ще ви предпази от конфликти както с роднини, така и на работното място.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 12, 17, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23, 30.

РАК
 
През периода от 1 до 12 декември Раците ще постигнат доста успехи в работата си, и преди всичко - благодарение на съмишленици и на някои свои персонални личностни качества. Ще се появят и нови големи планове, свързани както с професионалната самореализация, така и с личните ви ангажименти, пътувания, срещи, мероприятия.

След 12-ти и до 21-и декември ще работите лесно, ще ви бъде интересно и дори весело, забавно, някой от колегите или деловите партньори ще внесе в трудовия процес нещо уникално, то ще ви научи на нещо. А след това вече външните обстоятелства и хората, които отговарят за вас, е възможно да добавят трудности; възможно е да има и недостиг на материални ресурси.

В началото на месеца вие в нещо ще спечелите, като се вземе предвид стария ви житейски опит и ще насочите някого по нужния ви път. В средата на декември вероятно ще получите доходи, съпровождащи официалното признаване на вашите професионални заслуги. В края на месеца не са изключени разходи, които ще направите въпреки здравия смисъл, подчинявайки се само на своите емоции.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 6, 16, 20, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 7, 11.

ЛЪВ
 

През периода от 1 до 12 декември Лъвовете могат да се сблъскат в деловата сфера с нечии интриги. Вашият собствен опит обаче и дружески настроените към вас хора ще ви помогнат да избегнете грешки, загуби и недоволството на шефовете (клиентите). И помнете: колкото по-малко разказвате за себе си на колегите, толкова по-добре – не давайте лична информация никому, не обсъждайте това, което не се отнася до работата ви. Няма нищо лошо да поемете допълнителни ангажименти – това много бързо ще ви донесе доход и уважение от страна на ръководството/партньорите.

След 12-ти ви очакват интересни, вълнуващи проекти, които при това ще бъдат и добре заплатени, което на свой ред ще ви позволи да си върнете дълговете (ако имате такива), да осъществите стара своя материална мечта, да купите нещо за своето жилище.

В началото на месеца ще имате шанс да превърнете някого от злобеещите колеги, ако не в приятел, то поне в добър познат. В средата на декември щедрия, лекомислен, "кавалерски" подход към някаква ситуация ще се смени с по-рационален. В края на месеца е възможен съюз с много влиятелен човек.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
4, 11, 18, 25.


ДЕВА
 
През периода от 1 до 12 декември Девите ще постигнат много в деловата сфера, при това независимо от порицанието на хората, с които те общуват близко в личния живот и в работата си. Голяма е вероятността вие да тръгнете напред, пренебрегвайки морала и чуждите интереси, с цел да се обогатите или да изпълните някаква не съвсем етична служебна задача.

След 12-ти не са изключени проблеми с колегите и с решаването на поставените пред вас задачи – по-скоро именно сътрудниците няма да ви дадат възможност навреме и с добър резултат да се справите със служебните си задължения и това ще бъде доста показателно като отзвук на вашето поведение през първата десетдневка на месеца. И само след 20-ти в ситуацията ще се намеси човекът, който има достатъчно власт, за да ви защити.

В началото на декември е важно да се направи определен правилен избор като се има предвид дългосрочната перспектива. В средата на месеца ще се наложи да прекроявате някакви свои планове. В края на декември влиятелен човек ще направи за вас много хубави неща, при това както на работното място, така и в личен план.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 15, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 17, 23, 31.

ВЕЗНИ
 
През периода от 1 до 12 декември Везните могат да вземат участие в нещо, което им е абсолютно несвойствено, и което вие с всички сили винаги сте се старали да избягвате. Голяма е вероятността да се заемете с нещо заради компанията от колеги и духът на колективизма да ви помогне да преодолеете отвращението си или някакви свои страхове.

След 12-ти ви очакват някакви перспективни начинания, в които ще ви помогнат чуждестранни партньори или познаването на чужда култура, не е изключено да боравите с валута или с нематериални ценности на друга страна. При това след 20-ти към вас могат да бъдат предявени претенции от страна на някой, който ви съди прекалено сурово.

В началото на месеца някакво материално желание или стремеж да повишите своя социален статус ще ви тласне към нещо необичайно. В средата на декември дружбата с някакъв човек ще отвори пред вас интересен път и ще ви предпази от някакви грешки. В края на месеца ще се наложи да икономисвате, за да имате възможност в някакъв момент да хвърлите прах в очите на някого от обкръжаващите ви.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 18, 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19
.

СКОРПИОН
 
През периода от 1 до 12 декември Скорпионите активно ще си търсят съюзници, въвличайки в своята професионална и търговска дейност онези, които могат да им окажат съдействие, при това често пъти ще действат по заобиколен начин, използвайки слабостите и амбициите на потенциалните си помощници. И най-вероятно, това ще даде великолепни резултати - вие ще можете да постигнете поставените цели и да си осигурите доста добри приходи.

След 12-ти ви очакват някакви професионални съревнования или конкурентна борба; въздействайки върху околните, ще заложите на материалните ценности; някой от колегите по време на съвместната ви работа, ще се превърне в приятел.

В началото на месеца ще имате много конкретни желания, част от които ще съумеете да осъществите едва през втората или третата десетдневка. В средата на декември конфликтът на интереси ще ви накара да се замислите за бъдещето и да се откажете от някаква моментна цел. В края на месеца стремежът "да натриете носа някому" ще ви мотивира за скъпа престижна покупка.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 2, 21, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 17, 20, 24, 27, 31.

СТРЕЛЕЦ
 
От 1 до 12 декември Стрелците ще рискуват в деловата сфера или в друго нещо, ще се решат на някакви нестандартни постъпки и ще започнат официално или неформално, но амбициозно състезание. Всички резултати ще зависят от това, дали ще изчислите своите "шахматни партии" или ще действате импулсивно, под натиска на емоциите.

След 12-ти ще влезете в дългосрочен период на активно професионално израстване, ще съберете екип от съмишленици, с които по-късно ще покорите доста върхове, а дори може да инициирате някакъв интересен и доходен бизнес. Вярно е, че трябва да бъдете готови, че на първия етап ще се наложи да доказвате нещо някому, да се "кланяте" някому.

В началото на месеца немаловажна роля в живота ви ще изиграе вашата собствена личностна и творческа реализация, осъзнаването на собствената си личност като уникална в нещо. В средата на декември вероятно ще стартирате дългосрочен проект. По време на неговата реализация вие ще научите много и ще придобиете много. В края на месеца не е изключен сблъсък с хора, чиито ценности в живота се отличават коренно от вашите.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 3, 5, 9, 16, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22, 29.

КОЗИРОГ
 
През периода от 1 до 12 декември Козирозите неведнъж в деловата сфера ще прилагат познанията си в психологията заради своя лична изгода и за стабилизиране (подобряване) на своето социално положение и своята кариера те ще манипулират колегите си (клиенти, делови партньори, дори шефове), някому ще поднесат подаръци, а върху други ще окажат морален натиск.

След 12-ти може да се сблъскате с противодействие в лицето не на един човек, а на цял екип; ще се наложи да избирате - да сте заедно с тях, но против своите финансови интереси и кариера, или да играете сам, еднолично и не е сигурно, че това ще даде резултат. Впрочем, след 20-ти обстоятелствата, които ще са благоприятни за вас, ще поставят всичко по своите места.

В началото на месеца е важно да не настройвате никого против себе си, за да не претърпите финансови загуби след това. В средата на декември в работата ви очаква доста нелек избор, в личен план приятел може да се превърне във враг, а враг - в приятел. В края на месеца вие отново ще владеете положението, но в нещо ще се наложи да се подчинявате на болшинството.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 7, 14, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 13, 20, 23, 27, 30.

ВОДОЛЕЙ
 
През периода от 1 до 12 декември Водолеите по-вероятно е да отделят повече време за някаква социална активност, за колективни проекти, не бизнес ориентирани, за приятели, отколкото за работата си. Голяма е вероятността това да стане поради някакви вътрешни вълнения и перипетии във вашата организация, които вие предпочитате да изчакате някъде по- далеч от епицентъра, докато те отминат, за да не ви засегнат случайно.

След 12-ти декември ситуацията на работното място ще се промени, очакват ви интересни колективни начинания, благодареине на които ще дойдат и допълнителни доходи, и някакви нематериални ценности, и възможност реално или виртуално да бъдете там, където още никога не сте се оказвали.

В началото на месеца вие ще бъдете доста упорити в постигането на някакво конкретно или амбициозно желание. В средата на декември не е изключено да участвате в някакво приятелско или спортно съревнование, в което имате всички шансове за победа. В края на месеца някакви временни ограничения ще ви помогнат правилно да разпределите наличните си ресурси.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 7, 8, 9, 18, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19.

РИБИ
 
През периода от 1 до 12 декември Рибите могат да се съсредоточат и затворят в работата си, за да се отдалечат от влиянието и претенциите на хора, които искат нещо от тях, опитват се да ги въвлекат, нетактично се намесват в техните дела и ги притискат морално. Съсредоточаването върху изпълнението на служебните задължения ще даде отлични резултати във вид на задоволство от страна на висшестоящите, на материално възнаграждение, на повишение на социалния статус.

А след 12-ти не е изключено да вземете участие в някакъв делови колективен проект, който изобщо не ви е интересен, отвлича ви от решаването на поставените лично пред вас задачи, противоречи на някои ваши морални нагласи. Впрочем, след 20-ти някой с влияние, ще реши, че вие сте по-ценни и ефективни, когато работите сами, и ще ви върне към вашите преки задължения.

През първата десетдневка амбициите и материалните желания ще се окажат по-силни от приятелските и роднински чувства. В средата на декември преодоляването на някакви трудности ще подпомогне за личностния ви растеж. В края на месеца ви очаква начало на доста благоприятен за вас период.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 3, 6, 9, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.


Н. Попова
   
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2021
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.