Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАЙ 2018

През май ще спре да се случва в толкова голям обем онова, което е провокирано от не съвсем умния и недалновиден девиз: "Важното е да се намесиш в борбата, а по-нататък да става каквото ще." Хората ще започнат по-старателно да обмислят последствията от своите постъпки и по-грижливо да се отнасят към своите и чужди ресурси, няма да искат заради призрачни права и свободи да излизат от зоната на комфорта.

Ние отново ще си спомним изконните си традиции и при това активно ще се развива финансовата сфера, икономиката постепенно ще стане по-съвършена и стабилна, а държавните дейци ще спрат да подвеждат и разоряват своите граждани, притискайки с авторитета си други страни в опитите си да подчертаят своята значимост. На първо място ще излязат взаимноизгодните сътрудничества и взаимната подкрепа. Властниците ще се заинтересуват от благополучието на своите поданици и ще действат в техен интерес, а няма да се сравняват с ръководителите на другите държави.

Планетите през първата половина на май ще ни донесат плодотворна професионална реализация, стремеж към по-висок социален статус и постигане на физически, психически, интелектуален комфорт, дългосрочни проекти, трудни, но доходни. Освен това, ще ни се иска да се гордеем със своя дом и затова с огромен ентусиазъм ще се заемем да го сложим в ред, ще планираме ако не мащабни ремонти, то най-малкото промени, след които жилището ни ще заблести с нови цветове и ще предизвиква възхищение.

През втората половина на месеца към всичко изброено ще се добави и желанието ни да направим живота си не просто хубав, а много по-хубав, да достигнем нови висоти в кариерата, да се освободим от нещата, които ни угнетяват и с твърда ръка да управляваме живота си. И още - позитивното и полезно разнообразие ще ни привлича, затова идеалната почивка ще стане смяната на дейността - физическа с интелектуална (и обратно) или умствена със съзидателно-творческа.

В началото на май мнозина ще умножат своето имущество, като направят крупни придобивки, които би трябвало да бъдат използвани дълго време. В средата на месеца мнозина ги очакват позитивни промени във финансовата сфера, ще се увеличи броят на сполучливите търговски сделки и изгодни проекти. В края на май ще нарасне нашето любопитство, ние ще се стремим да получим интересни знания, нови впечатления и положителни емоции.

Неблагоприятните дни през месеца: 8, 15, 22, 29.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
 
  ОВЕН
ОВЕН
През периода от 1 до 15 май на Овните ще се наложи да се противопоставят на онези, които имат по-голямо влияние от тях самите, и при това да се нагодят към решенията на хора, с които категорично не бива са се карат. Най-вероятно, вие ще се постараете да заемете мястото на сегашния ви шеф или човека, който ви ръководи. С роднините си обаче ще бъдете доста отстъпчиви и сговорчиви.

След 15-ти ви очакват шумни успехи в деловата сфера, ще се появи възможност да се освободите от неприятните или твърде натоварващи задължения и да внедрите някакви нови неща, които вие сте измислили. При това вероятно вие ще инициирате проект, който ще реализирате без ничия помощ, тъй като просто никому няма да доверите реализирането на някаква ваша идея.

В началото на месеца не са изключени имуществени спорове, при това не с роднини, а на работното място. В средата на месеца някаква ваша идея ще ви донесе не само приходи. В края на месеца очаквайте събитие, което ще направи живота ви по-ярък.

Най-благоприятните за вас дни през май: 13, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 25, 26.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През периода от 1 до 15 май Телците не веднъж ще се възползват от благоприятните възможности, за да увеличат своя капитал, да се издигнат в службата и да придобият нещо скъпоструващо на доста "приятна" цена. Очаква се и изпълнение на някои не съвсем рационални желания, заради което вие вероятно ще отстъпите от някои свои принципи.

След 15-ти май ще се наложи да поемете върху себе си задълженията на някого от колегите или подчинените си. Може би ще разберете, че ако не се заемете с това самостоятелно, то до позитивен резултат няма как да стигнете. При това не са изключени конфликти с тези, които се отнасят равнодушно към скъпи за вас хора.

В началото на месеца самоуправството на някакъв човек ще му "излезе през носа", но ще бъде във ваша полза. В средата на месеца е възможно доходите ви да нараснат съществено. В края на месеца ще има голяма бъркотия, ще се появят допълнителни проблеми, в крайна сметка обаче вие ще си осигурите нещо такова, което не ви е стигало вече няколко години.

Най-благоприятните за вас дни през май: 4, 14, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През периода от 1 до 15 май на Близнаците им предстои да се трудят много и упорито, при това не само на работното си място, но и вкъщи. Ще се появят нови задължения, изискванията към вас ще нараснат, а това ще стане, най-вероятно заради това, че обкръжаващите ще ви повярват, ще видят във вас известен потенциал, който ще решат да използват на сто процента.

След 15-ти май има вероятност да стартира някакъв креативен и доста оригинален проект, който ще стане за вас превъзходен акт на самоизразяване, ще ви направи по-свободни в избора, ще ви донесе не само материални блага. При това благодарение на някои хора, които именно на дадения етап в живота ви са ви необходими, ще се разшири кръгът от хора, с които общувате.

В началото на месеца някой активно ще отстоява вашите интереси, вярно е, че то няма да е безкористно и няма да бъде безвъзмездно. В средата на май може да ви потрябват допълнителни ресурси за реализация на някаква идея. В края на месеца се очакват многобройни разговори, включително и с хора, които по-рано кой знае защо не сте забелязвали.

Най-благоприятните за вас дни през май: 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 24, 31.
 
РАК
През периода от 1 до 15 май Раците ще работят с цел перспектива, заемайки се с нещо, което не им харесва особено, но впоследствие би трябвало да им донесе свобода на избора и възможност да започнат някакъв увлекателен проект. При това вероятно ви предстоят имуществени дела, например покупка и оформяне на нещо такова, което има отношение към дома и роднините.

След 15-ти не е изключено стартиране на индивидуален проект, в който вие ще играете първа и главна цигулка и който ще ви позволи в пълен обем да реализирате всички заложени във вас способности. Очаква се и доход от проект, на който сте посветили няколко месеца през тази или миналата година.

В началото на май ви очаква мощна подкрепа от страна на онези, които вярват безрезервно във вас. В средата на месеца може да постъпи доста интересно и изгодно предложение. В края на май вашето професионално майсторство ще ви донесе отлични плодове, но при това ще дразни хора, които се отнасят лекомислено към своите задължения.

Най-благоприятните за вас дни през май: 10, 14, 18, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
През периода от 1 до 15 май на Лъвовете им предстои редовно да вземат самостоятелни решения, като при това се изправят срещу някого от роднините си. Най-вероятно, вие ще действате в интерес на своята рода, само че ще се окаже твърде трудно да обясните на тези хора необходимостта от вашите постъпки. Затова пък на работното ви място се очаква началото на дългосрочен и занимателен проект, който ще повлече след себе си нови изгодни предложения.

След 15-ти в деловата сфера не са изключени трудности поради нехайството на началници и опитите им да ви накарат да се занимавате с нещо, за което вие нямате време. Противопоставянето може да се проточи, ако разбира се вие не намерите някакви особени лостове за натиск върху ръководството.

В началото на месеца ще се наложи да изхарчите известни суми за нещо, което е необходимо не толкова на вас, колкото на хора, които са ви близки. В средата на май ще се появи възможност да извлечете от някакъв проект двойна полза. В края на месеца нервите в работата ще се балансират с приятни събития в личния живот.

Най-благоприятните за вас дни през май: 20, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 12, 19, 26.
 
ДЕВА
През периода от 1 до 15 май Девите ги очакват многобройни победи и постижения както в работата, така и в битов план. Ще "доплуват" допълнителни блага, ще имате възможност изгодно да се разпоредите с натрупани ресурси да придобиете онова, за което отдавна сте мечтали. Ще се укрепи вашето положение в деловата сфера. Не е изключено и да получите по-висока длъжност.

След 15-ти има вероятност от конфликти с тези, които не желаят да действат по вашите правила, по някакви причини не ви доверяват и не се съобразяват с вас. При това за постигането на някаква цел ще се наложи да се занимавате с нещо, което ви е противно и да се учите да правите онова, което по-рано сте смятали за абсолютно безполезно.

В началото на месеца може да планирате ремонт или да смените местожителството си. В средата на месеца ще се появят някакви нови и съвсем осъществими планове, свързани с финансовата сфера. В края на месеца ще се наложи да доказвате нещо някому, включително и собствената си значимост за някаква определена общност.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 9, 23, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 17, 31.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ

Везните в периода от 1 до 15 май, най-вероятно не веднъж ще се сблъскат с трудности в професионалната сфера и ще бъдат принудени да се откажат от нещо, към което вече са привикнали. Вероятно е да има временно намаляване на доходите, което ще ги накара да преминат към режим на икономии. Задълженията обаче напротив, като обем ще нараснат, което няма да им остави време за странични занимания, с които сте планирали да се занимавате паралелно с работата си.

След 15 май много проблеми ще останат в миналото, включително и онези, които са били провокирани от неудобни за вас промени. Ще има множество интересни и доходни проекти, вие ще се почувствате по-свободни и във финансов, и в психологически план. Ще зачестят срещите с приятели и някакви радостни събития.

В началото на месеца ще бъде необходимо търпение, за да не захвърлите нещо, в което вече сте вложили много сили. В средата на май нови желания ще ви тласнат към някакви активни действия. В края на месеца окончателно ще си отиде онова, което твърде много ви е напрягало.

Най-благоприятните за вас дни през май: 12, 18, 24, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 13, 15, 20, 22, 29.

 
СКОРПИОН

Скорпионите в периода от 1 до 15 май често пъти и много на място ще демонстрират своя професионализъм, изненадвайки околните със своевременни и изключително точни действия. Това на свой ред не само ще повиши вашия делови рейтинг, но и ще ви помогне да увеличите съществено доходите си. Що се отнася до отношенията ви с роднини, не са изключени сериозни конфликти заради правата върху някакво имущество.

След 15-ти деловата активност ще спадне, вие ще започнете по-равнодушно да се отнасяте към служебните си задължения. Възможно е на първо място да застане здравословното ви състояние. При това е възможно да имате неудобни ситуации, измъкващи ви от зоната на комфорта и провокиращи материални загуби.

В началото на месеца някои ваши постъпки ще привлекат към вас вниманието на хора, които ще намерят за вас една-две изгодни задачки. В средата на май не бързайте да реализирате рисковани идеи. В края на месеца не е добра идея да се отнасяте лекомислено към своя организъм.

Най-благоприятните за вас дни през май: 1, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 18, 25
.

 
СТРЕЛЕЦ
СТРЕЛЕЦ Стрелците ще изпълняват някакви задължения, при това и в деловата сфера, и в личния си живот. Най-вероятно вие ще се подготвяте да започнете нов етап в живота си, и затова ще започнете да си връщате дълговете и да се освобождавате от несвършени ангажименти. При това лесно ще се поддавате на някои свои подсъзнателни желания.

След 15-ти ще има много ситуации, в които ще се наложи да реагирате моментално, без да обръщате при това внимание на околните, които могат да се объркат или поддадат на паника, и без да разчитате на тяхното съдействие. А в професионалната сфера ви очакват колективни проекти в партньорство с онези, които ще изискват от вас строго премерени по тяхното мнение, но неразбираеми за вас, действия.

В началото на месеца за ваше удоволствие ще се реши въпрос, свързан с поземлен участък или с друг имот. В средата на май е вероятно връщане към онова, за което вие вече почти сте забравили. В края на месеца не провокирайте конфликти.

Най-благоприятните за вас дни през май: 3, 24, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23.
 
КОЗИРОГ
В периода от 1 до 15 май Козирозите ще реализират много от своите намерения, свързани и с професионалното поприще, и с битовата сфера. Предстои ви да извършите наистина грандиозна работа, но пък тя ще бъде достойно възнаградена. За нещо вие ще получите плащане почти веднага, а някакви действия ще ви донесат приход по-късно.

След 15-ти не са изключени проблеми със здравето заради това, че вие няма да искате да доверите някому известна част от работата, предпочитайки да се справяте с нея самостоятелно. Извънредният труд и игнорирането на тревожни симптоми могат да ви струват скъпо, така че действайте без фанатизъм, пазете се.

В началото на месеца ще има много разнообразни "хапки", едри и по-дребни покупки, успешни дела. В средата на май ви предстои да покорите нов и достатъчно сериозен връх в кариерата си. В края на месеца не отказвайте помощ и не се ядосвайте на хората, които ще започнат да спират вашата активност - те ви желаят само доброто.

Най-благоприятните за вас дни през май: 4, 5, 6.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 21.
 
ВОДОЛЕЙ
ВОДОЛЕЙ Водолеите в периода от 1 до 15 май спешно ще приключват някакви дела, за които не са намерили време по-рано. Най-вероятно, вие ще разберете, че ако не се справите с тях сега, ще изпуснете някакъв доход и ще настроите срещу себе си хора, които с нетърпение чакат резултатите от вашия труд. При това вероятно ще ви потрябват пари за нещо, което е свързано с вашето жилище или с потребностите на роднини.

След 15 май ще започне нов етап в професионалната ви дейност, вие ще предприемете първите, но крайно важни стъпки към грандиозен успех, многокрратно ще увеличите своето майсторство и броя на хората, интересуващи се от вас като отличен специалист. Вярно е, че това ще ви направи по-равнодушни към всичко, което се случва извън работата.

В началото на месеца вие ще осъществите някакво свое желание. В средата на май се очаква поредица от събития, които ще променят нещо в живота ви. В края на месеца ще ви завладее нещо изцяло и докрай, вие ще бъдете готови за подвизи, за да се прославите на това поприще.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 7, 9, 12, 16, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: всички дни са неутрални.
 
РИБИ
РИБИ В периода от 1 до 15 май Рибите ще използват своите предимства, благодарение на което ще си осигурят доста значими финансови блага. При това, вероятно ще възобновите някакъв работен или личен проект, който преди известно време сте отложили поради недостиг на време или някакви други ресурси.

След 15-ти вие най-вероятно ще се заемете с изпълнението на обещания, които сте дали на себе си, и ще се постараете да освободите живота си от фактори, които ви дразнят и разстройват. Може би ще престанете да се вълнувате от проблемите и потребностите на околните и ще започнете да постъпвате само така, както ви е удобно и изгодно именно на вас.

В началото на месеца сериозен приход, по-голям от очаквания, ще ви тласне към покупка на нещо важно. В средата на май ви предстои да направите някакъв морално-етичен избор. В края на месеца може да разочаровате хора, които са разчитали за нещо на вас.

Най-благоприятните за вас дни през мой: 3, 7, 10, 11, 12, 14, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.
  Н. Попова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2018
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.