Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | б лог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2018
През първите две десетдневки на декември е възможно да възникнат проблеми в междуличностното общуване - няма да простим нито една обида и ще се постараем да накажем максимално тези, които са ни причинили нещо лошо. Има вероятност да се разрушат доста приятелски връзки, а на мястото на старите привързаности ще дойдат нови спонтанни приятелски отношения, които едва ли обаче ще се окажат здрави и дълговечни. И с роднините караниците ще станат също повече.

В деловата сфера нещата също няма да са много гладки - ще има конфликти между тези, които плуват по течението и не искат да променят нищо, и онези, които се стремят напред, опитвайки се с фанатичен ентусиазъм да прекроят установения ред. Това съществено ще затормози трудовия процес и ще попречи текущите проекти да бъдат завършени навреме. Това на свой ред ще повлияе отрицателно върху доходите на работещите и ще ги лиши, например, от толкова чаканите бонуси.

Впрочем, през третата десетдневка всичко ще бъде в ред, ще влезе в норма. В онези, които дотогава са се страхували от промени, ще се появят нови амбиции, които ще ги тласнат към доста радикални действия, а онези, които са мечтали за "преврати и революции", ще насочат своята енергия в по-съзидателно русло, ще се заемат с онова, което може да им донесе изгода лично на тях, а не на целия свят. Ще има и възможност за увеличаване на доходите, при това не еднократно, а най-малкото за цялата следваща година. Затова в голяма степен ще помогне стартирането на добре обмислени проекти, в които ще можете да минимизирате разходите и да сведете до нула потенциалните рискове.

И традиционният съвет за декември - независимо от нелеката астрологична ситуация през първите две десетдневки, коледните подаръци все пак е по- добре да купувате именно през този период - от 1 до 21 декември, когато няма да ви е жал за похарчените пари, за да зарадвате близките си, фантазията ви ще работи добре, ще съумеете да купите онова, което ви харесва и ще бъде полезно, а не захвърлено в някой далечен ъгъл в гардероба. След 21-и вече ще ви обземе такова настроение, което няма да ви позволи да харчите пари за изпълнение на съкровените желания на хората, които са ви мно-о-ого скъпи.

В началото на месеца мнозина ще се сблъскат с някакви ситуации, връщащи ви назад в деловото и лично общуване, което ще ви накара да започнете война и с доста изобретателни методи да отстоявате своите интереси; ще зачестят и планираните и спонтанните пътувания. В средата на декември за мнозина ще се появят нови цели в живота, а някои дори ще съумеят да открият смисъла на живота. В края на месеца мнозина ще получат за своя труд много повече, отколкото са очаквали. Вярно е и това, че в някакъв момент ще се наложи да работите по-интензивно и упорито.

Неблагоприятните дни през месеца: 7, 15, 22, 29.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
 
  ОВЕН
ОВЕН

През декември Овните могат да се заемат с някакъв отдавна замислен мащабен проект, който най-вероятно ще се окаже доста успешен. При това има вероятност това начинание да стане финал в някаква ваша дейност - не е изключено, реализирайки го, вие радикално да смените професията си, да се заемете с нещо съвсем различно.

Освен това, през дадения период съществено ще се разшири кръгът от хора, с които общувате - както благодарение на нови лични контакти, така и в резултат на встъпването ви в общност, така или иначе свързана с деловата сфера. След 22-ри обаче някакво събитие ще ви подскаже кому от новите си познати можете да се доверявате, а кои е по-добре да държите на дистанция.

В началото на месеца някаква ваша стара идея ще получи възможност да стане реалност. Вярно е, че заради това ще се наложи да рискувате или да проявите хитрост. В средата на декември ще се появи яснота по въпрос, свързан с някакво важно за вас пътуване. В края на месеца нови амбиции могат да ви тласнат към резки и кардинални решения.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 9, 11, 16, 17, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.

 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През декември Телците ще бъдат доста успешни в деловата сфера, към тях ще полетят "плюсчетата", които те са заслужили за изминалата година, ще се появи възможност бързо и с добри приходи да реализирате някакви интересни бизнес идеи. При това, най-вероятно ще постъпят няколко доста "вкусни" предложения с потенциална перспектива за издигане в кариерата и стъпване на ново професионално ниво.

Вярно е, че през първата половина на месеца има голяма вероятност от постоянни пристъпи на самообвинения и "самоизяждане", необосновано недоволство от резултатите на своя труд, рязка самокритика. Гонете далеч мрачните мисли и хвалете себе си, хвалете се!

В началото на декември вие практически ще извършите героична постъпка. В средата на месеца ще се оправят отношенията ви с човек, който дотогава активно е предявявал към вас някакви претенции. Краят на декември ще бъде изпълнен с много приятни неща, както в работата, така и в личния живот, очакват ви подаръци дори от онези, които рядко поднасят приятни изненади и добри думи.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 19, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През декември Близнаците могат да попаднат в нелека ситуация и на работното си място, и в личния живот. Голяма е вероятността в основата на всичко вие да поставите своите немислими "искам", пренебрегвайки откровено всички поети някога ангажименти - служебни, роднински, приятелски, социални, морални, а когато се усетите какво става, ще се наложи да полагате неимоверни усилия, за да върнете доброто отношение на околните към вас.

При това не са изключени проблеми със здравето във вид на изостряне на хронични заболявания и възникване на нови, поради злоупотребяване с нещо вредно. Ако искате да избегнете всичко това, постъпвайте доста предпазливо, не се оставяйте вашите желания да ви диктуват какво да правите и не подвеждайте онези, които разчитат на вас.

В началото на месеца всеки риск ще се превърне в сериозни неприятности. В средата на декември не си струва да тръгвате спонтанно на път, особено ако тези пътувания предполагат някакви екстремни ситуации. В края на месеца ще се появи шанс да си осигурите подкрепата на влиятелна личност.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 12, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 27
.
 
РАК
През декември Раците ще се чувстват много комфортно в деловата сфера, тъй като ще се заемат с нещо, което винаги им носи морално удовлетворание и добър доход, а така също им позволява да общуват с доста приятни хора. Не са изключени и всевъзможни пътувания по места, където вече сте били или дълго време сте мечтали да посетите.

Вярно е, че през третата десетдневка има вероятност от конфликт с роднини заради това че вашите и техните интереси ще се окажат диаметрално портивоположни и ще бъде изключително трудно да стигнете до едно мнение по повод някакви крайно важни и за вас, и за тях въпроси. Бъдете по-мъдри и търсете взаимно изгоден компромис.

В началото на месеца се очаква някаква изгодна за вас, но доста сложна за околните ситуация. В средата на декември ще се изпълни някакво старо ваше желание, свързано с пътешествие или с някакъв подарък. В края на месеца някому от вашето обкръжение няма да се хареса нещо, което пък лично вас ще довежда до бурен възторг.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 6, 10, 20, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 11, 15, 22, 29
 
ЛЪВ
ЛЪВ

През декември Лъвовете с удоволствие ще реализират отдавна замислени и добре обмислени професионални проекти, което на свой ред ще им донесе напълно заслужен приход и нови перспективи за развитие в деловата сфера на живота им. При това позитивната психологическа нагласа ще им помогне да спечелят нови приятели, да се наслаждават от пазаруването на подаръци, а разнообразните пътувания ще добавят незабравими впечатления.

Вярно е, че е много вероятно някакви не особено съзидателни ваши желания, да ви тласнат към постъпки, за които вие след това сами ще се обвинявате. Затова се постарайте да сдържате всички онези свои пориви, чието осъществяване ви влияе зле.

В началото на месеца някакви провокационни ситуации ще ви помогнат в самореализацията, а други, напротив, ще ви навредат в нещо. В средата на декември ви очакват множество пътувания, всяко от които ще остави след себе си и нещо духовно, и нещо материално. В края на месеца ви предстои да изпълните отдавна дадени обещания на хората около вас.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 9, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 15, 22, 29.

 
ДЕВА
За Девите през декември е възможно да възникнат сериозни проблеми в работата, особено ако има недоволни от тях колеги. Голяма е вероятността онези, на които през годината сте успели да им омръзнете със своята праволинейност и някакви свои претенции, да се опълчат срещу вас и да ви създадат неприятности. Така че, докато не е станало късно, сдобрете се с онези, които сте успели да настроите срещу себе си и не нервирайте хората, с които тясно си взаимодействате в професионална среда.

Освен това, възможни са известни недоразумения и в личния живот, които обаче през третата десетдневка благополучно ще отминат, а в процеса на преодоляването им те ще ви помогнат да получите безценен опит в общуването със сложни, непредсказуеми хора, които означават много за вас.

В началото на месеца могат да ви предложат или дори да ви натрапят някакво пътуване, което съществено ще наруши вашите планове. В средата на декември са вероятни конфликти с приятели, роднини, сътрудници. В края на месеца ви очаква щедър подарък от човек, от когото вие изобщо не сте разчитали да получите нещо.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 5, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 13, 14, 21.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ

През декември Везните ще получат пълноценно всичко, което са заслужили за направеното от тях през годината. По-голямата част от това ще има материален характер, но не по-малко радост ще ви донесе и устната благодарност на обкръжаващите, тяхното признание за някакви ваши особени заслуги. При това очаква се снижаване на напрежението в някаква ситуация, пряко свързана с вашата професионална дейност.

Вярно е, че през третата десетдневка не са изключени конфликти с роднини, поради някакви неизпълнени от вас обещания, поради покупки, за които вие не сте се посъветвали с роднините, поради нещо, което вие старателно сте прикривали до този момент, но което все пак ще излезе наяве.

В началото на месеца реализацията на някои ваши планове и желания ще изисква от вас хитрост и находчивост. В средата на месеца се очаква някакво важно за вас пътуване. В края на месеца ще се наложи да станете свидетел на някаква нееднозначна ситуация и да търсите изход от нея, който да устройва всички наоколо.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 3, 8, 14, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 23, 25.

 
СКОРПИОН

През декември Скорпионите ще могат да променят в деловата сфера онова, което досега много силно ги е напрягало, като намерят решение, което изцяло да ги устройва. И това ще направи тяхната професионана дейност по- комфортна и доходна. Освен това в бита вие ще се отличите с някакви оригинални, и може да се каже, гениални идеи, които ще ви помогнат да внедрите във вашия дом нещо, което отдавна не ви достига.

При все това не са изключени леки и скоротечни, но досадни спорове с околните - ще ви се наложи в доста рязка форма да отстоявате някакви взети от вас решения, конструктивни идеи, обмислени от вас трансформации.

В началото на месеца ви очаква някакво известие, което ще ви позволи да си изясните плановете за бъдещето. В средата на декември ще се наложи да демонстрирате пред някого дружелюбие, което в действиетлност вие не изпитвате. В края на месеца се очаква солиден приход, част от който вие може би ще похарчите за осъществяване на някакви свои тайни желания.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 5, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 14, 17, 24, 28
.

 
СТРЕЛЕЦ
СТРЕЛЕЦ

През декември Стрелците активно ще се бунтуват против отдавна установен ред, който рязко ще престане да ги устройва. Най-вероятно вие ще поискате чувствителни промени и в личния си живот, и в деловата сфера, и затова ще направите всичко, зависещо от вас, за да промените коренно текущата ситуация.

Ако обаче в това, което засяга вас лично, вашите приятели, роднини и битовата страна на живота ви, всичко ще се получи и вие ще съумеете да промените онова, което не ви харесва, то в работата вашето противопоставяне на началниците ще ви излезе солено - на вас просто няма да ви позволят "да мътите водата". Така че не рискувайте своето положение, ако не искате точно пред Новата година да търсите спешно нов източник на доходи.

В началото на месеца много неща ще зависят от това дали вие умеете да предвиждате последствията от своите действия с няколко стъпки напред. В средата на декември е възможно в работата си да стартирате някакъв необратим процес. В края на месеца някой ще вземе решение вместо вас.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 6, 8, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

 
КОЗИРОГ

През декември на професионалното поприще Козирозите най-вероятно ще отстояват не само своите, но и чуждите интереси. Не е изключено, да ви предстои да застанете в защита на реда, който изцяло устройва вас и основната част от вашите колеги, да поставите на място онези, които го заплашват, а заедно с това да изтъргувате за себе си и за други сътрудници някакви преференции, отстъпки или дори допълнителни пари.

Ще ви се наложи и вкъщи да се преборите с нещо - голяма е вероятността да ви посетят хора, които ще искат нещо от вас и които най-общо казано, вие не сте канили. Така че и тук вие ще бъдете принудени да удовлетворявате нечии потребности, а още и да храните, поите и забавлявате.

В началото на месеца някакъв текущ работен проект ще изисква от вас внимание към онези аспекти, които вие кой знае защо не сте взели предвид в началния етап. В средата на декември върху вас ще се посипят разнообразни и много вкусни "плюсчета", при това както в деловата сфера, така и в личния живот.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 8, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 17, 20, 27, 31.

 
ВОДОЛЕЙ
ВОДОЛЕЙ

През декември Водолеите могат да се сблъскат с известни трудности в деловата сфера; впрочем, на помощ ще им се притекат хора, които се отнасят много добре към тях, и затова основната част от проблемите те ще съумеят да избегнат.

Освен това, възможно е у вас да възникне желание да промените нещо в професионален план. Ако обаче ръководството не ви подкрепи, то по- добре е нищо да не предприемате, защото иначе може да навредите сериозно на кариерата си. В личния живот се набелязват многобройни пътувания, част от които са свързани с получаване на удоволствие, а други - с решаването на проблеми на роднини. И едните, и другите пътувания ще изискват от вас сериозни парични разходи, така че ще се наложи да вземете и от заделените пари.

В началото на месеца не се поддавайте на съмнителни идеи, тяхната реализация ще завърши зле. В средата на декември в живота ви ще се появи нов смисъл. В края на месеца някакви притесняващи обстоятелства ще ви накарат да поемете върху себе си допълнителни ангажименти. В резултат обаче като цяло ситуацията ще ви помогне в нещо..

Най-благоприятните за вас дни през декември: 8, 11, 12, 13, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23, 30.

 
РИБИ
РИБИ През декември Рибите ще се проявят отлично в деловата сфера, с което не само ще отворят пред себе си прекрасни перспективи, но и съществено ще повишат своите доходи. Вярно е, че всичко това може да не се хареса особено много на вашите колеги и роднини. Първите най-вероятно отчаяно ще ви завиждат за вашите успехи, а вторите откровено ще ви ревнуват от работата ви и ще смятат, че ги пренебрегвате заради нея.

Освен това, вероятно ви предстои някаква важна стъпка, свързана с вашия дом. Не е изключено през третата десетдневка да предприемете нещо, което за дълго време ще осигури на вашето жилище повишен комфорт и ще добави уют.

В началото на месеца някакво оригинално решение, взето на работното ви място, ще ви постави много по-високо от вашите колеги, ще ви открои сред тях, ще привлече към вас благосклонността на ръководството. В средата на декември конфликти с роднини могат да ви накарат да се откажете от някакво пътуване. В края на месеца ви очакват разнообразни приятни неща във всички сфери.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 3, 6, 13, 14, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
5, 19, 26
  Н. Попова
.
   
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2018
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.