Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2024
През юни ще ни се иска да внесем лекота и разнообразие почти във всички сфери на живота ни. Ще се отправим в нови забавни реални или метафорични пътешествия, които ще ни дадат повече, отколкото сме очаквали от тях. В самото начало на месеца мнозина от нас без особени усилия ще инициират доста амбициозни проекти, а след това ще инвестират в тях наличните ресурси и ще развиват започнатото до пълноценен бизнес или източник на редовни доходи. Предстои ни да получим и нещо важно и от повърхностно общуване, и от задълбочени, доверителни разговори.

ОВЕН
 
За Овните юни ще стане месец, когато вие с лекота ще постигнете някакви желани цели, ще решите множество въпроси, висящи във въздуха, ще намерите компромиси с хора, които за вас са полезни активи и ще инвестирате в нещо, което после не просто ще ви носи редовни доходи, но и ще ви помогне да сложите в ред нещата, свързани с дома, домочадието и собствеността. Освен това, съществено ще се разшири кръгът от хора, с които общувате. Вярно е, че при това след 17-ти битовата сфера ще поиска активна намеса и разходи, могат да възникнат конфликти с роднини, вие ще сте доста по-нерешителни в нещо, с което сте се занимавали обикновено без да се замисляте. Между другото, тази своевременна предпазливост ще ви предпази от някакви проблеми.

От 1 до 19 юни има вероятност да осъществите безгрижно и много интересно пътуване, ще имате много общуване и нови занимания в свободното време. След 19-ти не са изключени моменти на скука, възможно е поради това, че ще ви се наложи да прекарвате своодното си време с някого от роднините ви.

Смело напред: на 2, 4, 9, 11, 18, 30 юни.
По-внимателно: на 8, 14, 15, 21, 22, 29 юни
.

ТЕЛЕЦ
 
Вие, Телци, от 1 до 8 юни активно ще се борите с натрупаните задачи, ще се занимавате с нещо, което изисква особена решителност. Това ще стане подготвителен етап на някакъв проект, който ще стартира след 8 юни и ще ви донесе доста забележителни моменти. При това в комуникативната сфера при вас нещо ще се промени, до вас могат да се появят не особено надеждни, но весели и в нещо наистина полезни хора. Очакват ви и грамадни промени по отношение на имущество и общуване с роднини. След 17-ти някакви важни желания ще станат по-задълбочени, вие ще разберете какво искате в действителност, а не просто да си мечтаете за отвлечени неща. Вярно е, че за да реализирате дадените намерения ще имате нужда от известна смелост и подкрепа от страна на близките ви.

От 1 до 19 юни ви предстои в свободното си време да разширите съществено своите хоризонти и да пробвате нещо, с което още не сте се занимавали. Вероятно ще имате и многобройни кратки пътувания. След 19-ти вие ще отделите много внимание на онези, с които сте свързани по кръв или дух.

Смело напред: на 3, 5, 24, 30 юни.
По-внимателно: на 11, 25 юни.

БЛИЗНАЦИ
 
През юни Близнаците ги очакват някакви наистина съдбоносни промени, трансформации във всички сфери на вашия живот. Те ще бъдат лесни и позитивни лично за вас, но ще донесат доста неприятни емоции на вашите роднини. И себе си, и своя живот вие ще започнете да променяте рязко и стремително, към което близикте ви няма да могат бързо да се адаптират. Опитайте се да смекчите по някакъв начин за тях своето обновяване, сега изобщо не ви е изгодно да се карате с тях. Освен това, вие може би ще замислите някакъв интересен проект - вярно е, че не бива да забравяте, че той ще изисква от вас много повече инвестиции, отколкото сте си мислели предварително, и затова ако нямате натрупани средства и богата рода, която да ви подкрепи, си струва да намалите размаха и стриктно да пресметнете размера на сумата, от която ще имате нужда.

От 1 до 19 юни през свободното си време ще имате доста много ярки впечатления, възможно е да направите невероятно пътешествие, което ще ви зареди позитивно за дълго време. След 19-ти активността ви ще понамалее, на преден план ще излезе желанието да опознаете себе си след обновлението.

Смело напред: на 5, 7, 12 юни.
По-внимателно: на 6, 13, 20, 27 юни.

РАК
 
От 1 до 8 юни Раците би било добре да се въздържат от активни промени в деловата сфера - те няма да донесат желаните резултати; бъдете спокойни и позитивни, правете каквото трябва. След 8-и ви очаква начало на нещо много доходно, нещо, което допълнително ще укрепи вашата делова репутация и ще направи професионалната ви реализация по-комфортна. При все това очакват ви и доста мероприятия, шумни, проблемни, но необходими за поддържане на определен имидж и може би за решаването на някакви социални задачи. Освен това, през този месец ви предстои твърде активно да се включвате в решаването на семейните задачи, вероятно в дома ви ще се изгражда онази битова реалност, за която отдавна мечтаете, и заедно с този човек или с тези хора, с които искате всичко това.

От 1 до 19 юни свободното ви време ще се определя от някакви срещи и колективни забавления, които ще са ви нужни не толкова за развлечения, колкото за нещо целево. След 19-ти всичко ще стане по-спокойно, очакват ви по-подредени дни.

Смело напред: на 7, 9, 10, 20, 24 юни.
По-внимателно: на 1, 11, 22, 29 юни.

ЛЪВ
 
През юни Лъвовете ги очаква стартиране на някакъв много интересен проект, който ще стане за вас ярка реализация и ще ви помогне да излезете на съвсем друго ниво на популярност и(или) професионален рейтинг. Вярно е, че той няма да ви донесе веднага финансови резултати - отначало ще трябва да инвестирате, при това начинанието може да не повлияе добре върху основната ви работа, затова работете без фанатизъм - отначало се занимавайте с планираните служебни задължения, а след това, за десерт - с този проект. Освен това юни ще ви даде нови контакти, мнозина от тях ще окажат позитивно влияние върху вашия живот, а някой от тези хора ще стане за вас близък и надежден приятел. Вероятно ще имате и някакви пробни командировки, недалечни, но важни.

От 1 до 19 юни свободното ви време ще бъде весело, разнообразно, изпълнено с ярки емоции и нови впечатления. Може да осъществите най-прекрасното пътешествие, ще се появят необичайни увлечения. След 19-ти вие съзнателно ще минимизирате общуването през свободното си време до общуване с един-единствен човек.

Смело напред: на 9, 10, 11 юни.
По-внимателно: на 8, 15, 22, 29 юни.

ДЕВА
 
Месец юни обещава на Девите да бъде изключително ползотворен и ефективен в деловата сфера - предстои ви да започнете това, към което дълго време сте се стремили и то почти веднага ще започне да ви носи отлични доходи, което на свой ред ще ви помогне да закриете някакви въпроси с роднини или партньори. Очакват ви и нови интересни бизнес предложения, и появята на полезни ресурси, както материални, така и във вид на перспективни за кариерата контакти. В личен план обаче през първите две седмици вероятно ще се сблъскате с безсмислена суета, не са изключени караници с всички, с които общувате близко, ще имате много противоречиви и разрушителни желания - не им се давайте, те ще ви излязат скъпо. Впрочем, след 17-ти всичко ще се подреди и вие ще влезете в истинска хармония.

От 1 до 19 юни не са желателни далечните пътувания и онези забавления, в които просто не можете да контролирате случващото се. Пък и общуването с приятели е по-добре да ограничите - много е вероятно да възникват спорове и кавги. След 19-ти ви очаква много уютно свободно време.

Смело напред: на 5, 12 юни.
По-внимателно: на 6, 7, 14, 21, 28 юни.

ВЕЗНИ
 
От 1 до 8 юни Везните не бива да се опитват да си доказват нещо и да не се включват в проекти, против своя характер. След 8 юни най-накрая ще започне да се подрежда онова, за което отдавна мечтаете и това ще ви донесе пари, по-добра репутация, нови полезни връзки и по-голяма популярност в деловата сфера. Освен това, през първата половина на месеца ви очакват ярки събития в личен план - някакви интересни многолюдни мероприятия, лесно постигане на битови цели, придобиване на нещо, което доставя удоволствие и ви освобождава от някакви грижи. След 17-ти вече си струва да сте малко по-икономични с парите, с нищо да не дразните родата, да не оставяте без контрол битовите проблеми - ако не ги отстраните веднага, те ще станат причина за огромни загуби.

От 1 до 19 юни в свободното ви време ви очакват шумни колективни забавления, веселие, вие често пъти ще се оказвате в центъра на вниманието, ще се появи ново хоби, ще опитате много непозната храна. А след това може да възникне потребност от уединение.

Смело напред: на 7, 8, 15, 21, 28 юни.
По-внимателно: на 4, 11, 23, 25 юни.

СКОРПИОН
 
От 1 до 8 юни на Скорпионите им предстои да инициират нещо, което много отдавна обмислят. Вероятно ви се струва, че това ще внесе в живота ви и в професионалната дейност необходимия ви контекст. Да, наистина така ще стане, не очаквайте обаче в най-скоро време доходи от този проект, пък и отношенията с колеги, началници или партньори може да го затрудни. Освен това, през този месец за вас ще се появи възможност често да бъдете там, където се чувствате много леко, и да общувате с хора, които винаги ви даряват ярки впечатления и може би някакви малки моменти, които ви карат да се смеете. В битов план ще приключи някакъв труден период - може би ще поставите точка на дълъг ремонт или най-накрая ще се справите с имотни проблеми и въпроси.

От 1 до 19 юни не е изключено да пътувате към място, което отдавна ви привлича с някакво разнообразие, възможност да се потопите в нови за вас емоции и усещания. Ще има и много общуване и запознанства. След 19-ти ви очакват топли разговори и... потопяване в непознатото.

Смело напред: на 4, 11, 18, 19 юни.
По-внимателно: на 3, 7, 14, 24, 28 юни
.
.

СТРЕЛЕЦ
 
За Стрелците юни ще бъде месец, когато ви предстои да инициирате някакъв професионален проект, който в крайна сметка ще ви донесе онзи социален, финансов и професионален статус, към който отдавна се стремите. Бъдете готови обаче към това, че началните етапи ще бъдат хаотични, изпълнени с караници с всички подред, с проблеми поради недостоверна информация и клюките на завистниците. Проверявайте всички сведения, които се каните да използвате и не влизайте в дрязги. Освен това след 17-ти ще имате възможност да реализирате утилитарна мечта, свързана с дома ви - ще направите, ще добавите уют в жилището си или изобщо ще придобиете някаква собственост. При това паралелно ще започнете и да отделяте пари за нещо важно за вас.

От 1 до 19 юни си струва да избягвате всякакви колективни забавления и контакти с непредсказуеми хора. Този период не е подходящ и за пътувания в непознати и несигурни места. След 19-ти вероятно ще се появи насъщна потребност от тясно общуване с близки хора.

Смело напред: на 20, 21, 27 юни.
По-внимателно: на 5, 19, 26 юни
.

КОЗИРОГ
 
От 1 до 8 юни Козирозите могат да изпитат желание да рискуват. Вие може да измислите съмнителен бизнес, финансов или професионален проект. Не е изключено роля да изиграе натрапчива реклама. Бъдете предпазливи, тук шансовете да загубите са по-големи отколкото да спечелите нещо. След 8-и много неща в деловата сфера ще се стабилизират - очакват ви многобройни и доста изгодни предложения, пред вас ще се отворят нови и доста лакоми възможности, вие ще си осигурите силни полезни връзки. В личен план след 17-ти вероятно ще се сблъскате с битови неуредици, проблеми с роднини, непредвидени разходи за решаването на някакви битови въпроси, ще се засили и емоционалната затвореност към хора, които твърде много се нуждаят от вашето топло отношение.

От 1 до 19 юни може да се върнете към онези забавления, които сте си отказали преди известно време или да се заемете с това, за което сте мечтали на млади години. След 19-ти ще изпитате по-голяма потребност от уединение, желание да се отдръпнете от онези, от които идват твърде силни емоции.

Смело напред: на 8, 23 юни.
По-внимателно: на 6, 10, 13, 17, 20, 27 юни.

ВОДОЛЕЙ
 
От 1 до 8 юни на Водолеите им предстои по волята на случая да започнат интересен проект, който ще им позволи да прояват силните си страни и да си спечелят популярност не само в деловата сфера, но и още някъде другаде, например в интернет. След това обаче има вероятност да влезете в конфликти с шефовете, временно доходите ви могат да спаднат. Не си струва да разчитате на колеги и партньор - те ще погълнат огромно количество ресурси, без да дадат адекватен резултат. В личен план ще има доста разнопланови събития - ярки мероприятия, умело и много успешно решаване на битови проблеми и въпроси, свързани с роднини, делови срещи с хора, с които отдавна не сте се виждали, творчески и битови дейности.

От 1 до 19 юни през свободното време ви предстои да опитате главозамайващи възможности, очаква ви и някакво ярко пътуване, което дълго ще помните и то ще стане източник на вдъхновение. След 19-ти вие ще предпочетете тихо и спокойно да общувате със стари приятели.

Смело напред: на 8, 12, 24, 25, 26 юни.
По-внимателно: на 23, 30 юни
.

РИБИ
 
Рибите в началото на месеца могат да се решат на някакъв нов, макар и отдавна обмислян професионален проект и това ще стане начало на доста успешен период, който ще ви донесе и пари, и по-добра кариера, и по-голяма социална значимост. Въпреки всичко, истината е, че в личен план от 1 до 19 юни най-вероятно ще има скандали, които вие ще инициирате - често пъти ще влизате в територии, които не ви засягат, при това ще го правите просто за да навредите, защото това искате. Не си струва да го правите, ако не желаете окончателно да си развалите отношенията с приятели и роднини. Занимавайте се със своите неща и не се опитвайте да влияете на близките си. След 19-ти ви очакват конструктивни промени по отношение на жилище, спестявания, общуване с роднини (с тези, с които още не сте се скарали).

От 1 до 19 юни е желателно да посветите свободното си време на разнообразни хобита, като при това минимизирате общуването, пък и в колективни забавления не си струва да участвате. Периодът не е добър и за лотарии. След 19-ти ви очаква комфортна и уютна почивка в компанията на хора, които държат на вас.

Смело напред: на 3, 7, 21, 27, 28 юни.
По-внимателно: на 5, 19 юни.

Н. Попова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2024
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.