Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2023
През февруари ние ще реализираме най-смелите си идеи, включително и тези, които съвсем доскоро дори на нас самите са ни изглеждали фантастични. Нашите амбиции ще ни освободят от някакви стари задължения и лъжливи принципи. Ние ще спрем истерично да искаме нещо и това нещо веднага само ще кацне в ръцете ни. Мнозина ще съумеят да се освободят от негативното влияние на някакви минали събития.

ОВЕН
 
През февруари Овните ще престанат на носят отговорност за някакъв проект, човек или събитие и това ще ви позволи максимално ефективно да се разпореждате с времето си и с някакви други ресурси. При това очакват ви няколко пътувания, както кратки до близки дестинации, така и по-далечни - командировки, лични бизнес срещи, посещения и пътешествия, свързани с началото на нещо принципно ново за вас. А в себе си ще откриете някакви таланти и способности и това ще разшири спектъра на вашите професионални възможности, ще ви направи още по-желан и търсен партньор и професионалист.

От 1 до 18 февруари през свободното си време ще имате всевъзможни нови за вас занимания - вие ще опитате хоби и развлечения, които сте обсъждали с приятели, но за които досега времето не ви е стигало, за да се занимавате с тях, вие ще искате да пробвате силите си в нещо, за което е нужно отлично въображение. След 18-ти някакви ваши неочаквано възникнали и доста егоистични желания ще ви накарат да приемете компромис или споразумение с някого.

Смело напред: на 7, 22, 23 февруари.
По-внимателно: на 3, 10, 17, 25 февруари
.

ТЕЛЕЦ
 
През февруари много е възможно суетата да завладее Телците. Ще се наложи да вниквате в нещо ново за вас, да опитате нещо ново и непознато и да се занимавате с някакъв колективен проект, изискващ работа с голямо количество информация и (или) инновационни технологии. Впрочем, това ще ви бъде от полза - вие ще разширите своите възгледи, малко ще промените своя ъгъл на възприятие и това отначало ще ви освободи от известни стереотипи, а след това ще направи труда ви съвсем комфортен за вас. При това през третата десетдневка ви очаква интересно проявена благодарност от страна на човек, комуто някога сте оказали важно за него съдействие или с който доста често и твърде търпеливо водите задушевни разговори.

От 1 до 18 февруари собствените ви желания и творчески амбиции ще ви накарат да търсите нестандартни подходи към хоби и развлечения. Вероятно ще осъществите спонтанно пътуване в група с прекалено шумни и активни хора. След 18-ти ви очаква разпускаща почивка - възможно е да проведете курс физиотерапия или да се приобщите към нови за вас практики за релакс.

Смело напред: на 6, 24, 25, 26 февруари.
По-внимателно: на 7, 14, 21, 28 февруари.

БЛИЗНАЦИ
 
През февруари Близнаците ще бъдат активни и доста търсени. Това наистина е вашето време, не го пропускайте и не позволявайте на мързел и на своите слабости да ви попречат да напреднете в професионален или социален план. Очакват ви интересни предложения, някакъв екип/колектив ще поиска да се влеете в тяхната общност, ще се появи шанс да се изявите в поприще, което едва набира популярност, но съвсем скоро вече ще стане доста значимо и авторитетно. При това вероятно ще осъществите многобройни контакти и делови познанства, част от които ще инициирате лично вие, за да получите възможност да реализирате някакви професионални намерения или да постигнете бизнес целите си.

От 1 до 18 февруари не са изключени всевъзможни участия в различни игри и забавления в компанията на приятели или абсолютно непознати хора, може да се потопите в някакви фантастични светове и тук най-важното е да не губите представа за реалността. Много е вероятно да се задълбочите в някакви ваши собствени съчинения и истински или виртуални пътешествия. А след 18-ти към всичко това може да се добави и някакво не особено полезно занимание в свободното време - бъдете по-предпазливи.

Смело напред: на 1, 12 февруари.
По-внимателно: на 2, 9, 16, 23 февруари.

РАК
 

През февруари много е възможно на Раците окончателно да им омръзне някаква ситуация и вие да направите всичко, за да поставите убедителна точка в нея. А след това да се отпуснете и да се оставите на течението, ползвайки се от всичко, което може да ви предложи светът около вас, обществото и вашите собствени минали заслуги. Не е изключено да излезете в отпуск, който да прекарате доста лежерно, при това без да избягвате някаква социална активност и може би ще инициирате обучение, насочено преди всичко към самоусъвършенстване и едва след това към постигане на някакви бизнес цели, увеличение на месечните приходи и своя професионален рейтинг във важни за вас общности.

От 1 до 18 февруари не си струва да се потопите в онези развлечения, с които често пъти сте се забавлявали в миналото и които неведнъж са ставали причина за някакви неприятности. Колкото и да ви се струва, че това ви дава свобода, сега не е време да се отдавате на стари пороци. След 18-ти вероятно ще имате много срещи с онези приятели, с които можете да сте истински откровени.

Смело напред: на 2, 3, 6, 16 февруари.
По-внимателно: на 7, 11, 21 февруари.


ЛЪВ
 

През февруари Лъвовете ще се освободят от някакви притеснителни отношения. Не е изключено към този разрив да ви тласне разбирането, че те ви пречат да реализирате някакви свои амбициозни намерения и да достигнете онзи социален връх, в който сериозно сте се прицелили. Освен това очаква ви мащабно начинание, за което отдавна мечтаете, но известно време независещи от вас обстоятелства са ви пречили да го стартирате. Ситуацията ще се промени и всичко ще се подреди така, както трябва. Може да очаквате и встъпване в нова за вас социална или творческа общност. Вярно е, че отначало няма да се чувствате много комфортно, за адаптацията и свикването с нейните членове ще е нужно известно време и ще изисква от вас търпение и без никаква проява на високомерие.

От 1 до 18 февруари някакви ваши творчески навици ще ви тласнат към нещо принципно ново, или пък от някакво обичайно за вас забавление може да се роди малко странен, дори фантастичен начин на прекарване на свободното време. След 18-ти персонални желания, свързани с друг човек, ще ви помогнат без особени усилия да получите това, за което копнеете.

Смело напред: на 6 февруари.
По-внимателно: на 8, 25 февруари.


ДЕВА
 
През февруари за Девите е изключително важно да не използват непроверена и съмнителна информация, да не правят изводи въз основа на еднократни и непотвърдени с нищо сведения, при това касаещи както професионалната дейност, така и всякакви лични начинания. Освен това вероятно ще има промени във вашето обкръжение и ще се наложи да се договаряте с хора, които не разбирате. Хубавото е, че ще измислите как да извлечете полза и приходи от някаква социална ситуация, в която най-вероятно изобщо не става дума за пари. Някакви ваши странни желания отначало ще ви смутят или ще ви накарат да погледнете на себе си, на своята личност по съвсем нов начин, а през третата десетдневка ще ви тласнат към ярки начинания, макар че те ще са крайно нехарактерни за вас.

От 1 до 18 февруари старо хоби ще придобие още по-утилитарен характер, а стари приятели ще разглеждате изключително от рационална и дори малко потребителска гледна точка. След 18-ти избягвайте да споделяте откровено лични неща и да се срещате с хора, които не вярват във вас.

Смело напред: на 1, 7, 8, 15 февруари.
По-внимателно: на 16, 17, 23 февруари.

ВЕЗНИ
 
През февруари Везните ги очакват множество колективни и доста перспективни начинания. Работата обещава да бъде не просто ефективна и завладяваща, но и даваща много по отношение на професионализъм, приятелско общуване, тласкаща ви към все нови и нови постижения, и не на последно място дава възможност да спечелите нечие одобрение. Вярно е, че през първата десетдневка не е изключено да изпитате пристъпи на самоанализ и съмнения, но околните ще ви помогнат да се справите с това. А през този месец можете рязко да смените имиджа си, да подчертаете чрез външния си вид своята принаделжност към някаква социална или творческа група, към някаква общност.

От 1 до 18 февруари се очертава да имате доста многолюдни забавления, които ще ви научат на нещо ново, и може би ще ви тласнат към някакъв вид творческа фантазия. Много е възможно да осъществите пътуване, организирано от някой познат, но то едва ли ще бъде комфортно за вас. След 18-ти ще расте потребността ви да се отпуснете, да се насладите на съзерцателна почивка.

Смело напред: на 9, 10, 11, 18, 24 февруари.
По-внимателно: на 5, 19, 26 февруари.

СКОРПИОН
 
През февруари Скорпионите за да постигнат професионални и бизнес цели, може би ще се възползват от поверителна информация за някаква общност. И ако в глобален смисъл това може да ви донесе огромна полза и повлияе позитивно на кариерата ви, то на локално ниво може да стане причина за неприятен и нервиращ ви конфликт с околните. Освен това, през този месец пред вас ще се очертаят няколко посоки за развитие в професионален план - например възможно е да ви предложат да изберете между две-три длъжности, всяка от които ще бъде доста привлекателна и желана. Ще се наложи да направите своя избор или да ги съвместявате. Очаква ви и придобивка, която ще добави в живота ви физически или морален, вътрешен комфорт - не е казано, че това ще бъде вещ.

От 1 до 18 февруари стремежът към някаква свобода може да ви тласне към интересно прекарване на свободното време, но крайно нееднозначно като влияние върху вас. След 18-ти ви очакват занимания, насочени към личностно израстване и дзен усещане (така както вие го разбирате).

Смело напред: на 12, 21 февруари.
По-внимателно: на 3, 6, 13, 17, 20, 24, 27 февруари.

СТРЕЛЕЦ
 
През февруари недоволството от това, което се случва на работното място, може да ви тласне към някаква социална активност, която ще ви създаде определен имидж сред колеги и други хора, но едва ли ще ви позволи да получите онова, заради което ще се стараете. А може и мвого лесно да навреди на кариерата ви. Така че не забравяйте, че сега е крайно нежелателно да замисляте бунт, потърпете, след известно време ситуацията, която не ви устройва, ще се промени в положителна посока. Освен това, през този месец се очаква да осъществите доста успешно частно пътуване, благодарение на което ще получите нещо важно за вас - опит, малко, но сгряващо сърцето ви имущество, възможност да влияете върху някакви събития.

От 1 до 18 февруари се очакват многолюдни развлечения, които ще разширят кръга от хора, с които общувате, и променят виждането за някакъв вид творческа или спортна дейност. Вероятно ще имате и странни желания, които вие ще удовлетворявате по нестандартен, нешаблонен начин. След 18-ти някои ваши желания могат да влязат в разрез с обстоятелствата.

Смело напред: на 9, 14, 16 февруари.
По-внимателно: на 11, 22 февруари
.

КОЗИРОГ
 
През февруари на Козирозите им предстои да се учат много и да учат другите, да дисциплинират околните и да не им позволят да бъркат реално осъществимите идеи с измислените, да не им разрешават напразно да пилеят времето си и да се занимават с дейност, вредна за тяхната кариера, портфейл и бъдеще. Вие ще усвоите доста нови технологии, ще разширите своето съзнание, ще извлечете полза и изгода от нещо, което преди известно време, в момента на неговото възникване, сте сметнали за безмислено, глупаво, и изобщо не си струва да му обръщате внимание. Очакват ви и някакви важни за вашето издигане срещи, някои от които може да се трансформират в странна, необичайна, но доста здрава дружба.

От 1 до 18 февруари ще получите много покани и предложения от най-различни хора за прекарване на свободното време, включително и от практически непознати хора. От почти всички приети покани ще получите удоволствие, а някои ще породят и някакви нови желания. След 18-ти ви очаква почивка с релакс, който впрочем може да се редува с мимолетна активност.

Смело напред: на 7, 14, 17, 28 февруари.
По-внимателно: на 2, 6, 9, 13, 20, 23, 27 февруари
.

ВОДОЛЕЙ
 
За Водолеите февруари обещава да бъде изключително успешен във всички важни за вас области и приоритети. Вие ще започнете няколко дългосрочни проекта. Там, където е имало препятствия, пътищата ще се разчистят. В мъгливите, неясни въпроси ще се появи определеност и конкретност и вие ще можете да действате сигурно, без да се страхувате, че предприетите от вас стъпки ще се окажат напразни. Вие ще съумеете да спечелите от нещо, което на другите хора им изглежда иреално, почти фантастично. На работното място се очакват няколко паралелни проекта, които ще ви донесат и приходи, и нови възможности, и срещи с хубави хора, и свежа нотка във възхитителен контекст.

От 1 до 18 февруари е възможно да се хвърляте от една крайност в друга, от ярка и доста публична активност до моменти на уединение и потопяване в някакъв паралелен свят. Очаква ви ново виртуално общуване, включително и по социални поводи. След 18-ти ще имате много нови желания, вие обаче най-вероятно лениво ще се откажете да ги реализирате, смятайки, че те ще се осъществят сами и ... те наистина ще се осъществят.

Смело напред: на 4, 8, 11, 18, 22 февруари.
По-внимателно: на 5 февруари.

РИБИ
 
През първите две десетдневки на февруари при Рибите не е изключена някаква бъркотия както на работното място, така и в личен план. При това ако в професионалната сфера тя ще бъде провокирана от независещи от вас обстоятелства, то във всичко останало вие сами ще инициирате някакви задачи и ще започнете мъжествено да се борите с измисления именно от вас проблем. Не търсете приключения на празно място. Освен това, в деловата сфера е вероятно да допуснете грешки поради непроверена и спорна информация (старателно анализирайте всички сведения), клюки и интриги около вашата персона (не давайте повод за възникване на слухове и неверни твърдения, които могат да повлияят негативно върху вашата репутация и авторитет). През третата десетдневка навсякъде ще ви помогнат хора, на които неведнъж вие сте помагали и правили нещо хубаво.

От 1 до 18 февруари някакви нови занимания през свободното време ще ви помогнат да удовлетворите своите желания, да получите нещо, което отдавна ви липсва. След 18-ти някакви амбициозни желания ще ви тласнат към самоусъвършенстване, макар че това ще се редува и с пристъпи на пасивност и леност.

Смело напред: на 3, 6, 9, 21 февруари.
По-внимателно:
на 1, 8, 15 февруари.

Н. Попова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2022
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.