Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАЙ 2023
През май ние активно ще градим кариера и ще си осигуряваме полезни контакти, изцяло ще се потопяваме емоционално в работата си и ще отделяме огромно внимание на всичко, свързано с натрупване, инвестиции, семеен капитал; ще мислим как да умножим нашите спеставяния и ще намерим възможност за допълнителна работа; много време ще посветим на своето жилище, за да го направим по-уютно и удобно.

ОВЕН
 
През май на Овните им предстои да акцентират своето внимание върху финансовото си положение, върху движението на паричните потоци, върху някои инвестиции, направени по-рано. В професионалната сфера не са изключени конфликти с колеги и грешки, заради вашето нежелание да вникнете дълбоко в някакви въпроси; впрочем през третата десетдневка всичко ще се подреди. Тогава, след 19-ти, в личен план и във всичко, свързано с парите с трудовата и социална дейност, ви очакват приятни изненади - ще възникнат нови делови възможности, ще имате шанс съществено да забогатеете и по доста оригинален начин да укрепите своя авторитет във важни за вас кръгове, пък и работата ще започне да ви доставя особено удоволствие.

От 1 до 20 май ще използвате свободното си време по-скоро прагматично, отколкото развлекателно - с някакво утилитарно хоби, занятия, насочени към подобряване на външния вид и самочувствие, взаимодействия с роднини. След 20-ти вероятно ще си намерите поне две нови увлечения, които ще взаимствате от някого от своите познати и по-често ще посещавате публични места.

Смело напред: на 7, 9, 15, 16, 17 май.
По-внимателно: на 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 май.

ТЕЛЕЦ
 
През май Телците ще бъдат много успешни практически във всички свои начинания. Не е изключено издигане в кариерата или ще намерите по-добре платена работа, очаква ви подобряване на финансовото положение и отношенията с колеги, ще имате много нови възможности във важни за вас сфери. Нещо повече, очаква се да започне един дълъг период, през който вие ще стъпите на следващото ниво на професионално умение, самосъзнание, личностно развитие, ще съумеете да промените нещо в своите жилищни условия (ако сте намислили преместване - осъществете го). При това през май вероятно ви предстои да замислите нещо, в което ще се потопите много-много дълбоко.

От 1 до 20 май се очаква да имате една доста комфортна почивка, която ще повлияе много благотворно върху физическото и емоционално състояние, при това това може да е както пълен релакс в някакъв курорт, така и занимания и работа в двора/градината, ако точно това ви отпуска най-добре. След 20-ти ще участвате в множество развлекателни мероприятия.

Смело напред: на 17, 18 май.
По-внимателно: на 9, 23 май.

БЛИЗНАЦИ
 
През първите две десетдневки на май на Близнаците им предстои често да се съобразяват и приспособяват към някого както на работното си място, така и в личния живот. Много решения, които ви засягат, ще бъдат приемани не от вас и ще се наложи да имате предвид желанията и мнението на хора, които имат влияние върху вашето финансово положение, вашата трудова дейност, вашия живот като цяло. Именно всичко това обаче ще ви помогне през третата десетдневка да започнете нещо важно и много перспективно - това, което няма да ви напряга, но ще ви донесе множество интересни за вас ситуации и възможности, добри приходи, уважение и възхищението на онези, на които искате да се харесате и вероятно дори широка популярност.

От 1 до 20 май вашето свободно време ще определят по-скоро други хора - роднини, онези, които се грижат за вашето здраве, или дори началници, партньори. Ще се наложи да икономисвате от нещо или просто да сте по-предпазливи в развлеченията. След 20-ти ви очакват много нови забавни занимания, хоби, ярко общуване, супер интересни събития и мероприятия.

Смело напред: на 3, 20, 21 май.
По-внимателно: на 4, 11, 25 май.

РАК
 

През май Раците ги очакват добре платени успехи в работата, които при това ще ви донесат и преминаване към следващото ниво на майсторство, творчество, популярност. Някакви ваши постижения ще станат достояние на широката публика и възможно е да станат повод за получаване на някаква награда, за вас ще заговорят, при това само със суперлативи. Очакват се и крупни придобивки, вие ще можете да се отправите към място, на което по-рано не сте могли да попаднете по независещи от вас причини. Някакви стари идеи ще получат шанс за реализация - пропуснатите по-рано възможности ще ви бъдат предоставени отново и този път вие ще съумеете да се възползвате от тях пълноценно. Предстои ви да се гордеете със себе си.

От 1 до 20 май някакви занимания в свободното ви време ще ви помогнат да презаредите, да се освободите от натрупаната умора, да се избавите от негативните мисли. За тази цел ще ви помогне и общуването, което дълго време кой знае защо сте си отказвали. След 20-ти се очакват някакви шумни публични мероприятия, на които вие с удоволствие ще разширите кръга от свои познати.

Смело напред: на 4, 8, 15, 18, 22, 24, 25 май.
По-внимателно: на 9, 13, 27 май.


ЛЪВ
 

През май на Лъвовете им предстои да вземете няколко важни финансови решения, да инвестирате в нещо, което е свързано с дома и (или) семейството, по някакъв дург начин да съставите бюджета си и да се избавите от навик, който не ви носи нищо конструктивно, а поглъща доста пари. На професионалното поприще пълното потопяване в някакъв не много комфортен за вас проект в резултат ще ви даде възможност да преминете на следващото ниво в кариерата, ще ви донесе повишаване на социалния статус, нови възможности и вероятно шанс да се занимавате именно с това, което ви доставя максимално удоволствие. Но ще ви се наложи и да подредите по друг начин приоритетите си и това ще бъде свързано с личния ви живот.

От 1 до 20 май едва ли ще имате много свободно време, не е изключено да предпочетете когато не сте на работа, да се занимавате с нещо полезно, например ремонт или самоусъвършенстване в най-широкия смисъл на тази дума. След 20-ти обаче ви очаква доста разнообразно прекарване на свободното време и всичко това благодарение на скъп за вас човек.

Смело напред: на 24, 25, 26 май.
По-внимателно: на 6, 13, 20, 27 май.


ДЕВА
 
През първите две десетдневки на май Девите ще постигнат зашеметяващи успехи във всичко, за което се заловят, ще съумеете да стабилизирате и подобрите собственото си финансово положение и материална/имуществена база, ще станете по-уважавани и ще си осигурите нови полезни контакти, ще укрепите своята делова репутация, ще започнете задълбочено да изследвате някакъв въпрос, свързан с вашата професия. През третата десетдневка ще бъде крайно важно да запазите това, което сте постигнали. Под заплаха може да се окаже вашият престиж - някаква неправилно използвана от вас информация може да накара околните да се усъмнят в професионализма ви. Вероятно ще имате и пристъпи на разточителност, които ще повлияят зле на бюджета ви.

От 1 до 20 май не е изключено да осъществите пътуване със здравословна цел или командировка, която ще съумеете да съвместите с почивка, при това най-вероятно в това място вече сте били; очакват ви и някакви занимания, които ще ви помогнат и да се отпуснете, и ще оставят след себе си нещо материално. След 20-ти е много важно да избягвате общуването с хора, които могат да ви въвлекат в неприятности.

Смело напред: на 1, 3, 10, 24, 28, 29 май.
По-внимателно: на 5, 11, 12, 19, 26 май.

ВЕЗНИ
 
През май Везните ще могат да осъществят някакви стари намерения, свързани с тяхното жилище, с роднини, с имидж и с външния им вид. Ще си осигурите полезни контакти в битовия сектор, в сферата на стоки и услуги, ще подобрите своето самочувствие и укрепите отношенията с близките си. В професионален план обаче през първите две десетдневки вероятно ще се сблъскате с трудности и дори с проблеми, които ще доведат до загуби. Не е изключено обаче по някакъв начин вие неправилно да се разпоредите с корпоративни ресурси и със собственото си работно време, да надцените силите си или влиянието си върху ситуацията. Впрочем, след 19-ти благодарение на лоялни към вас хора всичко да се оправи, вие ще можете да възстановите своето положение, отново да повярвате в себе си.

От 1 до 20 май свободното ви време може да се каже, че ще бъде културно или кулинарно, възможно е да посетите някакви курсове, свързани с това, изложби и базари, свързани с декориране, общуване с тези, които работят и създават красота. След 20-ти ви очакват нови ярки творчески впечатления.

Смело напред: на 3, 6, 29, 31 май.
По-внимателно: на 23 май.

СКОРПИОН
 
През май Скорпионите могат да заседнат в дълго и изтощително противопоставяне с някого от роднините си и да поставят под заплаха не просто добрите отношения с този човек, но и някакво имущество и ако до третата десетдневка тези пререкания не отминат, ситуацията ще излезе извън рамките на конфликт между двамата и ще засегне още някого, когото вие не бихте искали да въвличате в това. Така че бъдете предпазливи и помислете дали ви е нужно това изясняване на отношенията. В професионален план през първите две десетдневки, напротив, очакват ви изключителни и доходни успехи, за които ще ви помогне в голяма степен вашата интуиция, и познаването, разбира се, не само на спецификата на работата, но и характера на колегите/подчинените. А след 19-ти много задачи ще се наложи да бъдат решавани не с тези методи, с които вие сте свикнали да работите.

От 1 до 20 май е крайно важно да не се увличате по тези развлечения и удоволствия, които могат да повлияят зле на вашия организъм, докато това, което ви осигурява пълен дзен, ще ви е от полза. След 20-ти е вероятно да се върнете към хоби, така или иначе свързано с активност на открито.

Смело напред: на 4, 6, 9 май.
По-внимателно: на 1, 5, 12, 15, 19, 22, 26, 29 май
.

СТРЕЛЕЦ
 
През май Стрелците могат в пълен обем да се възползват от онези възможности, които са пропуснали преди известно време, при това става дума както за личния живот, собственост, отношения с роднини, така и за професионалната дейност, кариера, общуване с потенциални и действащи в момента делови партньори. Вярно е, че не бива да забравяте колко много зависи от умението да бъдеш благодарен, да проявявш внимание към хората, с които си в близък контакт и от вашата готовност да направите услуга, която очакват от вас. А след 19-ти е важно да пазите репутацията си и да не настоявате да промените в живота си това, което сега е стабилно и най-общо казано ви устройва.

От 1 до 20 май за вас ще са полезни занимания и хоби, които така или иначе хармонизират физическото и психологическото състояние. Няма да е зле да пообщувате с хора, от които можете да научите нещо в онези сфери, в които засега не сте много осведомени и знаещи. След 20-ти настоятелно ви се препоръчва да избягвате всички онези забавления, които провокират девиантно поведение.

Смело напред: на 4, 7, 8, 18 май.
По-внимателно: на 10, 17, 31 май
.

КОЗИРОГ
 
През май Козирозите ще могат да подобрят нещо, засягащо имущество, жилищни условия и(или) отношенията деца/родители. Ще започнете по-свободно да се изявявате и реализирате, няма да се вълнувате толкова, когато става дума за публичност. При това в професионалната сфера не са изключени противопоставяния с тези, с които ви е трудно да се разберете поради разлики в целите и в подхода при решаването на служебните задачи. Малко по-лесно ще ви бъде, ако се поставите на мястото на своите опоненти и се опитате да се съобразите и с техните интереси. Освен това през третата десетдневка ви очаква доста добър приход от нещо, в което сте инвестирали преди известно време.

От 1 до 20 май ви очаква много ефективна почивка, която ще ви даде много като личност и ще остави след себе си нещо важно за вас. Очаква се да общувате с хората, с които вие изключително комфортно си взаимодействате. След 20-ти ще има доста нервни и хаотични мероприятия, нови и непривични за вас впечатления и усещания, нещо освежаващо.

Смело напред: на 9, 10, 16 май.
По-внимателно: на 1, 4, 11, 15, 18, 22, 25, 29 май.

ВОДОЛЕЙ
 
През май Водолеите ще бъдат прекалено ангажирани с някакъв професионален въпрос и в резултат това може да стане причина за неприятности, които ще ви накарат да се усъмните дали правилно сте избрали професията си. Постарайте се да не задълбавате там, където можете прекрасно да минете и без това. При това този месец не е най-добрият момент за започване на ремонт, за сериозни дългосрочни инвестиции, за стартиране на семеен бизнес и изобщо за имуществени дела с роднини. Не е желателно дори да правите някакви скъпоструващи покупки - парите могат неочаквано да ви потрябват за нещо по-важно. При това през третата десетдневка ви очакват някакви позитивни промени в личния живот.

От 1 до 20 май през почивните дни си струва да избягвате обилните трапези, купони с колеги и шефове (фраза, изречена не на място може да ви струва скъпо), любими занимания, които изискват доста разходи, скъпо хоби и снизходително отношение към пристъпите на мързел. След 20-ти ще са ви полезни занимания и забавления на чист въздух, някакви колективни игри, мини пътешествия в границите на вашия град/село.

Смело напред: на 11, 13, 20, 24 май.
По-внимателно: на 7, 14, 21 май.

РИБИ
 
За Рибите май месец обещава да бъде много успешен. Очакват ви многобройни похвали и постижения в деловата област както по отношение на трудовата дейност, кариера, взаимоотношения с колеги и шефове, партньори/клиенти, така и във финансовите въпроси, във всичко, което е свързано със собственост, жилище, роднини, и хора, които така или иначе са ви полезни в сферата на услугите. В професионален план ще съумеете да осъществите това, което отдавна сте искали, това, с което сте емоционално свързани, това, което засяга вашите дълбоко скрити желания и тайни амбиции и това в резултат ще ви донесе по-големи доходи, ще увеличи популярността ви и ще подхрани вашата увереност в себе си.

От 1 до 20 май почивката ви ще бъде комфортна физически и морално, вие ще можете и да помързелувате колкото душата ви иска, и да се занимавате с това, което ви отпуска, и ви носи съвсем очевидна полза. Вярно е, че през първата седмица може да имате странни желания, но по-вероятно е да не им се поддадете. След 20-ти могат да ви въвлекат в забавления, от които нямате особена нужда, очакват се и множество безсмислени, празни разговори.

Смело напред: на 11, 13, 14, 15, 22 май.
По-внимателно:
на 10, 17, 24, 31 май.

Н. Попова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2023
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.