Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2019

През първите две десетдневки на юни ние ще жадуваме за развлечения и разнообразие и ще ги търсим дори в това, към което би трябвало да се отнасяме по-сериозно. Нашата психическа нагласа няма да повлияе особено позитивно върху деловата сфера - мнозина ще се откажат от изгодни, но обременителни във физически смисъл и тежки в морален план проекти, като по този начин не само ще загубим пари, но и ще настроим против нас началници (заявители, клиенти), пък и не всички ще изпълняват ежедневните си задължения на необходимото ниво.

При това, още в първата седмица на месеца в мнозина от нас ще се породят някакви доста амбициозни материални желания, дългосрочни планове, свързани със семейство, имущество, с обучение и пътувания. След 8-ми обаче тяхната реализация ще забуксува поради недостиг на пари. И тук е напълно вероятен бум на банкови кредити - единици ще се откажат от своите "искам" и от осъществяването на идеите си, това са само онези, които по принцип са против заемите, тъй като разбират, че "взимаш за известно време чужди, а връщаш свои и то завинаги". Останалите, без да се замислят, ще затънат в дългове.

През третата десетдневка на юни мнозина ще се опомнят и ще се вразумят - ще преминат в режим на разумни икономии, ще станат по-отговорни към работата, към своя живот и здраве, към онези хора, с които общуват много близко. И при това при изпълнението на служебните задължения ще се появи онази лекота, която при цялото им желание не е била възможна в периода от 1 до 20 май. Ще се промени подходът, ще стане по-креативен, творчески, ще заработи личното обаяние, въодушевление, умението да заразиш околните със своя проект и да направиш така, че хората сами да поискат да се присъединят към него и да помогнат.

В началото на месеца някакви фантастични идеи и планове, които трудно могат да се нарекат конструктивни, ще отклонят мнозина от истинския път; при това не са изключени спорове с роднини по повод имущество и заради неизпълнение на дадени някога обещания. В средата на юни на мнозина им предстои да общуват с огромно количество хора, при това както познати, така и абсолютно непознати, странични хора. В края на месеца на преден план ще излезе всичко онова, което е свързано с дома, семейството, бита и планомерното увеличение на благосъстоянието.

Неблагоприятните дни през месеца: 3, 10, 17, 25.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
 

ОВЕН
 
През юни Овните едва ли ще отделят дължимото внимание на работата; по- скоро повече ще ги вълнуват съвсем други неща - почивка и развлечения, някакви крайно необичайни впечатления, обучение на нещо, което по-рано не е било необходимо, а сега изведнъж е станало нужно. При това не е изключена смяна на деловия партньор или ръководството, което също няма да прибави желание да се трудят свръхнеобходимото.

Освен това, има вероятност от радикална смяна на кръга от хора, с които Овните общуват - ще се променят някакви основополагащи интереси, което ще повлече след себе си контакти със съвсем други хора. Впрочем, след известно време вие пак ще си спомните за старите приятели.

В началото на месеца могат да се появят несвойствени за вас желания, които обаче бързо ще изчезнат под натиска на някакви обстоятелства. В средата на юни се очакват някакви преговори, които ще изискват от вас адаптивност и умение да блъфирате. В края на месеца ще се наложи да поемете върху себе си някаква допълнителна отговорност.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 4, 9, 11, 18, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29.

ТЕЛЕЦ
 
През юни Телците ще постигнат нелоши резултати в деловата сфера, но то няма да бъде никак лесно. Голяма е вероятността заради нечия недобросъвестност да ви се наложи да изпълнявате не само своите, но и чужди задължения, и да се наложи да отговаряте за тях като за свои собствени. Впрочем, в крайна сметка, благодарение на допълнителната работа ще можете да отделите известна сума, пък и двойното натоварване ще повлияе върху реномето ви доста положително.

Освен това, не е изключено някакви ваши планове, чието осъществяване сте мислили, че ще ви отнеме много време и сили, да се реализират като с вълшебна пръчица и дори няма да ви се наложи да се напрягате. Вярно е, че това може да се случи в доста неочакван и не особено подходящ за това момент.

В началото на месеца може да се формира някаква нееднозначна ситуация, която ще засегне и работата ви, и личния ви живот. В средата на юни ще се появят много двойствени желания. В края на месеца се очаква да получите приход, има вероятност да направите крупни придобивки и изгодни инвестиции.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 1, 2, 24, 27, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

БЛИЗНАЦИ
 
През юни Близнаците най-вероятно по-често от обикновено и повече от необходимото ще се поддават на своите желания, редовно ще спорят с роднини и началници, ще се държат доста високомерно с онези, с които би трябвало да бъдат по-любезни. Всичко това доста ще усложни живота ви, тъй като едва ли някой бързо ще ви прости вашето поведение и вие рискувате да поставите под заплаха онова, което сте постигнали в продължение на дълго време.

А що се отнася до творчеството, получаването на нови знания, приятелското общуване и разширяването на интелектуалните хоризонти, всичко ще бъде просто прекрасно. Известен емоционален опит ще ви тласне към активно саморазвитие.

В началото на месеца не е изключено да направите сериозна, солидна покупка, за която ще похарчите повече, отколкото сте имали намерение. В средата на юни би било добре да подредите приоритетите си и да помислите преди всичко за бъдещето, а не за моментните си желания. В края на месеца някакви обстоятелства ще ви накарат да отделите внимание на нещо, което преди това е било за вас несъществено.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 2, 4, 5, 12, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
6, 13, 20, 27.

РАК
 
През юни Раците ще усвояват в деловата сфера някаква непозната, но доста притегателна за тях територия, ще пробват себе си в нещо ново, ще премерват върху себе си някакъв нов образ, например на ръководител или инвеститор. Много е вероятно това да ви научи на гъвкавост, да ви направи по-адаптивни в някакви въпроси и по-демократични в други, да разшири вашите професионални хоризонти и вашия делови кръг от хора, с които общувате.

Освен това, идеите, породили се през първата седмица на месеца и представляващи повече предварителни планове, отколкото проекти, през третата десетдневка неочаквано ще придобият "плът и кръв" и ще се осъществят за ваше удоволствие или пряка финансова полза.

В началото на юни не са изключени някакви публични мероприятия, които ще имат за вас огромно значение, тъй като ще подкрепят важна за вас традиция. В средата на месеца вие ще започнете на всичко да реагирате крайно емоционално, но това ще ви свърши добра работа. В края на юни се очаква да постигнете впечатляващи резултати в много ваши дейности.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 5, 6, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 11, 25, 29.

ЛЪВ
 
През юни Лъвовете ще започнат да се отнасят по-леко към онези неща, върху които по-рано са се съсредоточавали твърде силно и ще открият нови страни на нещата, от които дотогава малко са се интересували. При това не са изключени многобройни покупки на нещо такова, без което обективно може да се мине, но те много ще искат да го имат. Затова няма да се откажете и от допълнителен ангажимент, който ще ви предложат, за да покриете с приходите от него някакви свои разходи.

Освен това, ще правите доста компромиси - със себе си, с роднини, с шефове или делови партньори и клиенти. Ще започнете така да организирате своя ден, че животът ви да бъде максимално комфортен и безконфликтен за вас.

В началото на месеца някакви ваши желания могат да предизвикат недоволство и упреци от страна на роднини, но те едва ли ще ви спрат. В средата на юни вие лесно ще се справите с някаква професионална задача и ще получите за нея добри пари. В края на месеца е вероятно в работата ви да се включите в проект, в който ще ви потрябват навици, усвоени преди много години и досега почти неизползвани.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 7, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 15, 22, 29.

ДЕВА
 
През юни Девите ще бъдат напълно успешни в деловата сфера и в това, което се отнася до бита, но що се отнася до междуличностното общуване, то може да ви причини доста неприятни минути заради невъзможността да стигнете до единно мнение с хората, на които държите. Впрочем, през третата десетдневка всички разпри ще останат в миналото, взаимното разбиране с близки хора ще бъде постигнато, а онова, което най-често е ставало "препъни-камък", неочаквано ще ви донесе някаква полза.

Освен това, има вероятност доброто отношение към вас от страна на шефове и ръководство или на някого от клиентите ви да повлияе върху вашите доходи. Не е изключено да получите по-високо заплащане или достатъчно голям еднократен бонус. Очакват се и знакови покупки.

В началото на месеца някаква непроверена информация може да ви обърка и да стане повод за конфликт с близките ви. В средата на юни вие доста рационално ще се разпоредите с някакви ресурси и ще се възползвате от благоприятните обстоятелства. В края на месеца ще имате много приятни моменти - и в работата, и в личния ви живот.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 5, 9, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
7, 13, 14, 21, 28.

ВЕЗНИ
 
През юни Везните могат да се сблъскат със сериозни трудности в работата, при това основен виновник ще се окажат те самите. Голяма е вероятността съвсем не навреме да се отпуснете и да пропуснете някакви благоприятни възможности и правилните, подходящи моменти за решаването на задачите, поставени пред вас, и спорните въпроси, което ще доведе до рязкото недоволство на началници или клиенти. Ще се наложи да оправите ситуацията по някакъв начин, използвайки личното си обаяние, някакви полезни връзки и дори средствата за масова информация.

В личен план се очакват придобивки, за които вие отдавна сте мечтали, срещи с хора, общуването с които ви доставя неописуемо удоволствие, лесно осъществяване на стари желания и пътувания по най-неочаквани места.

В началото на месеца не си струва да живеете с илюзии и да разчитате, че известно пренебрегване на служебните задължения, ще ви се размине без последствия. В средата на юни се постарайте на работното си място да се ръководите не от емоциите, а от логиката. В края на месеца вероятно ще имате битови проблеми.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 7, 8, 12, 14, 15, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 23, 25.

СКОРПИОН
 
През юни Скорпионите ще започнат няколко нови проекта, които ще им помогнат да разкрият своя потенциал и ще им донесат доста впечатляващи приходи. При това ви очакват многобройни срещи с хора, с които някога са ви свързвали много неща, но с които кой знае защо доста дълго не сте общували. Не е изключено и появяването на интересни увлечения, основани на някакви навици, усвоени в детството ви.

Освен това, някакво важно събитие в деловата сфера може би ще ви накара да преразгледате своето отношение към хората, с които вие често пъти се засичате по професионални въпроси, и към онези служебни задължения, които досега сте изпълнявали без необходимото старание и с явно нежелание.

В началото на месеца желанията на някого от родниинте ви могат да провокират недоволството ви и да породят сериозен конфликт. В средата на юни вероятно психическата ви нагласа ще се промени. В края на месеца ще станете по-чувствителни към чуждите беди и може би ще се заемете с благотворителност.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 4, 11, 13, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
3, 7, 10, 17, 24, 28.

СТРЕЛЕЦ
 

През юни Стрелците ще намерят някакъв нов, особен смисъл в работата си, и затова ще започнат да й отделят много повече внимание, ще започнат да проявяват инициатива там, където по-рано са се старали да не се самоизтъкват, за да не ги натоварват с допълнителни ангажименти. Не е изключено това да стане поради трудности в личния живот или заради това, че в деловата сфера ще се появи някакъв личен (едва ли обаче става дума за любовен) интерес.

Освен това, през първите две десетдневки на месеца настоятелно ви се препоръчва да се въздържате от далечни пътувания дори там, където нееднократно сте били и не очаквате никакви неприятни изненади - пътуванията могат да бъдат опасни.

В началото на юни с някакви битови трудности ще ви помогнат да се справите хора, които ви дължат нещо. В средата на месеца не се поддавайте на своите желания, особено на онези, чиято реализация потенциално не е безопасна за вашия организъм. В края на месеца ви очакват награди за стари заслуги и още нещо, което със сигурност няма да ви остави равнодушни.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 6, 15, 16, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.


КОЗИРОГ
 

През юни Козирозите едва ли ще постигнат каквито и да са значими върхове в деловата сфера, нещо повече, някакви техни действия могат да доведат до загуби и повреди на оборудването. При това не е изключено причина за тези неприятности да стане вашето нежелание да вземете предвид психическата нагласа и емоциите на колеги и подчинени. Този месец е неблагоприятен и за дългосрочни финансови инвестиции, крупни покупки, важни, съдбоносни преговори.

Освен това, през третата десетдневка е много вероятно да усетите чувствителен спад на силите, което може да доведе до здравословни проблеми. Затова настоятелно ви се препоръчва да избягвате прекаленото физическо натоварване и да се пазите.

В началото на юни не е добре да притискате околните и да изисквате от тях повече, отколкото те са в състояние да свършат (между другото това се отнася и за вас самите). В средата на месеца не отхвърляйте нова за вас информация - тя ще ви донесе полза. В края на юни трудностите в общуването с роднини в известна степен се тушират от неочаквано осъществено старо желание.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 8, 18, 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 27
.


ВОДОЛЕЙ
 
През юни Водолеите ще получат мощна отплата за всичко онова, което са направили в последно време, а в личен план сами ще си разрешат за награда нещо, което дълго време са си забранявали по финансови или морално- етични съображения. При това има вероятност да направите изключително увлекателно пътуване, което ще ви даде много както впечатления, така и на духовно ниво. Възможно е да потеглите към място с историческо или сакрално значение.

Освен това, във вас може да се породи потребност от общуване с някого от старите ви приятели, от връщане към някакви стари увлечения. Не е изключено някакви нови ваши познати буквално да ви накарат отново да оцените онова, което някога е престанало да бъде важно за вас.

В началото на месеца някои материални желания ще ви тласнат към някакви финансови операции. В средата на юни ще имате много запомнящи се събития, ще възникнат нови желания, животът ще стане по-наситен, макар че няма да мине без проблеми. В края на месеца е вероятно да направите сериозна, мащабна преоценка на ценностите.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 8, 12, 20, 21, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23, 30.

РИБИ
 
През юни Рибите ще се трудят активно, при това напук на някакви обстоятелства и възражения от страна на роднини. Най-вероятно ще поставите пред себе си задачата за достатъчно кратък срок да се справите с някакви работни задължения, за да си освободите време за отпуск или за някакво кратко, но мнооого приятно пътуване. Затова през първите две десетдневки на месеца ще предпочетете да работите доста извънредно.

Освен това, вероятно ви предстои да се занимавате с дългосрочно планиране къде да вложите парите си (да ги инвестирате или оставите на влог в банка при добри условия), да поръчате някаква стока с отсрочена доставка и да използвате в своя полза някаква съмнителна и доста недостоверна информация.

В началото на месеца ще имате много спорове с роднини и приятели. В средата на юни някакво ваше желание ще стане за вас "двигател на прогреса", но може да навреди на здравето ви, така че действайте без фанатизъм. В края на месеца животът ви ще стане максимално комфортен.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 6, 7, 14, 21, 22, 23, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.
Н. Попова
   
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2019
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.