Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2024
През март ние ще се наслаждаваме на плодовете от това, което сме постигнали за изминалите дванадесет месеца и ще реализираме новаторски идеи и смели мечти. Ще освободим своята фантазия, ще й позволим да ни води и с нейна помощ ще съградим нещо ново и абсолютно уникално. За първи път от много време ще имаме реална възможност да превърнем приказката в действителност.

ОВЕН
 
През март Овните плавно ще плуват по течението във всичко, което касае бита и отношенията с близките, вие ще ги оставите те да ръководят бита, да избират как да прекарате свободното си време, дори ще ги оставите да планират някакви мероприятия. И всичко това защото в деловата сфера ви очаква някакво важно и новаторско начинание, чиято реализация съвсем доскоро ви се е струвала нещо абсолютно фантастично. Има голяма вероятност да изчезнат някакви рамки и ограничения и вие в пълен обем ще съумеете да осъществите някакъв свой грандиозен проект. При това очаква се някакво ново сътрудничество, което впоследствие реално може да прерасне в близки приятелски отношения или дори в любов.

От 1 до 19 март вие по-често от обикновено ще имате желание за пасивна почивка, но ви очакват доста ангажименти и всичко, което ви зарежда с нови идеи и вдъхновява за някакви инициативи. И да, близките ви редовно ще ви предлагат как да прекарвате своето свободно време. След 19-ти съществено ще нарасне физическата активност, не е изключено вие да се заемете с нещо енергично, но с романтичен полъх.

Смело напред: на 11, 12 март.
По-внимателно: на 1, 2, 8, 15, 16, 23, 29, 30 март.

ТЕЛЕЦ
 
През март при Телците е възможен вътрешен конфликт между материалната заинтересованост и ленивостта. Не е изключено някакви нововъведения в работата да ви накарат да мечтаете за спокоен живот и ако имате добри спестявания, вие елементарно може да направите пауза в своята трудова дейност. А ако не можете да си позволите това, ще се наложи да се адаптирате по някакъв начин и това в голяма степен ще зависи от това дали имате хоби, което по някакъв начин ви кара да се примирите с действиетлността, и близки хора, които винаги ви подкрепят - именно благодарение на личния си живот ще съумеете да преодолеете неприемливата за вас делова ситуация и в резултат да извлечете полза от нея. И още този месец ви очакват някакви особено позитивни събития.

От 1 до 19 март свободното ви време ще тече плавно, много е вероятно да се отправите в някакво пътуване за релакс или да се задълбочите в изучаването на нещо, свързано с мистика, с тайни знания, с непознатото. Очакват ви и откровени разговори с хора, на които се доверявате, и това ще изиграе ролята на психотерапия. След 19-ти някакви обстоятелства ще започнат да диктуват свободното ви време.

Смело напред: на 4, 13, 14, 18 март.
По-внимателно: на 5, 19, 26 март.

БЛИЗНАЦИ
 
През март Близнаците ги очаква някакъв фантастичен професионален проект, който ще отвори пред вас множество различни пътища и възможности, ще ви помогне да преодолеете стагнацията в нещо, ще ви изведе от някакво не толкова приятно за вас състояние или от сложна ситуация. Вярно е, че трябва да сте готови да се насилите и да преодолеете собствената си леност и редовно да се сблъсквате с нечии ирационални отрицателни емоции. Освен това, вие най-накрая ще се справите с някакви морални или материални дългове, и това ще ви позволи да планирате мащабно начинание. При това вероятно ще имате многобройни спорове и резки промени в настроението.

От 1 до 19 март настоятелно ви се препоръчва да стоите по-далеч от всичко, което има отношение към вредни навици и нездравословни пристрастия - ако им се оставите, това ще повлияе негативно на организма ви, на работата и ангажиментите ви. Не е добре и да сте твърде откровени с околните. След 19-ти ви очаква осъществяване на нещо, в чията реалност вие сами не вярвате много.

Смело напред: на 15, 16 март.
По-внимателно: на 7, 14, 21, 28 март.

РАК
 
През март на Раците им предстои много комфортна работа върху проект, който дълго са очаквали. Възможно е това да е продължение на нещо започнато по-рано, там обаче ще има огромно количество промени, и това ще направи случващото се много-много интересно и дори весело. Вярно е, че от втората десетдневка някакви нововъведения ще ви накарат да се учите на нещо ново и това ще ви извади от зоната ви на комфорт, но в резултат обучението ще ви донесе допълнителни приходи. Освен това, през този месец вие може да се решите на нещо, към което отдавна мислено сте се готвили; може да се втурнете в някакво главозамайващо пътуване, което само ще се представя като делово, а всъщност ще носи дълбоко личен характер.

От 1 до 19 март свободното ви време ще бъде малко отчуждено от реалността, може да го прекарате някъде не там, където се намира вашата физическа обвивка - ще се потопите във фантастични светове в книги или филми, в компютърни игри или във виртуално общуване. А след 19-ти свободното ви време ще стане не просто активно, но ще тръгне към преодоляване на вашите собствени представи за себе си.

Смело напред: на 4, 14, 18, 28 март.
По-внимателно: на 9, 23 март.

ЛЪВ
 
През март Лъвовете възоснова на нещо старо и чрез разкъсване на някакви шаблони, обстоятелства, преодоляване на собствени блокажи могат да започнат нещо ново, за което много са мечтали. Да, няма да бъде лесно, но човекът, комуто се доверявате, ще ви помогне и ще ви подкрепи във всичко, което означава, че ще се справите. Очаква ви и някакъв странен делови проект, който също предполага излизане извън рамките на това, което сте правили по-рано, и отново огромна роля ще изиграе този, който вярва във вас. И още, могат да дойдат пари от нещо с което сте се занимавали някога, ще ви се върнат някакви материални и морални инвестиции, вие ще получите доста чувствителна благодарност за това, което сте направили за някого.

От 1 до 19 март свобдното ви време ще бъде посветено на реализацията на някакви фантазии и на онзи вид творчество, от което се увличате вече много-много отдавна. В някакъв момент тук ще се добави и нещо, тясно свързано със скъп за вас човек. След 19-ти ви очаква нова активност, която ще се окаже чудно хубава, защото ще ви помогне да рестартирате някакви процеси.

Смело напред: на 20, 21 март.
По-внимателно: на 2, 16, 23, 26 март.

ДЕВА
 
През март някакви обстоятелства ще тласнат Девите към промени в деловата сфера и това ще ви помогне да стъпите на абсолютно друго професионално ниво, да станете по-свободен човек, да разширите границите на съзнанието и областта на дейността си. Възможно е и съавторство, което ще се окаже изгодно и интересно. При това важна роля ще изиграе някой или нещо, което е с вас отдавна - някакъв особен и придобит преди много години навик, човек, който продължава да ви учи на нещо, приятел, партньор, който подкрепя вашите начинания. При това не бива да забравяте, че през този месец вашите врагове са - отлагането на задачите за по-късно и прекаленото зацикляне на подробностите.

От 1 до 19 март си струва да се въздържите от това, което може да нанесе ущърб на организма ви - преяждане и вредни навици, особено такива, които водят до изкривено възприемане на действителността. И няма да бъде излишно, ако поработите върху някакви не най-добри ваши качества. След 19-ти ви предстои да реализирате нещо, което вие ще започнете да обмисляте още през втората десетдневка на месеца.

Смело напред: на 6, 20, 23, 24, 27 март.
По-внимателно: на 7, 8, 14, 21, 22, 28, 29 март.

ВЕЗНИ
 
През март Везните ги очаква нещо, което ще ги изведе на онова ниво в кариерата или в живота, за което са мечтали. Не е изключено окончателно да потъне в миналото това, което дълго време ви е напрягало и лишавало от нещо и това ще отвори пред вас множество нови пътища. И въпреки че отзвуците от него ще продължават да ви влияят, те вече на нищо няма да попречат. Освен това, през този месец лично за вас ще има много възвратни ситуации и вие най-накрая ще съумеете да се възползвате от онези възможности, които сте пропуснали преди време, при това има голяма вероятност всичко това да засегне всяка една сфера в живота ви. Не бива да забравяте, че вашият единствен враг сега са вашите собствени рефлексии, които ще изпълзят след 19-ти.

От 1 до 19 март свободното ви време обещава да бъде отпускащо и много комфортно, пълно с общуване със стари приятели, с онези приятни неща, които са ви скъпи, с някакви сантиментални и романтични занятия, с нещо красиво и вкусно. А след 19-ти може да стъпите на пътя на самоограниченията, за да постигнете някаква важна цел.

Смело напред: на 2, 8, 9, 15, 16, 27, 30 март.
По-внимателно: на 3, 5, 10, 17, 19, 31 март.

СКОРПИОН
 
През март Скорпионите могат да си поставят като приоритет това, което им се случва в личен план и лично с тях, оставяйки на заден план дори работата си. Не е изключено към това да ви тласнат някакви ваши фантастични желания и едно особено състояние на отпуснатост. Впрочем, след 19-ти упоритостта ви ще вземе връх, вие ще си спомните за поставените преди известно време амбициозни цели и ще започнете активно да ги постигате, преодолявайки апатията и нещо, което категорчно не ви устройва в деловата сфера. Активността няма да ви попречи да се занимавате с това, което ви касае лично вас и което ви е приятно. Освен това, през този месец работата върху някакви личностни качества ще ви помогне да започнете това, което отдавна много силно ви привлича.

От 1 до 19 март ще имате доста лежерно свободно време, без всякакво напрежение. Вие ще се заемете с нещо, което ви отпуска, помага ви да се дистанцирате от неприятните мисли. След 19-ти ще ви се иска повече бодрост и многократно ще увеличите физическото натоварване.

Смело напред: на 2, 5, 27, 28 март.
По-внимателно: на 15, 18, 22, 25 март
.

СТРЕЛЕЦ
 
През март Стрелците могат да се потопят изцяло в работата и в нов, много интересен и перспективен проект, предполагащ множество възможности и използване на някакви изключително завладяващи технологии. Вероятно ще има и активна колективна дейност, която ще ви подари и някакви идеи както за професионална, така и за креативна самореализация. А в личен план - в бита и в контактите ви не са изключени трудности във вид на конфликти, спорове, нежелание да се занимавате с домакински и комунални въпроси. По-добре е да намерите време за решаването на възникалите житейски проблеми, иначе те ще се натрупат и ще повлияят негативно върху много неща.

От 1 до 19 март през свободното си време е добре да избягвате общуването с песимисти и хленчещи хора, еснафи и такива, които не вярват във вас. Не е желаетлно да употребявате алкохол и да налитате на сладко. Но няма да ви попречи да погледнете на своето хоби под интересен ъгъл и да модифицирате това занятие. След 19-ти неочаквани, но позитивни резултати може да ви дадат спортните занимания.

Смело напред: на 2, 4, 21, 28, 30, 31 март.
По-внимателно: на 13 март
.

КОЗИРОГ
 
През март Козирозите някак много плавно и комфортно ще навлязат в някакви нововъведения в работата си, ще се адаптират към това, което преди време им се е струвало, че няма да приемат за нищо на света и това ще им помогне да получат някои чудесни бонуси и особено място в перспективен проект. Очаква ви и придобиване или покупка на нещо, което ще направи постигането на някакви цели по-просто, по-бързо и по-удобно. Вероятно ще имате пътуване, което макар да е делово, ще ви донесе нещо и за портфейла, и за душата. Освен това, през този месец ви предстои да промените своите навици или принципи - вие ще се откажете от това, което вече е изживяло себе си.

От 1 до 19 март се очаква да имате спокойно свободно време за релакс, което ще ви помогне да възстановите силите си, да се освободите от лоши мисли и да се изпълните с усещането, че ви предстои нещо чудесно. При това не е изключено да се появи нов приятел с кредит на доверие. След 19-ти може да се заемете със своята физическа и(или) интелектуална форма, да предизвикате сами себе си и да инициирате някакво доста екстремно занятие.

Смело напред: на 5, 6, 16 март.
По-внимателно: на 4, 11, 18, 21, 25 март.

ВОДОЛЕЙ
 
През март на Водолеите им предстои да се занимават с някакъв важен и дори знаков проект, който ще стане за тях награда за множество минали лишения и неудачи. Той ще ви осигури отлична самореализация и повишаване на професионалните ви умения и рейтинг, ще ви отвори нови врати и ще ви сближи с хора, които дотогава никак не са ви разбирали. Вие ще се освободите от множество проблеми и ще можете много по-свободно да инициирате както нещо мащабно, така и дребни, но в крайна сметка събиращи се в една голяма картина, задачи и дейности. Вие ще промените нещо в своя външен вид, при това благодарение на това, че ще се освободите от нещо - може би от влиянието на някакъв догматичен човек.

От 1 до 19 март най-вероятно в свободното си време вие често ще търсите уединение и ще се занимавате с неща, които ви скриват от действителността - ще ви е нужно да си поемете дъх във водовъртежа на това, което се случва в деловата сфера, и почивка от многобройните контакти и разговори. След 19-ти ще се появи потребност от движение, от активна творческа и социална изява.

Смело напред: на 2, 7, 8, 9, 13, 16, 20, 27 март.
По-внимателно: на 3, 10, 17, 31 март.

РИБИ
 
През март Рибите могат да се влеят в някакъв колективен и доста мащабен проект, което на свой ред ще им донесе много различни позитивни неща и бонуси. Най-вероятно благодарение на него вие ще можете да разкриете своя потенциал, да си осигурите нови, нужни ви в момента контакти, да реализирате онези свои идеи, които до този момент дори вие не сте ги възприемали сериозно, защото не сте били уверени, че можете да направите това. Освен това, вече ще спре да ви влияе нещо от далечното минало, ще се освободите от властта и мнението на човек, който някога е формирал вашата личност и това ще ви направи по-разкрепостени, вие повече ще повярвате в себе си и в своите възможности.

От 1 до 19 март през свободното си време ще реализирате множество свои желания, ще намерите начин практически изцяло да се избавите от умората и да възстановите силите си, често ще прекарвате време с много интересни за вас на дадения етап хора. След 19-ти някакъв много енергичен приятел или колега ще започне често да ви предлага идеи за прекарване на свободното време.

Смело напред: на 7, 9, 11, 14, 21, 22, 28 март.
По-внимателно: 13, 20, 27 март.


Н. Попова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2024
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.net и активен линк е задължително.