2001— №№ [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]
2002 — [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ]

Х О Р О С К О П    З А   2 0 0 2  Г О Д И Н А 
                     
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби

   Новата 2002 година ще бъде сложна — както за държавите, така и за всеки човек поотделно. Най-накрая ще стане ясно, че сме тясно свързани, че за дейността на човечеството нашата планета Земя, независимо от природните й богатства, е едно ограничено пространство.
   Тази година е свързана с изначалният избор между Светлината и Тъмнината. Т.е. военните конфликти ще продължават. Но хората са уморени от разпри и със съвместните усилия на миротворческите сили от различни страни има възможност много от конфликтите да бъдат разрешени по мирен път.
   В политическия живот на разни страни са възможни размествания на политически лидери, оставки на кабинети, различни скандали.
   Всеки жител на планетата Земя ще застане пред избор: Светлината или Тъмнината, всеки трябва да осъзнае, че не може да бъде щастлив, ако се поддава на ненавист, злоба, завист, насилие. Всичко негативно ще се връща стократно
  
Опасността от екологична катастрофа все още остава реална. Човечеството трябва да се погрижи за своята Майка — Земята. Не трябва повече да се разрушава планетата, иначе Земята сама ще се погрижи за себе си — а това заплашва с по-нататъшни катастрофи, неочаквани технически аварии, пожари, взривове, болести.
    Остава ни да се надяваме, че човечеството постепенно ще подреди приоритетте си, ще се утвърдят общочовешките ценности, вечните идеали.
    Настъпващата година ще се характеризира с духовен ръст на човечеството. Ще има съществен напредък в медицината, ще продължава сближаването и сътрудничеството на традиционната и алтернативната медицина. Възможни са нови открития във фундаменталните науки, изучаващи природата, както и в сродните им науки. Човечеството за пореден път ще се замисли за природата и структурата на Времето и Пространството и в тази област са възможни открития, които ще направят революция в умовете на хората.
    Ако се говори в планетарен мащаб, то за много хора 2002 година ще бъде пълна със събития, както радостни и очаквани, така и хаотични. Много хора ще изпитват неудържимо желание за промени, ще поискат да сменят местоработата си, жилището си, да направят основен ремонт на домовете си. Мнозина ще поискат да се занимават с друг род дейност. През Новата година ще бъде необходимо много и упорито да се трудим, но не трябва да се превръщаме в работохолици, да изпадаме в крайности, трябва да се работи разумно и адекватно да се почива.   

Щ а с т л и в а   Н о в а   г о д и н а!
ОВЕН
  Всяка Нова година поставя пред нас нови задачи и нови проблеми. Овните през 2002 година трябва да бъдат готови за това, че им предстои една запомняща се и интересна година, чака ги обаче и много суета и неоснователни грижи. Вашият проницателен ум и комуникативност ще бъдат търсени. Особени успехи ще имат Овните, които се занимават с посредничество, търговия, работят в сферата на услугите, а така също и Овните - журналисти. През тази година Овните могат смело да си купуват кола например, да строят къща, да влагат средства в имоти. В личния живот на Овните звездите предричат стабилен семеен живот,но те ще трябва да отделят много внимание на членовете на своето семейство, на децата си. За Овните, които се стремят към повишаване на образователния си ценз, звездите ще благоприятстват получаването на качествено образование.
ТЕЛЕЦ
   През тази година Телците ги очакват промени, заложени още миналата година. Повишен оптимизъм и жизнен тонус. Смело може да разчитате на благополучие — и материално, и морално. Вие стъпвате на сложния път към самоусъвършенстване. Телците — мениджъри, посредници и журналисти ще могат да разширят сферата на своето въздействие. Голяма е възможността за професионален напредък при Телците, заемащи ръководни постове. Струва си да обърнете внимание на своя дом и своите близки, да им отделите повече внимание. Благотворни ще бъдат пътуванията в чужбина и служебните командировки.
БЛИЗНАЦИ
   През 2002 година за Близнаците особено остро ще стои въпросът за преодоляване на неопределеността по отношение на намерения и избор на дългосрочна цел. Вие трябва да сте наясно какво искате и се постарайте да не разпилявате силите си. През тази година ще Ви се налага постоянно да доказвате на какво сте способни именно Вие. Доверявайте се само на себе си и на своята интуиция. Разчитайте на собствените си сили. Семейството и близките Ви очакват Вашето внимание и грижи. Ако ви се удаде удобен случай, не изпускайте шанса си да подобрите своето материално положение.
РАК
  През 2002 година Раците трябва да бъдат готови за промени в професионално отношение, в семейния живот. Вашите качества на лидер ще бъдат оценени, ще се повиши Вашата активност, мобилност и енергичност както в личен, така и в професионален план. Ще бъде добре да оставите лошите си навици в миналата година, да не се оставяте във властта на неконтролираните желания. В критични ситуации се постарайте да се вслушвате в мнението и съветите на приятелите си, от това успехът ще дойде по-бързо. Възможни са успешни инвестиции в недвижими имоти.
ЛЪВ
   През 2002 година Лъвът трябва да остане такъв, какъвто е — мъдър, спокоен и сигурен в себе си. За Вас е особено важно да запазите вътрешното си равновесие, да не се обиждате за дреболии. Със сигурност ще запазите своя авторитет, а материалното Ви състояние ще се стаблизира значително. По отношение на кариерата ще се усеща позитивна промяна. Постарайте се да се освободите от несериозни мечти и се заемете с практическа реализация на замисленото. Твърде вероятни са положителни изменения в личния живот — сключване на брак с любим човек, раждане на дете, придобиване на ново жилище.
ДЕВА
   За Девите годината обещава много нови и интересни неща. Възможно е да се появи нов източник на доходи, възможни са нови познанства, ярки романтични приключения, които в бъдеще да се превърнат в нещо по-голямо. Ще бъдете уважавани и търсени. Възможно е да преразгледате старите си житейски принципи, пред Вас да се появят нови идеали и задачи. Само от Вас ще зависи колко разумно ще се възползвате от шансовете, които ще Ви предостави съдбата през тази година.
ВЕЗНИ
   През 2002 година Везните ще имат възможност да променят живота си в положителна посока. Въдможно е да напреднете в професионалната си дейност, да укрепите авторитета си. Ще станете по-самоуверен човек и проблемът за избора ще решавате с несвойствена по-рано за Вас лекота. През Новата година трябва да отделяте повече време на дома си, на близките си, на децата си. Но през тази година е по-добре да не рискувате, защото може да загубите и това, което имате. Пред Везните през 2002 година особено остро ще стои въпросът за откриването на тяхната собствена индивидуалност. Те биха могли да опитат някои сродни професии или да се заемат с творческа самоизява.
СКОРПИОН
  През 2002 година Скорпионите трябва да са готови за значителни промени и събития. Вие ще можете да проявите своите таланти, да укрепите авторитета си, ще Ви посещава творческото вдъхновение. Най-накрая ще можете да завършите обзавеждането на дома си. Възможна е смяна на местожителството. Ако отдавна сте планирали пътешествие в чужбина, то през 2002 година ще имате този шанс. Много е вероятно да повишите професионалното си ниво или да заемете по-добра длъжност. Необходимо е да се преборите с личната си подозрителност и мнителност. Старайте се да не влизате в конфликт с Ваши близки. Чрез упоритост и целеустременост ще можете да решите проблема със средствата, необходими за съществуването и на себе си, и на близките си.
СТРЕЛЕЦ
   Основният проблем за Стрелеца през 2002 година може да се формулира като проблемът "АЗ — ТЕ". Идва времето, когато ще трябва да преразгледате своите отношения с приятели, роднини, съдружници. Не отлагайте разрешаването на назрелите ситуации, за да не се окажете като героинята от приказката за рибаря и златната рибка до разбитото старо корито. През 2002 година ще Ви се наложи да отстоявате своите нравствени ценности, борейки се за независимост. Бъдете бдителни по отношение на финансовите въпроси, не бързайте да печелите по нечестен начин. Постарайте се да поработите върху своя имидж, да внесете свежа струя в отношенията си със своите близки.
КОЗИРОГ
  През 2002 година Козирозите ги очаква късмет и успех в личния им живот, в семейството. Расте Вашата комуникативност, Вие ще сте по-търпими и контактни. Вашата интуиция също ще се развива. Няма да Ви е трудно да видите истинската същност на нещата. Това ще ви позволи да не изпуснете шанса си за по-добро материално положение, за хармонизиране на отношенията си с околните. Вашият живот ще бъде по-прост и радостен, ако усетите неговото живо дихание, ако се отдалечите от сухия анализ и повярвате в магията на заобикалащата Ви действителност.
ВОДОЛЕЙ
  Водолеите през 2002 година ще бъдат изпълнени със съзидателна енергия и ентусиазъм. Онова, което по-рано Ви се е струвало неизпълнимо, сега ще се получава много лесно. Ще се нуждаете от акуратност и последователност, за да доведете докрай начинанията, започнати през отминалата 2001 година. Към кариерата си трябва да се отнесете с необходимото внимание, а не да чакате да Ви падне помощ от небето. Изострената интуиция ще Ви позволи да направите своя правилен избор на жизненото поприще. Матералното благополучие е възможно чрез упорит труд, всяка леност тук е неуместна. Проявявайте по-голяма загриженост за близките си, за децата. За да не се разпаднат отношенията Ви с любимия поради мимолетни увлечения, бъдете верен или... много предпазлив.
РИБИ
  За Рибите, както и за останалите зодиакални знаци, 2002 година е година на обновление. Постарайте се да не захвърлите недовършените си през 2001 година начинания, иначе те ще бавят развитието Ви. Ще Ви залее изобилие от идеи и проекти, които ще се отнасят до Вашата професионална реализация и личен живот. Сега е най-подходящото време да се огледате и да направите изводите си към какво точно се стремите. През 2002 година желанията Ви бързо ще станат реалност, затова е много важно да знаете какво точно искате в действителност. 2002 година е много подходяща за сключване на брачни съюзи, за романтични увлечения. Трябва обаче да помните за своето предназначение и да не се отвличате от главната си цел. С трудолюбие и прилежност в работата си имате шанс за професионален напредък..

  | седмичен хороскоп | месечен хороскопгодишен хороскоп | 

2002 — № №[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ]
e-mail: margaritta@abv.bg
© списание «маргарита», 2001- 2002